Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

orda olup o kadının ağzının payını vermeyi istedim şuanda... Zaten sinirim tepemde çıkarcak yer arıyorum

arkadaşına söyle ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE ..
taktığı kişi kim değer verdiği birisimi..için acıtacak kişi ancak değer verdiği birisi olabilir..aciz kendini bilmez ve haset birisi değil...
ve bu kişi onu aslında iyiylik yapmış söyle bizim takıma gelsin
olaylara bakış açısı önemli biraz ağır ve acı olmuş toplasın kendini şekeride var diyorsun acil sağlığı için kilo verme kararı almalı bence..Hakın tokatı bazen ağır oalabiliyor ama herşey bizim iyiliğimiz için kimi zaman insanları kimi zaman olayalrı daha doğrusu herşeyi kullanarak bize evren bir gönderim yapıyor..bu onun için çok iyi bir olay aslında..

günaydın..
kızımın okulu yarım gün okula gitti..bendede bir kırgınlık var..ev duruyor ama ben burdayım..

günaydınnnnnnnnn canlarııımmmmmmmm nasılsınızzzz hepiniziii çok özledimmmmm

kızlar dün doktora gittimmm kan verdimmm sonuçlar yarın çıkcakkk hadi bakalım hayırlısııı

Afiyet olsun ..
Maşallah ..

cuma ya ne kaldiki surda tmm sabredelim birlikte yiyelim
ama 2-3 tane mi olur artik 5-8 tane mi olur o konuda bisey diyemem
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Tamam o zaman cumayı bekliyoruzz..

Yerim valla Hİlal ben:)
bu hafta motivem baya iyiydi aslinda ama bu oglencilik isi mahvetti beni

Yorumsuzz

Harika olmuş Gönül sporun, pilateste ilk başta biraz yanma olur ama adet ağrısı kadar olmaz ..

masal su kimdi acaba ben mi atladım... hayattanazıcık ın vardı birkaç mesajı listede değil diye yazmamıştım:44:

Evet özlem hayattanazıcık, deneme haftasında olduğundan sayıyoruz onunkileri de.

Ahh o çiğdemler olmasa pek iyiymiş.

sana diye betüld ye atmışım sayende 9 oldu :)))

Zaten betüle atacaktım sucum.

spor yaptım kızlar
10 dak oklava hareketi
30 dak 30day shred
spor toplamda 550 dak oldu iyi geceler

Her şey güzel olacak merak etme, ben moralim bozukken burası o kadar iyi geliyor ki ama daha pozitifim artık.

Sirkeli suyu ben elma sirkesi sıcak su tarçın olarak yapıyorum ama bal katanlarda var sana kalmış tamamen.
Sebze olarak karnaharı haşlayıp üstüne yoğurt döküp yiyebilirsin hem çok kolay hem hafif.
Kapuska yapabilirsin, lahana zayıflamada çok yardımcı.
Pırasa yemekleri çok olur bağırsakları da çalıştırır.
Kereviz brokoli falan our.
Hepsi de kolay yapılan yiyecekler.
Çorba için yoğurt çorbası mercimek falan rahatlıkla yaparsın hem mutfakla aran nasıl bilmiyorum ama yaparken öğreniyorsun iyi olur seneye

Eğer bir problemin varsa, bence mutlaka tahlillerini yaptır.
Belki daha da kolay vermeni sağlayacak şeyler vardır.

İnsanlar ne kadar mutlu oluyor karşısındaki insanı mutsuz edince.
Tamamen kendi egolarını tatmin etmek için başkalarına saldırıyorlar.
Değer mi böyle insanları takmaya bence hiç değmez.
Ama arkadaşına çok üzüldüm.

günaydın..
kızımın okulu yarım gün okula gitti..bendede bir kırgınlık var..ev duruyor ama ben burdayım..

Uff ben de kötüyüm bugün sağlık açısından ..

kızlar dün doktora gittimmm kan verdimmm sonuçlar yarın çıkcakkk hadi bakalım hayırlısııı

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Semine.

03.02.2012
ozlew 19: 9
tadlı: 6
ayşecig: 39
eskibiemasal: 45
betüld:14
laydlıne: 22
semiha: 13
balkaymak: 0
ysmir: 0 beni yalnız bırakmadığın için
hayattanazıcık: 4
04.02.2012
betüld: 20
laydlıne: 32
ayşecig :19
tadli:20
ysmir: 23
ozlew19: 6
balkaymak: 4
semiha: 11
masalcım seninkini bulamadım ama çok old. kesin
hayattan azıcık:0

GÜNCEL

Kıyamam Özlemcim tekrar mı yaptın, Ben suya oradan yazmıştım bildirmediği için sadece ..

