Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar nasılsın analizlere baktım en iyi kilo veren ben mişimmmkaydirigubbakcemile3 darısı sizlerinde başına bu arada nereus kız bencede bırak artık diyeti fazlalığın yok aam basen var azcık odaaa gider bu arada melzeyit sen mezun olmazsın şeker sana izin yokkkk sen devam bizimle az kalsın unutuyodum sabah tartıldım ayıtır sölemesi 300 grm gitmişşalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet tebrikler canımm takımın en iyi kilo vereni sensinn
300 gr içinde ayrıca tebrikler :hooray: :hooray:

canım harikasın... çok şekersiiinnn...
fıstık gibisin
istersen bırak tabii
ama 2 foto arasında fark var açık renk giymene rağmen diğer foto da çok daha zayıf duruyorsun

dosbacım elma sirkesini içmeye başlamıştım azıcıkda olsa inceltti
teşekkürler canımm Şeniz a.s.

tamam nereus u göndereiyoruz ozaman hemen yeni üyelere haber salalım da gelsinler bu arada ben gidemem gitmem çok zor buralardan dosbacığım sormuşsun hancılarmı hasan zahirmi diye x
şekerim hancılardı biliyosun sen buraları nerden acep ayrıca yolu buralara düşen olursa mutlaka haberim olsun zevkle ağırlarım şekerler

evet eveeett gönderin benniii delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
teşekkürler ablacıımmm
a.s.

ben tam bi kırmızı et hastasıyım şekerim
annem çorumlu ama çorumda kalmamış
ben yozgatlıyım ailemle sırf oraya et yemek için gelirdik haftasonları (
balına kaymağına hastayım...
teşekkür ederim canım yolum düşerse elbet uğrarım
afiyet olsun canımmm çok yemediysen ızgaradan bişi olmaz

ay çok umutluyum bunu yazarken
şöle başlamak istiyorum ben diyete şubat ayı ortalarında 67 kilo olarak başladım öncelikle hedefimi belirledim boyun 1,62 buna göre ideal olanı benim için 55 kilo olmak (mezuniyet karnesi gibi oldu ama ama daha hedefime 2,3 kilo daha var) neler yaptım
genel olarak bir günde ;
sabah 07 de kalkıyom ilk 2 ay ılık sirkeli su içtim 7,30 da kahvaltı(2 dilim light ekmek ve arasına peynir+ yeşil çay)
kahvaltım genelde aynı
ara muhahakka yedim bir elma genelde
öğlen yemekte ne varsa sebzeyi tercih ettim çorba yada salata veya balık ama ekmek yok kesinlikle
ara yine meyva yada şekersiz kahve
akşam çok çok az yedim bazen sadece salata veya sadece yoğurt yada yapılan yemekten bi kaç kaşık
akşam yemeğimi genelde 5,30 bitirmiş oluyom ondan sonra hiç bişey yemiyom bazen bir meyva yiyom ama çok nadir
ayrıca günde 3 lt su ve haftanın 3 günü 1 saat masa tenisi ve haftanın 2 günüde 1 saat yüzüyorumm işte bu benim ortalama yaptığım şeylerr hiç kaçamak yapmıyomuyum elbette yapıyom insanız sonuçta ama telefi ediyom muhakkak bir sonraki öğündee işte bu şekilde verdim kilolarımı:dance:

kızlar sabah 7 ,30 sıradan kahvaltı ettim saat 10 da çok çok acıktım ve malesef kepekli bi sandiviç yedim ve öğlen sadce bi tabak salata yedim akşamada salata yemeği düşünüyom ki cuma yaklaşıyo malümmm

merhab kizlar nasilsiniz bakalim sisgo canim tebrikler cok cok iyi gidiyorsun valla dosba canim sen nasilsin ben iyi degilim kizlar ya ananem cok agirlasmis annemler basinda bekliyorlar mis iste böyle ya öglen yemegine eve geldim bi bakayim dedim birazdan gidecegim

canım çok sağol bu arada anaanen için üzüldüm acil şifala:Saruboceq:r versin allahınn

merhaba kızlar nereus ben göremedim seni canım ya nasıl görücem
şişgocum tebrikler canım en iyi kilo veren sen olmuşsun
karamanli allah şifa versin annanene inş

bu gün hiç bişey yapmak gelmiyor içimden onun için yediklerimi yazmıyorum bu gün şundan bundan yedim işte amannn içim sıkılıyor ooofff

canım benim ismime tıkla ordan profilime girr
sonra yan tarafdaa işte been diye bir albim var ben ordayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…