Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun ki menum:

2 bardak su
Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
Domates, salatalik
light surme peynir
sahanda yumurta
iki dilim cawdar ekmegi
2 yesil zeytin

Ara:
yesil elma

Oglen:
1 porsiyon firinda tawuklu turlu + 1 bardak ayran

Ara:
mandalina

Aksam:
1 cup hazir corba (yogurt corbasi war ama pirincli oldugu icin yemek istemedim aslinda cok sewerim) + salata (aksam ogunumu henuz yapmadim)

Su: 2.5 oldu yatana kadar 3 lt olur
Yesil cay: 4 bardak (henuz 2 bardak ictim)
Meywe cayi: 1 bardak karisik tropical cayi
Bitki cayi: yatana kadar 1-2 bardak

Biraz sporumu yaptim kalani da aksam yapip yazarim ins

Son düzenleme:

Ohh çok güzel olmuş Gönül afiyet olsun ..

YESIL CAYIN ETKILERI

2006 yılında 65 yaş üstü 14.000 kişiyle yapılan bir araştırmada fark edildi ki; günde bir fincan yeşil çay içen ya da hiç içmeyen kişilerin fonksiyonel yetersizlikleri %13 iken, beş ya da daha fazla yeşilçay tüketenlerde bu oran %7. Yeşil çay içme alışkanlığı olan kişilerin aynı zamanda daha çok meyve sebze ve balık tüketen, kalp rahatsızlığı olmayan ve daha eğitimli kişiler oldukları da farkedildi.

Yeşil çayın faydaları

Yeşil çay kadınlarda, ilerki yaşlarda bacak kaslarını güçlendiriyor.

Kalp krizi ve felç riskini azaltıyor.

Kan şekerini düzenliyor.

Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlıyor.

Vücutta depolanan yağın parçalanmasını kolaylaştırıyor. Ki bu da özellikle diyet yaparken yeşilçayın önemli bir içecek olması sebebini açıklıyor.
Yeşil çayın içeriği

Kardiyovasküler hastalık ve kanser risklerini azaltan, antioksidan olan, alzheimer hastalığının başlangıcını geciktiren, tümör oluşumu ve gelişimini önleyen, yaşlanmayı yavaşlatan Polifenol.
C vitamini ve kan pıhtılaşması için gerekli olan K vitamini.
Anti-kanserojenik özelliği olan Karotenoidler.
Selenyum, magnezyum, çinko, krom gibi pek çok mineral.
Tokoferol diğer adıyla E vitamini.
Kanser riskini azaltan Fitokimyasal bileşikler.

Son düzenleme:

Cidden ne faydalı şey şu yeşil çay da ben fazla içemiyorum midemi rahatsız ediyor.

Neyse kızlar annemlere gidiyorum.
Hayret sebze yemeği yapmış kadın

Yeşilfasülye var akşama

Görüşürüz...

afiyet olsn..

Ne duzenli bi meni afiyet olsn..

Sonunda yedin mi o guweci walla cnm istedi, afiyet olsn..

Menun gayet guzel afiyet olsun olsun olan olms artik hewesini alms oldn..

Afiyet olsun gayet guzel ne crbasi ictin
Bide cnm sende mi yapiodn tam bilmiyorm ama 30 day shared die bise okudum aralarda, dun youtube dan aratiim absurd seyler cikti
yanlis mi yazdim ki

Afiyet olsun..
kizlar bu arada kepek ekmegin de glisemik endeksi yuksekmis

Afiyet olsun gayet guzel ne crbasi ictin
Bide cnm sende mi yapiodn tam bilmiyorm ama 30 day shared die bise okudum aralarda, dun youtube dan aratiim absurd seyler cikti
yanlis mi yazdim ki

Ayran çorbası yazmayı unutmuşum aşık mıyım neyim
30 Day Shred Gönülcüm youtubedan izleyebilirsin indirmeyi de torrentten yaptım ben.

sana mini tütü dikcem sevdicegin catlasin

tesekkur ederim indireyim su videoyu yoksa hasedimden çatlarim

harikasin ya acikmiyon mu
afiyet olsun

afiyet olsun

Sonunda yedin mi o guweci walla cnm istedi, afiyet olsn..

