Ebrucum ben az yapayım dedim soğuk güzel olmaz diye 2 kişilik yaptım.
1 kabağı rendeledim, 1 yumurta kırdım, 1 kaşık labne peyniri, biraz maydanozla tere koydum.Bol baharat attım pul biber nane karabiber kekik koydum ben. 1 kaşık da yulaf kepeği koydum ( normal un da koyabilirsin sen.)
Hepsini karıştırıp minik bir tavaya yağlı kağıt koyup fırına verdim.
Normalde 2 kabağa 1 yumurta oluyor ama çok olmasın diye böyle yaptım.
Önemli olan tepside ince olması Ebru'cum kalın olunca içi çiğ kalabiliyor.
Aaa makarnalısı çok güzel olur çok severim benn ..
Kaşarsız yumurtasızını ben de yaparım, severim de ama bu bir başka güzel geldi sanki börek gibi ..
Cidden ben yeşil çay içerken ne güzel kilo verirdim ama midemi ağrıtıyor diye bir süredir içmiyorum Gönül ne yazık ki..
Bana söyleyecek işte sadeceee
Limonlusu daha icilebilir geliyor bana belki mideni de fazla rahatsiz etmez...Bugün Betül ve sen beni iyi güldürdünüz
Bu arada yeşil çay demişken kalkıp demleyeyim dedim bakalım nasıl olacak midemi rahatsız etmezse tekrar başlayayım ..
slm kizlar ben geldim gecmisi okuyup doncem
Sana diyecek soz bulamiyorum betus, dogma gazetecilere tas cikarmissin harbi buralarda harcaniyosun kizOkurken kuwetin icindeydim
nasil hosuma gitti bilsen hele o resim cok komikti tam benim seklim karsimda tw camin kenarinda laptop telefon bi yandan 1.5 lt sisenin icinde su
Ewt kizlar dustayken yazmistimsunu da okuyum bunuda okuyum derken bi hayli zaman gecmis su buz gibi olms dalip gitmisim
Hilal dusun altinda demek guzel fikirkafayi iyice yedim zannimca
Bundan bende yapmak istiyorum hazir kabak da warken
Limonlusu daha icilebilir geliyor bana belki mideni de fazla rahatsiz etmez...
Bence güzelAma sencede haklısın
Midede mi yapıyor gazı barsaklarda mı? Oda önemli.
Bu tarif makarnaylada yapılıyor. Melek'cim yap kesin çünkü çok lezzetli olur bence. Ben bunu kaşarsız ve yumurtasız yapıyorum. Domates ve biberde ekliyorum. Lezzetli oluyor.
Size sir olmaz olur mu kiz kiskanclik mi yapiyonuz yosamsizi gidi sizi
Size sir wercem yazmistim ya onu gormediniz heralde direkt Hilal e odaklanmissiniz
Hoşgeldin canım ama çok kaynattık bakalım oku oku biteekmi
Sen şimdi nasıl yazdın bi anlat bakim.
Bu arada ozlem ayrilmasina uzuldum ya gozlerim ariyor msjlarini
Aksam yemegimi yedim bugun farkettimde ozellikle kahwalti da we aksam yemeginde
yemegi bitirdik sonra acaip yeme istegi oluyor bende sizdede war mi bu absurd durum:44: neden boyle oluyor ki:44:
evet ebrucum geliyor benimle veeeeeeeee tammmm 4 gunde 3,5 kilo verdiiiiiiiiiGüle güle git canım. Gelince yazarsın ne söylediğini. Bu arada geçen sefer ki arkadaşında gidiyormu? Dikkat et giderken.
Evet Derya'cım sıfır yazacağız eğer Derya bugün içinde bildirim yapmazsa ( bazen gece veya sabah girilemeyebilir ama gün içinde listeye eklenir.) sıfır olarak geçeceğim bende ki listeye.
Sarma marma başlamayalım yahu sonra içim gidiyor
Görüşürüz Eliff ..
tesekkur ederim canim :)Haftanin en patron magduru heiyi olms bu
Cok guzel bir liste olmus sikis sikireline saglik elif...
