Ellerine sağlık Elif'cim çok güzel bir liste olmuş bi Derya eksik sanırım. Hilal'cim göndermeyenlere 0'mı yazılacaktı.
İnşallah vermişsindir ama yinede doktordan azar işiteceksin çünkü geçen haftaya göre verememiş oluyorsun. İnşallah haftaya düzeltirsin.
VALLA YA herbisi anliyo nasil bi doktorum varsa
simdi dicek ki bir cisim yaklasiyoooooo bu bu evet evet bir sarmaaaaaaaa hemde yapraktan bi sarmaaaaa
Bugün içimden hep güzel enerji fışkırıyor inşallah sizede etki eder. Gönderiyorum hepinize
Erken kalkmaya alışıncada geç kalktığın zaman hantal oluyorsun.
İçimden geldi Hilal'cim. Teşekkür ederim beğendiğin için.
gittim beennnnnnnn
Evet Derya'cım sıfır yazacağız eğer Derya bugün içinde bildirim yapmazsa ( bazen gece veya sabah girilemeyebilir ama gün içinde listeye eklenir.) sıfır olarak geçeceğim bende ki listeye.
Sarma marma başlamayalım yahu sonra içim gidiyor
Hayranım şu enerjime maşallah nazar değmesin amann
Görüşürüz Eliff ..
Maşallah maşallah
Bende biraz iş yapıyorum biraz buraya bakıyorum böyle giderse işim zor bitecekteOlsun bakalım
Gunaydin topik ahalisiii
Suan kondisyon bisikletindeyim kahwaltimi yapmadim daha nedense kalkar kalkmaz kahwalti edemiorm ben
istahim olmuyor kalkali 1 saat oldu..
Gecmise bi goz atayim bakiyim neler kaynattiniz
ayyyy bisiklet dedin de neden akşamları bende binmiyorum kiiiiiiiii sanki çok tembelim ççooookkkkGunaydin topik ahalisiii
Suan kondisyon bisikletindeyim kahwaltimi yapmadim daha nedense kalkar kalkmaz kahwalti edemiorm ben
bi cisimmm yaklaşıyooooVALLA YA herbisi anliyo nasil bi doktorum varsa
simdi dicek ki bir cisim yaklasiyoooooo bu bu evet evet bir sarmaaaaaaaa hemde yapraktan bi sarmaaaaa
Bugün içimden hep güzel enerji fışkırıyor inşallah sizede etki eder. Gönderiyorum hepinize
Erken kalkmaya alışıncada geç kalktığın zaman hantal oluyorsun.
İçimden geldi Hilal'cim. Teşekkür ederim beğendiğin için.
Ebru'cum tavuk sosunu nasıl yapıyordukk?
Gunaydin topik ahalisiii
selam kızlarrr nasılsınızzzz
işlerim hala yoğun devam ediyo oturmaya pek vaktim olmuyo evdede net yok malummm canım sıkılıyooo
bu arada bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt oldumm bakalımm hayırlısıı sınavada çalışmaya çalışıyorummmm bi yandanda evlilil hazırlıklarııııı
yani 2012 benim için tam biiiii değişimmmm oluyooo
Her ne kadar Betül'ün yaptığı kadar olmasada bende haftanın enlerine bir el atayım, bir liste oluşturayım dedim.
Haftanın en çıtırı Suuuu
Haftanın en pilici ve en hamaratı Melek
Haftanın en çalışkanı ve iradelisi Hilal
Haftanın en uçuk şairi Betül
Haftanın en dertlisi ve en annesi Gülçin
Haftanın misafirperveri Derya
Haftanın en patron mağduru Gönül
:26:Haftanın en gelini Elif :26:
Haftanın en çok kaçamak yapıp kilo vereni Özlem
Haftanın en çakırkeyfi Semiha
Eki Görüntüle 354286
Gününüz aydın olsun...
Gönlünüzdeki herşey hakkınızda hayırlı,
Hakkınızdaki hayırlı herşey gönlünüze nasib olsun kızlar....
Eki Görüntüle 354290
hilal: 77
melek: 35
betul: 33:
tatli: 25
elif: 20
su: 19
semiha:15
ebru: 14
aysecig: 11
Ayy ne güzel bir enerji aktarmışsın bizee ..
Cidden ya bugün iyi uyudum kaç gündür 8de kalkıyorum bünye alışık değil.
