şişgocum günaydııınnn hoşgeldin
günaydın kızlar nasılsın analizlere baktım en iyi kilo veren ben mişimmmkaydirigubbakcemile3 darısı sizlerinde başına bu arada nereus kız bencede bırak artık diyeti fazlalığın yok aam basen var azcık odaaa gider bu arada melzeyit sen mezun olmazsın şeker sana izin yokkkk sen devam bizimle az kalsın unutuyodum sabah tartıldım ayıtır sölemesi 300 grm gitmişşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım harikasın... çok şekersiiinnn...
fıstık gibisin
istersen bırak tabii
ama 2 foto arasında fark var açık renk giymene rağmen diğer foto da çok daha zayıf duruyorsun
tamam nereus u göndereiyoruz ozaman hemen yeni üyelere haber salalım da gelsinler bu arada ben gidemem gitmem çok zor buralardan dosbacığım sormuşsun hancılarmı hasan zahirmi diye x
şekerim hancılardı biliyosun sen buraları nerden acep ayrıca yolu buralara düşen olursa mutlaka haberim olsun zevkle ağırlarım şekerler
tamam nereus u göndereiyoruz ozaman hemen yeni üyelere haber salalım da gelsinler bu arada ben gidemem gitmem çok zor buralardan dosbacığım sormuşsun hancılarmı hasan zahirmi diye x
şekerim hancılardı biliyosun sen buraları nerden acep ayrıca yolu buralara düşen olursa mutlaka haberim olsun zevkle ağırlarım şekerler
bu arada analiz raporları eklenmiş takip eden oldumu bilmiyorum ekliyorum buraya
Cuma Yarışması Takımlarının Analiz Raporları - Sayfa 14 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
dosbacım sen sınıfta kalman dolayısı ile, şişgocum sen de takımın en iyi kilo verini olarak açıklama yapman gerekiyor. Acelimiz yok ama.
Seni tekrardan tebrik ediyorum şişgocum takımın en iyi kilo vereni olduğun için.
merhab kizlar nasilsiniz bakalim sisgo canim tebrikler cok cok iyi gidiyorsun valla dosba canim sen nasilsin ben iyi degilim kizlar ya ananem cok agirlasmis annemler basinda bekliyorlar mis iste böyle ya öglen yemegine eve geldim bi bakayim dedim birazdan gidecegim
karamanlı ablacımm hoşgelmişin
emirelcim fotolar albümde vaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?