• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben menümü yazayım şimdiden.

Sabah

1 fincan şekersiz çay
2 tane haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı çamur peynir (İzmir Tire'ye özel bir peynir)
5 tane zeytin
Küçük bir bazlama ekmeğinin çeyreği (Kepek ekmek ve çavdar bulamadım, mecburen almak zorunda kaldım)

Öğle

1 porsiyon pırasa yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Çeyrek bazlama

Ara

2 dilim portakal

Akşam yemeyeceğim. Acıkmadım.
Bol su, yeşil çay. Spor henüz yok, ev işi yaparak sürekli hareket ettim bugün. Hala devam ediyorum. :9:

Yok canım yaa iki defa yazmışsın kabartma tozunu. Tekrar bi dön bak bakalım. :26:

Melek'cim ben hafta içi temizlik yapamıyorum. Sabah çıkıp akşam geliyorum eve. Yemek yapıyorum. Hafta içi sadece ortalığı toparlıyorum. Geçen hafta temizliği tam yapamamıştım. Pazar günü çalışmıştım. Bide ben çok yavaş yaparım, dip köşe bucak heryeri süpürüp silmeden içim rahat etmiyor. Salonum büyük biraz. Bütün koltukları çektim, altlarını süpürüp silip koltukları tekrar aynı yerine çektim. Yerler parke o yüzden sildikten sonra kurumasınıda bekliyorum iz yapmasın diye. Duvar ünitesi çok çabuk tozlanıyor, üzerinde ki süs eşyalarıda onların tozunu felan aldım. Diğer odalarda aynı. Şimdi mutfağa geçtim. Arada bi mola verip buralarda dolanıyorum. Bende iş çok anlayacağın. Bitmiyor hiç. :9::9:

allah kolaylık versinnn canım sen söylerkenn ben yoruldummm yaaa :52:

allah kolaylık versinnn canım sen söylerkenn ben yoruldummm yaaa :52:

Teşekkürler canım. Dedim yaaa çalışınca zor biraz. Ama spor oluyor benim için, zayıfladıkça temizlik yapmakta daha çok hoşuma gidiyor, kolay kolay yorulmuyorum. Bide bugün farkettim. Bütün kaslarımız çalışıyor temizlik yaparken. Özellikle süpürge tutarken kol kaslarım iyi çalışıyor. Bi taşla iki kuş yani canım. :9::9:

Sabah

1 fincan şekersiz çay
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
Küçük bir bazlama ekmeğinin çeyreği (Kepek ekmek ve çavdar bulamadım, mecburen almak zorunda kaldım)

Öğle

1 porsiyon pırasa yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Çeyrek bazlama

Ara

2 dilim portakal

Bol su, yeşil çay. Spor henüz yok, ev işi yaparak sürekli hareket ettim bugün. Hala devam ediyorum. :9:

afiyet olsun :56:

Menüm;

Sabah:
200 ml. süt ile yapılmış 45 gr. müsli

$Görüntü0855.webp

Öğle:
1 kepekli hamburger ekmeğini dogradım
Üzerine 4 köfte
Üzerine salcalı sos ve 2 biber
1 bardak ayran

$Görüntü0863.webp

Akşam:
2 tavuk baget,1 incik
3 dilim patates, acı biber tursusu
1 kase yogurt

$Görüntü0864.webp

2 lt.su + 30 dk.zumba

Son düzenleme:

Teşekkürler canım. :32::32:

Menüm;

Sabah:

Eki Görüntüle 344891

Öğle:
Üzerine 4 köfte
1 bardak ayran

Eki Görüntüle 344892

Akşam:
2 tavuk baget,1 incik
1 kase yogurt

Eki Görüntüle 344894

2 lt.su + 30 dk.zumba

Afiyet olsun Melek'cim. Menün süper görünüyor. Keşke patatesleri akşam yemeseydin. Patatesten ben çok korkuyorum artık. Normalde bayılırım. Ama içeriğinin tamamen nişasta olduğunu öğrendiğimden beri yiyemiyorum. :26::26:

Hilal'cim yaaa nerelerdesin? Bi görünüp bi kayboluyosun :10::9::9:

Bence denemekte fayda var. Ben şimdiye kadar saçıma hiç bişey sürmedim. Zaten büyük ihtimal yorulurum uğraşırken. Ben sadece yıkıyorum. Her kutu bitiminde şampuanımı değiştiriyorum. Bide saç kremi kullanıyorum. Başkada hiç bişey yapmıyorum. Sanırım ben saç ve tırnak konusunda şanslı bir kadınım. Tırnaklarımı sadece keserim. Uzarken manikürlü gibi uzar. Torpi bile yapmam. Sadece keserim ve kolay kolay kırılmaz :nazar::nazar:

Saçlarımda kendiliğinden şekil alır. Dalgalı olduğu için sadece arada bi düz fön çektiririm. Onun haricinde özellikle kirlendiği zaman fönlüymüş gibi olur. Kolay kolayda yağlanmaz.

Gerçekten çok şanslısın Ebrucum.
Benim saçlarım ince ve düz olunca biaz dökülse az gibi duruyor o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bakım yapınca çok seviyorum onları ..

Sanada kolay gelsin canım, ben tam çıkmıştım çay içecektim o geldi aklıma hemen bi çay yaptım kendime geldim ki sen yoksun :9:[/QUOTE]

Ben de etrafı toparlamaya çıktım Ebrucum..