Bugün uyudum 10'a kadar ohh ..
Ellerine sağlıkk Ebru'cum çok güzel bir liste olmuşş ..
Haftanın en tatlı dillisi Ebruuu
Şu Melek çok hoşuma gidiyor Melek
Hoşbuldum Ebru'cumm ..
Git kızsın da doktorun bakalım sonra buradan ayrılıp hoşbeşleri götürebilecek misinnn
eline sağlık teşekkür ederiz Elifcim ..
Ben de aynen öyleyim Gönül hiç yiyesim gelmiyor.
Geçen okumuştum bir yerde insandan insana değişirmiş kimisi sabah yemeyi severken kimi öğlen yemeyui tercih edermiş.
O zaman sabah hafif bir şekilde yenilebilirmiş.
selam kızlarrr nasılsınızzzz
işlerim hala yoğun devam ediyo oturmaya pek vaktim olmuyo evdede net yok malummm canım sıkılıyooo
bu arada bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt oldumm bakalımm hayırlısıı sınavada çalışmaya çalışıyorummmm bi yandanda evlilil hazırlıklarııııı
yani 2012 benim için tam biiiii değişimmmm oluyooo
ayyyy bisiklet dedin de neden akşamları bende binmiyorum kiiiiiiiii sanki çok tembelim ççooookkkk
bi cisimmm yaklaşıyoooo
maşallahhh canım mesajını okudumm banada bi enerjiii dolduuuu
Ben de aynen öyleyim Gönül hiç yiyesim gelmiyor.
Geçen okumuştum bir yerde insandan insana değişirmiş kimisi sabah yemeyi severken kimi öğlen yemeyui tercih edermiş.
O zaman sabah hafif bir şekilde yenilebilirmiş.
Haftanin en patron magduru heiyi olms bu
Bu guzel oldu haftanin en tatli dillisi ebru
Bu hos bes ne ki cok diyorsunuz ama:44:
Bende kullanmiordm oturma odasina cikardim smdi uzun sure yapmak sikiyor beni
laptop gsm yada tw ile kafami dagitiyorum uzun sureli yapabiliyorum o zaman kalcam guzel sekillendi
tavsiye ederim ..
Hilal buralarda misinguzel bir sir wermek istiyorum size tutamadim icimde
İkinci yeşilçayımı yaptım içiyorum mis gibi
Bugün mesela benimde hiç yiyesim yoktu ama mecbur yemem gerektiğini düşündüm çünkü kahvaltıyı geç yaparsam diğer öğünleride geç yapmam gerekecek akşam yemeği olmayacaktı. Bende zorladım kendimi yaptım kahvaltımı.
Ohh ohh afiyet olsun Ebru limonlusu daha hafif we icilebilir geliyor bana :)) sen hangisini iciyorsn bilmem..
Ben genel olarak erken kahwaltidan hoslanmiyorum ya
biraz kendime gelip acikmam lazim ama
erken uyanip 30 dak icinde kahwalti yapabilmek en dogrusu tabii...
Seni düşününce aklıma ilk o geldi Gönül'cüm. Yazıverdim bende.
Teşekkür ederim tatlı dilli için
Hoşbeş bir gofret markası. İnce ve çıtır çıtır lezzetli bir gofret. Türkiye'de bu aralar pek bi sevildi. Bende severim ama maalesef yemek hiç iyi olmuyor. Elif'in adı hoşbeş Elif kalcak yakında.
Gönül'cüm bizde herkesin bisikleti var. Havalar biraz daha düzelsin eşimle birlikte dolaşmaya çıkıyoruz çok zevkli oluyor. Gerçeğini daha çok seviyorum ben.
Sadece Hilal'emi, bize söylemeyecek misin?
Benimde war disari bisikletim soguklarda disarda surmek zor oluyor o yuzden benim icin en uygun olani suan ewde
hareketsiz kalmak yerine ewdekini kullanmak
Yaz gelince disarda suruyorum da cok acitiyo popo kismimi sirf o yuzden surmedigim oluyor ya bilmiyorm sendede oluyor mu o agri :44:
Sadece Hilal e degil sizede tabiiiAma Hilal e karsi daha bi sorumlu hissediyorm sanki kendimi we sozleri guzel motiwe ediyor beni
yoksa hepinizi sewiyorm tabiki ebrucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?