Afiyet olsun..
kizlar bu arada kepek ekmegin de glisemik endeksi yuksekmis

yedim valla anam mi aşçıydı babam mi bilmiyom

en iyisi çavdar ekmegi valla ben kendim yapiyorum evde miss gibii ohhhh

Cidden ne faydalı şey şu yeşil çay da ben fazla içemiyorum midemi rahatsız ediyor.

bende sewmiorm tadini sewmedigim caylarin ilimasini bekler tepeye dikerim yksa icemiyorm

Ayran çorbası yazmayı unutmuşum aşık mıyım neyim
30 Day Shred Gönülcüm youtubedan izleyebilirsin indirmeyi de torrentten yaptım ben.

saol cnm bakiyim ben buna, ebru sallinin bi yazisini okudum direkt gobek etirme yada kalca sikilastirma hareketlerinden
baslamayi onermiyormus step by step yapmak gerekiyormus sonuc almak icin
ben burda nerden bulabilceksem cd sini youtube da da tum serisi yok

Gündüz evde olunca ne güzel geriye dönüp okumak zorunda kalmıyosun. Akşam gelince oku oku bitmiyo

Bende Derya gibi düşündüm Elif'cim. Oturup ağlamak üzülmek yerine hırslanmalı bence. Hem şeker hastalığında kilo önemli bir problem. Zaten kilo biçok hastalığın başlangıcı. Arkadaşına en büyük yardımın onu motive etmek olur. Onuda getir buraya mutlaka. Çünkü ben burda hiç olmadığım kadar çok motive oluyorum. Yemek yerken hep burayı düşünüyorum. Listeme yazacaklarımı. Oda ayrı bir destek oluyor.

günaydın..
kızımın okulu yarım gün okula gitti..bendede bir kırgınlık var..ev duruyor ama ben burdayım..

Demek ki bu yarım gün olayı Türkiye'nin her yerinde varmış. Bende sadece bizim okulda sanmış sinirlenmiştim Benim kızı bırakacak yerim olmadığı için tatilleri sevmiyorum. Çocuk perişan oluyor valla.

Ohh pek sportifizz ..
Hastayımm ben
Bu halimde nasıl spor yaparım diye düşünüyorum.

Öyle mi dersin ?
ama problemim grip gibi bir şey değil bağırsaklarım ve midemle ilgili ..

Şimdi nasılsın Hilal'cim. Geçmedimi daha?

Valla ya sıkıldım oturdum kadın programlarını izliyorum

Ayağım kırıldığında bende öyle olmuştum. İçim dışım çöpçatan programı, bugün ne giysem, ne pişirsem

Kızlar ben gidiyorum
Bugün artık giremem...

Ölürsem şehit, kalırsam gaziyim
Hakkınızı helal edin dostlar

Korkma bu kadar canım yaaaa, diş problemleri çok kötü bilirim ama olduda bitti maşallah olcak sonunda.

efet efet bugün daha spor yapamdım ama aklımdanda çıkmıyor..

:13:

bu erkekler hep aynımı?

Ben hep eşimle giderim alışverişe, sanırım benim ki farklı

Heryer tehlikeli her yer
Güzel olmak çok zor yaa

Hatuna bak yaaaa, bu ne özgüven öyle (reklam gibi oldu buda)

Çok haklısın Hilal'cim. Allah'a şükür ben hiç karamsar olmadım hayatım boyunca. En sonunda battı balık yan gider, Allah büyük der oluruna bırakırım ve sevinen kazanan hep ben olurum. İnsanın başına gelen olayların bi çoğu düşünceyle alakalı bence. Sen ne kadar olumlu ve güzel düşünürsen hayatında aynı oranda güzel olur.

Harika bir menü olmuş afiyet olsun Ebru, nohuttan çok yememen ayrıca iyi olmuş.

Başladım bakalım Ebru da sıkıldım bugün ya

Ya sorma canım yaaa öğlen yemeği hiç iyi değildi hastanede. Nohut aslında nohutlu pilavın nohutuydu. Pilav yemedim sadece içinden nohutlarını seçtim yedim. Sende sıkıldıysan bence yapma artık.

