ay bende duydum bu haberi.ne tuhaf insanlar var...
Eşini elinden aldım vicdanım rahat etmedi sende böbreğimi almı demiş yani?
haberlerde adam teklif etmiş sevgilisine karım çok acı çekiyor böbreğini verir misin diye?
menümü yazıyorum
sabah
2 dilim kepekli ekmek
kk kadar peynir
5 zeytin
yarım domates
maydanoz
1 bardak şekersiz çay
ara
1 mandalina
öğle
1 kase brokoli çorbası
3 yk yoğurt
ara
1 bardak süt+nesfit
akşam
yarım kase kereviz çorbası
2 yk zeytinyağlı pırasa
5 yk mantar kavurma
1 dilim nutellalı ekmek (reglim yaklaştı tatlı krizine engel olamıyorm)
2 lt su
2 bardak metabolizma hzl.çay
15 dk egzersiz
20 dk twist
10 dk step
Cidden şaka gibi ama ben karısının yerinde olsam da asla kabul etmezdim, hoş o adam da eşim olamazdı o ayrı konu da ..
Adam da ne yüzsüz bir şeymiş öyle ..
Makarna çok fazla olmuş tabi nutellalı ekmeğe değinmiyorum bile ..
kendimi temize çıkartmaya çalışayım
ben makarna yemedim ki...
Mantar kavurmayı nasıl makarna okumuş olabilirim sence :26:
haberlerde adam teklif etmiş sevgilisine karım çok acı çekiyor böbreğini verir misin diye?
Cidden şaka gibi ama ben karısının yerinde olsam da asla kabul etmezdim, hoş o adam da eşim olamazdı o ayrı konu da ..
Adam da ne yüzsüz bir şeymiş öyle ..
Makarna çok fazla olmuş tabi nutellalı ekmeğe değinmiyorum bile ..
Buna benzer bir konu Sende Gİtme diye bir dizi var orada işlenmişti. Aynen dediğine katılıyorum hilal insanların bu çarpışık ilikşilerinden miğdem bulanıyor bir çok diziyi izlemiyorum bu sebeple birde dizi sitelerinde yorumları okuyunca iyice soğuyorum saçma sapan dizilere hele töre adı altındaki saçmalıkları yıllardır beynimize kazıtıp normale indirgediler ya gözümüzde içler acısı... Bir sürü sapkınlık var ve izleyenler karaktere hayran kalıp yaptığını mübah görüyor buşekilde büyüyen çocuklardan herşey beklenir... Ay sinirlendim :))
Cidden bazı şeylerin normal kabul edilmesinde o kadar etkileri var ki, hele özellikle son zamanlarda yerleşmiş olan erkek aldatır konusunda sinirden gözlerim dönüyor resmen, karısı yeterince ilgilenmemiş mutsuzmuş ne yapsın .. Melek melek adamm
ahh be canım sende inandın dimi
onların sözü hiç bitmeeezzzz
Kızlar kadının biri sevgilisinin karısına böbreğinin tekini vermiş
Demek canın makarna istedi acısı semihadan çıktı :))
Bu arada eşim viski içelim dedi şimdi hayır desem zaten akşam yemeğinden olaylıyız bir sürü tantana yaşayacağız bol buz az viski içeceğim artık...
benim eşimde çok kızıyor su.
o yüzden fazla kısamıyorum yediklerimden.
ayrı sofralarda olamıyoruz mesela
hep beraber yenecek
aynı yemek azda olsa yenecek...
geçen akşamda benimki fırçalamıştı beni
Şimdide bir kadın çıkmış adını bile anmaya gerek yok ikinci eş alınmalıymışta kocasına bir kadın göstermiş beğenmemiş kocasıda aldatıldı diye kızan kadınlar günaha giriyormuşta ne günlere geldik inanamıyorum.
Hayatta vermem.
eşimin sevgilisi olsa mesela...
ama kadın karısına vermekle, vicdan azabını dindirmiş olabilir..
açlıktan gözü dönmüş hilalin
Bu arada eşim viski içelim dedi şimdi hayır desem zaten akşam yemeğinden olaylıyız bir sürü tantana yaşayacağız bol buz az viski içeceğim artık...
Benimkide "sen hep et yiyorsun, bize sebze yediriyorsun" diye kızıyor
benim eşimde çok kızıyor su.
hep beraber yenecek
Kız onlara da et yedirsene sen yerken, aynı yerde boğazımdan geçmez benim onun yemediği şey
Aynen benimkide öyle beraber yiyeceğiz dedi bu akşam ben ne yersem sende yiyeceksin nasıl evlilik bu dedibenim eşimde çok kızıyor su.
hep beraber yenecek
Cidden ne günlere geldik ya ben sevdiceğimin bayanlarla çalışma ihtimaline delirdim geçenlerde bu da diyor ki 2. eş ..
İki uç ..
Aslında ben sevgilisinden çok karısına kızdım, haberi var bir şey demiyor, büyük konuşmak gibi olmasın ama ölsem yanında durmam o adamın ..
Valla aç değilim Melek ya bugün
İç su ya bir şey olmaz ama yanında bir şey yeme ..
Benimkide "sen hep et yiyorsun, bize sebze yediriyorsun" diye kızıyor
Ama kızmaya hakları yok ki. Hatta destek olmaları lazım. Yaklaşık 1,5 aydır eşimle sofraya oturmuyorum. Oda bunu saygıyla karşılıyor. Hatta bazen yemek yapmama bile izin vermiyor benim canım istiyor diye.
O zaman sizinde aynı sofrada kendinize farklı yemekler yapmanız lazım. Keşke destek olsalar size. :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?