Oohhh ne güzel bugün sanırım herkeste vardı o temizlik perisi. Hem spor yapmış oluyoruz, hem evler tertemiz. Ben yarında devam ediyorum inşallah. Benim ki bi günde bitmiyor.
hoşbulduk Ebru...
ayy evet ya evde olunca bitmiyor istekleri.ne önü ne arkası geliyor vallahi.
ama şükür ben evden gönderdim bugün...
Benim diyet listemde 1 avuç leblebi vardı ama öğle ile akşam arasında yazmıştı diyetisyen. Bence bu saatte acıksan bile hiç bişey yeme. Ama yanlış hatırlamıyorsam bizim kızlar bir bardak tarçınlı süt içiyorlardı.
ah ah kelin ilacı olsa başına sürermiş
bende nasıl kıvranıyorum bu saatlerde anlatamam
ya yatıp uyuyacaksın
yada benim gibi nette zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın...
Bende kaçıyorum kızlar. Herkese iyi geceler. Eki Görüntüle 345097
afiyet olsun (bak bu sefer saldirmadim yemeciklerine) o bagetlerin derisi alinmis miydi bakayim
Aklı olan evlenmesin arkadas evli olanlarda hemen boşanalım
Teşekkürler arkadaslar ....
Bu 4.gecem dayanıyorum da işte bazen fena bastırıyor yeşilçayla tamamlıyorum :)
insan her gün gram gram kaybediyor gerçekten ..
Eki Görüntüle 344975
Kızlar şunlara bakın ne güzel olmuşş ..
Hoş içindeki biraz ironik olmuş ama güzel işte ..
Hilal burda neyi kast ettin
Yeni gordum ama anlamadim ne demek istedigini
Gunaydin kizlar hc uyuyamadim hastaliktan kesik kesik 40 dk 20 dk gozumden uyku akiyor wucudum cok halsiz bn bu haldeysem kim bilir agir derdi olan hastalar ne cekiyor Allah im yardimcilari olsun dert werip derman aratmasin sagligin kiymetini bilmek lazim hayirli sabahlr opuldunuz
Bu arada dunyadan bir yildiz daha kaydi ... Whitney Houston olmus haberi okuyunca cok uzuldm
Gunaydin kizlar hc uyuyamadim hastaliktan kesik kesik 40 dk 20 dk gozumden uyku akiyor wucudum cok halsiz bn bu haldeysem kim bilir agir derdi olan hastalar ne cekiyor Allah im yardimcilari olsun dert werip derman aratmasin sagligin kiymetini bilmek lazim hayirli sabahlr opuldunuz
GÜnaydın kızlar hiç mutlu bı sabaha uyanmadım
sabah mı mutsuz ben mı tartışılır :/
kocisle kustuk evde 2 aile misafir 20 lik dış çıkarıyorum regl sancısı çekiyorum dün gece gofret yedim
suyumu içmedim sinirden ağlıyorumbu kadar olumsuzluğa ramen sıcak sıcak ekmek yesinler diye ekmek yapıyorum suan :s
sigara böreği sarıyorum kızartma yapıyorum yemesemdeama yine de kiymet bilmiyorum
çok doluyum yaaa
Ah ah kiskanclikmi( ben markete gidemem yanliz esim beter bocek
Sanada iyi geceler Hilal'cim. Dikkat et canım kendine sende hasta olma. Gerçekten canımız istemesede akşam yemeği yememiz lazımmış. Çünkü bende çok kötü oldum.
Eee gec kaldim ben 5 i nasil dolduracagim( yarin gunduz butun gun bilgisayarda olacagim rekorumu kirarim artik 5 yapmam lazim ama burada kalan yokmu :)
Bana diyordun ac kalma diye sen yememissin olmadi simdi
Aklı olan evlenmesin arkadas evli olanlarda hemen boşanalım
slm kızlar
bugün giremedim belirttiğim gibi
kociş uyududa bende bir bakayım dedim.
geçmişe bakamadım
ne mümkün zaten
ay bugün bir temizlik perisi geldi bana sormayın gitsin
kocişle kızı gönderdim evden hava çok güzeldi gezin dedim
sonra işler aldı başını gitti
evimin tüm camlarını,oturma odamla mutfağın halısını,mutfak dolaplarını,buzdolabımı ve tüm evi dip köşe sildim süpürdüm.
ama şu an kollarım ayaklarım titriyor yorgunluktan...
bugünkü menüm
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmek
1sahanda yumurta
kk kadar peynir
5 zeytin
roka
yarım domates
maydanoz
1 bardak şekersiz çay
öğle
3 kızarmış köfte
1 dilim kepek ekmek
1 bardak ayran
ara
1 mandalina
akşam
1 kase yayla çorbası
su 1,5 lt
spor yok
Ay ben bakarken resim cikmamistiii
Hahah komik olmus ya
Hele erkegin kiza 'kasar' vermesi iyice sakatt
Kizlar yarim saat spor yaptim daha dogrusu dans
Ama zatn actim iyice aciktim gidip yatayim hemen, yatakta da zihinden kosayim
Spordan hemen sonra yatmanin bir sakincasi yoktu di mi:44:
İyi uykular herkeseee
Bu arada dunyadan bir yildiz daha kaydi ... Whitney Houston olmus haberi okuyunca cok uzuldm
GÜnaydın kızlar hiç mutlu bı sabaha uyanmadım
sabah mı mutsuz ben mı tartışılır :/
kocisle kustuk evde 2 aile misafir 20 lik dış çıkarıyorum regl sancısı çekiyorum dün gece gofret yedim
suyumu içmedim sinirden ağlıyorumbu kadar olumsuzluğa ramen sıcak sıcak ekmek yesinler diye ekmek yapıyorum suan :s
sigara böreği sarıyorum kızartma yapıyorum yemesemdeama yine de kiymet bilmiyorum
çok doluyum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?