Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereuscum bende profiline baktım ama seni göremedim çok merak ettim,albümüm diye bişey gözükmüyo problem orda sanırımCADIARZU

gayet güzel görünüyorsun bence,vücut yapılarımız o kadar çok benziyor ki,benimde problemim aynı basenlerrr,sabah az yumurta salatalık domates çok az peynir ve birkaç zeytin yedim,klasik bir kahvaltı işte,öğlen iki kaşık semiz ve üç kaşık haşlanmış makarna,iki saat içinde yine biraz bişeler yiycem ve yürüyüşe çıkıcam inş.

aynı canım ya bende öleyim işte ne kadar zayıf olsamda azcıkta olsa basen kalıyo,üst beden ince alt beden bir beden daha büyük,bişeler alırkende hep problem oluyo basen oturur ama bel bol(ne kadar zamanda verdin bu 3kg mı?

nereuscum

bende görememiştim profiinden neyse burdan gördüm

fıstıksın nereuscum fıstık

tebrik ederim canım

kız şişgo nere gaçtın kız hemen teşekkürler kıs siliceemm alıntıı yapmayın kuşlaarr hihoyyyt

BURDAYIM ANACIMMM BURDAYIMM BıYERE KAÇMADIM BU ARADA SAAT 10 YEDıĞıM SANDıVıÇ ıÇıN KENDıMı ÇOK KÖTÜ HıSSEDıYOMM YA NE GÜZEL SABAH 300 GRM GıTMıŞTı ŞıMDı TEKRAR GERı GELDı OFFFFFF YA OFFFFFFF

herkeş gördümü resimlerimi silcem nazar değmesiinnn :1closedeyes: hepiiniz üfleyin beni bir kere :roflol:
çok zayıfım ama dikkat edin uçmayayıım :roflol: :roflol: :roflol:

patbori
Hedef : 15 Mayıs => 69 / Temmuz => 68 (İlk hedefine ulaşamamış)
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 78
Şimdiki Kilo : 71,8
Verilen Kilo: 6,2
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 8%
Karne Notu : 620
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Analizi ilk defa yapıldı.

şişgo
Hedef : 15 Mayıs =>56 / Temmuz => 55 (İlk hedefine ulaşamamış)
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 64,2
Şimdiki Kilo : 57,3
Verilen Kilo: 6,9
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 690
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.
Bilgi : Analizi ilk defa yapıldı.

işum süpersin canısı...umarım bu şekilde devam edersin..ve verdiğin kiloları hiçbirzaman tekrar almazsın şeker...

ama ben de tebrik istiyorummm..şişgo benden 700 gr fazla vermiş kaydirigubbakcemile3...bende eiyi koveren 2.üyeyimmm...senağlama

ani yafyıımm sende takımın en iyi 2. üyesisinn tebrikler canım beniimm :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…