Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün tam yaptım. hiç kaçamak yok.. güzel bişi görürsem yazıcam söz

60 dan sonra her kilo için 100 lira

evt elma daha iyi valla

Naptın yaaaaa oldu mu şimdi bu yakıştımı sana. Yerken hiç aklına gelmedik mi?

BENI CARMAGA GERIN LUTFEN NE ZAMAN DIBE WURSAM KENDIMI SACMA SAPAN SEYLER YERKEN BULUYORM
AC OLDUGUM ICIN YEMIYORUMMMMMMMM INAN BANA OYLESINE SINIRDEN YEMIS OLMAK ICIN YIYORUM KENDI KENDIME
GUNAH CIKARIYRM SANKI

BENI CARMAGA GERIN LUTFEN NE ZAMAN DIBE WURSAM KENDIMI SACMA SAPAN SEYLER YERKEN BULUYORM
AC OLDUGUM ICIN YEMIYORUMMMMMMMM INAN BANA OYLESINE SINIRDEN YEMIS OLMAK ICIN YIYORUM KENDI KENDIME
GUNAH CIKARIYRM SANKI

azcık benden örnekde mi almadın yahu
kaç gündür elmayla duruyorum resmen

çok ayıp çok

GUNAH CIKARIYRM SANKI

Bidaha olmayacağına söz verirsen belki ses etmeyiz. Ama bu son olsun. Bidaha biz gelelim gözünün önüne.

azcık benden örnekde mi almadın yahu
kaç gündür elmayla duruyorum resmen

çok ayıp çok

YAWRUM AC OLDUGUM ICIN YEMEDIM KI KARNIM TOKTU, MORAL BOZUKLUGUNDAN YEDIM BEN BENI DOWUN BISI YAPIN
CIN ISKENCESI FALAN ELEKTRIKLI SANDALYE

YAWRUM AC OLDUGUM ICIN YEMEDIM KI KARNIM TOKTU, MORAL BOZUKLUGUNDAN YEDIM BEN BENI DOWUN BISI YAPIN
CIN ISKENCESI FALAN ELEKTRIKLI SANDALYE

Bu kadar laf yeter sanırım. Dövmeye gerek kalmadı. Umarım bi daha olmaz. Bu haftaki hakkını kullandın say. Moralin bozulunca su iç, çay iç yeme ama.

IYI HISSETMIYORUM KENDIMI SUAN GOZLERIM DOLDU NIYE BOYLE DENGESIZLESTIM BEN
O KADAR DA SPOR YAPMISTIM

Olan oldu Gönül'cüm üzme artık sen kendini. Yedin bitti. Bi daha yemezsin olur biter. Sıkma canını. Arada bir oluyor böyle herkese. Sen çok spor yapan bir kişisin. Yarına hiç bişeyin kalmaz. Üzme lütfen kendini

Ebru'cum şöyle oldu önce kızartma ile yoğurdu yedim o sırada arkadaşım balık getirmiş onlardan yemiş bulundum sonradan fark ettim ..

Yemeyeceğim de bir an önce bitse bari
Zaten bir şey yiyecekken en çok seni ve 1 kg verme kararımızı düşünüyorum ..

Aa merak ettim görelimm ..

KIZLARRR YARIM GOZLEME BIR PARCA CIKOLATA YEDIM

Ne yaptın Gönül sen öyle, bisiklette yediğini hayal ettim yalnız.

GUNAH CIKARIYRM SANKI

Gönül stres sıkıntı mı bin bisiklete böyle son hız çevir pedallarını sanki hırsını ondan almak istermişsin gibi ..

ARANIZDA PSIKOLOG PSIKIYATR WAR MIII NEDIR BENIM BU DURUMUM

Gönülcüm ben de aynen senin gibi oluyorum bazen sinirlendikçe üzüldükçe yiyorum.
Tıka basa tokum ama sinirliyim o cipslerin kıtır kıtır sesini ne kadar hızlı duyabilirsem o kadar iyi oluyor.
2-3 aile boyu cipsi yediğimi bilirim.
Şimdi de yaparım yani.
Bu tamamen duygusal boşluk.
Sinirlendiğin bir durumda kendini güvensiz hissedip bunun sevgi eksikliğinden olduğunu düşünüyorsun öyle olmasa bile, yani beynin düşünüyor.
O da bunu yiyerek gidermek istiyor.
Çünkü küçükken en çok mutfakta yemek yedikçe alırdık o onaylama cümlelerini.
Aferin benim kızıma bütün yemeğini yemiş şeklinde.
Ama ben bir şey keşfetmiştim yine aynı dönemde.
mesela sinirlenince yiyor muyum bir dahaki sinirimde yine aynı şeyi istiyorum.
Oysa sinirlenince deli gibi spor yaparsam bir dahakine yine hiç durmadan spor yapmak istiyorum.

GUNAH CIKARIYRM SANKI
bak şimdi bu bende de çok oluyodu yapacaklarını hilalin önerisi birazda kendi tecrübelerimle yazıyorum
yasadığın şey duygusal açlık
önce sakin ol 10 kadar yavaş yavaş say
bunu yeyince kendimikötü hissedeceğim de
şimdiki halini düşün
sonra bir müzik aç sevdiğin bişey olsun yada zayıflama telkini var onu indir kulağına tak dinle
sonra mutfağa git
sen özelsin kendin için bir keyif türk kahvesi yap iç
kendini sev ve
kendinle grur duy

Çok teşekkürler tatlım yaaaaa sizleri çok sevmemden kaynaklanıyor pozitifliğim
bende hepinizi çok seviyorum ama sende çok pozitifsin iyi geliyorsun bana

ALLAH HILAL DE GELMIS UTANDIM WALLA hepinizden afacan cocuklar gibi
napiyim olan oldu artik:26:
BAK BU ONERIN IYI OLDU HILALIM DIBE WURDUGUMDA ACISINI BISIKLETTEN CIKARIYIM:2:
BAK BIDE BISIKLETTE YEDIGIMI HAYAL ETMIS GULUYUMM MU AGLAYIM MI BILEMEDIM

Ben de tam iyice kızacaktım öyle hayal edince güldüm kızamadım

ne yalan söyleyim bende seni bisiklette yerken hayal ettim

Ben de tam iyice kızacaktım öyle hayal edince güldüm kızamadım

ne yalan söyleyim bende seni bisiklette yerken hayal ettim

MORALIM BOZULUNCA SANKI COK CARESIZMISIM GIBI GELIYOR AMAAAN DIYORUM
ZATEN BISEY YOLUNDA GITMIYOR BIRAKIYORUM KENDIMI...

AMA BU ONERILERINIZ COK IYI GELDI KIZLAR IYIKI WARSINIZ CANLARIM BENIM
gulcin sende mi oyle hayal ettin kiz ne diyim size yanimda arkadasim war kahkaha atarak nasi guldum noluyo gonul diyo kizda

Napiyim kendimi nerelere atsam bisiklete cikiyim bari zumba mumba bisiyler yapiyim tahribat en aza innsin :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…