Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun semiha
arastırıyım bir ara elma diyetini merak ettim
elmayı çok severim zaten
su sen nerde oturuyodun
önceki kilom 47 demiştin
boyun kaçki
neden kilo aldın özel değilse merak ettim

Süper seviyorsan dene derim.Canım ben 47 kilo ile evlendim ama evlendikten 1 sene sonra kilo almaya başladım biraz sarsıcı geçti ilk sene yemeye verdim kendimi sonra aldım veremedim en sonunda hipotiroit olduğumu öğrendim serüven bu.

betül cuma manşet haberleri yok galiba bu hafta

Benimde aradı gözlerim.

Bu arada kızlar bende bodrumdayım doğal zeytinyağı, enteresan otlar vs istediğiniz birşey olursa diyin yeter hemen gönderirim.

Su zeytinyagini satiuor musunuz
Ben isterim aslinda, kaca satiyorsunuz ya da satiliuor?

Esim yurtdisina ticaret yapiyor demistin
Bu tarz urunler mi

Yok ya esi ticaret yapan baskasiydi galiba :44:

geçmiş olsun sucum hastalık zor rabbim şifa versin
tesekkürler zeytinyağı bayılırım evde her yemeğe zeytinyağı kullanıyorum çok lezzetli oluyo
çok şanslısın bodrum çok güzel yer
eşim gitmiş anlatıp durur bizde edremidden ev alacaktık vazgeçmiştim uzak yer diye ama deniz kenarı olunca süper sanki hiç stres olmayacakmışım gibi gelir bana

Su zeytinyagini satiuor musunuz
Ben isterim aslinda, kaca satiyorsunuz ya da satiliuor?

Esim yurtdisina ticaret yapiyor demistin
Bu tarz urunler mi

Yok ya esi ticaret yapan baskasiydi galiba :44:

Kuşum ben satmıyorum ama istersen güvenilir biryerden alır gönderirim seve seve... Eşim yurt dışından ithalat yapıyor ihtaracat değil. Sen yurtdışındamısın?

Gulcin elma diyetini dene bence de
Melek de yapiyordu siz iyi sonuc alirsaniz biz de deneriz :))

Kizlar haberler fln dediniz mansetler ucusnaya basladi kafamin icinde
Not alayim da unutmayayim bari yarin vaktim olursa yazarim :)

Gulcin elma diyetini dene bence de
Melek de yapiyordu siz iyi sonuc alirsaniz biz de deneriz :))

Kizlar haberler fln dediniz mansetler ucusnaya basladi kafamin icinde
Not alayim da unutmayayim bari yarin vaktim olursa yazarim :)

Beklemedeyiz cicim senin manşetler olmadan olmaz...

Kuşum ben satmıyorum ama istersen güvenilir biryerden alır gönderirim seve seve... Eşim yurt dışından ithalat yapıyor ihtaracat değil. Sen yurtdışındamısın?

Yok canim istanbuldauim ben

Yurtdisi isi oyle aklima geldi merak edip sordum
Ne ithal ediuor

Kuzum herhalde kilosu 7-8 civarıdır taş sıkım olanın yani doğal olanın. Ben geçen aldım ama sormadım ne kadar diye bir teyzem var ondan alıyorum hep.

Kuzum herhalde kilosu 7-8 civarıdır taş sıkım olanın yani doğal olanın. Ben geçen aldım ama sormadım ne kadar diye bir teyzem var ondan alıyorum hep.

Canim ben de istiyorum ne zamandir gecen ablamda demiayi birisi varmis diye ama
Sen
Zahmetolmazsa net bir fiyat sorup soyler misin bana
Kargoyla fln derken daha ucuZa bulabilecegim varsa bosuna olmasin
Ablama da sorauim bi

Tamam kuzum sende araştır hangisi kesene uyarsa de ben yarın sorarım teyzeye fiyatını. Yazarım istersen söylemen yeter alır gönderirim :)

Tamam kuzum sende araştır hangisi kesene uyarsa de ben yarın sorarım teyzeye fiyatını. Yazarım istersen söylemen yeter alır gönderirim :)

Sagol canim, ne dersin Su biz de cikalim mi artik:)
Uyumak lazim erkenden ama ben de cok severim ama gec yatmayi.
Gece kusuyum

Sagol canim, ne dersin Su biz de cikalim mi artik:)
Uyumak lazim erkenden ama ben de cok severim ama gec yatmayi.
Gece kusuyum

Ben senden beterim bu günde 4 e kadar uyudum hiç uykum yok ama sen yat kuzum leptin seni bekler :)) benimki bana uğramıyor artık. Kocişim Ege Türküleri açmış Duran abi dinleyip göbek atıyoruz çok komik uyumak imkansız bana şimdi :)

Yarın kaç mesajda kaldığımı unutmamak için attım hepinizi seviyorum iyigeceler şekerler.

GÜNAYDIN KIZLAR

Bugünün ilk güzel mesajı benden gelsin istedim

Melek'ten kopya çekeyim dedim ama onun gibi dua edemiyorum

Umarım herkes için mutlu, huzurlu ve güzel bir haftasonu olur

Afiyet olsun ortim. Güzel olmuş menün. Bu hafta ortaklar arasında ki birinciler yazılmadı dimi. Sanırım unuttular.

Biliyorsun dimi Su'cum, benim eşimde İzmir'li. Sağolsun kayınvalidem gelirken getiriyor bize. Gerçi seninkide ucuz geldi bana. Bizim buralarda daha pahalıdır sanırım.

Bu arada kahvaltı yapmam lazım ama üşeniyorum kalkıp hazırlamaya. Çok açım ama canımda istemiyor. En iyisi ben kalkayım kahvaltımı yapayım vakit geç olmadan temizliğime başlayayım. Hafta sonu benim için ayrı bir mesai zaten. Ara ara uğrarım

Ooooo hala kimsecikler yok uykucusunuz yaaaaa bizim grubu haftanın en uykucu grubu seçiyorum.

Ben kahvaltımı yaptım çok şükür. Şimdi yeşil çayımı yapıyorum onu içerken biraz daha bakınırım sonra doğru temizlik. Bugün bütün evi temizlemem lazım. Sanırım yapabilirim.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

Bakın yaaaa siz yoksunuz ama ziyaretçiler beni yanlız bırakmıyor. Uyanınnnnnnnnnn artık.

Her ne kadar Betül'ün yaptığı kadar olmasada bende haftanın enlerine bir el atayım, bir liste oluşturayım dedim.

Haftanın en çıtırı Suuuu

Haftanın en pilici ve en hamaratı Melek

Haftanın en çalışkanı ve iradelisi Hilal

Haftanın en uçuk şairi Betül

Haftanın en dertlisi ve en annesi Gülçin

Haftanın misafirperveri Derya

Haftanın en patron mağduru Gönül

:26:Haftanın en gelini Elif :26:

Haftanın en çok kaçamak yapıp kilo vereni Özlem

Haftanın en çakırkeyfi Semiha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…