Bu guzel oldu haftanin en tatli dillisi ebru
Bu hos bes ne ki cok diyorsunuz ama:44:
yawas yawas aciktim birazdan yerim bende[/SIZE]
Bende kullanmiordm oturma odasina cikardim smdi uzun sure yapmak sikiyor beni
laptop gsm yada tw ile kafami dagitiyorum uzun sureli yapabiliyorum o zaman kalcam guzel sekillendi
tavsiye ederim ..
hosbes canafarı elifSeni düşününce aklıma ilk o geldi Gönül'cüm. Yazıverdim bende.
Teşekkür ederim tatlı dilli için
Hoşbeş bir gofret markası. İnce ve çıtır çıtır lezzetli bir gofret. Türkiye'de bu aralar pek bi sevildi. Bende severim ama maalesef yemek hiç iyi olmuyor. Elif'in adı hoşbeş Elif kalcak yakında.
Gönül'cüm bizde herkesin bisikleti var. Havalar biraz daha düzelsin eşimle birlikte dolaşmaya çıkıyoruz çok zevkli oluyor. Gerçeğini daha çok seviyorum ben.
Yap yap Gönülcüm hem hafif hem lezzetli ..
Öyle yapayım şimdi, ben yeşil çayın demlemesi daha etkili diye düşünüyorum her zaman öyle içmiyorum da bu sefer demleyeyim dedim limon da sıkarım.
Hem limon sıkınca etkisi 7 katına çıkıyor .
dimi ya, yetti artık
valla midedemi,bagırsaktamı bilmiyorum ama bayagı gazları olmuştu
makarnayı biliyorum ama karnıbaharaı hiç denemedim.müsait bi zamanda yaparım
gördük gördük
hoşgeldin, doktor sarmaları gördümü
evet ebrucum geliyor benimle veeeeeeeee tammmm 4 gunde 3,5 kilo verdiiiiiiiii
super bisi coktan cok azdan az gider dimi doktorcum dedim hı hı evet elifcim dedi
ama bende ilk hafta 2 kilo vermistim 5 gunde arkadasim 107 kiloevet 300 gram almissin ama 400 gr yag vermissin su var vucudunda dedi cok sevindim yaaaaa haftaya 75 gorururz dedi hadi baalimm didim
eti hos bes benim dusmanimmmmmmmmmm
Yoğunluğu geçince gelir umarım tekrar ..
Ben de akşam yemeğinde çok olurdu o Ebru, alışmışım gece atıştırmaya bisküvi tatlı çikolata falan.
Ama artık aramıyorum neden bilmiyorum.
Bak bu metabolizma hızlandırıcıyı deneyebilirsin sanırım ondan beri olmuyor o istek.
MENÜM
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 tane tavuk buget
birkaç parça patates
birkaç parça soğan
5-6 dilim kırmızı turp limonlu
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
1 tane tavuk buget
2-3 dilim kırmızı turp limonlu
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay( 4 ü geçmiştir) Su biraz az oldu ama yatana kadar tamamlamaya çalışırım
Bisürü ev işi yaptım ekstra spor yok.
Akşam
Bak bunu bilmiyordum ogrenms oldu.. Demlemesi bencede daha etkilidir ama benim imkanim yok sallama poset cay kullaniyorm cnm..
MENÜM
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 tane tavuk buget
birkaç parça patates
birkaç parça soğan
5-6 dilim kırmızı turp limonlu
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
1 tane tavuk buget
2-3 dilim kırmızı turp limonlu
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay( 4 ü geçmiştir) Su biraz az oldu ama yatana kadar tamamlamaya çalışırım
Bisürü ev işi yaptım ekstra spor yok.
Akşam
BETÜL PRODUCTION sunar...
HAFTANIN MAGAZİN HABERLERİ
Evet, bir hafta sonu daha geldi ve 13. takım üyeleri bu hafta neler yapmış diye bizi mail ve telefon yağmuruna tutan seyircilerimizi aydınlatma vakti de gelmiş oldu.. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.. Önce manşetler:
- Hayattanazıcık Su nasıl böyle hızlı kilo verebildi?:44:
- Şu anda karakolda sorguya alınan takım üyesi kim ?
- Guıness rekorlar kitabına kim adını altın harflerle yazdırdı?
