- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 158
Menümü Yazayım ..
Sabah :
- elma sirkeli su
- Aktivia ile mısır gevreği
Öğle :
- 3 kaşık ciğer
- Yoğurt
Akşam :
- Tavuk ızgara
- Yoğurt
Sıvı :
- Bol su
- Yemeklerden sonra metaboliza hızlandırıcı çay
- 3 fincan bitki çayı
Spor :
- Yok bir süre sporu kesmeyi deneyeceğim ..
kizlar
size bisey söylicem
sizi cok seviyorum
ne bileyim sizi düsününce, kacamak yapmiyorum, diyetime hep devam ediyorum, güc oluyo benim icin.
biliyorum bu gurupta bana destek veren insanlarin oldugu icin.
cok iyi kizlarsiniz, gercekten, böyle bi aile gibi burasi. kendimi yalniz hisetmyiorum henüz daha yenide olsam burada =)
öpüyorum siziii
O zaman cumaya kadar bekleyeyim de cuma günü başlayayım Elifcim 5 vermem zaten mümkün değil de 3 verip 2sini alsam bile kardır ..
Menümü Yazayım ..
Sabah :
- elma sirkeli su
Öğle :
- 3 kaşık ciğer
- Yoğurt
Akşam :
- Tavuk ızgara
- Yoğurt
Sıvı :
- Bol su
- 3 fincan bitki çayı
Spor :
kizlar
size bisey söylicem
sizi cok seviyorum
ne bileyim sizi düsününce, kacamak yapmiyorum, diyetime hep devam ediyorum, güc oluyo benim icin.
cok iyi kizlarsiniz, gercekten, böyle bi aile gibi burasi. kendimi yalniz hisetmyiorum henüz daha yenide olsam burada =)
öpüyorum siziii
O zaman cumaya kadar bekleyeyim de cuma günü başlayayım Elifcim 5 vermem zaten mümkün değil de 3 verip 2sini alsam bile kardır ..
Karabiber toz olmazmış dimi melek ?
Ben de zencefil attım birisi öyle yazmış.
Tane olarak yoktu karabiberi.
Valla ya tavuk et içim dışıma çıktı
Sevdiceğim de karakolda sürekli tavuk yiyor hangimizde daha önce civcivler ciklemeye başlayacak diye bekliyoruz sabırsızlıkla
http://www.hafiftarif.com/wp-content/uploads/2011/12/inanimaz_degisim.jpg
kızlar bayana bakın tam 60 kilo verniş bravo
Menümü Yazayım ..
Sabah :
- elma sirkeli su
Öğle :
- 3 kaşık ciğer
- Yoğurt
Akşam :
- Tavuk ızgara
- Yoğurt
Sıvı :
- Bol su
- 3 fincan bitki çayı
Spor :
kizlar
size bisey söylicem
sizi cok seviyorum
öpüyorum siziii
Dukan diyeti daha farklı Elif bu 5 günde 5 kilo falan da biliyorum pek iyi değil ama yapsam mı ki bu hafta da fark olmazsa :26:
Bugün 2 kilodan daha fazla artıdaydım ..
MENUM
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin iceren omlet
1 dilim ekmek
Az maydonoz
Ogle
3 kasik ev yapimi yogurt
Ara
200 ml sut
Aksam -daha yemedim-
Tavuk sis
Ayran
Bide benim düşüncem sporu çok fazla yapıyorsunuz. Özellikle Gülçin. Ben öncesinden biliyorum ki Hilal bunu sende biliyorsun konuşmuştuk daha önce. Spor yapmaya alıştıktan sonra hiç bişey yemeseniz dahi sporu bıraktıktan sonra kilo alıyorsunuz. Çünkü harcanan enerji azalıyor. Ve yediklerimiz yakılmıyor. O yüzden ben spor konusunda fazla yapılmasına karşıyım. Benim kilo almamdaki en büyük nedenlerden birisi 5 yıl bir fiil günde 1 saate yakın kültür fizik yapıp sonradan bırakmam. Gerçi ben hamilelik nedeniyle bıraktım ama sonra devam etmediğim için daha fazla kilo aldım.
Menüm;
Sabah:
1 bardak süt
1 kepekli hamburger ekmeği
2 yumurtadan omlet
Peynir ve çay
Akşam:
Baharatlı tavuk sote
1 kase yogurt
2 acıbiber tursusu
Canım çok tatlı istedi ama tatlandırıcı sakızla hallettim
2 lt.su + 1 lt. kirazsaplı yeşilçay
30 dk. zumba + 1 saat kemer + 50 mekik
Afiyet olsun canım. Bu Dukan da iki öğünmü var. Sanırım sebze meyve yasak
30 shared dimi bende ona başlayayım diyorum sence nasıl birde lesli teyzeyle yürürüm 3 mil nasıl sence ikisi bir arada iyi mi?
bu hafta eksilerde mi olacaksin ? yoksa metabolizma cayi mi iceceksin
Caylaaaarrrr bendeeennnnnn
Afiyet olsun
7 bitkili
İnanmıyorum Hilal,şok diyet mi yapacaksın sen?
