• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü Yazayım ..

Sabah :

- elma sirkeli su
- Aktivia ile mısır gevreği

Öğle :

- 3 kaşık ciğer
- Yoğurt

Akşam :

- Tavuk ızgara
- Yoğurt

Sıvı :

- Bol su
- Yemeklerden sonra metaboliza hızlandırıcı çay
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Yok bir süre sporu kesmeyi deneyeceğim ..

Afiyet olsun..

kizlar

size bisey söylicem
sizi cok seviyorum
ne bileyim sizi düsününce, kacamak yapmiyorum, diyetime hep devam ediyorum, güc oluyo benim icin.
biliyorum bu gurupta bana destek veren insanlarin oldugu icin.
cok iyi kizlarsiniz, gercekten, böyle bi aile gibi burasi. kendimi yalniz hisetmyiorum henüz daha yenide olsam burada =)

öpüyorum siziii :69:
:54::54::54::54::54::54::54::1::1::1::1::1::1:

bizde snei seviyoruz cansu :16:

O zaman cumaya kadar bekleyeyim de cuma günü başlayayım Elifcim 5 vermem zaten mümkün değil de 3 verip 2sini alsam bile kardır ..

İnanmıyorum Hilal,şok diyet mi yapacaksın sen? :20:

Menümü Yazayım ..

Sabah :

- elma sirkeli su

Öğle :

- 3 kaşık ciğer
- Yoğurt

Akşam :

- Tavuk ızgara
- Yoğurt

Sıvı :

- Bol su
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

Afiyet olsun..

kizlar

size bisey söylicem
sizi cok seviyorum
ne bileyim sizi düsününce, kacamak yapmiyorum, diyetime hep devam ediyorum, güc oluyo benim icin.
cok iyi kizlarsiniz, gercekten, böyle bi aile gibi burasi. kendimi yalniz hisetmyiorum henüz daha yenide olsam burada =)

bizde snei seviyoruz cansu :16:

O zaman cumaya kadar bekleyeyim de cuma günü başlayayım Elifcim 5 vermem zaten mümkün değil de 3 verip 2sini alsam bile kardır ..

Aksam yemeğim peynirli salata :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 35
Selam kızlar. Ben geldim. Hemen menümü yazayım.

Sabah

1 fincan şekersiz çay
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim kepek ekmek

Öğle

Şehriyeli et kavurma
Salata

Akşam

1 kase çorba
2 dilim kepek ekmek
3 tane küçük kırmızı turp (limonlu)

Su bugün yoğunluktan az oldu ama yatana kadar tamamlarım
3 fincan yeşil çay
Spor henüz yok

Hilal sil aklindan lutfen sok diyeti
Bence 3 kilo verip sini geri almak col sagliksiz

Surekli kilo al ver metobalizma bocaliyor, hizli kilo alip vermek catlak vs sebep olabiliyor
Ve daha sonra normal diyetle kilo verimini zorlastiriyor

Mesela dukan sitesinde ideal kilo hesaplanirken senin soyledigin hedefi direk kabul etmoyor
Eger cok diyet yapip geri aldiysan mesela hedef kilonu daha yukari cikartabilyor senin gercekci hedefin bu olmali diye
:20::20:

Geçmişe dönüp gelebirim inşallah yeniden :9::9::10:

:56:MENUM:56:

Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin iceren omlet
1 dilim ekmek
Az maydonoz

Ogle
3 kasik ev yapimi yogurt

Ara
200 ml sut

Aksam -daha yemedim-
Tavuk sis
Ayran​

Karabiber toz olmazmış dimi melek ?
Ben de zencefil attım birisi öyle yazmış.
Tane olarak yoktu karabiberi.

Karabiber için mutlaka tane olmalı diye okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam.

Valla ya tavuk et içim dışıma çıktı :1:
Sevdiceğim de karakolda sürekli tavuk yiyor hangimizde daha önce civcivler ciklemeye başlayacak diye bekliyoruz sabırsızlıkla :60:

Çıtır tavuk dicem bundan sonra, yoksa çıtır piliçmi desem :9::9:

Yaaaa resmen kız ortadan ikiye bölünmüş gibi bişey. Dehşettt yaaaaa. Fena gaza geldim. :9::9:

Menümü Yazayım ..

Sabah :

- elma sirkeli su

Öğle :

- 3 kaşık ciğer
- Yoğurt

Akşam :

- Tavuk ızgara
- Yoğurt

Sıvı :

- Bol su
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

Afiyet olsan canım çok güzel olmuş menün.

kizlar

size bisey söylicem
sizi cok seviyorum

Bizde seni çok seviyoruz Cansu'cum. :16:

Dukan diyeti daha farklı Elif bu 5 günde 5 kilo falan da biliyorum pek iyi değil ama yapsam mı ki bu hafta da fark olmazsa :26:
Bugün 2 kilodan daha fazla artıdaydım ..

