• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım uzaklığında etkisi var düzelecektir hepsi ama bir biraraya gelin azalacaktır anlattıklarına istinaden yanında olduğunda daha rahat olacağına inanıyorum ben. Bende kıskancımdır ama kısıtlayıcı değilim içten içe kıskanıyorum belli etmeden bazen havaya girsin diye çaktırıyorum çok kasılıyor çok hoşuma gidiyor buda :))

Benim eşimde akrep kıskançlık ve malum düşkünlüğü anlatamam çok uçlarda yaşıyorsunuz siz akrepler her duyguyu...

bende akrep burcuyummmm :69:

tam 20 sayfa okudum kizlar :D döktürmüssünüz yine

hilal,
firinda yapyiorum suan tavugu etli olanindan tatli degil =) hihihi:1::1::1::1:

Son düzenleme:
bende akrep burcuyummmm :69:

tam 20 sayfa okudum kizlar :D döktürmüssünüz yine

hilal,
firinda yapyiorum suan tavugu etli olanindan tatli degil =) hihihi:1::1::1::1:

BU sabah iyi kaynattık cidden :1:
Hıh tamam o zaman afiyet olsun yoksa bensiz yiyemezsin diyecektim :60:

Aksine çok güzel anlatmışsın Ebru, haklısın paylaşımların olması çok çok önemli.
Aynı şeylerle mutlu olmak çok güzel, şimdi evet ben sevmesem de mutlu olduğu şeyleri yapmaya çalışırım tabi karşıklı olarak ama neredeyse her şeyimiz aynı.

gerçekten çok şanslısın Ebru, bazı şeylerin yanlışlığını görünce doğrunun kıymeti de daha iyi anlaşılır elbet.
Ne kadar kısa bir sürede tekrar karşına aşk çıkmış maşallah, zaten şimdi fotoğraflardan bile belli mutluluğunuz ..

Ben de bazen bilerek kıskanmıyormuş gibi yapıyorum ne yapacağını şaşırıyor sen beni niye kıskanmıyorsun diye :60:
Ben de o haline bayılıyorumm :60:

Pazarları sayılmıyor Sucum ..

O da doğru olacak olduktan sonra ne yaparsan yap oluyor bir şekilde Ebru.
Eşine mi devrettin sen işi :1:

Gerçekten çok şanslıyım Hilal. Hatta eşimle diyoruz ki birbirimize biz ikiz kardeşmiyiz neyiz :9::9:

Daha önce hep eğer boşanırsam bi daha asla evlenmem diye düşünüyordum. Ama işte aşk nelere kadir. (Eşimin adı Kadir bu arada) :9::9:

Uzun lafın kısası evlilikte herşey karşılıklı olmalı bi taraf daha çok fedakarlık yapmamalı. Çünkü bi süre sonra fedakarlık yapan taraf karşıdan fedakarlık görmediği zaman vazgeçiyor ve ipler kopuyor.

Allah herkese bir ömür boyu mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

Korunma konusunda da ben şimdiye kadar hayatımda hiç korunmadım. Bu konuda da çok ama çok şanslıyım. :nazar::nazar:

Gerçekten çok şanslıyım Hilal. Hatta eşimle diyoruz ki birbirimize biz ikiz kardeşmiyiz neyiz :9::9:
Daha önce hep eğer boşanırsam bi daha asla evlenmem diye düşünüyordum. Ama işte aşk nelere kadir. (Eşimin adı Kadir bu arada) :9::9:
Uzun lafın kısası evlilikte herşey karşılıklı olmalı bi taraf daha çok fedakarlık yapmamalı. Çünkü bi süre sonra fedakarlık yapan taraf karşıdan fedakarlık görmediği zaman vazgeçiyor ve ipler kopuyor.

Allah herkese bir ömür boyu mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

Korunma konusunda da ben şimdiye kadar hayatımda hiç korunmadım. Bu konuda da çok ama çok şanslıyım. :nazar::nazar:

ben de simdiden kararim bu yonde
Korunmayi erkek yapsin
Yok dogum kontrol hapi, yan etkisi, spirali ugrasamam ben:1:

Iyyy Özgür Şef miydi yapan?
Açtıgımda o vardı tv de...

Bilmem ki Melek kimdi ama çikolata tadıtımıydı 10 dakikalık bir şey ..

Hilal seninde amma gözün doymuyor bugünlerde :60:

:60:
Cidden ya niye böyle oldum ki ..

:nazar::nazar: Aman nazar değmesin Ebrucum ya ne güzel böyle bir aşk.
Bazen öyle şeyler okuyorum ki korkutucu geliyor evlilik oysa böyle şeyleri okudukça mutlu oluyorum.
Fedakarlık konusunda da bence kesinlikle haklısın.
Uğraş uğraş nereye kadar ama iki taraf da olduğunda ne kadar uğraşsan da o da benim kadar uğraşıyor bu kadar değer veriyor diye düşünüyorsun.
Ne kadar süredir evlisin Ebru ?