Gunaaaydin beybileeer, keyifleer nasiil kahwaltilar edildi miii ben ettim sukur suan kondisyon bisikletindeyim..

Ouy oyy kiyamam sana gecms olsn cnm yorma sen kendini halsizsindir zaten kendini toparlayabilirsen daha snra hafif rahatlatan sporlardan yap plates gibi

geçmiş olsun..

Evet sucum ben baya belirttim ama gözünden kaçtı heralde.
Evet her gün kaç mesaj attığını mesaj sırası olan arkadaşa mesaj yazacaksın.
ben sık sık güncelliyorum.
Bu hafta Betüle mesela ..
bunu bende kaçırmışım öğrendiğim iyi oldu..
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

mutedeyyin, aysecig+, eski_bir_masal+, fefilifa, betuld+, semiha, pompon_89, hayattanazicik

iyi hoşta maşallah hatta ama oku oku bitmiyor..
biraz oklava hareketi yapıcam belim için belki 2- 3 milde yürürüm
makinemisin gülçin..insansın değilmi bizi kandırıyon gibi sanki..daha por diyor ya..
hepinize tek tek cvp yazicam, esim simdi msne cagirdi =) yarim saatde dönerim, hepiniz cok sekersiniz.

allah hepimizin yardimcisi olsun.
neler cektiginizi cok iyi biliyorum.
sonra grsmk üzere =) selamlar, cansu
hol geldin..cansuuuuuuuu..çok doğru bir yerdesin..

GEÇMİŞİN ACILARINI İÇİNDE TAŞIMAKTAN VAZGEÇEREK HERŞEYE YENİDEN BAŞLAMALISIN..
ÖLÜM ZOR ACISI ÇOK ÇOK ZOR HELE CANDAN OLANDAN OLUNCA DAHADA ZOR..AMA HAYAT DEVAM EDİYOR VE SENDE BİR CANSIN..VEDE CANAN BAK DÜĞÜNÜND EVARMIŞ AKINDA KENDİ AİLENİ KURACAKSIN NE KADAR GÜZEL DEĞİLMİ..SİLKELN VE İÇİNDEKİ ACILARINI BIRAK HEM ANNEN RAHAT ETSİN HEMDE SEN..

TATLI İHTİYACIN İÇİN AKŞAMDAN YARIN İÇECEĞİN SUYUN İÇİNE VARSA ORADA RULO TARÇIN AT VE TÜM GÜN BU TARÇINLI SUYU TÜKET TATLI AKLINA BİLE GELMEYECEK ARTIK...

seksi seksi spor yaparım artık patatesi ertmek için
eşin bu sporu izlemez bence direk konuya girir bacım..
gerçek anlamda kilo verebilmen için bu İŞİ BEYNİNDE BİTİRMELİSİN..ve olduğun değil vermek istediğin kiloya odaklan bunu hergün tekrarla ben 70 kiloyum gibi..başaracaksın yapanlarda senin gibi insan..:13:
ne güzel kafadan gitti bir kilo..çokaz beselneiyorsun..menüne bence öğle yemeği eklemelisin..
Cig kofte mi dedinizzzz aman allahim fenalil gecircem cig kofteyi mukemmel yapan bi arkadasim war hemen aklima o geldi smdi bugun aklima geldi aslinda gecistirmistim bana noluyosa bu aralar kuduruyom cn
Ne cok sey istio
çok istiyorsa ye yoksa önüne ne gelirse o isteğini bastırmak adına hüpletmeye başlatsın..

taze gelin bizde seni özledik..inşallah güzel sonuç çıkar..

Ouy oyy kiyamam sana gecms olsn cnm yorma sen kendini halsizsindir zaten kendini toparlayabilirsen daha snra hafif rahatlatan sporlardan yap plates gibi

Öyle yapayım istiyorum ama bakalım biraz iyi olursam dışarıda da yürüyebilirim karda yürümek de belki iyi gelir.

Öyle yapayım istiyorum ama bakalım biraz iyi olursam dışarıda da yürüyebilirim karda yürümek de belki iyi gelir.
dışarı çıkmak belki iyi fikir ama hastalık öncesi haldesin dinlenirsen hasta olmadanda atlatabilirsin..
geçmiş olsun hilalüm..
bu arada ağırlıklarım 1'er kiloluk...

dışarı çıkmak belki iyi fikir ama hastalık öncesi haldesin dinlenirsen hasta olmadanda atlatabilirsin..
geçmiş olsun hilalüm..
bu arada ağırlıklarım 1'er kiloluk...

Saol Deryacım ..
Harika 2 kg ..
Ben dayanamıyorum ağırlığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…