Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım bencede dışarda yürümek gibisi yok,bencede dışarı çık hem hava almış olursun,nefesi burnundan karnını şişirererk al ve ağzından ver,yorulmanı engellliyo,zaten doğru olanıda bu,şimdi eşofmanlarımı giycem ve birazdan 7km lik yürüyüşümde olucama.s

yolun açık olsun :))
ben de dışarı çıkmak istiyorum ama geri nasıl döneceğimi bilmiyorum (
belki evde yürürüm eşimde gelir şimdik

ben geldim yine,biraz önce spordan geldim göl gibi olmuşum yinesositososito birazdan yeşil çayımı alıp tv keyfi yapıcama.s

offf offf bu gün kaçamalk üstüne kaçamak bi de beni kaçamak yaparken görün sanki biri görmesin diye hemen hemen yiyiyorum elimden alacaklar sanki ne zaman dereceye girsem diyetim alt üst oluyo tabii bende millet motive olur daha da sıkı sarılır diyete ben tam tersi var bende bi tuhaflık

kızlar günaydınlar geçmişi okudum bayağı muhabbet etmişsiniz
dün yediklerim
sabah 7,30 da kahvaltı
saat 10 da bi kepekli sandiviç(cıssss dı ama içim kıyılmıştı)
saat 12 de bi tabak salata
saat 14 de bir elma
saat 17,30 da bir tabak sebze yemeği
saat 20 de küçük boy kornet(yapmamam gerekirdi biliyom ama dayanamadım)
3,5 lt su gün boyunca
1 saat masa tenisi
1 saat yüzme
ve dün saabh 57,0 iken kilom bu sabah 56,9 çok mutluyum delikafadulden 55 olmaya çok az kaldıı

günaydın arkadaşlar ben diyeti iyiden iyiye bıraktım desteğe ihtiyacım var moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşırdım yine sudan çıkmış balk gibiyim

günaydın arkadaşlar ben diyeti iyiden iyiye bıraktım desteğe ihtiyacım var moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşırdım yine sudan çıkmış balk gibiyim

günaydın canım hayıdır ne oldu bakayım sana yok öle diyeti bıraktı falan daha adımı sana takdim edicem sonrada sen şişgo adını başkasına devredip mezun olcan kuşum oluyo öle bazen hepimiizn bırakmak istediği zamanlar oluyo anlat bakem kuşum dün neler yedin neler yaptın bakayımmm:1hug::1hug:

güünnaayydııınnnnnnnnnnnlaaarr efeeniiiimmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ne oldu yaa ablacıımm niye sağlıklı yaşamı bıraktıınn :teselli:
kim senin moralini bozduu söle bakkiimm
diyet değil sağlıklı yaşam öncelikle bunu böyle konuşalımm kaydirigubbakcemile5

ankaradan geldiğimden beri bi türlü toplayamadım acayip stresteyim ben dün mesela sabah yarım simit yedim öğlen patlıcan musakka pilav çorba ve tavuk göğsü yedi m ara yok akşam kızıma hamburger menü almıştım onun patateslerinden tırtıkladım ve birtane kek yedim ama canım sıkıldı hiç düzenim kalmadı bu saaat oldu çeyrek poğaçayı zor yedim ama karnım çok aç

yok ya sağlıklı yaşam falan kalmadı hayatımda toplayamıyorum canım kendimi bu hafta kimseye faydam yok biline inşallah zararımda olmaz pazartesi akapunktura başlayacam arkadaşlar haberiniz olsun bişeylerin beni tetiklemesi lazım yoksa zayıflayamayacam bunu anladım para vermem lazım para verirsem onun zorunluluğuyla oluyor daha öncede öyle oldu çünki

günaydın kızlar
melyezitcim ben de inanaki senin gibiyim ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum içim sıkılıyor hiç bişey yapasım gelmiyor ve ben ne zaman böyle olsam çatlarcasına yerim ama kendimi frenlemeye çalışıyorum ama yersem biliyorum ki dahada üzüleceğim:teytey:

ablacıımmm ya ne kadar para verirsen ver sporda yapman gerek
bel ve kalça erimesi içinn lahana yağı alıcam ben öyle spor yapınca etkil oluyor sende dene istersen
şiimdi bu kilolu halimizle beyaz pantolon yada açık renk giysi giyinemiyoruz biliyorsunuz
zayıflayıp açık renk elbiseler giyincezz hihoyyyt
kilo verdikden sonra kimse size bunu yeme kalorisi yüksek demicekk
amaann nasıl kilo almışsın gibi bir laf yerinee
fıstık gibi görünüyosun kelimelerini duycazz hihoyyyt hihoyyyt
ne güzel demii

lahna yağımı nasıl oluyormuş bu ya merak ettim faydası varmıymış dene bakalım
2 -3 kilo alırsın herkes anlar aaa kilo almışsın ama kilo verince hhaa verdin mi sinir oluyorum ya kafamçokkarıştı

canım yaa olur böyle tama dün kaçırmışsın olabilir bende öle bi gün geçirmiştimmm hatta sizlerle paylaşmıştım ve herkes üzlüme telefi edersin dedi ve haklı çıktılar telefi ettim bende nu bulduysam yemiştim sonra baktım m ki ya saddce 1 dk zevk için onca emeğimi heba ediyom bu kadar iradesizmiyim diye düşündüm ve artık herşey hayatımda olacak ama ölçülü diye karara verdim yani kaçamak bile olsa ölçülü olacak hemen silkelen ve kendine geel sen başarabilirsin fıstığım üzme kendini

fıstığım kız sen mezun olmadın mı ne işin var bizim gibi şikoların arasında süle bakam hıııııııııı:mymeka:

nasıl yanii :1shok:
gidiyorum tamam size iyi günllaaarrr :a015: a.s.

selam kızlar birkaç gündür gelemiyorum.yaz temizliğine başladım.az kaldı inşallah bugün bitiririm ondan sonra rahatım nasipse.gelemediğim için üzgünüm.beni idare edin lütfen.görüşmek üzere.

evet adcım bu hafta inş. sonuç alacam
senin nasıl gidiyor

benim aynı dosbacım bir değişiklik yok sanırım gerçi temizlik yüzünden tartılmaya bile fırsat vermedim kendime bu akşam tartılırım artık.umarım vermişimdir ama sanırım birazcık yediklerimde kaçırma yaptım.

bende iyiyim meliscim sağol.inşallah bu haftadan sonra sık sık girebilirim.bol bol görüşürüz.
günaydınlar güzelleeerr
benim pantolonlar düşüyor yanlız tartıda değişiklik yok benneyaptımki
hala 64.2
bölgesel incelme olmuştur demekki sen en çok kiloyu belinden veriyorsun hayatım.

canım iyi yolculuklar.
Allah acil şifalar versin hayatım.dilerim hayırlısı ile iyileşir.

bu arada nereus ben resimlerini göremedim.ayrıca basenler için bölgesel yağ yakıcı bir alet var,hani oraya takıyorsun acayip terletiyor istersen ondan bir kullan bir arkadaşın annesi göbeği için kullanmış ve çok faydasını gördüm demişti.ismini malesef hatırlamıyorum.ama umarım sendede işe yarar.neyseki gitmeden yakaladım seni.görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…