Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tuh
bence cok lezzetli olur kizartma valla bak dene derim
ben de hep seni dusunuyom ebru kesin yemiyordur iyi ki senin gibi zorlu bir rakibem var

Evet canım yaaa bu yarış işi işe yarıyor ama ben hala gerideyim yani sen kendini zorlama sana yetişmem zor diyomuşum

Emegine saglik

lahmacun mu..

insan nasılda mutlu oluyor değilmi..

tayyar bende apdullah biliyorum....

kırıksınız varya..

al bidene daha..kameryaı açsana......

afiyet olsun..

Su içiyoruz iyi hoşda, bide şu wc olmasa
Yakında odaya tuvalet yaptırıcam

Hic sorma wc ye gitmekten gina geliyor

fRINDA hamsi hmmm afiyet olsn

Afiyet olsun menulerin doyurucya benziyor ebru

Kizlar gozleim kapaniyor benimm
Bu seferlik benden bu kadar

İyi aksamlar herkese

Afiyet olsn semiha sporun da guzel olms

tartistik yine morali bozuksa ille yemege laf ediyor ve tartisiyoruz cok bunaldim cok

Aman erkek milleti iste kokune kibrit suyu

ben çıkıyorum kızlar
iyi akşamlar...

Iyi geceler

Alinti cikmamis nedense ,Derya cim cansunun baska topikte oldugunu bidaha gelmiceni yazmissin

Son düzenleme:
semih[I .!.:
a;23367397]evet canım[/I]

sorma nasıl olduysa kaptırdım kendimi.ama çoook memnunum...

Bi sure sonra wucud alisiyor yapmayinca eksiklik hissediyorsun

Bu arada Hilal nasil oldu aceba haber alan warmi ki tek msjindan snra girmemis

Son düzenleme:

Dimi kuzu yaaa

ben bu ortilik olayina alisamadim hala semiha ebru ben dimi???

Evet canım sadece biz üç kişiyiz zaten diğer ortiler iki kişi. Biz özeliz :60::60:

Alinti cikmamis nedense ,Derya cim cansunun baska topikte oldugunu bidaha gelmiceni yazmissin

Sanırım onu ben yazmıştım Gönül'cüm. Hatta bugün profiline baktım nerdeyse hergün buralarda ama bizim gruba uğramıyor

bu sefer kesin çıkıyorum
herkese iyi geceler

İyi geceler canım görüşmek üzere.

Sana hep derya diyesim geliyor ebru ya, ebru oldugunu biliyorum ama bikac kere farkettim derya diyesim geliyo
kontrolsuzce :44:

Cansu nun olayi da iyimis ole DDD

bu sefer kesin çıkıyorum
herkese iyi geceler

Ozeliz dimi hihih :)

Sana hep derya diyesim geliyor ebru ya, ebru oldugunu biliyorum ama bikac kere farkettim derya diyesim geliyo
kontrolsuzce :44:

Cansu nun olayi da iyimis ole DDD

Cansu kimdi ki? Bu isim aklimda tutamama olayim cok sinir.

Ewt cnm cokta hewesliydi buraya bisey yazdigini hatirlamiyorum sanirim sehir disina cikicam demis demi ebru

Evet canım öyle söyledi Hilal'e. Sonra ben hafiye gibi bi ara başka bi topikte gördüm Hilal'e söyledim. Tabii gelmedi kız bi daha. Ponpon_89 gibi bişeydi nicki.

buldum Balkaymak :) Hilal iyilessin yazmistir Hilale nedenini herhalde bizde ne merakliyiz ama birden ayagini kesince merak ettim bende dogrusu

Hayır canım balkaymak Özlem diye bir arkadaşımız benim eski ortim. O izne ayrıldı.

Ewt cnm cokta hewesliydi buraya bisey yazdigini hatirlamiyorum sanirim sehir disina cikicam demis demi ebru

buldum Balkaymak :) Hilal iyilessin yazmistir Hilale nedenini herhalde bizde ne merakliyiz ama birden ayagini kesince merak ettim bende dogrusu

Evet canım öyle söyledi Hilal'e. Sonra ben hafiye gibi bi ara başka bi topikte gördüm Hilal'e söyledim. Tabii gelmedi kız bi daha. Ponpon_89 gibi bişeydi nicki.

Yanlis mi bulmusum :)) yani ponponmuydu neyse artik kendisi bilir ne diyelim. Bu gun kime atiyorduk mesaj sayisini kocisimde benim laptop onda var simdi sormayayim ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…