Onde ki kamyonun lastik koruyucusu çıkıp on camımıza geldi abi fren yapınca arkada ki araba bize çarptı otobandaydik verilmiş sadakamız varmış zincirleme olmadı hala etkisindeyim kızlar :(
ölüm öyle yakın ki :/

Allah korumuş Elifcim.
Doktor ne dedi ?

Evet normal ekmek gibide yapabilirsin.Gayet lezzetli.

Bişi demedik ya, sen baskıya devam et :1:
Ama cokda yapma :60:

Tamam orta derecede baskı yapıyoruz sana ..

Kızlar bu akşam arkadaşımın nişanı var.Saat 8 gibi oraya gidicem.
Akşam yemeğim pişsin de yiyeyim artık, cok acıktım :1:

Afiyet olsuniyi eğlenceler Melek ..

Ne pişirdin Melek'cim. Söyle bakimmm :9: Ben acıkmadım yaaa akşam yemeği yemeyeceğim. Canım istemiyor nedense:44:

Ben de öyle oldum bugün ..

hımm bakayım bi :44:
ohh mis gibi olmuştur her yer..
bende temizlik yapınca cok rahatlıyorum :1:

Ben de ben de bayılıyorum temizlik kokusuna .

Ya neden hiç bir takıma giremiyorum ... ben de zayıflıyorum ama :((

Ne yazık ki takımda yer yok ama katılmak isteyenler bölümüne yazdıysan bir takım davet edecektir,

Sabah

1 fincan şekersiz çay
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin

Öğle

1 porsiyon pırasa yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Çeyrek bazlama

Ara

2 dilim portakal

Menün gayet güzel olmuş ama nedense bana bazlama ekmeği çok kalorili yağlı bir ekmek gibi geliyor ama gerçekten öyle mi bilmiyorum.

Menüm;

Sabah:

Eki Görüntüle 344891

Öğle:
Üzerine 4 köfte
1 bardak ayran

Eki Görüntüle 344892

Akşam:
2 tavuk baget,1 incik
1 kase yogurt

Eki Görüntüle 344894

2 lt.su + 30 dk.zumba

Afiyet olsun melekk, çok güzel durmuşlar .

Menümü yazayım ..

sabah :

- 2 yumurtadan sucuklu yumurta
- 1 dilim ekmek

Öğle :

- 1 kase yayla çorbası
- 4 çiğköfte
- Bol marul

Ara :

- 1 elma

Akşamım yok hiç acıkmadım çiğköfteler tok tuttu heralde ..

Sıvı :

- Bol su ( sayamıyorum son zamanlarda )
- 4 fincan bitki çayı ( Ihlamur da içtim Ebru )

Spor :

- 1 saat pilates
- 30 day shred
- 20 dakika yürüyüş
- 1.5 saat falan da temizlik ..

Gerçekten çok şanslısın Ebrucum.
Benim saçlarım ince ve düz olunca biaz dökülse az gibi duruyor o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bakım yapınca çok seviyorum onları ..

Menün gayet güzel olmuş ama nedense bana bazlama ekmeği çok kalorili yağlı bir ekmek gibi geliyor ama gerçekten öyle mi bilmiyorum.

.

Sanırım bazlama ekmeğini yanlış biliyorsun Hilal'cim. Mayalı hamurdan yapılıyor. Hiç yağ yok içinde. Tadıda evde annemin yaptıklarına benziyordu. Yani normal ekmekten daha iyi ama az yedim zaten. :26::26:

Bu arada saçlarım için bir iki fotoğraf ekliyorum, bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın canım. :16::16:

Sanırım bazlama ekmeğini yanlış biliyorsun Hilal'cim. Mayalı hamurdan yapılıyor. Hiç yağ yok içinde. Tadıda evde annemin yaptıklarına benziyordu. Yani normal ekmekten daha iyi ama az yedim zaten. :26::26:

Bu arada saçlarım için bir iki fotoğraf ekliyorum, bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın canım. :16::16:

Daha mı iyidir cidden Ebru ben çok severim ama yemiyordum öyle geldiğinden.
$IMG_2404.webp
Bundan bahsediyorsun değil mi ?
Bakayım bakalım saçlarına çok merak ettim.

Menümü yazayım ..

sabah :

- 2 yumurtadan sucuklu yumurta
- 1 dilim ekmek

Öğle :

- 1 kase yayla çorbası
- 4 çiğköfte
- Bol marul

Ara :

- 1 elma

Akşamım yok hiç acıkmadım çiğköfteler tok tuttu heralde ..

Sıvı :

- Bol su ( sayamıyorum son zamanlarda )
- 4 fincan bitki çayı ( Ihlamur da içtim Ebru )

Spor :

- 1 saat pilates
- 30 day shred
- 20 dakika yürüyüş
- 1.5 saat falan da temizlik ..

Afiyet olsun canım. Bence güzel olmuş menün. Ama benimde canım çiğköfte istedi yineeeeee :53::53: Allahtan yakında ciğköfteci yok. :34::34:

Unut unut bugün çiğ köfteyi, bir ara az bir şey ye de canının isteği geçsin Ebru ..

Unuttum unuttum merak etme sen. O zaman hedef koyuyorum kendime. Tartıda 75 i gördüğüm gün gidep çiğ köfte yiyeceğim. :9::9:

Back
X