Amin canım. Dediğin gibi Allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin. İnşallah sende bir ömür mutlu yaşarsın eşinle beraber :)
Aminnnnnnn cümlemiz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım. Dediğin gibi Allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin. İnşallah sende bir ömür mutlu yaşarsın eşinle beraber :)
Çok komiksin sen yaa :)) ben bu gune kadar hiçbir korunma yöntemini kullanmadım bebekte olmadı ama![]()
Erkek için sadece maskeyi biliyorum ben valla![]()
![]()
Bu arada kizlar sizin burclar nee??
Herkes yazsin bakiyi burcunu, eskiden burclarla ilgilenirdim baya simdi unuttum gitti![]()
her erkek kabul etmiyor böyle şeyleri malesef
Valla ben erkek olsam, bende korunmam bacım..
Gül bahçesi, maskeyle koklanmaz dimi![]()
BOĞAAAA....
![]()
![]()
Melek'cim sen biraz araştırma yap canım. Bu aralar ben takvim yöntemini kullanıyorum. Çok işe yarıyor. Ama riskli bir yöntem. Çocuk olma olasılığı yüksek. Ben zaten çocuk istiyorum ama olursa olur olmazsa olmaz diye düşündüğüm için bu yöntem. Normalde çok ilkel ve basit bir yöntem var. Yalnız senin eşine güvenmen lazım. Sen araştır yöntemleri bi bakayım. Ne demek istediğimi anlarsın.
:)))
Valla bir ara konusu acilmisti ben dedim direk ben kullanmak istemiyorum hap falan
O da bir sey demedi tabi ama evkenince durumlar degisir belki![]()
Neden olmadı peki?
Ya sen ciddi ciddi bir doktora gitmelisin bence Su...
Melek'cim sen biraz araştırma yap canım. Bu aralar ben takvim yöntemini kullanıyorum. Çok işe yarıyor. Ama riskli bir yöntem. Çocuk olma olasılığı yüksek. Ben zaten çocuk istiyorum ama olursa olur olmazsa olmaz diye düşündüğüm için bu yöntem. Normalde çok ilkel ve basit bir yöntem var. Yalnız senin eşine güvenmen lazım. Sen araştır yöntemleri bi bakayım. Ne demek istediğimi anlarsın.
Anladım canım dediğini ama ben eşime asla güvenmiyorum şahsen
Eşimde öyle demişti emmeee....![]()
Çocuk için gittim bir spoblem yok hipo vardı ilaçla hallettik bir adet düzensizliği yaşıyorum onun içinde soğan suyuna başladım belki yarar işe bakalım.
ya iste sansimidenerim ben bakalim, bastan nasil alistirirsak oyle de devam eder belki:))
canım terazi burcuyum ben yükselenimde ikizler...
Bu arada boga burcu insanlarinin da cok vefali olduguna inanirimm
inş. canım.
Allah gönlüne göre versin..
Belki...![]()
Kapıda +18 yazıyordu kızlar noluyo
bu arada bende tipik bir kovayım yükselenim Aslan
Bu arada boga burcu insanlarinin da cok vefali olduguna inanirimm
Ya sorma nerden girdiysek bu konuya
Tipik derken nasildir kovalar? :)
Bence serinkanli oluyorlar
Bir de zeki olduklarini soylerler hep, benim babam da kova gercekten zeki bir adam :)
Benim kardeşim kovadır acele acele yapar her işi çok dürüsttür yalan neredeyse hiç söylemez aşık oldumu biraz kör aşık olur konuşurken o kadar heyecanlı anlatırki herşeyi olayı yaşarsın resmen çokta merhametlidir (ay kardeşimi özledim) aslanda yönetilmeyi sevmez ilk önce bender aile onun için çok önemlidir aklıma gelenler bu benimde :)