- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Bizimkide tam tersi hep sebze yiyorsun zaten unutkansın yakında nene diyeceğiz sana dedi geçen et yemiyorum diye ama sen dukan yapıyorsun dimi bende eşime dukan düşünüyorum et manyağı tam ona göre bir diyet sanki.
Ama kızmaya hakları yok ki. Hatta destek olmaları lazım. Yaklaşık 1,5 aydır eşimle sofraya oturmuyorum. Oda bunu saygıyla karşılıyor. Hatta bazen yemek yapmama bile izin vermiyor benim canım istiyor diye.
O zaman sizinde aynı sofrada kendinize farklı yemekler yapmanız lazım. Keşke destek olsalar size. :26::26:
ben çıkıyorum
erken yatmak istiyorum bu akşam
hepinize iyi geceler...
Bende kaçtım, görüşürüz...
Bizimkine göre akşam yemeği ve kahvaltı beraber yapılınca güzel o aynı masada oturup yemek yemezsek yediğinden zevk almaz ben az yersem yemek yiyemez yesemde doymuyorum ve ne yediğimden anlamıyorum diyor şimdi dedim aşkım ben senin için zayıflamak istiyorum fıstık gibi olacağım diye oda ben sensiz hiçbirşeyden zevk alamıyorum dedi yediğim yemek düğüm oluyor sensiz dedi ne diyim şimdi ben bu laflara biz kadınlar çok saf aşığız yaa :)))
benim eşim kendime eziyet ettiğimi düşünüyor.
kilomun normal olduğunu sadece spor yapıp sıkılaşmam gerektiği kanısında...
kızmadan ziyade bana kıyamıyor
Ama kızmaya hakları yok ki. Hatta destek olmaları lazım. Yaklaşık 1,5 aydır eşimle sofraya oturmuyorum. Oda bunu saygıyla karşılıyor. Hatta bazen yemek yapmama bile izin vermiyor benim canım istiyor diye.
O zaman sizinde aynı sofrada kendinize farklı yemekler yapmanız lazım. Keşke destek olsalar size. :26::26:
Durum şöyle
Normalde oglum zaten yiyor benle beraber.
Eşimede 1 2 gün et koyunca " oo bizim hanım, ocagımıza incir agacı dikecek" diyip duruyor
bende gizli yiyorum mecburen
Aynen benimkide öyle beraber yiyeceğiz dedi bu akşam ben ne yersem sende yiyeceksin nasıl evlilik bu dedi
Bizimkide tam tersi hep sebze yiyorsun zaten unutkansın yakında nene diyeceğiz sana dedi geçen et yemiyorum diye ama sen dukan yapıyorsun dimi bende eşime dukan düşünüyorum et manyağı tam ona göre bir diyet sanki.
benim eşim kendime eziyet ettiğimi düşünüyor.
kilomun normal olduğunu sadece spor yapıp sıkılaşmam gerektiği kanısında...
kızmadan ziyade bana kıyamıyor
sanada iyi geceler canım ..
Kızlar bende şimdilik kaçıyorum hazırlayayım daha geç olmadan şu içkileriii içelim güzelleşelimmmm
Bende kaçtım, görüşürüz...
ben çıkıyorum
erken yatmak istiyorum bu akşam
hepinize iyi geceler...
Ben de kaçtım kızlar iyi geceler ..
Yakinda magazinde yazarim ben size
Kim nerde kiminle goruntulendi
Kim kacamak yaparken basildi
x hakkinda sok edici gercekler.. AZ SoNRAAa
Gece gece geldiler bana
Hadi iyi geceler herkesee
Sabah ilk ugrayacklar icinsee GUNAYDiiiiNn CANLARr
Gunaydin kizlaar
En son ben ciktim ilk bennger geldim
2de yatip bu kadr wrken kalkmam saka gibi
Ama kitap sayesinde.
Kitap bir hapisten kacis oykusu, yatmadan once oyun olsun kitap, film vs mesgul oldugum sey sikca ruyalarima girer benim. Butun gece de kendimi hapisten kacmaya calisirken gordum. Sabah calan alarmlari da KAptan Hİlalcigimden kacis mesajlari olarak algiladigim icin yari iyku halinde, kalkmam kolay oldu
Cok ciddiyim, hilal kadinlar kulubu gibi bir seyi orgutlemis benim kacmama yardim ediyordu
cok guldum sabah sabah kendime yaa
Hilal gel ozgurlugu zihinden kosuyla kutlayalimm
Bu arada kahvaltimi da yaptim erkendeen ohhh
günaydın bir günü daha kazasız atlattık..ama çok yoruldum..at gibi koştururyorum..şikayetçi değilim akşamada kaçamak yaptım şekerpare yedim :18: ..ama sabah 1 saat akşam yatmadan 1 saat orta tempo koşdum artı sabah 200 mekik ..tabi zihinden) belim 70 cm düştü göbek 82 ye -86 cm di büyük bir gelişme 4 cm gitmiş. .istediğim hedefe ulaşayım hedef küçülteceğim..hemen aranızdan ayrılmaya niyetim yok..şimid yeşil çay içip işe koyulmam gerek ..görümce hamile ve üşütmüş koştur koştur kızına gitti.. ve iş ev bark hergün sil süpür yemek şükür bulaşığı makinem yıkıyor ..yoksa pertim ..YA GÜLÇİNNNNNNN sen nasıl dayanıon kız + full spor sen insanmısın robotsunda bizimi kekliyon hadi itiraf et.........
hepinizi özledim ve KOCAMN ÖPÜTM
GÜLÇİN nazım geçiyor diye takılıyorum anladın dimi.kuzucuklarını öptüm
hadi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?