hee gordu bi tane de kuru patlican yimişin dedi
dimi ya, yetti artık
valla midedemi,bagırsaktamı bilmiyorum ama bayagı gazları olmuştu
makarnayı biliyorum ama karnıbaharaı hiç denemedim.müsait bi zamanda yaparım
gördük gördük
hoşgeldin, doktor sarmaları gördümü
heee yani yiyon
Maşallah ne güzel vermiş arkadaşınn
Arkadaş hoşbeş verdikçe aklıma sen geliyorsun
Ben suçsuzummm
Arada gene kaptiriyosun Hilal isimler karisiyor ama alistm snn bu haline ses etmiyorum
bakalim bakalimmmm
deneyelim bakalimmm
hosbulduk canim dedi ki 300 gr almis gozukuyorsun ama 400 gr yag vermissin su fazla olsun dedi 75 i goruruz haftaya kacamak yapmazsin dedi
bende dedimmm tohtor hanim ablaciyim hegerki kacamak yapayim kaptanimiz hilal beni kovsun
1 bardak su
Kahwalti:
Dere otu (1 tutam)
3 siyah zeytin
kasarli sucuklu tost (tahil ekmegine)
Domates
1 haslanmis yumurta
Ara:
Yesil elma
Oglen:
1 cup domates corbasi
Ara:
kayisi cewiz
Aksam:
3 kofte
salata
2 kaasik yogurt
Su: 3 e tamamlarim
Yesil cay: 4 e tamamlarim
Spor: 1 saat +1 saat 15 dak kond bisikkleti ( 1 saat daha yapmayi dusunuyorm yaparsam yazarim)
hee gordu bi tane de kuru patlican yimişin dedi
heee yani yiyon
olamazzzzzzzzz yime yime eg o pis pis
oyy oyy kiyamam sana yaaaaa
tamam tamam hepsi benim sucum camdan attim
nirdesinizzzzzzzzzz
Bu aralar magazin gazetelerine konu olacak derecede kond bisikletini kullaniyorm ama...
Laptop un gazabina ugramasam Leslie yi yapiyordum ne guzel... Smdilik kond takilmaya dewam
Bence bisiklet daha zevkli leslie ile sıkılıyorumm benn ..
Bence bisiklet daha zevkli leslie ile sıkılıyorumm benn ..
leslie bazen beni de bayiyor fazla alternatifim olmadigindan yurumus modunda oluyum diye yapiyordum Hilal
leslie 3 milde 2. mili yaptiran bayan hafif kilolu olan o daha enerjik geliodu bana onu ekstra yapiordm daha hareketli..
Kiz ebru nereye gittin topikte kimse olmayinca burayi bekliosnkalabaliklasinca ciktin bak
Leslie ben de cok sevmiyorum ama yapicam bu hafta
Yuzmeye gidicem aslinda ama bahanem cook
Zaten bu hafta regl oldum iptal
Hem de Bacaklarimi fln alcam aycangul un tarihini bekliyorum mart icin
O yuzden yarindan itibaren en az 3 kez leslie 3 mil hedefi koyuyorm
Ya da 45 dk lik baska bir spor
Su senin paylastigin linktekini de deniycem Hİlal
Okuldan ogretmen arkadaslardan spora gidenler var okul yakininda bir yere
1 hafta fln deniycem uzaklik gec saat fln sorun olmazsa uye olcam ben de onlarla mart ortasi nisan basi gibi
Ben bir de kosmaya alismak ogrenmek istiyorum tempolu yuryus neyse de 1 dk kossam nefea nefese kaliyorum
Yavas yavas alismak istiyorum ama once alismam lazim tabii
evet ebrucum geliyor benimle veeeeeeeee tammmm 4 gunde 3,5 kilo verdiiiiiiiii
super bisi coktan cok azdan az gider dimi doktorcum dedim hı hı evet elifcim dedi
ama bende ilk hafta 2 kilo vermistim 5 gunde arkadasim 107 kiloevet 300 gram almissin ama 400 gr yag vermissin su var vucudunda dedi cok sevindim yaaaaa haftaya 75 gorururz dedi hadi baalimm didim
yok yok artik asla demicem pirincsiz ve bulgursuz sadece kiyma ve yesillikten sarma yapcam dayanamazsam
tesekkur ederim canim :)
eti hos bes benim dusmanimmmmmmmmmm
hosbes canafarı elif
Denemedigimiz bisi kalmadi ki bide onu deneyelim baaalim :2:
Afiyet olsun ebru yumurta tok tutuyor demi bide dikkatimi cekti sen cok zeytin yiyorsun war mi bi sebebi??
Ben de genelde üşeniyorum zaten Ebru
Ebru'cum sen her öğünde yemezdin pek bugün biraz fazla mı olmuş ekmek.
