Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha mı iyidir cidden Ebru ben çok severim ama yemiyordum öyle geldiğinden.
Eki Görüntüle 344895
Bundan bahsediyorsun değil mi ?
Bakayım bakalım saçlarına çok merak ettim.
arkadaşlar bu menülerle haftada kaç kilo veriyosunuzz???
Unuttum unuttum merak etme sen. O zaman hedef koyuyorum kendime. Tartıda 75 i gördüğüm gün gidep çiğ köfte yiyeceğim.![]()
Ekledim bu arada fotoğrafları. Eşim gelince yeni bir fotoğrafım daha var onuda eklerim.![]()
arkadaşlar bu menülerle haftada kaç kilo veriyosunuzz???
Teşekkürler canım.
Afiyet olsun Melek'cim. Menün süper görünüyor. Keşke patatesleri akşam yemeseydin. Patatesten ben çok korkuyorum artık. Normalde bayılırım. Ama içeriğinin tamamen nişasta olduğunu öğrendiğimden beri yiyemiyorum. :26::26:
Menümü yazayım ..
sabah :
- 2 yumurtadan sucuklu yumurta
- 1 dilim ekmek
Öğle :
- 1 kase yayla çorbası
- 4 çiğköfte
- Bol marul
Ara :
- 1 elma
Akşamım yok hiç acıkmadım çiğköfteler tok tuttu heralde ..
Sıvı :
- Bol su ( sayamıyorum son zamanlarda )
- 4 fincan bitki çayı ( Ihlamur da içtim Ebru )
Spor :
- 1 saat pilates
- 30 day shred
- 20 dakika yürüyüş
- 1.5 saat falan da temizlik ..
Ebru ne kadarçok saçın var maşallah çok güzellerr ..
O zaman ben arada bazlama yiyebilirim ne kadar yemeliyim sence sabah yesem sadece ?
Geçmiş olsun Elif'cim. Allah kazadan beladan korusun hepimizi. Kimsede bişey yok umarım.
Doktorda nasıl gitti işler? Neler söyledi?
Teşekkürler canım.
Bence arada bir çok canın istediğinde sabahları ya da öğlenleri yiyebilirsin. Mesela benim bugün yediğimin çapı 20 cm di. Ben çeyreğini yedim. Bide düşünsene beni ekmeği çok seven bir insanım. Ama sanırım şuanki tokluğumun sebebi öğlen yediğim bazlama. Çünkü karnım hala tokmuş gibi. Sende kendine göre biraz yersin. Çok bi sakıncası yok bence.
Çok teşekkür ederim canım hepinize ayrı ayrı ama nolur kusurama bakmayın tektek cevap yazamiyorum zira evde suan tam 4 aile var çoluk cocuk yemek çay tatlı servisi derken hiç oturamiyorum inanın bu mesajı banyoda çekiyorum![]()
doktorum biraz odemle birlikte düşünürsek 900 gr verdigimi söylüyor 77 kiloyum kısaca
içmediğim sular yaptıgım kacamaklari hemen anladı bu hafta kesinlikle kaçamak kabul etmiyor çok tehlikeli bir haftaymis vücut inat edecekmiş yine haftada 3 gün koş fazlası yasak kas istemiyorum dedi ama airobik yapabilirsin dedi misafirlerim yatılı 2 aile ama yine de yatmadan koşarım
Bu arada yazacaktım unutmuşum şimdi aklıma geldi Hilal'cim çok iyi etmişsin ıhlamur içmekle. :2::2:![]()
Çok teşekkür ederim canım hepinize ayrı ayrı ama nolur kusurama bakmayın tektek cevap yazamiyorum zira evde suan tam 4 aile var çoluk cocuk yemek çay tatlı servisi derken hiç oturamiyorum inanın bu mesajı banyoda çekiyorum![]()
doktorum biraz odemle birlikte düşünürsek 900 gr verdigimi söylüyor 77 kiloyum kısaca
içmediğim sular yaptıgım kacamaklari hemen anladı bu hafta kesinlikle kaçamak kabul etmiyor çok tehlikeli bir haftaymis vücut inat edecekmiş yine haftada 3 gün koş fazlası yasak kas istemiyorum dedi ama airobik yapabilirsin dedi misafirlerim yatılı 2 aile ama yine de yatmadan koşarım
- DR İBRAHİM SARAÇOĞLU DEREOTU KÜRÜ
- Troid hastaları için çok müjdeli bir haber vermek istiyoruz. Daha doğrusu müjdeyi Dr İbrahim saraçoğlu veriyor. Dereotu tam bir mucizeymiş meğer. Hem Troid hastaları için, hem de zayıflamak isteyenler için ;
- Dereotunun mucizevi faydası
- TROİD HASTALARI İÇİN DEREOTU KÜRÜ :
- Troid’in hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir. 3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle, akşam öğünlerden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.
- DEREOTU İLE MUCİZE zayiflama YÖNTEMİ ; Dereotu zayıflamak isteyenlerin imdadına yetişecek gibi görünüyor. Üstelik kendinizi çok sıkıntıya sokmadan gayet kolay bir yol ile. Zayıflamak için dereıtunun kullanımı ;
- Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.
ıhlamur kan dolaşımını düzenler. Kabızlıkta da ıhlamurdan yararlanabilirsiniz. Kramplar için de ıhlamurun iyi bir ilaç olduğunu unutmamalısınız. Sabah aç karnına içilmeye devam edilen ıhlamur zayıflamak isteyenlere bu hususta yardımcı olur. Ihlamurun migren için de birebir olduğu bilinir. Ancak ıhlamuru uzun süre ve fazla miktarda kullandığınızda kalbinize zarar verebileceğini de unutmamalısınız!
