Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi de görmemeye dayanamıyorsun değil mi ?
2 gün gidiyor da adam ne oluyorsun

aynen öyle oluyor ya
aşk sen nelere kadirsin

Teşekkürler canım. Tam sen söylediğnde baktım pişmiş gayette lezzetli olmuş

kendi buharıyla pişiyor.bide baharatları var onlardanda kullan cok lezzetli.
tavugun yanında patatesler tavuktan daha güzel oluyor dimi

Göndereyim Ebru'cum ya zaten mümkün değil bitiremem birileri yer artık ..

Olsun ya sorun olacak bir şey değil zaten Ebru zaten bu hafta çok güzel vermiş olacaksın ..

Aminnnnnnnnnn inşallah canım. Fazlasında gözüm yok 1 kg gitse yetecek. Çünkü o zaman tam iki ayda 9 kilo vermiş olacağım.

aynen öyle oluyor ya
aşk sen nelere kadirsin

kendi buharıyla pişiyor.bide baharatları var onlardanda kullan cok lezzetli.
tavugun yanında patatesler tavuktan daha güzel oluyor dimi

Ben kendimce bir sos yaptım Melek'cim. Mangallık hazırlar gibi. Azıcık ayçicek yağı, salça, kırmızı pul biber, kekik, kimyon ve karabiber ekledim. Tadına bayıldım. Yarın aynısında eşimede yapacağım.

bende salça hariç tüm malzemeleri senin gibi koyuyorum.harika oluyor

bende salça hariç tüm malzemeleri senin gibi koyuyorum.harika oluyor

Ben bayılırım baharatlara. Ve hemen hemen birçok yemeğimde kullanırım. Soğan çok güzel pişmişti tavuğun yanında.

berra ya offflarken size yazmışım...gündüz suluboya alacaktık.unuttuk o gelmiş şimdi aklınada.
iki arada size yazıvermişim...

Seni gayet iyi anlıyorum. Bazen insanı çileden çıkartıyorlar benimki de aynı. Taktı mı tam takar. Maşallah Allah bide çene vermiş, bana çekmiş galiba

benimde canım çekti.yarın yapayım bende fırında tavuk...offf

Yiyin siz tavukları...
Ben gıdaklamaya basladım zaten

Verirsin 1 kg Ebru hiç sporsuz gidiyor zaten ona yakın ama fazlası bile olabilir bence.

Ya bir cahilce olacak ama :26: Şimdi tavukları patatesleri bu sosa bulayıp mu koyursun poşete yoksa poşete mi döküyorsun?

Yiyin siz tavukları...
Ben gıdaklamaya basladım zaten

Grupça gıdaklayacağız zaten ama bana pişirmesi kolay geliyor bide doyurucu oluyor. Her zaman sebze yemeği pişirmeye vaktim olmuyor. Tavuk kurtarıcı gibi benim için.

Grupça gıdaklayacağız zaten ama bana pişirmesi kolay geliyor bide doyurucu oluyor. Her zaman sebze yemeği pişirmeye vaktim olmuyor. Tavuk kurtarıcı gibi benim için.

Tavuk da beni doyurmuyor ve çabuk acıktırıyor nedense.
Belki de sıkıldım ya yemek gibi gelmiyordur.

Verirsin 1 kg Ebru hiç sporsuz gidiyor zaten ona yakın ama fazlası bile olabilir bence.

Ya bir cahilce olacak ama :26: Şimdi tavukları patatesleri bu sosa bulayıp mu koyursun poşete yoksa poşete mi döküyorsun?

Olur mu canım ne cahilliği. Hiç birimiz anamızın karnında öğrenmedik yemek yapmayı.

Önce derin bir kabın içinde yağ, salça ve diğer baharatları karıştırdım. Tuz yazmamışım tuz atmayı unutma. Sonra içine tavukları ve büyükçe doğradığım sebzeleri (kuru soğan, patates, yeşilbiber) sosa buladım. Sonra poşetin içine koyup fırına attım. Sebzeleri çeşitlendirebilirsin bence bütün sebzeler olabilir.

Cidden çok güzel geldi eline sağlık Ebru yapmak istiyorum ben de kısa zaman da ..
Canım pek bir patates istiyor

Hilal'cim ayrıca bu sos benim mangal sosumdur. Mangalda da herkes bayılıyor çok lezzetli oluyor. Aklında olsun.

Hilal'cim ayrıca bu sos benim mangal sosumdur. Mangalda da herkes bayılıyor çok lezzetli oluyor. Aklında olsun.

Tamam Ebru'cum ben mangal işlerine bakmam o erkeğin işi ama ona söylerim öyle yapar ..
Cidden ya tavuklar hem biraz boşluktan çıkar.
Ayy mangalı da güzel olur aslında uff mangal kokusunu özledim.

mantarın kalorisi nasıl bilmiyorum ama ben evde varsa mantarda koyuyorum...

Cidden çok güzel geldi eline sağlık Ebru yapmak istiyorum ben de kısa zaman da ..
Canım pek bir patates istiyor

Yap bence zaten çok kolay. Hazırlaman 10 dk almaz. Zaten fırında kendi pişiyor. Dene mutlaka.
Tatlım bide benim farklı bir yönüm var. Ben kolay kolay tarif hatırlamam. Yemeklerim doğaçlamadır. Şimdi bazı yemeklerin tarifini sorsan hatırlamam. Ama yapmaya başlayınca güzel şeyler çıkar ortaya. Bunuda öylesine denedim açıcası sosun fırında bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum. Kısacası benim uydurmasyon yemeklerim çoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…