• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oohhh ne güzel bugün sanırım herkeste vardı o temizlik perisi. Hem spor yapmış oluyoruz, hem evler tertemiz. Ben yarında devam ediyorum inşallah. Benim ki bi günde bitmiyor. :9:

Benimde alt kat bitti ust kat kaldi yarin devam ona bakalim.

hoşbulduk Ebru...

ayy evet ya evde olunca bitmiyor istekleri.ne önü ne arkası geliyor vallahi.
ama şükür ben evden gönderdim bugün...:32:

Bizimkide yarin motoruna aldigi parcalari taktiracak tamirci bir arkadasini cagirdi en azindan bahcede olacaklar bende ust kati temizleyip misss gibi oturup keyfime bakacagim :)

Benim diyet listemde 1 avuç leblebi vardı ama öğle ile akşam arasında yazmıştı diyetisyen. Bence bu saatte acıksan bile hiç bişey yeme. Ama yanlış hatırlamıyorsam bizim kızlar bir bardak tarçınlı süt içiyorlardı.

ah ah kelin ilacı olsa başına sürermiş

bende nasıl kıvranıyorum bu saatlerde anlatamam
ya yatıp uyuyacaksın
yada benim gibi nette zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın...

Teşekkürler arkadaslar ....
Bu 4.gecem dayanıyorum da işte bazen fena bastırıyor yeşilçayla tamamlıyorum :)
insan her gün gram gram kaybediyor gerçekten ..

bugünkü menüm

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmek
1sahanda yumurta
kk kadar peynir
5 zeytin
roka
yarım domates
maydanoz
1 bardak şekersiz çay

öğle
3 kızarmış köfte
1 dilim kepek ekmek
1 bardak ayran

ara
1 mandalina

akşam
1 kase yayla çorbası

su 1,5 lt
spor yok

iyi geceler kızlar
pazartesi görüşmek üzere

Aklı olan evlenmesin arkadas evli olanlarda hemen boşanalım :@

Teşekkürler arkadaslar ....
Bu 4.gecem dayanıyorum da işte bazen fena bastırıyor yeşilçayla tamamlıyorum :)
insan her gün gram gram kaybediyor gerçekten ..

Diyete ilk basladigim siralarda bende cok acikiyordm duramiyordm resmen illaki bisey almam gerekiyordu,
benim sana onerecegim sey tarcinli ilik sut hem tok tutar hem cok saglikli hemde yatmadan yaklasik 1-2 saat once icildiginde
metabolizmanin hizlanmasinda faydali olur ...

Bu arada herkese iyi geceler, tatli ruyalar ..
.

Hilal burda neyi kast ettin
Yeni gordum ama anlamadim ne demek istedigini

Ay ben bakarken resim cikmamistiii
Hahah komik olmus ya
Hele erkegin kiza 'kasar' vermesi iyice sakatt:1:

Kizlar yarim saat spor yaptim daha dogrusu dans:21:

Ama zatn actim iyice aciktim gidip yatayim hemen, yatakta da zihinden kosayim :1:

Spordan hemen sonra yatmanin bir sakincasi yoktu di mi:44:
İyi uykular herkeseee

Gunaydin kizlar hc uyuyamadim hastaliktan kesik kesik 40 dk 20 dk gozumden uyku akiyor wucudum cok halsiz bn bu haldeysem kim bilir agir derdi olan hastalar ne cekiyor Allah im yardimcilari olsun dert werip derman aratmasin sagligin kiymetini bilmek lazim hayirli sabahlr opuldunuz

Bu arada dunyadan bir yildiz daha kaydi ... Whitney Houston olmus haberi okuyunca cok uzuldm :(

Gunaydin kizlar hc uyuyamadim hastaliktan kesik kesik 40 dk 20 dk gozumden uyku akiyor wucudum cok halsiz bn bu haldeysem kim bilir agir derdi olan hastalar ne cekiyor Allah im yardimcilari olsun dert werip derman aratmasin sagligin kiymetini bilmek lazim hayirli sabahlr opuldunuz

Sanada günaydın canım. Bi bilebilsek kıymetini sadece bilmekte yetmiyor canım şükretmek lazım.

Allah şifa versin arkadasım çok gecmis olsun :(
sana da hayırlı sabahlar..

