Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok sevindim kaçamak yapmamana. Çünkü çok az kaldı yine Cuma'ya. Dün bende markette bi sürü çikoalataya hayır dedim, sonra iş yerinde arkadaşlar yine bana çikolata almışlar eve getirdim eşimle kızım yedi, bide cipse hayır dedim.

Su canım böyle giderse hasta olacaksın. Ya bi diyetisyene git yada düzgün bir diyet bul kendine. Bu arada öğünlerinin saatinide yazarmısın. İki öğün ama mesela sabah kahvaltısını saat kaçta yapıyorsun? Genelde yemekten sonra üşüme kan şekerine bağlı oluşur. Kan şekeri yükselmeye başladığı zaman üşüme gelir bu bi çok insanda olur. Galiba dün sen kendini çok aç bırakmışsın ve kan şekerin düşmüş yedikten sonrada üşüme titreme olmuş. Mutlaka menülerini düzelt. Kilo vereceğim hırsıyla sağlığından olma.

Günaydın çıtırlar. İşe gitmeden bi göz atayım dedim. Şimdi hazırlanıp çıkıyorum akşama görüşürüz

Gunaydin

Dun disarda oldugumdan fazla yorum yazamadim menumu bildireyim:

Kahwalti:
Yumurta
2 zeytin
3 dlim scukla cavdarli tost
1 parca b peynir

Ara:
Kayisi ceviz

Oglen:
4-5 biskuvi+ 3-5 fistik

Aksam:
2 catal spagetti
4 kasik ispanak yemegi

Su:1 lt
Spor: 1 saat kond bisikleti

Bu arada gunaydin ebru cum, gunaydin muti adet sokturme yonteminde iyimis
Kahwaltidan once 30 dakk cik bisikletimi sureyim kahwaltimi yapayim karnim cok ac sonra is guc

günaydın kızlar... bana yardımcı olun lütfen her diyeti deniyorum bünyem diyee karşı bağşıklık kazandı galiba...gr kilo veremiyorum yaa
bunlaıma girdim vaktim yok spor yapamıyorum , ve diyetisyene dahi gidemiyorum kafayı yemek üzereyim ..
son 6 ayım var 30 kilo vermeliyimm yardımcı olun lütfeen ..
çalışıyorum ve sürekli oturarak iş yapmak durumunddayım .. evde çocuk var akşam da onunla uğraş derken kendimi kaçamak yemek bile saymadığım şeylerle dolduruyorum
düzensiz beslenme beni bu hale getirdi sinirlerim bozzzuukk:26::26::26::26:

Bakma kiz cok enerjik degilim cuma yaklasio malum:2:
Gunaydin hg bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…