günaydın arkadaşlar ben diyeti iyiden iyiye bıraktım desteğe ihtiyacım var moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşırdım yine sudan çıkmış balk gibiyim
günaydın arkadaşlar ben diyeti iyiden iyiye bıraktım desteğe ihtiyacım var moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşırdım yine sudan çıkmış balk gibiyim
günaydın canım hayıdır ne oldu bakayım sana yok öle diyeti bıraktı falan daha adımı sana takdim edicem sonrada sen şişgo adını başkasına devredip mezun olcan kuşum oluyo öle bazen hepimiizn bırakmak istediği zamanlar oluyo anlat bakem kuşum dün neler yedin neler yaptın bakayımmm:1hug::1hug:
güünnaayydııınnnnnnnnnnnlaaarr efeeniiiimmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ne oldu yaa ablacıımm niye sağlıklı yaşamı bıraktıınn :teselli:
kim senin moralini bozduu söle bakkiimm
diyet değil sağlıklı yaşam öncelikle bunu böyle konuşalımm kaydirigubbakcemile5
ablacıımmm ya ne kadar para verirsen ver sporda yapman gerek
bel ve kalça erimesi içinn lahana yağı alıcam ben öyle spor yapınca etkil oluyor sende dene istersen
şiimdi bu kilolu halimizle beyaz pantolon yada açık renk giysi giyinemiyoruz biliyorsunuz
zayıflayıp açık renk elbiseler giyincezz hihoyyyt
kilo verdikden sonra kimse size bunu yeme kalorisi yüksek demicekk
amaann nasıl kilo almışsın gibi bir laf yerinee
fıstık gibi görünüyosun kelimelerini duycazz hihoyyyt hihoyyyt
ne güzel demii
canım yaa olur böyle tama dün kaçırmışsın olabilir bende öle bi gün geçirmiştimmm hatta sizlerle paylaşmıştım ve herkes üzlüme telefi edersin dedi ve haklı çıktılar telefi ettim bende nu bulduysam yemiştim sonra baktım m ki ya saddce 1 dk zevk için onca emeğimi heba ediyom bu kadar iradesizmiyim diye düşündüm ve artık herşey hayatımda olacak ama ölçülü diye karara verdim yani kaçamak bile olsa ölçülü olacak hemen silkelen ve kendine geel sen başarabilirsin fıstığım üzme kendiniankaradan geldiğimden beri bi türlü toplayamadım acayip stresteyim ben dün mesela sabah yarım simit yedim öğlen patlıcan musakka pilav çorba ve tavuk göğsü yedi m ara yok akşam kızıma hamburger menü almıştım onun patateslerinden tırtıkladım ve birtane kek yedim ama canım sıkıldı hiç düzenim kalmadı bu saaat oldu çeyrek poğaçayı zor yedim ama karnım çok aç
yok ya sağlıklı yaşam falan kalmadı hayatımda toplayamıyorum canım kendimi bu hafta kimseye faydam yok biline inşallah zararımda olmaz pazartesi akapunktura başlayacam arkadaşlar haberiniz olsun bişeylerin beni tetiklemesi lazım yoksa zayıflayamayacam bunu anladım para vermem lazım para verirsem onun zorunluluğuyla oluyor daha öncede öyle oldu çünki
ablacıımmm ya ne kadar para verirsen ver sporda yapman gerek
bel ve kalça erimesi içinn lahana yağı alıcam ben öyle spor yapınca etkil oluyor sende dene istersen
şiimdi bu kilolu halimizle beyaz pantolon yada açık renk giysi giyinemiyoruz biliyorsunuz
zayıflayıp açık renk elbiseler giyincezz hihoyyyt
kilo verdikden sonra kimse size bunu yeme kalorisi yüksek demicekk
amaann nasıl kilo almışsın gibi bir laf yerinee
fıstık gibi görünüyosun kelimelerini duycazz hihoyyyt hihoyyyt
ne güzel demii
canım yaa olur böyle tama dün kaçırmışsın olabilir bende öle bi gün geçirmiştimmm hatta sizlerle paylaşmıştım ve herkes üzlüme telefi edersin dedi ve haklı çıktılar telefi ettim bende nu bulduysam yemiştim sonra baktım m ki ya saddce 1 dk zevk için onca emeğimi heba ediyom bu kadar iradesizmiyim diye düşündüm ve artık herşey hayatımda olacak ama ölçülü diye karara verdim yani kaçamak bile olsa ölçülü olacak hemen silkelen ve kendine geel sen başarabilirsin fıstığım üzme kendini
fıstığım kız sen mezun olmadın mı ne işin var bizim gibi şikoların arasında süle bakam hıııııııııı:mymeka:
evet adcım bu hafta inş. sonuç alacam
senin nasıl gidiyor
teşekkür ederim canım. Ben de seni öpüyorum kocaman. Sen nasılsın iyimisin hiç karşılaşamıyoruz. Bi de şişgomla hiç krşılaşamıyoruz. Şu kongreye de gideyim geleyim, sonra üniversitede dersler bitiyor daha sık buralarda olacağım.
bölgesel incelme olmuştur demekki sen en çok kiloyu belinden veriyorsun hayatım.günaydınlar güzelleeerr
benim pantolonlar düşüyor yanlız tartıda değişiklik yok benneyaptımki
hala 64.2
canım iyi yolculuklar.canım evet bugün gidiyorum inşallah. Canım ben de erzurum doğumluyum 16 yaşıma kadar orada yaşadım bir nevi erzurumlu sayılırım yani. Cağ kebap çok özledim burada da yedim 1-2 ama onların yerini tutmuor. Kadayıd dolması sık yiyorum annem yapar ama yine de yerinde yemek ayrı olacak. Offf kio almadan dönsem bari. Yerim canım merak etme.Senin de az kalmış canım annecine kavuşmana üzülme.
Allah acil şifalar versin hayatım.dilerim hayırlısı ile iyileşir.merhab kizlar nasilsiniz bakalim sisgo canim tebrikler cok cok iyi gidiyorsun valla dosba canim sen nasilsin ben iyi degilim kizlar ya ananem cok agirlasmis annemler basinda bekliyorlar mis iste böyle ya öglen yemegine eve geldim bi bakayim dedim birazdan gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?