Aksam yemeğim peynirli salata :)
Selam kızlar. Ben geldim. Hemen menümü yazayım.
Sabah
1 fincan şekersiz çay
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Öğle
Şehriyeli et kavurma
Salata
Akşam
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmek
3 tane küçük kırmızı turp (limonlu)
Su bugün yoğunluktan az oldu ama yatana kadar tamamlarım
3 fincan yeşil çay
Spor henüz yok
Hilal sil aklindan lutfen sok diyeti
Bence 3 kilo verip sini geri almak col sagliksiz
Surekli kilo al ver metobalizma bocaliyor, hizli kilo alip vermek catlak vs sebep olabiliyor
Ve daha sonra normal diyetle kilo verimini zorlastiriyor
Mesela dukan sitesinde ideal kilo hesaplanirken senin soyledigin hedefi direk kabul etmoyor
Eger cok diyet yapip geri aldiysan mesela hedef kilonu daha yukari cikartabilyor senin gercekci hedefin bu olmali diye
MENUM
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin iceren omlet
1 dilim ekmek
Az maydonoz
Ogle
3 kasik ev yapimi yogurt
Ara
200 ml sut
Aksam -daha yemedim-
Tavuk sis
Ayran
Karabiber için mutlaka tane olmalı diye okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam.
Çıtır tavuk dicem bundan sonra, yoksa çıtır piliçmi desem
Bu iki kilo nasıl oldu Hilal anlamadım ben? Şu ikide bir tartılma olaylarınıda bırakın artık. Haftada bir gün tartılın oda Cuma günü. Hatırlarsan ben geçen hafta korkmuştum tartıda artı çıkacağım diye. Sebebi yanlış bir zamanda dayanamayıp tartılmamdı. 200 gr artıdayken 2 gün sonra -900 çıktım. Siz sürekli tartılıyorsunuz. Lütfen bu konuyuda bir düşün Hilal'cim. Diyetisyende bana sadece Cumartesi sabahları tartılmamı söylemişti. Olur olmaz zamanlarda tartılınca tartıda + görünce insanın canı sıkılıyor, morali bozuluyor. Ben artık sadece cuma sabahları tartılacağım.
Bide benim düşüncem sporu çok fazla yapıyorsunuz. Özellikle Gülçin. Ben öncesinden biliyorum ki Hilal bunu sende biliyorsun konuşmuştuk daha önce. Spor yapmaya alıştıktan sonra hiç bişey yemeseniz dahi sporu bıraktıktan sonra kilo alıyorsunuz. Çünkü harcanan enerji azalıyor. Ve yediklerimiz yakılmıyor. O yüzden ben spor konusunda fazla yapılmasına karşıyım. Benim kilo almamdaki en büyük nedenlerden birisi 5 yıl bir fiil günde 1 saate yakın kültür fizik yapıp sonradan bırakmam. Gerçi ben hamilelik nedeniyle bıraktım ama sonra devam etmediğim için daha fazla kilo aldım.
Menüm;
Sabah:
1 bardak süt
1 kepekli hamburger ekmeği
2 yumurtadan omlet
Peynir ve çay
Akşam:
Baharatlı tavuk sote
1 kase yogurt
2 acıbiber tursusu
Canım çok tatlı istedi ama tatlandırıcı sakızla hallettim
2 lt.su + 1 lt. kirazsaplı yeşilçay
30 dk. zumba + 1 saat kemer + 50 mekik
Üff canım acayip yeşillik istiyo ya
Şu tartılma konusunda anlaştık dimi Hilal'cim. Cuma sabahına kadar tartılmak yok. Geçen haftaki benim stresim o yüzdendi. Cumartesi sabah bi tartıldım 79,3 ten 78,8 e inmişim 500 gr gitmiş, Ertesi gün tartıyı kaldırmayı unutmuşum tekrar çıktım üstüne 79,2 görünce şok oldum. Hemen strese girdim. Cumaya kilo veremeyeceğim diye. Cuma sabahı kalktım dua ede ede çıktım tartıya bi baktım 900 gr gitmiş. Sürekli tartılınca moralin bozuluyor. Buda seni strese sokuyor. Bence gerek yok strese girmeye. Sen bu arada ilk diyete başladığında kaç kiloydun Hilal?
Vazgeçtim Melek o anlık moral bozukluğuyla başlayayım dedim ama sonradan dedim nasıl olsa geri alınacak kilo ne gerek var ..
Şu tartılma konusunda anlaştık dimi Hilal'cim. Cuma sabahına kadar tartılmak yok. Geçen haftaki benim stresim o yüzdendi. Cumartesi sabah bi tartıldım 79,3 ten 78,8 e inmişim 500 gr gitmiş, Ertesi gün tartıyı kaldırmayı unutmuşum tekrar çıktım üstüne 79,2 görünce şok oldum. Hemen strese girdim. Cumaya kilo veremeyeceğim diye. Cuma sabahı kalktım dua ede ede çıktım tartıya bi baktım 900 gr gitmiş. Sürekli tartılınca moralin bozuluyor. Buda seni strese sokuyor. Bence gerek yok strese girmeye. Sen bu arada ilk diyete başladığında kaç kiloydun Hilal?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?