Afiyet olsun Gönül'cüm. Güzel olmuş.

Güzelmiş yeşilçay. Demek ki istediğimiz kadar içebiliriz.

Allah neler yaratiyo yaaa
tesekkur ederim paylasim icin

yedim valla anam mi aşçıydı babam mi bilmiyom

en iyisi çavdar ekmegi valla ben kendim yapiyorum evde miss gibii ohhhh

su stok ettigim ekmekler bitsin bende niyetleniyorm yapmaya artik tarifini werirsin

insaallah getirecegim buraya oyle tatli bir kiz ki oyle guzel bide canim benim ya cok uzuluyorum

ya insanlar kendinde bi eksiklik hissedince kendini over dururmus bende oyle iste

insaallah getirecegim buraya oyle tatli bir kiz ki oyle guzel bide canim benim ya cok uzuluyorum

ya insanlar kendinde bi eksiklik hissedince kendini over dururmus bende oyle iste

Gerçekten çok şanslıyız burda bu kadar güzel insanla bir arada olmak. Ben sanırım hedefime ulaşsamda kolay kolay ayrılmam burdan

Gerçekten çok şanslıyız burda bu kadar güzel insanla bir arada olmak. Ben sanırım hedefime ulaşsamda kolay kolay ayrılmam burdan

gec oldu ama bende kendimi sansli hissediyorum hepiniz iyi ki varsiniz

cok guzel bi tarifim var makina ile mi yapacaksin frinda mi?

firinda beceremem heralde ekmek makinam henuz yok, firindaki kolay oluyor mu?

yawru sen hedef kilona ulasta gitmezsen gene gitme

Kizlaaar bak aklma daha yeni geldi bu gece bi ruya gordum
ruya da bile kendi kendime tereddut ediyom gercek mi bu diye,
anam karnim bi guzel sikilasmis zayiflamisim ne kadar inanilmaz geliosa bana olamaz ya bu kadar diyorum
ruyamda bile kac kere karnimi kontrol ettim bak demekki faydasi warmis diyorum kendi kendime

sabah kalktigimda bide ne goruyum karnim eski karnim

sana mini tütü dikcem sevdicegin catlasin

tesekkur ederim indireyim su videoyu yoksa hasedimden çatlarim

Çatlar mı çatlatır mı bilemedim kiiii
İndir tabi aaa ne eksiğin var sen onlarla başla bens ana daha çok spor öneririm.

ben de aynen öyle yapıyordum ama artık bütün bitki çaylarını seviyorum.

Step by step neymiş sana bana açıkla ben bulmaya çalışırım internetten sana da söyleirm.

Ebru geçti şükür ama nasıl geçti gecemi tahmin edebilirsin
Sen de 8 ben diyeyim 10

Baktım kadın programlarından sıkıldım iyileşivereyim bari dedim bakanım da yok kiii ..

Pek pek özgüvenliyiz sormaaa

Ben çok karamsar bir insanım genel olarak Ebru çok güzel öyle olman gerçekten ama ben de sanırım öğreniyorum pozitif olmayı.

Hmm ben de diyorum yemekten 1 kaşık nohut alıp bırakmış aferin
1 gün yaptım daha ama tartıldım 62ydim dün o yüzden bunu yapıp vermek istiyorumm .

Ben de rüyamda kaçamak yapıyorum eyvah kızlara ne diyeceğim şimdi diye düşünüyorum bir de
Önceden anlatmıştım ama anlatayım yine aklıma geldi.
Bir gece uyuyorum, sevdiceğim arıyor aşkım rüya gördüm evleniyorduk şöyle güzeldi böyle güzeldi.
Benim sorum.
Pasta da var mıydı ?
Çok gülmüştüm kendime ..

bu karamsarlign bende bi faydasini goremedim cnm istemek yetmioki insnain icinde bulundugu durum herseyi cok etkiliyor,
hayata asiliyorm bide bakiyorm ki gene dipteyim surekli dalgalanmalar war Neyse Allah im yardimcimiz olsn oturdugumuz yerden nasi yardim edecekse...

Step by step yani daha baska asamalari warmis demekki gobek calismalarina baslamadan once o asamalarin yapilmasi gerekmis cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…