Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereusum çıtırım..süpersin valla...basenleri de takma yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

teşekkürler canımmm
takmicam valla onlarla yaşamya alışmak zorundaysam sevmeliyim gitmiyor çünkü
38 bedenkende varlardı şimdide varlar yaşantımın bir üyesi işte ne yapimm kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canımmm
takmicam valla onlarla yaşamya alışmak zorundaysam sevmeliyim gitmiyor çünkü
38 bedenkende varlardı şimdide varlar yaşantımın bir üyesi işte ne yapimm kaydirigubbakcemile3

evet canım ya sadece birazcık basenlerin var hepsi okadr ne mutlu sana hiç göbeğin falan yok basenin olmasıda okdar göze batmazz bendede göbek var işte hiç basen yok mini minnacık kaldılar ama göbiş var malümm azmettim 54 inip ortadan kaldırcam göbeğiiisüprizzzzz

gider canım gider merak etme seennnn hepsi gder
bendeki basen gitseydi kalıcı mübarek

topiğe ekladiğin resimdekilerden hangisi sensin sağ daki mi soldaki mi yoksa ortadaki mi anlayamadım

canım ya kusura bakma ben espirik olsun diye şey ettiydimm onu
senin ve bijom için bir daha ekliyorumm Şeniz

caım ben çıkcıam birazdan sildim mesajları tekrar kusura bakma

Son düzenleme:
bende akşam yemeğimi yedim.üç dilim kızarmış ekmek ve üş küçücük haşlanmış tuzsuz patates,birazdan yürüyüşe çıkıcam gelince de yeşil çayımı içerim,bu günlük bu kadara.s

merhaba bayanlar
patboricim tabii tebrik ederim
sen gayet ii verdin ben sınıfta kaldım
nereus çok tatlı ve isterse mezun olabilir ama bizi bırakmamak şartıyla
şişgo canım kendini çok sıkma sonuçta hep böyle yaşayamayacağın için ve diyetin sonuna yaklaştığın için artık metabolizmanı alıştırsan iyi olur yoksa birden kilo alabilirsin şeker tabii ufak bi tavsiye

melankoli canım hoşgeldin
nasıl gidiyor
kızarmış ekmeğinde yağ yoktu sanırım... sende benim gibi karbonhidrat sevenlerdensin
canım hem ekmek hem patates yan yana gelmiş sebze yeseydin ve ekmeği biraz daha az yeseydin??
yaa görende tavsiyede bulunan takımın en iyisi sanır kaydirigubbakcemile3
sınıfta kalmış biri olarak nacizane tavisyelerim

dosbacım hoşbulduk,kaçamak yaptım bugün normalde ekmek yemiyorum yesemde sabahları bir dilim en fazla iki ama ligt ekmek tabikide,kızarmı ekmeklerde kepek ekmeğiydi itiraf ediyorum üzerinde az yağ sürülmüştü:uhm:birazdan yürüyüşe çıkcam zaten telafi ederim diye düşündüma.sbu arada diyet ii gidiyo,en sevindiren nokta da regl döneminde olmama reğmen yarım kilo zayıflamış olmam,sanırım yürüyüşlerin etkisialkisalkisalkis

her şey telafi edilio ama ekmek ve yağ biraz daha zor
ama yarım kilo vermiş olmana çok sevindim
yürüyüşlerin daha da faydasını göreceksin eminim

ben de evde koşu bandına çıkıyorum ama dışarda yürümek gibisi yok...
ama evim çok yokuşta çıkamıyorum ankaranın en dik yerindeyim dikmende :))
bugün yürümedim ama senden gaz alarak bende çıkacağım şimdi

arada yaramaz çocuklar gibi yaramazlık yapıyoruz işte:ecrin_bebek:inş. ben geen yaz yine bu şekilde dikkat ettim birbuçuk ay kadar 63 kiloya kadar düştüm,sonra dengem bozuldu ve denge bozulunca diyetimde bozuldu ve yürüyüşümde ama bu sefer kararlıyım inş. vecem ve almıycam ALLAH'ın izniylea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…