Strese karşı ıhlamur çayı
İçine çok az karanfil atarsanız hem güzel bir tat elde etmiş olursunuz, hem de sizi sakinleştiren etkisini arttırırsınız.
Grip ve nezle ye ıhlamur
Bu tür hastalıklarda ıhlamur sadece terlemeyi sağlayarak değil, aynı zamanda vücudun direncini de artırarak tedaviye yardımcı olur.
Güzellik için ıhlamur
Göz çapaklanmalarında ıhlamuru kaynatın ve süzün. Pamuk yardımı ile gözlerinize kompres yapın. Hem çapaklanmaları önleyecektir, hem de gözünüzü dinlendirecektir. Gözlerinize kompres yaparken gözünüzü kapatmayı unutmayın.
Ihlamuru kaynatıp elde ettiğiniz su ile ara sıra saçlarınızı yıkayarak saçlarınızın beslenip kuvvetlenmesini sağlayabilirsiniz. Bu işlemden sonra saçınızı durulamayı ihmal etmeyin.
Cildinizde leke mi var?
Hemen ıhlamuru suda kaynatıp sıvı sümüksü bir hal alıncaya kadar bekletin. Sonra bu sıvıyı lekelere sürün faydasını göreceksiniz. Yine aynı şekilde elde edeceğiniz ıhlamurla kırışıklıklara masaj yaparsanız iyi sonuç alacaksınız.
Onde ki kamyonun lastik koruyucusu çıkıp on camımıza geldi abi fren yapınca arkada ki araba bize çarptı otobandaydik verilmiş sadakamız varmış zincirleme olmadı hala etkisindeyim kızlar![]()
ölüm öyle yakın ki :/
Menüm;
Sabah:
200 ml. süt ile yapılmış 45 gr. müsli
Eki Görüntüle 344891
Öğle:
1 kepekli hamburger ekmeğini dogradım
Üzerine 4 köfte
Üzerine salcalı sos ve 2 biber
1 bardak ayran
Eki Görüntüle 344892
Akşam:
2 tavuk baget,1 incik
3 dilim patates, acı biber tursusu
1 kase yogurt
Eki Görüntüle 344894
2 lt.su + 30 dk.zumba
Menümü yazayım ..
sabah :
- 2 yumurtadan sucuklu yumurta
- 1 dilim ekmek
Öğle :
- 1 kase yayla çorbası
- 4 çiğköfte
- Bol marul
Ara :
- 1 elma
Akşamım yok hiç acıkmadım çiğköfteler tok tuttu heralde ..
Sıvı :
- Bol su ( sayamıyorum son zamanlarda )
- 4 fincan bitki çayı ( Ihlamur da içtim Ebru )
Spor :
- 1 saat pilates
- 30 day shred
- 20 dakika yürüyüş
- 1.5 saat falan da temizlik ..
Ne faydali paylasim bunlar ellerine saglik Hilalcim Allah sewdigine tez zamanda kawustursun seni
Dereotu nu okurken nasil heyecanlandim bi bilsen derdime derman olur ins buralarda semt pazarlari haric dereotu bulmak zor ama
arayacagim kesinlikle...
Masallah masallah oncelikle sporuna
shred i yapmaya dewam ediosn ne guzel ben iki gundr yamiyorum bugun hastaligi tam atlatiyorm derken simardim temizlige
basladim cam kapi dayamadan temizlik yapamiyorum geri nuksetti bu illet:26:
Hilal yayla corbasi pirincli mi bende pek sewerim eksi eksi ohh, bu soguklarda cok keyifli..
Ayy ne güzel bir dua o Gönül aminnnn
Umarım bulursun da çok yii gelir, ayrıca kkda okudum çok fayda görmüşler tiroidi olanlar ..
Shred hiç zorlamıyor artık biliyor musun Gönül çok rahat yapılıyor.
Dinlen güzelce bir iyileş de yaparsın sen de ne olacak.
Yayla çorbası biraz çakma oldu pirinçsiz
Pek de beğenmedim böyle de bitsin diye uğraşıyorum işte ..
Ben geldiiim
Kizlar gecmisi okudum
Aklimda kalanlar
- hilal paylastigin yazida diyo ki
İhlamuru gozlere kompres yaparken gozlerinizi kapatmayi unutmayin
Koptum buna
- Ebru gercekten soba uzerinde demlenerek pisen yemek icecek her sey daha lezzetli oluyo gercekten
- elif coook gecmis olsun kaza icin.
Doktor neden kas istemiyorum dedi , nedenini soyledi mi?
-MElek dokturmussun yine ekmegi dograyip uzerine kofte salca fikri cok hosuma gitti, ben de yapicam
Bir de tarifteki yanlisligi fark ettim, icimden kimse de bir sey dememis okumuyo mu kimse ama bence Ebru bunu fark eder dedim ve Ebrucum beni yaniltmadin dikkatli hatun![]()
Kızlar gerçekten dikkatlimiyim, şaşırdım şimdi Betül söyleyince.![]()
Wucut baslangicta zorlaniyor ama zamanla yaptikca alisiyor tabi ins iyilesince dewam etmeye niyetim war.
yayla corbasi pirincsiz derken nasil oldu ki bulgur mu kattin o zaman yoksa hani bi araya hayali yuruyus falan yapiodunuz ya
yerken icinde pirinc oldugunu mu hayal ediyosun yoksam:44:
Hosgeldiiin
ona bende guldum icten ice betus dusunsene gozlerin acik kompres yaptigini
Diyetisyenler kilo werme durumu denetleyebilmek icin onermiyor tahminimce bi ara diyetisyene gittigimde ayni seyi soylemisti..
ee muti yi bosuna mi topigin hamarati sectik hakkini werior demi
iskender hawasi wermis kofte kepek ekmege cnm istediginde bende deniycem![]()