Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben bölgesel kiloluyum arkadan baktıgınızda normal kilolu gözükürken önümü döndüğümde sok olursunuz tüm kilo göbek ve midede toplanmış durumda igrenç :çok üzgünüm:

tamam pazartesi sabah gelsen bakalım yalnız hafta sonu yediklerinin ve yaptığın sporunu listesini pazartesi vermelisin

aslında çok mantıklı nasıl değiştirebilirim bilmiyorum bu çizelgeyi bana bi arkadaş yapmıştı

sağ üst köşede hoşgeldin narin_nazenin yazar orda ismini üstüne tıkla bilgilerin çıkar orda en altta çizelgen var orda kalem olan yeri tıkla 70 yazan yeri düzelt bukadar

bu arada arkadaşlar hafta sonu hepimiz bi şekilde kaçamak yapıyoruz bu hafta şöyle yapalım tabi oylamaya sunuyorum hafta sonu yediklerimizin listesini tutuyoruuz ve spor yapıyoruz bunuda pazartesi günü liste halinde buraya yazıyoruz kabul edenler etmeyenler oyçokluğu ile kabul edilmiştir hehehehehe

evet bir kızım var ama 4 yaşında bu göbek onun suçu diyemem kreşe gidiyor sabahları kreşe bırakmaya gittiğimde belki inanmayacaksınız ama daha benden kilolu bugüne kadar 1 anne gördüm hepsi manken gibi senağlama

böyle saplantı yaparsan inan zayıflayamaz aksine kilo alrsın kendimden biliyorum ilk önce kendine bakacaksın çevrendekilerin senin kilonla hiç ilgilenmediklerini göreceksin sonrada diyet i aklından çıkaracaksın 6 öğün beslenecksin ve bu hafta en az 1 kilo vereceksin suyunu eksik etme ve kendinle barışık ol kendinde barışık olmak kilo verirken %20 etkilioyr bence kilonun %20si barışıklıkla gidiyor mesela ben bu hafta resmen stresten 500 gr aldım sebebini çok iyi biliyorum kendime küsmüştüm ama pazartesi kendimle barışmayı planlıyorum bu hafta kendimden beklenmedik derece yapmak ve artık 76 olmak istiyorum

inşallah canım.söylediklerinde haklısın .bu kilolar 1 ayda gelmediki 1 ayda gitsin değilmi.saplantı tam anlamıyla geçen sene 76 ya inmiştim 70 olmayı takıntı haline getirdim sonuca bak 82 de gözümü açtım

herkese güzel bir haftasonu dilerim.aranızda olmak gerçekten güzeldi.pazartesi görüşmek üzere.bana motivasyon katan özellikle melzeyit ve nereus başta olmak üzere çok teşekkür ederim a.s. herşey gönlünüzce olsun

hoşgeldiniz kızlar narin nazenin ve rüyalım inş burada beraber kiloları vereceğiz
narin nazenin çok uzun kısaltsam nazelin desem olurmu

maaşallah ne güzel sohbet etmişsiniz siz bilgisayarım oğlumdaydı kaçırmışım yine kendi kendimeyim buralarda

kızlar kaçıncı olduk ya
kızlar bu gün geçmişi okurken yeni arkadaşların yazılarını okurken bir anda 1 ay öncesine gititm topiğe yeni katıldığım zaman geldi aklıma kendimden nefret ettiğim asla kiloveremeyeceğime inandığım bir zamanda bana öyle destek oldunuz ki öyle samimi öyle sıcaktınız ki kendime inanmamı sağladınız sevincimi üzüntümü paylaştınız sizleri görmesem bilmesemde arkadaşlarım oldunuz hepinize çoooook çokkk teşekkürler bu kiloları verdiysem sizin payınızda büyük melis,melyezit ,ad,dosba,nereus,karamanli,potpori,şişgo,acibiber inş unuttuğum olmamıştır kısaca hepinize çok teşekkürler size çok şeyler borçluyum

şigocum tebrik ederim canım analizlere baktımda mayıs ayı en iyi kilo verenlerin 2.si olmuşsun
bizim takım da 4. olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…