Bu iki kilo nasıl oldu Hilal anlamadım ben? Şu ikide bir tartılma olaylarınıda bırakın artık. Haftada bir gün tartılın oda Cuma günü. Hatırlarsan ben geçen hafta korkmuştum tartıda artı çıkacağım diye. Sebebi yanlış bir zamanda dayanamayıp tartılmamdı. 200 gr artıdayken 2 gün sonra -900 çıktım. Siz sürekli tartılıyorsunuz. Lütfen bu konuyuda bir düşün Hilal'cim. Diyetisyende bana sadece Cumartesi sabahları tartılmamı söylemişti. Olur olmaz zamanlarda tartılınca tartıda + görünce insanın canı sıkılıyor, morali bozuluyor. Ben artık sadece cuma sabahları tartılacağım.

Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin iceren omlet
1 dilim ekmek
Az maydonoz

Ogle
3 kasik ev yapimi yogurt

Ara
200 ml sut

Aksam -daha yemedim-
Tavuk sis
Ayran​

Afiyet olsun Betül'cüm. Güzel olmuş menün. Bu arada hangi filme gideceksiniz?

Bide benim düşüncem sporu çok fazla yapıyorsunuz. Özellikle Gülçin. Ben öncesinden biliyorum ki Hilal bunu sende biliyorsun konuşmuştuk daha önce. Spor yapmaya alıştıktan sonra hiç bişey yemeseniz dahi sporu bıraktıktan sonra kilo alıyorsunuz. Çünkü harcanan enerji azalıyor. Ve yediklerimiz yakılmıyor. O yüzden ben spor konusunda fazla yapılmasına karşıyım. Benim kilo almamdaki en büyük nedenlerden birisi 5 yıl bir fiil günde 1 saate yakın kültür fizik yapıp sonradan bırakmam. Gerçi ben hamilelik nedeniyle bıraktım ama sonra devam etmediğim için daha fazla kilo aldım.

Bide benim düşüncem sporu çok fazla yapıyorsunuz. Özellikle Gülçin. Ben öncesinden biliyorum ki Hilal bunu sende biliyorsun konuşmuştuk daha önce. Spor yapmaya alıştıktan sonra hiç bişey yemeseniz dahi sporu bıraktıktan sonra kilo alıyorsunuz. Çünkü harcanan enerji azalıyor. Ve yediklerimiz yakılmıyor. O yüzden ben spor konusunda fazla yapılmasına karşıyım. Benim kilo almamdaki en büyük nedenlerden birisi 5 yıl bir fiil günde 1 saate yakın kültür fizik yapıp sonradan bırakmam. Gerçi ben hamilelik nedeniyle bıraktım ama sonra devam etmediğim için daha fazla kilo aldım.

Ben yarımsaatten fazla yapamıyorum, vaktim olmuyor.
OLursa 1 saat yapıyorum ama asla 2 3 saat spor yapamam,1 günde.. :19:

Menüm;

Sabah:
1 bardak süt

1 kepekli hamburger ekmeği
2 yumurtadan omlet
Peynir ve çay

Akşam:
Baharatlı tavuk sote
1 kase yogurt
2 acıbiber tursusu

Canım çok tatlı istedi ama tatlandırıcı sakızla hallettim :1:

2 lt.su + 1 lt. kirazsaplı yeşilçay
30 dk. zumba + 1 saat kemer + 50 mekik

Son düzenleme:
Üff canım acayip yeşillik istiyo ya :60:

Menüm;

Sabah:
1 bardak süt

2 yumurtadan omlet
Peynir ve çay

Akşam:
Baharatlı tavuk sote
1 kase yogurt
2 acıbiber tursusu

Afiyet olsun canım. Bu Dukan da iki öğünmü var. Sanırım sebze meyve yasak

Afiyet olsun canım. Bu Dukan da iki öğünmü var. Sanırım sebze meyve yasak

Hayır canım 2 öğün yok.Normal 3 öğün, 3 de ara var ama ben yogunluktan öğleyi yiyemedim.
Sebzede benim için 3 gün saf proteinden sonra gelecek ama meyve yasak..

Son düzenleme:
30 shared dimi bende ona başlayayım diyorum sence nasıl birde lesli teyzeyle yürürüm 3 mil nasıl sence ikisi bir arada iyi mi?

Gayet güzel çok etkili olduğuna inanıyorum ama ben bugün itibariyle bıraktım çünkü çok çalıştırıyor kasları, kas ağırlığım artıp tartıda artı gözükürsem artık iyice bırakacağım diye su, 1 saat pilates yaptım.

bu hafta eksilerde mi olacaksin ? yoksa metabolizma cayi mi iceceksin

Zannetmiyorum bu gidişle eksi falan Elif ..

Caylaaaarrrr bendeeennnnnn
Afiyet olsun
7 bitkili ;)

Oyy teşekkür ederiz .

Vazgeçtim Melek o anlık moral bozukluğuyla başlayayım dedim ama sonradan dedim nasıl olsa geri alınacak kilo ne gerek var ..

Aksam yemeğim peynirli salata :)

Afiyet olsunn ..

Selam kızlar. Ben geldim. Hemen menümü yazayım.

