Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar umarım herkes iyidir.ayrıca teşekkürler kızlar verdim valla çok şükür gitti kilolar.hatta 54 ile mezun olmayı düşünüyorum. ufaklık çok cengaver oldu.zaptetmek zorlaştı.yemek tütü şeyleride yemiyor artık sadece mama yada tatlı şeyleri istiyor.valla işim çok zor,o yüzden 54 olunca mezun olmak istiyorum.zaten koşuşturmaca olur onunla beraber oturmak yok anlaşılan neyse kızlar sonra görüşürüz.temizliğimin son aşamalındayım örtülerimi sericem ve bitecek inşallah.öpüyorum hepinizi.ayrıca bir öğün bol marul salatası işe yaradı bende tavsiye ederim.

hihoyyythihoyyytTEŞEKKÜR EDERİM ARANIZA ALIRSANIZ DEVAMLI BURDA OLURUM SABAH 8 AKSAM 7

:teytey:
sanırım beni aranıza almazsınız malum ben evliyim kriterlerinize uymuyor olsa gerek

yok öyle bir kriterimiz biz nereusu mezun vermemek için ona eş arıyoruz oda zaten espiri mahiyetinde arkadaşım katılmak istersen bugün itibariyiyle katılıma başlayabilirsin biraz kendinden bahsedebilrsin bize

hihoyyythihoyyytTEŞEKKÜR EDERİM ARANIZA ALIRSANIZ DEVAMLI BURDA OLURUM SABAH 8 AKSAM 7

tamam rüyalım ozaman kendinden bahset kendini bize tanıt kilolarınla neler yaşadın vermek içinneler yapıyosun falan filan hehehehe

arkadaşlar yarışmaya katılmak isteyenlerle ilgili sayfaya nereus için özel bişey yazdım arkadaşımız galiba alınmış zaten kaç bekarımz varki hepiz evli çoluk çocuk sahibi fazla kilolu arkadaşlarız hehehehehe

alınganlık değil sadece yanlış anlaşılma diyelim herneyse bu kısmı geçiyorum.ben 28 yaşındayım muhasebeciyim özel bir şirkette bir kızım var 8 yıl öncesine kadar manken gibi bir bayanken evlilik çocuk depresanlar falan derken geçen sene 84 ü gördüm sigarayı bırakmakta cabası.neyse 4 ayda 74 e indim sonra tekrar herşeye saldırarak 82,900 e çıktım.buraya katılmamın sebebide motivasyon eksikligi

ısmım emel 7,5 aylık oĞlumvar salıgÜnÜ rejıme basladım 79,500dÜm Şımdı yanı sabahtartıldıgımda 76,,900 hedefım 68 olmak boyum 1.75

canım hiçkimseyi yanlış anlamadım lütfen bu konuyu kapatalım ufak bi iletişim kopuklugu oldu.umarım deneme süresinden sonra aranıza katılırım.karşılıklı paylaşımlarımızla birbirimize faydalı oluruz nede olsa derdimiz aynı

rüyalım ve narin nazenin hoşgeldiniz ayrıca alınganlık bu sayfada ve takımda olmayacak tek şey bizlelr burda kardeşiz hr nekadar birbirimizin yüzünü görmesek de birbardak çayını içmesekde kalbimiz hep bir arada ve herkes birbirinin derdini dert ediyor kendine işte buyüzden ben burayı ve burdaki insanları çok seviyorum artık arkadaşa ihtiyaç bile duymuyorum biliyorum ki bir derdim olduğunda buraya yazayım hemen derman olurlar o yüzden sizdende aynı duyarlılığı bekliyoruz arkadaşlar

İsmİm emel 7,5 aylık oĞlumvar salıgÜnÜ rejİme basladım 79,500dÜm Şİmdİ yanİ sabahtartıldıgımda 76,,900 hedefİm 68 olmak boyum 1.75

arkadaşım şuan emzirme dönemindesin galiba bukadar hızlı kilo vermemelisin 3 günde 3 kilo normal şartlarda hiç sağlıklı değil oğlun anne sütü alıyorsa bukadar hızlı zayıflamamalısın zaten bundan sonra daha rahat kilo verirsin ama yavaş vermelisin öyle şok diyetle rfalan uygulama sakın

inşallah canım güzel paylaşımlarımız olur.gerçekten çok ihtiyacım var tafsiyelere çünkü hergeçen gün kendime saygım azalıyor.hergün karar alıyorum 1 saat geçmeden sözlerimi bozuyorum henüz 28 yaşındayım ve eşim yanımda manken gibi neden bunu kendime yapıyorum onuda bilmiyorum

evet canım aksamları emziriyorum 1,5aydır sütsağmayı bıraktım sıkı birdiyet yapmıyorum aksamları stepperda çalısıyorum az yiyorum bolsu içiyorum buşekilde verdim

melzeyit kullanıcısından alıntı
ad1 ( 56.1 / 55.4 / 0.012 / 1.25 )
nereus (64.2 / 64,0/0,2/0,31)
melis08 ( 59.9/59,3/0,6/1.00)
dosba (70,5/70,4/0,1/0,14)
melzeyit (78,4 /78,9/-0,64)
patbori (71.8 /71,0/0,8/1,11)
şişgo (57.3 / 57,0/0,3/0,52)
acıbiber2053 (66.1 /66,1/0,0/0
emirel (62.9/62,4/0,5/0,80)
melankoli_84 (68.0/67,5/0,5/0,74)
jojel KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI

TOPLAM KİLO:655.2/652/3,2/0,49) son durumumuz budur kontrol edelim arkadaşlar

canım öncelikle hoş geldin motivasyon isityosan tam yerine geldim melzeyitin dediği gibi biz burda aile gibiiyz düzenle neler yaptığını ve nasıl beslendiğini paylaşırsan bir düre sonra bu işten hem zevk almaya başlayıp hemde kilo verdiğini göreceksinn
İsmİm emel 7,5 aylık oĞlumvar salıgÜnÜ rejİme basladım 79,500dÜm Şİmdİ yanİ sabahtartıldıgımda 76,,900 hedefİm 68 olmak boyum 1.75
hoşgeldin şeker canım emziriyosan dikkat et 3 günde 3 k ilo sağlıklı değil zaten veridğinde yağ değildir su kaybetmişsindir ama bence en iyisi sağlıklı ve sindire sindire vermek
kız dmeek ben kanlı canılı değelim hııııııııııııııkötükedihüso

canım bu nereus varya çok satıcı iki dk satmış bekarları (beni) bu arada narin benim adım olacaktı ama:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…