- Kimin eşinin başı mafyayla derde girdi ?
Hepsi ve daha fazlası AZZZ SONRAAA
tesekkur ederim melekcim
dogru, nasıl tavuk yedim öyle ya :120:
inş. bakalım..
emeğine saglık
biliyorum
sanada günaydın gönül...
amiin inş.
bize sır yok öyle miiii
peki yazdım bi kenara...
çok ii, bu hafta 5 leri görürsün inş.
hadi cabuk yaz, bekliyoruz
Evet sayın seyirciler..
Kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz.
İlk haberimiz en çok merak edilen soruyla başlıyor. Yarışmaya Bodrum'dan katılan Su' yun iki haftadır tüm gruplarda birinci olması dikkatleri üzerine çekmişti, malu. Bunun üzerine ekibimiz sU ile röportaja gitti. İşte bize az yemek, bol spor ve hipotiroitten bahseden Su' yun bir hafta önce kameramanlarımız tarafından nasıl görüntülendiğini sizlerle paylaşıyoruz. tanınmak için kafasını montuna gömen su bizden kaçamadı.
Eki Görüntüle 354398
Lıpocustıon merkezinden ayrılırken görüntülenen suyun, karın ve basen bölgesinden 5 kg yag aldırdığı ortaya çıktı...
Sıradaki haberimiz eşiyle girdiği iddiayla takımın çok konuşulan üyelerinden Melek hakkında..
İddiayı kaybetmemek için masraflı diyetlere başvuran Meleğin harcadığı tavuk, et, diyet ürünler ve elma paralarından sonra üzerine bir de eşi eve 10 tane tartı alınca Melek ve eşi maddi olarak zor bir döneme girmiş.. Eşi mafya ve tefecilerden borç para almak için görüşmeye gittiği esnada başka bir mafya babasının adamlarıyla silahlı çatışma yaşanmış ve şu an 'Köstebek' sanılan Melek'in eşi tüm mafya babaları tarafından aranıyor..
Takımın sevilen üyelerinden Melek'in ve eşinin başına gelenler için çok üzgünüz. Siz de destekte bulunmak isterseniz TAVUKPARASI yazıp 3565'e ücretsiz gönderebilirisiniz.
Takımda son günlerde yaşadığı duraklama nedeniyle ön plana çıkan takım kaptanı Hilal'in yaşadıklarını daha iyi anlamak için ekibimiz zorlu yolları tuttu ve sevdiceğiyle röportaj yapmaya gitti. Böylece Hilal'in neden bu sorunla karşı karşıya kaldığı ekibimzce gün ışığına çıkarılmış oldu. Sevgilisi Hilal güzelleştikçe daha da çok kıskançlık krizine giriyor ve Hilal'in zayıflamasını istemiyormuşş.
Eki Görüntüle 354408
ŞOK ŞOK ŞOK !!! Hilal' e gelen meyve ve keklerden bir parça aşırarak laboratuvara gönderince içinde kilo aldırıcı ilaçlar olduğu ortaya çıktı..
Guines rekorlar noter ekibi bu hafta ülkemize gelip değişik bir rekoru kayda geçirdiler sayın izleyenlerimiz.. Meraklandınız di mi işte hep beraber 13. takım üyelerinden Gönül'ün evine gidiyoruz. zayıflamak uğruna saatlerini kondisyon bisikletinden geçiren Gönül, tüm hayatını bisiklet üzerinde geçirmeye başlayınca Guines'in bile ilgisini çekmiş..
Eki Görüntüle 354420
Sıkılmamak için bisiklete LCD TV, kablosuz modem, ve laptop bağlatan Gönül'ün yemeklerini dahi bisiklette yemesei ve bisiklette uyuması adını Guines rekorlar kitabına altın harflerle yazdırmasını sağladı..
