Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hee gordu bi tane de kuru patlican yimişin dedi

Maşallah ne güzel vermiş arkadaşınn

Arkadaş hoşbeş verdikçe aklıma sen geliyorsun
heee yani yiyon
olamazzzzzzzzz yime yime eg o pis pis

Arada gene kaptiriyosun Hilal isimler karisiyor ama alistm snn bu haline ses etmiyorum

Hadi ya hala mı yapıyıyorum yaptığım da hiç farkında olmuyorum kiii ..

İyi demişsin elifcim bu hafta kaçamaksız güzel bir hafta bekliyorum senden ..

Ohh maşallah bak sabahtan sonra hep azalmış yediklerin tam olmuş çok beğendimm
Sporun zaten harika

Bu aralar magazin gazetelerine konu olacak derecede kond bisikletini kullaniyorm ama...
Laptop un gazabina ugramasam Leslie yi yapiyordum ne guzel... Smdilik kond takilmaya dewam

Bence bisiklet daha zevkli leslie ile sıkılıyorumm benn ..

leslie bazen beni de bayiyor fazla alternatifim olmadigindan yurumus modunda oluyum diye yapiyordum Hilal
leslie 3 milde 2. mili yaptiran bayan hafif kilolu olan o daha enerjik geliodu bana onu ekstra yapiordm daha hareketli..

Kiz ebru nereye gittin topikte kimse olmayinca burayi bekliosn kalabaliklasinca ciktin bak

Bence bisiklet daha zevkli leslie ile sıkılıyorumm benn ..

Leslie ben de cok sevmiyorum ama yapicam bu hafta
Yuzmeye gidicem aslinda ama bahanem cook

Zaten bu hafta regl oldum iptal
Hem de Bacaklarimi fln alcam aycangul un tarihini bekliyorum mart icin

O yuzden yarindan itibaren en az 3 kez leslie 3 mil hedefi koyuyorm
Ya da 45 dk lik baska bir spor
Su senin paylastigin linktekini de deniycem Hİlal

Okuldan ogretmen arkadaslardan spora gidenler var okul yakininda bir yere
1 hafta fln deniycem uzaklik gec saat fln sorun olmazsa uye olcam ben de onlarla mart ortasi nisan basi gibi

Ben bir de kosmaya alismak ogrenmek istiyorum tempolu yuryus neyse de 1 dk kossam nefea nefese kaliyorum
Yavas yavas alismak istiyorum ama once alismam lazim tabii

Ben 5 milden başka videoları hiç bilmiyorum Gönül.
Kaç mil yapacaksam oraya kadar yapıyorum 5 milde.
Yanına film falan açınca yapabiliyorum ancak yoksa gitmiyor ..

Ayy yüzmeye gitsen ne olur bütün kasların çalışır Betül.
Regl sonrasına gelecek ne güzel Aycangülün tarihi de.
Bu ay pek güzel sonuçlar verdi.
İlk tarihi yapmıştım hala pürüzsüzümm ..

Yap yap mutlaka spor çok fark ettiriyor.
Aaa yarın sizin tartı gününüz dimiiİ?

Ben bir de kosmaya alismak ogrenmek istiyorum tempolu yuryus neyse de 1 dk kossam nefea nefese kaliyorum
Yavas yavas alismak istiyorum ama once alismam lazim tabii

Önce düzenli yürüyüşle başlayabililirsin Betül, sonra temposunu arttır ..
Sonra hafif koşu ile başla yürüyüşle aynı hızda bir koşu sonra onun hızını yavaş yavaş arttırırsın ..

İyi hadi bakalım azar işitmemişsin doktordan. Allah'tan gitmiş yağdan. Bence o şişkinlikte regl olduğun içindir. Arkadaşın adınada çok sevindim inşallah biran önce oda istediği kiloya ulaşır.

Bayıldım hoşbeş canafarına Kurabiye canavarı gibi oldu.

Denemedigimiz bisi kalmadi ki bide onu deneyelim baaalim :2:

Afiyet olsun ebru yumurta tok tutuyor demi bide dikkatimi cekti sen cok zeytin yiyorsun war mi bi sebebi??

