Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbulduk hepimize inşallah saglıklı zayıflamalar nasip olur.bu arada biz deneme süresinden sonra sanırım yarışmaya katılacagız degilmi

şişgo canım valla açıkçası diyet fikri bana korkunç geliyor ne zaman diyet desem normal zamandan 2 kat daha fazla yemeye başlıyorum.bu arada bizim ailede herkes birbirine şişgo der kaydirigubbakcemile3

kız ne satmasıı kıızz Şeniz Şeniz
sen gidiyon tek bırakıyon benii :çok üzgünüm:
artık eski yazıalrına bakar bakar ağlarım vallaa senağlama senağlama
neyse bende mezun olucaammm şakkıdı
adımız satıcıyada çıktı valla iyimii
kazen abimin dediği bir lafı değiştiriyorum
benden daha satıcısını bulursanız bu işi bırakırım
:1closedeyes:

AHHH ahhh ne sen sor ne ben söyleyeyim 82,900 cük canım narin mi narin nazenin mi nazenin bir yarım dünyayım

canım ben saat 17:00 den sonra sürekli buraya giremem akşama kadar paylaşımda bulunabilirim ama saat 17:00 den sonra herzaman saatlerce buraya takılamam sonuçta zayıflama dışındada sorumluluklarımız var ister çocuk de ister eş yada işgüç fark etmez size uymuyorsa bu durum ne diyebilirim sonuçta takım olarak aldıgınız bir karar var canlı kanlı olma meselesine gelince bunu paylaşımlardan sonra anlayabilirsiniz

narin nazenin yazıyı yeni gördüm kimse saatlerce zaten buraya takılmıyor akşamlarıda nereusun dediği gibi hepimizn çoluğu çocuğu eşi evi ayrı bir sosyal hayatı var çok sert bir giriş yaptın gibi geldi bana biz sadece boşzamanımızda çocuğumuzu yatırdığımızda eşimizle vakit geçirdikten sonra buraya takılıyoruz iş zamanıda benim sayfam hep açık fırsat buldukça yazıyorum umarım bundan sonra daha ılımlı oluruz birbirimize karşı diye düşünüyorum

haklısın yazdıklarımı okudugumda banada sert geldi herhalde moral bozuklugum beynimi durdurmuş olacak canım özür dilerim istemeden sizi kırdıysam inşallah bu yanlış anlaşılma son bulmuştur.ne dersin?

şişgo canım valla açıkçası diyet fikri bana korkunç geliyor ne zaman diyet desem normal zamandan 2 kat daha fazla yemeye başlıyorum.bu arada bizim ailede herkes birbirine şişgo der kaydirigubbakcemile3
ben adımı özellikle seçtim ki motivasyonumu arttırsın bu arada bizim kızlar biliyo hedefim 55 şayet hedefime ulaşırsam adımı narin olarak değiştircem ve melzeyite geçici olarak şişgo adını devretcemmma.s

şişgocum canım benim teşekkürler evet zaten zayıflamıyorum ki adını alayımda ondan sonra zaıfyalacam şişgo melzeyit olacak adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…