Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

üff ne kadar sevilsede bıkılıyor ya,bi saatten sonra..
yagsız,tuzsuz yenmiyor

Bizimkine göre akşam yemeği ve kahvaltı beraber yapılınca güzel o aynı masada oturup yemek yemezsek yediğinden zevk almaz ben az yersem yemek yiyemez yesemde doymuyorum ve ne yediğimden anlamıyorum diyor şimdi dedim aşkım ben senin için zayıflamak istiyorum fıstık gibi olacağım diye oda ben sensiz hiçbirşeyden zevk alamıyorum dedi yediğim yemek düğüm oluyor sensiz dedi ne diyim şimdi ben bu laflara biz kadınlar çok saf aşığız yaa :)))

benim eşim kendime eziyet ettiğimi düşünüyor.
kilomun normal olduğunu sadece spor yapıp sıkılaşmam gerektiği kanısında...
kızmadan ziyade bana kıyamıyor

Bende asla tek başıma yemek yiyemezdim. Takii diyete başlayana kadar. Zaten kilo almamın en büyük nedenlerinden bi tanesi eşimin mesaisinin geç bitmesi. Saat 20:00 de işten çıkıyor eve geleyim yemek yiyelim diyene kadar saat 21:00 oluyor eee doğal olarak bende onunla birlikte yemek yediğim için şimdi bu haldeyim. Tek başıma yemek yemekten nefret ettiğim halde eşimde benimle aynı kanıda ama benim zayıflayınca daha mutlu olduğuma inandığı için ses çıkartmıyor garibim. Bazen fedakarlık gerekiyor.

Ben eşlere de hak veriyorum Ebru ya masada tek başına yemek yenmez ki, hele o yemeyince boğazından da geçmez ..

Durum şöyle

Normalde oglum zaten yiyor benle beraber.
Eşimede 1 2 gün et koyunca " oo bizim hanım, ocagımıza incir agacı dikecek" diyip duruyor

bende gizli yiyorum mecburen

Az ye ama ye Sucum ben çok hak veriyorum eşlere, kıyamadıklarından diyorlar çok haklılar bence ..

benim eşim kendime eziyet ettiğimi düşünüyor.
kilomun normal olduğunu sadece spor yapıp sıkılaşmam gerektiği kanısında...
kızmadan ziyade bana kıyamıyor

Kimse kalmadı artık eee bende çıkayım o zaman. Herkese iyi geceler. Umarım sabah uyandığımızda kilocuklarımız azalmış olur.

Merhabaa
Bu aksam disardaydim giremedimm
11i geciyordu eve geldim 12 ye kadar evdekilerle oturdum sonra kitaba dalmisim aa kizlar ne yapmis bakayim dedim
Yaklasik 20 sayfa gecmis okudumm

Hilal cok seviyorum ben o cikolatali meyvelerden, benimki de biliyo cok sevdigimi onlardan gonderecektim ama rejimdesin diye gondermedim diyo

Melek, bebisinin gozu duvardaysa hala ona secenekli bir ozgurluk sun, demek istedigim al cocugi de ki hadi oglum bugun duvar boyama gunu ama boya nereye daha iyi yapilir kagida. A4 kagitlarini genisss geniis yapistir katla duvari boyasin haftada bir gun. Duvara kirtaiyelerde patafix diye bir sey satiliyor onla yapistirabilirsin kagitlari. Leke yapmiyo kolayca cikiyo.

