canım sen 8 kiloyu ne kadar sürede verdin ve boyun kaç merak ettimfisfisfis
rüyalım diğer arkadaş için geçerli olan senin için ve katılmak isteyenler için geçerlidir şuan başkanımız olmadığı için başkan yardımcısı olarak bunu belirtmem gerekiyordu başkanımızla aldığımız ortak karar gereği bir deneme süremiz var sende buhafta bizimle vakit geçirebilirsin eğer takıma renk katacaksan ve bizden ayrılmayacaksanız buyrun arkadaşlar takıma hoşgeldiniz
sanırım beni aranıza almazsınız malum ben evliyim kriterlerinize uymuyor olsa gerek
sanırım beni aranıza almazsınız malum ben evliyim kriterlerinize uymuyor olsa gerek
hihoyyythihoyyytTEŞEKKÜR EDERİM ARANIZA ALIRSANIZ DEVAMLI BURDA OLURUM SABAH 8 AKSAM 7
İsmİm emel 7,5 aylık oĞlumvar salıgÜnÜ rejİme basladım 79,500dÜm Şİmdİ yanİ sabahtartıldıgımda 76,,900 hedefİm 68 olmak boyum 1.75
arkadaşım şuan emzirme dönemindesin galiba bukadar hızlı kilo vermemelisin 3 günde 3 kilo normal şartlarda hiç sağlıklı değil oğlun anne sütü alıyorsa bukadar hızlı zayıflamamalısın zaten bundan sonra daha rahat kilo verirsin ama yavaş vermelisin öyle şok diyetle rfalan uygulama sakın
canım öncelikle hoş geldin motivasyon isityosan tam yerine geldim melzeyitin dediği gibi biz burda aile gibiiyz düzenle neler yaptığını ve nasıl beslendiğini paylaşırsan bir düre sonra bu işten hem zevk almaya başlayıp hemde kilo verdiğini göreceksinnalınganlık değil sadece yanlış anlaşılma diyelim herneyse bu kısmı geçiyorum.ben 28 yaşındayım muhasebeciyim özel bir şirkette bir kızım var 8 yıl öncesine kadar manken gibi bir bayanken evlilik çocuk depresanlar falan derken geçen sene 84 ü gördüm sigarayı bırakmakta cabası.neyse 4 ayda 74 e indim sonra tekrar herşeye saldırarak 82,900 e çıktım.buraya katılmamın sebebide motivasyon eksikligi
hoşgeldin şeker canım emziriyosan dikkat et 3 günde 3 k ilo sağlıklı değil zaten veridğinde yağ değildir su kaybetmişsindir ama bence en iyisi sağlıklı ve sindire sindire vermekİsmİm emel 7,5 aylık oĞlumvar salıgÜnÜ rejİme basladım 79,500dÜm Şİmdİ yanİ sabahtartıldıgımda 76,,900 hedefİm 68 olmak boyum 1.75
kız dmeek ben kanlı canılı değelim hııııııııııııııkötükedihüsohttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/71509-cuma-zayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-21.html
kızlar buda konuşmuştuk bakın isterseniz
derdimide açıkca yazdım
narin nazenin zaten denemedesin canımm
eğer aramıza almak istemezsek açıkca söyleriz canım bunuda yanlış anlama lütfen
arkadaşlar yarışmaya katılmak isteyenlerle ilgili sayfaya nereus için özel bişey yazdım arkadaşımız galiba alınmış zaten kaç bekarımz varki hepiz evli çoluk çocuk sahibi fazla kilolu arkadaşlarız hehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?