Sabah

1 fincan şekersiz çay
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim kepek ekmek

Öğle

Şehriyeli et kavurma
Salata

Akşam

1 kase çorba
2 dilim kepek ekmek
3 tane küçük kırmızı turp (limonlu)

Su bugün yoğunluktan az oldu ama yatana kadar tamamlarım
3 fincan yeşil çay
Spor henüz yok

:nazar::nazar: Çok güzel olmuş Ebru ..

Hilal sil aklindan lutfen sok diyeti
Bence 3 kilo verip sini geri almak col sagliksiz

Surekli kilo al ver metobalizma bocaliyor, hizli kilo alip vermek catlak vs sebep olabiliyor
Ve daha sonra normal diyetle kilo verimini zorlastiriyor

Mesela dukan sitesinde ideal kilo hesaplanirken senin soyledigin hedefi direk kabul etmoyor
Eger cok diyet yapip geri aldiysan mesela hedef kilonu daha yukari cikartabilyor senin gercekci hedefin bu olmali diye
:20::20:

Saçmaladım dimi Betül çıkardım spor yaparken aklımdan.
Yapamayacak mıyım acaba ben artık bünyemi berbat mı ettim kii ..

Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin iceren omlet
1 dilim ekmek
Az maydonoz

Ogle
3 kasik ev yapimi yogurt

Ara
200 ml sut

Aksam -daha yemedim-
Tavuk sis
Ayran​

Gayet güzel olmuş Betül böyle hgidersen bu hafta çok iyi olacak ..

Karabiber için mutlaka tane olmalı diye okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam.

Çıtır tavuk dicem bundan sonra, yoksa çıtır piliçmi desem :9::9:

Bu iki kilo nasıl oldu Hilal anlamadım ben? Şu ikide bir tartılma olaylarınıda bırakın artık. Haftada bir gün tartılın oda Cuma günü. Hatırlarsan ben geçen hafta korkmuştum tartıda artı çıkacağım diye. Sebebi yanlış bir zamanda dayanamayıp tartılmamdı. 200 gr artıdayken 2 gün sonra -900 çıktım. Siz sürekli tartılıyorsunuz. Lütfen bu konuyuda bir düşün Hilal'cim. Diyetisyende bana sadece Cumartesi sabahları tartılmamı söylemişti. Olur olmaz zamanlarda tartılınca tartıda + görünce insanın canı sıkılıyor, morali bozuluyor. Ben artık sadece cuma sabahları tartılacağım.

Ben de bir yerde zencefil de olabilir deyince içeyim dedim en azından karabiber alana kadar.

Piliç bayb :60:

Sürekli artıda görünce moralim çok bozuldu o yüzden sürekli tartılıyorum Ebru sanki daha çok stres yapıyor gibiyim ama tamam cumaya kadar yok Ebru ..

Menüm;

Sabah:
1 bardak süt

2 yumurtadan omlet
Peynir ve çay

Akşam:
Baharatlı tavuk sote
1 kase yogurt
2 acıbiber tursusu

Üff canım acayip yeşillik istiyo ya :60:

Şu tartılma konusunda anlaştık dimi Hilal'cim. Cuma sabahına kadar tartılmak yok. Geçen haftaki benim stresim o yüzdendi. Cumartesi sabah bi tartıldım 79,3 ten 78,8 e inmişim 500 gr gitmiş, Ertesi gün tartıyı kaldırmayı unutmuşum tekrar çıktım üstüne 79,2 görünce şok oldum. Hemen strese girdim. Cumaya kilo veremeyeceğim diye. Cuma sabahı kalktım dua ede ede çıktım tartıya bi baktım 900 gr gitmiş. Sürekli tartılınca moralin bozuluyor. Buda seni strese sokuyor. Bence gerek yok strese girmeye. Sen bu arada ilk diyete başladığında kaç kiloydun Hilal?

Şu tartılma konusunda anlaştık dimi Hilal'cim. Cuma sabahına kadar tartılmak yok. Geçen haftaki benim stresim o yüzdendi. Cumartesi sabah bi tartıldım 79,3 ten 78,8 e inmişim 500 gr gitmiş, Ertesi gün tartıyı kaldırmayı unutmuşum tekrar çıktım üstüne 79,2 görünce şok oldum. Hemen strese girdim. Cumaya kilo veremeyeceğim diye. Cuma sabahı kalktım dua ede ede çıktım tartıya bi baktım 900 gr gitmiş. Sürekli tartılınca moralin bozuluyor. Buda seni strese sokuyor. Bence gerek yok strese girmeye. Sen bu arada ilk diyete başladığında kaç kiloydun Hilal?

Tamam Ebrucum anlaştık tartılmak yok teşekkür ederim :17::16:
Ebru 72 kiloydum belki daha fazlaydım ama tartılmamıştım.
58-57 ye kadar indim Ebru ama şimdi kilo almaya başlıyorum tekrar öyle olacak diye korkuyorum..

Vazgeçtim Melek o anlık moral bozukluğuyla başlayayım dedim ama sonradan dedim nasıl olsa geri alınacak kilo ne gerek var ..

iyi madem vazgecmişssin :1:

Uff bende tartılmamak istiyorum ama elimde değil :18:

Back
X