Menün de gayet güzel olmuş ..
Kizlar aksam yemegimi yedim baska bisiler daha yesem olur mu icimde kurt war zannimca canim fena bisiler yemek istiyor
ama ne bilmiyorm
1 bardak su
Kahwalti:
Dere otu (1 tutam)
3 siyah zeytin
kasarli sucuklu tost (tahil ekmegine)
Domates
1 haslanmis yumurta
Ara:
Yesil elma
Oglen:
1 cup domates corbasi
Ara:
kayisi cewiz
Aksam:
3 kofte
salata
2 kaasik yogurt
Su: 3 e tamamlarim
Yesil cay: 4 e tamamlarim
Spor: 1 saat +1 saat 15 dak kond bisikkleti ( 1 saat daha yapmayi dusunuyorm yaparsam yazarim)
leslie bazen beni de bayiyor fazla alternatifim olmadigindan yurumus modunda oluyum diye yapiyordum Hilal
leslie 3 milde 2. mili yaptiran bayan hafif kilolu olan o daha enerjik geliodu bana onu ekstra yapiordm daha hareketli..
Kiz ebru nereye gittin topikte kimse olmayinca burayi bekliosnkalabaliklasinca ciktin bak
Ben zeytini çok severim Gönül'cüm. O yüzden başka bir nedeni yok. Ama çok sağlıklı olduğunu biliyorum. Çekirdeğini yutanlar bile var. Ben daha o kadar olmadım ama severim zeytini. Hilal'cim günde en fazla kaç zeytin yiyebiliriz sence?
İsimler yine karışmış. Ama demek ki ben hep düşünüyosun
Yooo aslında bugün ekmek çok değil. Biçok gün böyleydi zaten. Dahada azaltmam gerekiyor sanırım. Bi ara akşamları yemiyordum. Yine yememeye çalışacağım.
Bence zeytin konusunda hiç çekinme.
Çok sağlıklı.
Yağı evet biraz fazla ama kesinlikle sağlıklı yağ o yüzden ben 10 taneye kadar normal diye düşünüyorum.
Ben de çok severim zeytini niye yemiyorum ki yiyeyim bak ..
Cidden bir de herkese Ebru diyorum dimii
Kız sakın ortadan kaybolma bak ne yaparım sonra benn
Bu arada ben de yarın sabah koşmak istiyorum ne zamandır koşmuyordum.
Yarın koşmadan bilgisayara oturmak yokk bana
Zeytin konusunda çok sevindim. Ben bayılıyorum zeytine.
Merak etme Hilal'cim daha 14 kilom var yaza kadar buralardayım hep ama, umarım sende gitmezsin. Kilolarını verirsin inşallah ama gitmezsin. Bizi bırakmazsın dimi
Ben daha yürüyorum koşmayı öğrenemedimAma arada bir hafif koşu yapıyorum yürürken ama tempom yüksek oluyor yürürken. Geçen gün eşimi öyle yürütmüşüm ki bacağı ağrımıştı.
Menüm:
Kahvaltı:
2 dilim tam b. ekmeği
2 domates - 1 salatalık
1 haşlanmış yumurta,Peynir ve çay
3 yeşil elma
1 lt. yeşilçay + 2 lt.su
İyi hadi bakalım azar işitmemişsin doktordan. Allah'tan gitmiş yağdan. Bence o şişkinlikte regl olduğun içindir. Arkadaşın adınada çok sevindim inşallah biran önce oda istediği kiloya ulaşır.
Bayıldım hoşbeş canafarınaKurabiye canavarı gibi oldu.
Ben zeytini çok severim Gönül'cüm. O yüzden başka bir nedeni yok. Ama çok sağlıklı olduğunu biliyorum. Çekirdeğini yutanlar bile var. Ben daha o kadar olmadım ama severim zeytini. Hilal'cim günde en fazla kaç zeytin yiyebiliriz sence?
İsimler yine karışmış. Ama demek ki ben hep düşünüyosun
Yooo aslında bugün ekmek çok değil. Biçok gün böyleydi zaten. Dahada azaltmam gerekiyor sanırım. Bi ara akşamları yemiyordum. Yine yememeye çalışacağım.
Yeme yeme bak haftaya senden 5'leri görmeni bekliyoruz. Şimdi yersen göremezsin 5'leri.
Afiyet olsun Gönül'cüm.
Yokluğum çok belli oluyor dimi.
Aşkımın yemeğini hazırladım kızlar. Bu arada ben hala temizleyecek biyerler buluyorum. Spor gibi oluyor hoşuma gidiyor. Bir taşla iki kuş.
Yarın sabah ilk işim yürümek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?