Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyitçim merhaba.. kilo bildirim listesini halledip bırakırsıız demiştim çünkü kardeş takımların birbirlerini kontrol etmesi gerekiyor ama sen beklememişsin.. listeyide paylaşım alanına tek liste halinde vermişsin ben senin mesajını editleyip listeni aldım canım ....

kalisim vallahi nereusa dedim acelemi ettik acep diye ylaptık bi hata kusura bakma aceminin işi bukadar oluyor kalisim

allahdann yanii ay ben bundan sonra bin bilsende 1bilene sor yapayım olmuyor çünkü
hem bilmiyorum hem sormuyorum hemde unutuyorum

nereus sorumu görmedin sanırım hedefim için demiştinya boyuma göre 70 fazla oldugu için mi hedefin büyük demiştin canım

evet boyunuza göre fazla geldii
ideal kiloya göre bakıldığında 56- 58 gibi olması gerek
sizböyle istiyorsunuz heralde

evet boyuma göre epey fazlada hedefimi parçalara bölmek istedim asıl hedefim 60 ama önce 70 i hedefledim hani gözümde büyüyüp azmim kırılmasın diye

evet boyunuza göre fazla geldii
ideal kiloya göre bakıldığında 56- 58 gibi olması gerek
sizböyle istiyorsunuz heralde

kesinlikle katılıyorum sana 70 kilo şuan için belki normal olabilir ama sizin ideal kilonuzda 57-58 ama belli bir yaştan sonra o kilo çok iyi durmuyor hemde sağlık problemi oluyor o yüzden 63 64 en ideali o kiloya geldikten sonra da isterseniz 57 yaparsınız ama bence kilo çizelgenizi 63-64 olarak belirleyin

nereus bu arada bi açıklamada bulunmak istiyorum cumartesi pazar benim hafta tatilim evdeki bilgisayar masaüstüydü .onu değiştirip laptap almak için verdik laptap henüz gelmedi haftasonu maalesef paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden bilgilendirmek istedim yani ilk günden su koyvermiş olmak istemem

aslında çok mantıklı nasıl değiştirebilirim bilmiyorum bu çizelgeyi bana bi arkadaş yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…