Ya bir de MElek esin cok espirili
Sen hep ye, bize hep sebze yedir

Semiha gordum kacamaginiiii

Esler konusunda cok arada derede kaldim hem haklilar ama siz de haklisinizz ozellikle oyle kiyamama modunda tatli tatli soylediklerinde tadindan yenmez yemegi kast ediyorumm caniim, fesatlasmayin hemen

Ebru, cansu ve melek menuler cok guzel
Digerleri aklimda kalmadi malesef
Hilal senin meyveleri de kacamak olarak yaziyorum canim sorry
Bir tanesi haric hepicigini yemis bir de ama sevdicegin taa nerden gondermis sen de haklisinn

Baskaa ne yazacaktim, unuttuklarim varrsa kusura bakmayinn

Son bir sey daha geldi aklima
Ozlem izine cikiyorsa semine donebilir mi o zaman
Dugunu cok yakiin ya ben panik oldum
Donsun bir an once tam gaz devam etsinnn

Menumu yazayim
Ben dunku gibi aksama kadar cok guzel devam edip aksam bozdum yine
Ama hic yoktan iyidir napiyim:))
Sabah
2 yk yulaf kepegi katilmis 4 yk yogurt
2 bardak meto hizlandirici cay -takimin bu haftaki trendy iceceginden uzak kalmiyim dedim

Ogle
2 tavuk baget
1 dilim peynir
2 brdk meto hiz. Cay

Aksam
Uarim kase yogurt
Tavuk sis
Ve yanindaki pilavi -yaklasik 2 kasik- tabaktaki yesillikleri yedim​

Yulaf kepekli yogurda bayildiimm tadina her gun yerimm artik
Dukana. Uygun olmadi ama normal menu gozuyle bakarsak aksam da cok olmamis di mi
Olmus mu kacamak diye yazayim mi??

Bu kadar gecmis okuyunca sizlere cuma gunu icin bombaa gibi yeni bir liste hazirladim sevgili 13. Takim citirlarii

Hazirlarken kendi capimda cok egleniyoruum
Yeni listemizin taslakvari adi su:

Haftanin diyet trendleri, İN'ler ve OUT'lari

Yakinda magazinde yazarim ben size

Kim nerde kiminle goruntulendi
Kim kacamak yaparken basildi

x hakkinda sok edici gercekler.. AZ SoNRAAa

Gece gece geldiler bana
Hadi iyi geceler herkesee
Sabah ilk ugrayacklar icinsee GUNAYDiiiiNn CANLARr

Gunaydin kizlaar
En son ben ciktim ilk bennger geldim
2de yatip bu kadr wrken kalkmam saka gibi
Ama kitap sayesinde.

Kitap bir hapisten kacis oykusu, yatmadan once oyun olsun kitap, film vs mesgul oldugum sey sikca ruyalarima girer benim. Butun gece de kendimi hapisten kacmaya calisirken gordum. Sabah calan alarmlari da KAptan Hİlalcigimden kacis mesajlari olarak algiladigim icin yari iyku halinde, kalkmam kolay oldu

Cok ciddiyim, hilal kadinlar kulubu gibi bir seyi orgutlemis benim kacmama yardim ediyordu
cok guldum sabah sabah kendime yaa

Hilal gel ozgurlugu zihinden kosuyla kutlayalimm

Bu arada kahvaltimi da yaptim erkendeen ohhh

Yakinda magazinde yazarim ben size

Kim nerde kiminle goruntulendi
Kim kacamak yaparken basildi

x hakkinda sok edici gercekler.. AZ SoNRAAa

Gece gece geldiler bana
Hadi iyi geceler herkesee
Sabah ilk ugrayacklar icinsee GUNAYDiiiiNn CANLARr

Günaydın canım yaaaa. Sabah sabah çok güldürdün beni

derya sporu her zaman yapamıyorum ama süper bol ful koşturuyorum mesela dün tam 8 kere merdiven indim çık tımama bu hafta anca 200 dak sporum var 2 çocuk eşim her dakka gelemiyo her iş bana kalıyo ben alıştım artık bende seni seviyorum deryacım bebeleri öptüm sende öp benim için
dün hiç giremedim kızlar özür dilerim bu arada bende diyet hak getire hiç söylemeyim çok şeyler yedim bugün işleri hallediyim girerim yine sporda yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…