08 ŞUBAT 2012 MESAJ SAYIMLARI
eski_bir_masal : 55
fefilifa : 45
aysecig : 24
tadLi : 23
LAydLiNe : 22
ysfmir : 21
Semiha : 17
mutedeyyin : 12
ozlew_19 : 10
pompon_89 : 9
hayattanazicik : 8
balkaymak : 7
Arada telden girip bakiyorum buraya bu haftaki derecemiz de cok iyi o zaman gulcin kutlarim herkesi bn hala yatiyorum atesim agrim ck fazla halsizim off
Arada telden girip bakiyorum buraya bu haftaki derecemiz de cok iyi o zaman gulcin kutlarim herkesi bn hala yatiyorum atesim agrim ck fazla halsizim off
sanada çok geçmiş olsun cansucum yat dinlen zencefili hayatına kat derim soğuk algınlığına birebirdir bide tabi c vitaminigecmis olsun cnm
bende cok kötüyüm ya, iki saat yürüdüm
ama hic iyi ypamadim, daha beter oldum.
bugünde hic istahim yok. cok hastayim cok
Oncelikle herkese iyi kilo vermeler..
Bende kendimce diyet yapiyorum ama size sormak istedigim bisey var yardimci olursaniz cok sevinirim.
Daha dun tartida bir kilo eksikken bu saba dunku kilomdan bir kilo fazla ciktim.. ve diyetime ayenn uyuyorum.. Cok sinir oldum ce acayip motivasyonum bozuldu.. Bir yanlislik var diye dusunuyorum..
Hic boyle birsey basiniza geldimi ve neden olmustur bir fikriniz varmi ??
sanada çok geçmiş olsun cansucum yat dinlen zencefili hayatına kat derim soğuk algınlığına birebirdir bide tabi c vitamini
canım dün bulgur yada nohut yediysen geçici kilo artışı olmuş olabilir ödem olabilir su ve yeşil çay iç yada regl yaklasmış olabilir akşam 6-8 den sonra bişeyler atıştırdıysan çok etkiler bunlara dikkat etmek lazım
masllah cansu yüzün çok tatlıymış hiç kilolu gibi durmuyosun inşallah birazda verince peri gibi bir gelin olursungecmis olsun cnm
bende cok kötüyüm ya, iki saat yürüdüm
ama hic iyi ypamadim, daha beter oldum.
bugünde hic istahim yok. cok hastayim cok
canım resimdeki senmisin göz makyajına bayıldım...
sanada çok geçmiş olsun cansucum yat dinlen zencefili hayatına kat derim soğuk algınlığına birebirdir bide tabi c vitamini
canım dün bulgur yada nohut yediysen geçici kilo artışı olmuş olabilir ödem olabilir su ve yeşil çay iç yada regl yaklasmış olabilir akşam 6-8 den sonra bişeyler atıştırdıysan çok etkiler bunlara dikkat etmek lazım
masllah cansu yüzün çok tatlıymış hiç kilolu gibi durmuyosun inşallah birazda verince peri gibi bir gelin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?