Bu arada kizlar sizin burclar nee??
Herkes yazsin bakiyi burcunu, eskiden burclarla ilgilenirdim baya simdi unuttum gitti:1:

Oğlakk ..
Yükselenim de oğlak hatta ..
Yorumuın var mı ben pek anlamıyorum Betül ..

Ortaokul son liseninnilk yillari fln cok biliyordum hangi burc ne ozelligi var fln
Bir de tahmin de edebiliyordum
Ama artik kalmadi ilgilenmeyince

Yalniz oglaklar hakkinda soyle bir izlenimim vardi benim boyle vakur bir duruslari oluyor:))

Bilmem ki Melek kimdi ama çikolata tadıtımıydı 10 dakikalık bir şey ..

:60:
Cidden ya niye böyle oldum ki ..

:nazar::nazar: Aman nazar değmesin Ebrucum ya ne güzel böyle bir aşk.
Bazen öyle şeyler okuyorum ki korkutucu geliyor evlilik oysa böyle şeyleri okudukça mutlu oluyorum.
Fedakarlık konusunda da bence kesinlikle haklısın.
Uğraş uğraş nereye kadar ama iki taraf da olduğunda ne kadar uğraşsan da o da benim kadar uğraşıyor bu kadar değer veriyor diye düşünüyorsun.
Ne kadar süredir evlisin Ebru ?

2005 te ilk evliliğimi yaptım. 2008 de ayrıldım. Yine 2008 de tekrar evlendim. Evliliğin hem mutsuz olanını hemde mutlu olanını yaşadım. Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki karşıma aşkımı çıkardı. :nazar::nazar:

Oğlakk ..
Yükselenim de oğlak hatta ..
Yorumuın var mı ben pek anlamıyorum Betül ..

Benim kızımın burcuda oğlak Hilal'cim. :9::9:

Herkes yazsin bakiyi burcunu, eskiden burclarla ilgilenirdim baya simdi unuttum gitti:1:

Benim burcumda YAY. Birçok özelliğinide taşıyorum .

Ortaokul son liseninnilk yillari fln cok biliyordum hangi burc ne ozelligi var fln
Bir de tahmin de edebiliyordum
Ama artik kalmadi ilgilenmeyince

Yalniz oglaklar hakkinda soyle bir izlenimim vardi benim boyle vakur bir duruslari oluyor:))

canım terazi burcuyum ben yükselenimde ikizler...

Benim burcumda YAY. Birçok özelliğinide taşıyorum .

Ay benim sevgilime yay

Bence yaylar,

Kendine guvenen, sosyal yonu kuvvetli, espirili, keyfine duskun, abartmayi seven, ben her seyi bilirim ve yapabilirim diyen insanlarr. En azindan benim sevgilim boyle :1:

ben de simdiden kararim bu yonde
Korunmayi erkek yapsin
Yok dogum kontrol hapi, yan etkisi, spirali ugrasamam ben:1:

her erkek kabul etmiyor böyle şeyleri malesef :1:

Valla ben erkek olsam, bende korunmam bacım..
Gül bahçesi, maskeyle koklanmaz dimi :60: :60:

BOĞAAAA....
:60: :60:

2005 te ilk evliliğimi yaptım. 2008 de ayrıldım. Yine 2008 de tekrar evlendim. Evliliğin hem mutsuz olanını hemde mutlu olanını yaşadım. Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki karşıma aşkımı çıkardı. :nazar::nazar:

Benim kızımın burcuda oğlak Hilal'cim. :9::9:

Hep mutlu ol inşallah canım insanın sevdiği insanla evli olması ve mutlu olması gibi hiçbirşey yok bende evliliği herkese tavsiye ediyorum zor dönemlerimiz oldu ama şimdi o kadar mutluyum ki yaşlandığımızda torunlarımız aşklarımızın büyüklüğünden bahsederler inşallah :))

her erkek kabul etmiyor böyle şeyleri malesef :1:

Valla ben erkek olsam, bende korunmam bacım..
Gül bahçesi, maskeyle koklanmaz dimi :60: :60:

BOĞAAAA....
:60: :60:

Sadece maske yok ki melek'cim korunmak için. Başka başka yöntemlerde var. :9::9::9:

Hep mutlu ol inşallah canım insanın sevdiği insanla evli olması ve mutlu olması gibi hiçbirşey yok bende evliliği herkese tavsiye ediyorum zor dönemlerimiz oldu ama şimdi o kadar mutluyum ki yaşlandığımızda torunlarımız aşklarımızın büyüklüğünden bahsederler inşallah :))

Amin canım. Dediğin gibi Allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin. İnşallah sende bir ömür mutlu yaşarsın eşinle beraber :)

Back
X