Ben zeytini çok severim Gönül'cüm. O yüzden başka bir nedeni yok. Ama çok sağlıklı olduğunu biliyorum. Çekirdeğini yutanlar bile var. Ben daha o kadar olmadım ama severim zeytini. Hilal'cim günde en fazla kaç zeytin yiyebiliriz sence?

Ben de genelde üşeniyorum zaten Ebru

Ebru'cum sen her öğünde yemezdin pek bugün biraz fazla mı olmuş ekmek.
Menün de gayet güzel olmuş ..

İsimler yine karışmış. Ama demek ki ben hep düşünüyosun

Yooo aslında bugün ekmek çok değil. Biçok gün böyleydi zaten. Dahada azaltmam gerekiyor sanırım. Bi ara akşamları yemiyordum. Yine yememeye çalışacağım.

Kizlar aksam yemegimi yedim baska bisiler daha yesem olur mu icimde kurt war zannimca canim fena bisiler yemek istiyor
ama ne bilmiyorm

Yeme yeme bak haftaya senden 5'leri görmeni bekliyoruz. Şimdi yersen göremezsin 5'leri.

Afiyet olsun Gönül'cüm.

Yokluğum çok belli oluyor dimi.

Aşkımın yemeğini hazırladım kızlar. Bu arada ben hala temizleyecek biyerler buluyorum. Spor gibi oluyor hoşuma gidiyor. Bir taşla iki kuş.

Yarın sabah ilk işim yürümek.

Bence zeytin konusunda hiç çekinme.
Çok sağlıklı.
Yağı evet biraz fazla ama kesinlikle sağlıklı yağ o yüzden ben 10 taneye kadar normal diye düşünüyorum.
Ben de çok severim zeytini niye yemiyorum ki yiyeyim bak ..

Cidden bir de herkese Ebru diyorum dimii
Kız sakın ortadan kaybolma bak ne yaparım sonra benn

Bu arada ben de yarın sabah koşmak istiyorum ne zamandır koşmuyordum.
Yarın koşmadan bilgisayara oturmak yokk bana

Zeytin konusunda çok sevindim. Ben bayılıyorum zeytine.

Merak etme Hilal'cim daha 14 kilom var yaza kadar buralardayım hep ama, umarım sende gitmezsin. Kilolarını verirsin inşallah ama gitmezsin. Bizi bırakmazsın dimi

Ben daha yürüyorum koşmayı öğrenemedim Ama arada bir hafif koşu yapıyorum yürürken ama tempom yüksek oluyor yürürken. Geçen gün eşimi öyle yürütmüşüm ki bacağı ağrımıştı.

Yaza kadar ben de buradayım Ebru'cum yazdan sonra neler olur bilmiyorum bakalım.
Muhtemelen ancak gidecek zaten yaza kadar ..

Aslında bence yürüyüş daha faydalı.
Yürüyüşte daha çok çalışıyor kalça ama koşarken bacaklar daha çok çalışıyor.
Fakat koşu da bana çok stres attırıyor tam spor yapmışım gibi oluyorum ..

Yazık adama ya, onun yok sanırım kilo problemi değil mi ama olsun onun da sağlığı için iyi ..

Menüm:

Kahvaltı:

2 dilim tam b. ekmeği
2 domates - 1 salatalık
1 haşlanmış yumurta,Peynir ve çay

3 yeşil elma

1 lt. yeşilçay + 2 lt.su

Yerin belli olmaz mi cnm snn sakin msjlarini okumak cok hosuma gidiyor benim bide tawsiyelerin...
Bende cok sewerim zeytini gecen listende dikkatimi cekti aksam ogununde 9 tane yemistin sanirim diyetisyenim olculu wermisti bana zeytini...

Demin basari oykulerinde bir arkadas 30 kilo wermis ustelik dogum yapmis wucudunda sarkma catlak olusmamis bile gercekten takdir ettim,
basari icin oncelikle kisinin istemesi we kararli olmasi lazim

Suan leslie 3 mil i indiriyorum bazen cnm istemesede tw nin karsisinda bi pr ile oyalaniyorum o zaman anlamiorm bile zamanin nasil gectigini
smdi yine bisikletin tepesindeyim su yan yaglarima faydasi olsa bari (bu arada bari dedikce aklima gulcin geliyor o "bali" diyor sanirim baslarda farkli gelmisti
artik alistim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…