Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amann hayat zor ve bana hic biz zaman kolay olmadi.

Burada kar yagmiyor goremedim bu sene de kari zaten en sevdigim mevsim kistir ama kisin sadece sogugunun yasandigi bir memleketteyim. Bu bile buyuk fedakarlik ama anlayana ((

Hayırdır neyin var canım diyecektim sonradan gördüm altta yazmışsın. :26:

selam herkese diyeceğim ama kimse kalmamış
bu hafta kimseyle denk gelemedim doğru düzgün...
dükkanı erken kapatmaya başladı 13,takım

Hele biz hiç denk gelemedik ortim. Özledim senide.

Menün çok güzel olmuş. Oturmaya başladı git gide. İnşallah bu hafta tartıda güzel sonuçlar görürsün.

tartistik yine morali bozuksa ille yemege laf ediyor ve tartisiyoruz cok bunaldim cok

Canım yaaa yanlış hatırlamıyorsam seninde sanırım ikinci evliliğindi dimi? İnşallah düzelir bir an önce.

ben çıkıyorum kızlar
iyi akşamlar...

bende kaçtım kızlar iyi geceler

İkinizede iyi akşamlar kızlar.

Yok hayatim ilk evliligim :) hatta butun ilklerim esim... Tartismadan hayat gecmiyor biraz stresli bu ara benide biraz uzuyor ama ona sor ben onu uzuyorum...

Benimde hiç kaçamağım yok hıh

Eskisi gibi değilsin artık, soğuk, donuk, yani bi tuhafsın. Elmayla alakası varmı acaba.
en cok ne seversin ebru en sevdigin hayir diyemedigin birseyler olmali
eline saglik canim
sabah

1 tost
1 bardak ayran

akşam
bir tabak mercimek çorbası
ve bol salata yiyeceğim birazdan :)

afiyet olsun ama az olmamis mi?

Yok hayatim ilk evliligim :) hatta butun ilklerim esim... Tartismadan hayat gecmiyor biraz stresli bu ara benide biraz uzuyor ama ona sor ben onu uzuyorum...

Kusura bakma canım yaaa yanlış hatırlamışım :26:

Arada olur öyle şeyler zaten evliliğin tuzu biberi derler. Düzelir merak etme.

Kızlar bende yarın akşamın yemeğini pişirip geliyorum.
kiyamam yaaa calisirken oyle oluyordu dimi kolay gelsin canm
cok guzel gozukuyor ortikim bizde gorcekmiyiz ki acep yaa :26:
Su içiyoruz iyi hoşda, bide şu wc olmasa
Yakında odaya tuvalet yaptırıcam
valla bende aynisini dun dusunmustum
dedim ki seyyar wc olsa da arabadan inip herkesi bekletmesem
bi lazimlik lazim bize ehehehehechefkjcvhe4cf3hif

eline saglik canim

Maalesef yok Elif'cim. Sadece dayanamadığım çiğköfte var. Onunda pek bir zararı yokmuş

Bu arada bugün hoşbeş, çizi, cips ve çikolata reddettim.

Ayrıca bugün regl oldum. İki gündür karnım şişti. Umarım Cuma'yı etkilemez. Bol su ve yeşil çay içmeye çalışıyorum. :26:

Kusura bakma canım yaaa yanlış hatırlamışım :26:

Arada olur öyle şeyler zaten evliliğin tuzu biberi derler. Düzelir merak etme.

:)

eline saglik canim

az canim evet ama canim yemek istemedi. Yarin daha guzel bir menu olru insallah.

yok tatlim daha tartilmadim cuma tartilacagim ama kendimi sis hissediyorum sabah kalkinca yuzum şişti anlamadim niye hergun 3 litre suyumuda iciyorum ama neyse :44:
afiyet olsun canim guzel fikir cips isterse canimiz yapip yiyelim

afiyet olsun tatlim o patates insaallah kizartmadir
valla suan cigniyordum bi tane daha attim agzima hehe
paylasim icin tesekkurler

Hayır canım maalesef kızartma değil haşlanmış diyelim yemekle birlikte pişmiş zaten az bişeydi. Eskisi kadar sevmiyorum nedense patatesi. Önceden bayılırdım.

Çok kötüyüz biz yaaa rakibem ama bayıldım ben bu olaya bundan sonra yemeklerimi yerken hep seni düşüneceğim. Elif az yemiştir ben daha az yiyeyim diye düşüneceğim. Çıtır mı çıtır bi hatun olacağım. Ve iddiayı ben kazanacağım

geldimm yine canım sıkkın

geçmişe bakıp geleyim yine yazmışta yazmışsınız...
hayirdir su neyin var?
Bende cıkıyorum, ders calısıcam girmem artık...
ii geceler
ii geceler
Bu arada Hilal'i özledim ben yaaaaa. Nasıl oldu acaba düzeldimi biraz. Görüşebilen varsa eğer arasa sorsa bi nasılsın diye.
valla yoklugu hissediliyor

canim burasi da ayni sanirim tum ulke bu sekilde insaallah tatil olmaz kiza bakacak birileri var mi?

hayirdir su neyin var?

ii geceler

canim burasi da ayni sanirim tum ulke bu sekilde insaallah tatil olmaz kiza bakacak birileri var mi?

aman ev halleri iste hastalanmam lazimdi ama hastalanmadim bu arada karnim davul gibi sisti sogan suyu bir ise yaramadi saniyorum yada ben 15 gun yapmadim diye boyle oldu bilmiyorum ama yine gecikme yine + lar gelecek gibi

tartistik yine morali bozuksa ille yemege laf ediyor ve tartisiyoruz cok bunaldim cok
canim kac yillik evlisiniz?
yaptigin yemekleri mi begenmiyor
cok guzel menu afiyet olsun canim

hayirdir su neyin var?

ii geceler

Bende onun için tatil olmasını istemiyorum canım, çünkü bakacak kimse yok, mecburen babasının iş yerinde kalıyor akşama kadar ben izin alıp çıkabilirsem ancak gidiyoruz eve. Yoksa zor oluyor iş yerinde. :26:

çıkmıştım yine geldim

kısmet bu ya
ortimde burdaymış
nasılsın ortim?

puuf ya
hosbes demeeeeeeee
insaallah etkilemez canim insaallah
:)

az canim evet ama canim yemek istemedi. Yarin daha guzel bir menu olru insallah.

insallah tatlim insaallah

bugun ben niye iyi seyleri ikiliyorum acaba :44:

tuh
bence cok lezzetli olur kizartma valla bak dene derim
ben de hep seni dusunuyom ebru kesin yemiyordur iyi ki senin gibi zorlu bir rakibem var

aman ev halleri iste hastalanmam lazimdi ama hastalanmadim bu arada karnim davul gibi sisti sogan suyu bir ise yaramadi saniyorum yada ben 15 gun yapmadim diye boyle oldu bilmiyorum ama yine gecikme yine + lar gelecek gibi

su test yaptirmadan sogan suyunu yapmamissindir umarim

insaallah olmaz canim uzulme

Ne güzel yaaaa üç ortide burdayız. Geçen hafta birinciydik ama kimse liste oluşturmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…