Takımda bir başka çok konuşulan konuysa Ebru'nun spora da başlasa neden bu hafta kilo veremedğiydi. Bunun üzerine araştırmalara başlayan ekibimiz Ebru'nun eşiyle yürüyüşlere değil kimi zaman kokoreççiye kimi zaman midyeciye gittiğini ortaya koydu. Akşam geç saatte yapılan bu gizli kaçamakları ortaya çıkaran ekibimiz Ebru'nun 300 gr verebilmesine bile çok şaşırdı.. Afiyet olsun Ebru, ne diyelim..
evet şimdi de bir diyet kurbanı haberiyle karşı karşıyasınız. Zayıflamak için bol bol anasonlu form çayı tüketen Semiha, bu çaylarla kafayı bulup evde eşine şiddet uygulamaya başladı. Her akşam eve geldiğinde Semiha'yi sarhoş, evi rakı kokusuyla bulan eşi yediği dyaklar da üstüne eklenince boşanma davası açtı..
Semiha'nin bu illetten kurtulabilmesi için ona metabolizma hızlandırıcı çay öneriyoruz.. Tarifi KK sayfalarında bulabilirsiniz.
Ve son olarak karakola bağlanıyor, cinayete tam teşebbüsten sorgulanan Elif'in savunmasını öğrenmeye çalışıyoruz. Kayınvalidesini ve kayınpederinini yaralayan Elif, azmettirici olarak takım kaptanı Hilal'i göstermiş. Polisler Hilal'in evine doğru yol alırken,
Elif yaptığı savunmada her şey zayıflayabilmek ve yarışmadan izinli olarak ayrılmamak içindi. 'Bir anda gözüm dönmüş zaten açım, ne yaptığımı biliyor muyum ben ' diye ifade verdi.
hahahaa valla supersiniz sayin ucankuş ama hilaaaaaallllll yahtınnnn beniiiiiii
daha dikkatli olmak lazimmiş ucankus heryerde
biz sadece arkadasizz çekmeeeeeee
Kizlar aksam yemegimi yedim baska bisiler daha yesem olur mu icimde kurt war zannimca canim fena bisiler yemek istiyor
ama ne bilmiyorm
Saat geç oldu Gönül, orada 19 falan sanırım ama bence yine de boşver yeme, akşam yemeğini yediysen o duygusal açlıktır ne yesen doyulmuyor ..
bakalim bakalimmmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/504662-basenlerim-eridi-gitttiii.html
Kızlar bu hareket herkesin bildiği bir hareket ama bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum düzenli yapacağom bakalım..
deneyelim bakalimmmAçıklama : yumurta kokusu hic olmuyoKaç Kişilik 5-6 kisilikSüre 1saatZorluk Derecesi: normalKullanılan Malzemeler:
[*=center]1 buyuk karnibahar
[*=center]1 bas sogan
[*=center]biraz sivi yag ,
[*=center]4-5 kasik kadar kiyma
[*=center]1 domates
[*=center]tuz,karabiber ,pulbiber
[*=center]3-4 yumurta
[*=center]1 su bardagi sut
[*=center]1.5 su bardagi kasar peynir rendesi
Hazırlık
[*=center]
Tarifin Hazırlanışı
[*=center]karnibahari parcalayip hasliyoruz , karnibahar haslanirken , bir tavada yag ve sogani kavuruyoruz , sonra kiymayi koyup tekrar kavuruyoruz, domates , baharatlar ve tuzu ilave edip birazdaha kavuruyoruz , haslanan karnibaharlarin yarisini firin tepsisine dosuyoruz buyukse parcaliyoruz biraz , arasina kiyamali sosu serip ve tekrar uzerine kalan karnibari dosuyoruz , yumurta ,sut ve biraz tuzla bunlari karistip karnibaharin uzerine dokuyoruz , en ustunede kasar peyniri rendesi serpiyoruz , firina verip uzeri kizara kadar pisiyoruz ve afiyet olsun .
hosbulduk canim dedi ki 300 gr almis gozukuyorsun ama 400 gr yag vermissin su fazla olsun dedi 75 i goruruz haftaya kacamak yapmazsin dediHoşgeldin Elif ne dedi doktor ?
Bundan bende yapmak istiyorum hazir kabak da warken
Limonlusu daha icilebilir geliyor bana belki mideni de fazla rahatsiz etmez...
Hosgeldin haftanin kaynana magduruDiyetisyenden haberler war mi
Hoşgeldin canım ama çok kaynattık bakalım oku oku biteekmi
Sen şimdi nasıl yazdın bi anlat bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?