GÜnaydın kızlar hiç mutlu bı sabaha uyanmadım :(
sabah mı mutsuz ben mı tartışılır :/
kocisle kustuk evde 2 aile misafir 20 lik dış çıkarıyorum regl sancısı çekiyorum dün gece gofret yedim :(
suyumu içmedim sinirden ağlıyorum :( bu kadar olumsuzluğa ramen sıcak sıcak ekmek yesinler diye ekmek yapıyorum suan :s
sigara böreği sarıyorum kızartma yapıyorum yemesemde :( ama yine de kiymet bilmiyorum :(
çok doluyum yaaa

kocisle kustuk evde 2 aile misafir 20 lik dış çıkarıyorum regl sancısı çekiyorum dün gece gofret yedim :(
suyumu içmedim sinirden ağlıyorum :( bu kadar olumsuzluğa ramen sıcak sıcak ekmek yesinler diye ekmek yapıyorum suan :s
sigara böreği sarıyorum kızartma yapıyorum yemesemde :( ama yine de kiymet bilmiyorum :(
çok doluyum yaaa

Konu ne bilmiyorum ama sıkma canını Elif'cim. Karı koca arasında ufak tefek küslükler olur. Uzun sürmez zaten barışırsınız inşallah. Kendi kendine de dert edip diyetini sakın bırakma. Hem regl dönemi insan daha fazla alıngan oluyor,sinirli oluyor. Eskiden ben hiç çekilmezdim valla. Şimdi yeni yeni kendimi kontrol edebiliyorum. Oooo yaptığın mis gibi hazırlıklardan sen yeme sakın. Bunlar için üzülmeye ağlamaya değmez. Şöyle bi silkelen kendine gel. Bence sen mutlu bir kızsın. Mutsuz etme kendini. :16::16:

Ah ah kiskanclikmi :(( ben markete gidemem yanliz esim beter bocek :(

Bir tane daha benden :1:

Sanada iyi geceler Hilal'cim. Dikkat et canım kendine sende hasta olma. Gerçekten canımız istemesede akşam yemeği yememiz lazımmış. Çünkü bende çok kötü oldum.

Yiyelim Ebru ya gece nasıl acıktım öyle anlatamam ..

Eee gec kaldim ben 5 i nasil dolduracagim :(( yarin gunduz butun gun bilgisayarda olacagim rekorumu kirarim artik 5 yapmam lazim ama burada kalan yokmu :)

Sucum geçmişe bir göz atabilirsin geldiğinde ..

Bana diyordun ac kalma diye sen yememissin olmadi simdi :20:

Öğlen çiğ köfte yiyince akşam hiç acıkmamıştım o yüzden yemedim de gece acıktım işte ..

Aklı olan evlenmesin arkadas evli olanlarda hemen boşanalım :@

Hayırdır Elifcim ?

slm kızlar
bugün giremedim belirttiğim gibi
kociş uyududa bende bir bakayım dedim.
geçmişe bakamadım
ne mümkün zaten :37:

Hemen fırsatı değerlendirmişsin Semiha :1:

ay bugün bir temizlik perisi geldi bana sormayın gitsin
kocişle kızı gönderdim evden hava çok güzeldi gezin dedim
sonra işler aldı başını gitti
evimin tüm camlarını,oturma odamla mutfağın halısını,mutfak dolaplarını,buzdolabımı ve tüm evi dip köşe sildim süpürdüm.
ama şu an kollarım ayaklarım titriyor yorgunluktan...

Dün herkes temizlik modundaymış desene ..

bugünkü menüm

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmek
1sahanda yumurta
kk kadar peynir
5 zeytin
roka
yarım domates
maydanoz
1 bardak şekersiz çay

öğle
3 kızarmış köfte
1 dilim kepek ekmek
1 bardak ayran

ara
1 mandalina

akşam
1 kase yayla çorbası

su 1,5 lt
spor yok

Afiyet olsun çok güzel olmuş Semiha ..

Ay ben bakarken resim cikmamistiii
Hahah komik olmus ya
Hele erkegin kiza 'kasar' vermesi iyice sakatt:1:

:1:
Sonradan gördüm kaşar olduğunu da çok güldüm ..

Kizlar yarim saat spor yaptim daha dogrusu dans:21:

Ama zatn actim iyice aciktim gidip yatayim hemen, yatakta da zihinden kosayim :1:

Spordan hemen sonra yatmanin bir sakincasi yoktu di mi:44:
İyi uykular herkeseee

Ohh ne güzel olmuş.
Yok yok hiç bir sakıncaası, pek de güzel uyunur ..

Cidden çok zor ya ne kadar çeken hastalar var ..

Bu arada dunyadan bir yildiz daha kaydi ... Whitney Houston olmus haberi okuyunca cok uzuldm :(

Üzüldüm ben de gerçekten ..

çok doluyum yaaa

Neden küstünüz Elifcim ?
Eğer büyük bir şey değilse uzatmayın barışın küslük insanı mutsuz ediyor.
Hem moraliini bozup yemeğe saldırma o mutlu etmeyecek ki seni ..

Back
X