Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Elma demisken fitness ta biri bu diyeti yapiyordu guzel zayiflamisti demistim bugun arkadas alisweris yaparken gormus inanilmaz kilo almis diyor
fitnesstayken cok taniniyordu bayagi kilo wermisti fena spor yapiyordu smdi werdiklerini hep almis diyecegim o ki sonrasinda cok cok cok dikkatli olun
yoksa geri almak kacinilmaz...

Canım benim hiç sıkma canını senden daha değerli bir şey yok.
Seni üzenleri mümkün oldukça uzak tut kendinden.

Arkadaşınla bisikletlerin üzerinde mi konuşuyorsunuz

Arkadas gelince kaldirdim leslie yapti benim zorumla sonra skldi birakti bisiklete cikti ben lesliye dewam ettim sayemde spor yapmis oldu

gonul yarin hafif beslen yedigin cok bir sey degil salata tarzi seylerle beslen ama muhakkak en az 3 ogun ye yaga donusmesin bugun yediklerin

Yerim ben sizi ya o kadar iyi geldi ki desteginiz anlatamam iyiki warsiniz iyi ki tanidim sizi
Gozum donmeye baslarsa deniycem bunlari bakalm ne denli ise yariycak

Kızlar ben kaçayım artık herkese iyi akşamlar ..

Iyi aksamlar fistik...

bendende iyi aksamlar kızlar görüşürüz yarın
zayıffffffffffffffffffflaaaaaaaaaaaaaaaayaaaaaaaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaağıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

INSALLAHH zayiflayacaksin fazla bi kilon yok zaten gorusuruz cnm...

Ebru kuzum bu ziyaretçiler seni seviyor ama beni sevmiyor 1 üye 0 ziyaretçi :)) resimlere şok oldum nasıl zayıfmışsın maşallah yaa sen nerelisin kuzum?

Evet yaaa çekiyorum, diyorlar zaten sen burda olunca topik canlanıyor diye. Gelirken ayaklarımı sürüyorum kalabalık olalım diye

Yaaaa kızlar o kadar komik bir hikayem var ki ben hayatımın yaklaşık 24 yılı kilo nedir bilmeden yaşadım. En son hatırladığım 50 kiloda yıllarca kaldım. Bir öğünde bir ekmek yediğimi biliyorum ama yinede kilo almazdım. Ne olduysa evlendikten ve hamile kaldıktan sonra oldu. Alıp vermeye bi başladım devamı geldi. O fotoğraflar üniversitede okurken ki fotoğraflarım 36 beden giyiyordum. 63 te büyük ihtimal 38 giyeceğim inşallah.

Bu arada Kırşehir'liyim Su'cum.

Bende evlenene kadar 47 kiloydum evlendikten sonra aldım bu kiloları hatta babam beni iskelotoriçe kızım derdi :)) Kayınvalidem biz çıkarken bana çocuk reyonundan almış hediye olarak kıyafetleri düşünün ve bende aşırı yerdim ne olduysa evlendikten sonra oldu 34 bedendim bende. Arkadaşım var Karslı ona çok benzettimde acaba dedim sende Karslımısın.

Evet yaaaa kızlar evlenince neden kilo aldık sebebini bi araştırmak lazım.

Aramızdaki bekarlara duyurulur başta Hilal arkasından Betül başka var mıydı bekar olan?

Geçen gün benim kankada söyledi hastanede birini gördüm aynı sen diye. Bu aralar beni çok benzetmeye başladılar neden acaba:26::26:

Olur öyle bazen :)

Noldu tatlım yaaaa niye canını sıktılar. Anlat bakim sen bugünlerde pek iyi görünmüyorsun. Gitti mi kayınvalidenler?

gitmediler ebru
ya seviyorum onlari ama ben yalniz kalmak istiyorum onlar var diye esim de buraya girmeme kiziyor
bende dedim eger ki karisirsan cirkeflik yapar cingar cikaririm
oda tamam o zaman yatak odasina alalim bilgisayari dedi

afiyet olsun tatlim kepek ekmek icin kansizlik yapiyor dediler cavdar ekmegine mi donsen acep :44:

gitmediler ebru
ya seviyorum onlari ama ben yalniz kalmak istiyorum onlar var diye esim de buraya girmeme kiziyor
bende dedim eger ki karisirsan cirkeflik yapar cingar cikaririm
oda tamam o zaman yatak odasina alalim bilgisayari dedi

Ne kadar çok seversen sev Elif'cim bir süre sonra insan kendi evinde istediği gibi davranıp istediği gibi yaşamak istiyor. Evdekiler kim olursa olsun yanlız kaldığın zamandaki gibi olmuyor. Çok normal senin bu düşüncen. Sıkma canını. Gitmeye niyetleri yok gibi duruyor. Ama bilgisayarı yatak odasına almak biraz çözüm olur ama yinede onlarla ilgilenmen gerekir.

Afiyet olsun elif cim seni de mi cildirttilar

su! hayatim bak tatlim ogun atlayinca ac birakiyoruz kendimizi o yuzden saldirganlasiyoz
valla bak dene ogunlerde iyi ye acikmicaksin

afiyet olsun tatlim kepek ekmek icin kansizlik yapiyor dediler cavdar ekmegine mi donsen acep :44:

Evde çavdar yiyorumda hastanede kepek ekmek oluyor. Belki evden götürebilirim ama yemeğe giderken ekmeği dolapta unutuyorum

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

Kızlar olaya bakın yaaaaaa süper bişey

Bu arada gençlik - öğrencilik yıllarına ait bikaç foto ekledim. Bakabilirsiniz.
hemmen bakiyorum ebrucummm

ben 10 gün yapıcam.bişi olmaz

hayırdır inş. ne oldu elif?

aman ne cok yemişsin su

kahvaltıyı düzgün yapmazsan ac kalırsın tabi
uf aman sıkıldım gaba ondan cirkeflik yapiyom

canim bende yariyor sende de yaricak yeter ki isteyelim

insaallah olacak gibi ama yine de 10 dk bir gidip cay meyve tatli neyim goturuyorum
onlara goturuyom he mideme diil

Afiyet olsun elif cim seni de mi cildirttilar
sorma yaaa valla ama simdi biraz iyiyim bakalim kac saat surcek
Evde çavdar yiyorumda hastanede kepek ekmek oluyor. Belki evden götürebilirim ama yemeğe giderken ekmeği dolapta unutuyorum

Son düzenleme:
Allah hepimizin yardimcisi olsun Elifcim...

27/02 spor bildirimim:

45 dak kond bisikleti+ '45 dak leslie 3 mil+ 1 saat 30 dak kond bisikleti
sapittiktan sonra az da olsa telafi ederim dusuncesiyle 45 dak leslie 3 mil+ 1 saat daha kond bisikleti

Herkese iyi geceler, yarin gorusuruz ins...

İyi geceler canım. İnşallah yok bidaha sapıtmak. Yarın bi bukadar daha yaparsın hiç bişeycik kalmaz

nasil yani ya
bunlarin hepsini bir gunde mi yaptin:44:
insaallah gerekssiz kas yapmiyorsundur tatlim
zira sporu bir ara birakirsan isin nanay ben sana diyim

Bende yatıyorum artık çok yoruldum bugün. Herkese iyi geceler. Öptüm hepinizi

Ay kizlar oku oku bitiremedimm
Bir ara sinirlendim hatta aaa ne cok konusmuslar diye

Tek sunu diycem Gonul un kacamagini bisiklet ustunde yaptigini dusunmeniz cok guldurdu beni
İste etkin habercilik bu, akillara kazidim

Ben aksam fazlaca yedim malesef
Kacamak boyutunda ama sevgilim tutturdu
Cok guzel zayifladin zaten odul olsun fln
Normalde de cok istahli biri degildir bu aksam bir cosmustu
Benimle ye sen de guzel guzel dedi, elleriyle yedirdi nerdeyse..
Bahanem var yani:))
Ardindan kunefe bile yedirmeye kalkti da o kadar da degil dedim

Sabah
1 dilim peynir
1 bardak sut

Ara
1 kucuk muz

2. Ara
200 gr light yogurt

Aksam
1 lahmacun + ayran
3 kucuk parca pastrmali kasarli pide (bunlari sevgilim zorladi:26:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…