Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bende kaçıyorum vakit geç oldu. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman.

Bu arada çıkarken bana mesaj atmayı unutmayın. Bu arada saat 00:00 dan sonraki mesajllar ertesi güne geçiyor.

29/02 spor bildiirm 1 saat kond bisik+ 20 DAKKA kond bisiklet+ 1 saat kond bisikleti

Turta sen kaçamak yapanlara ne yaptığımızı biliyor musun?

Betül'cüm hemen geç kayıtlara

hiii hemde ikiiiiiiiiii
naptin sen fundaaaaaaa
ask olsun oyle yiyip spor mu yapcaksin

Allahım ya, deli misin kızım sen

asmak lazim kesmek lazim tayyari tayyari asmak lazimmmm
nebicimde yenir ha soyle bol limon aci yesillik yaninda ayran offffff
canim cekti yaaaaaaaa :95::95:

Lahmacunları yiyip bide kilo vermeyimi düşünüyorsun turtiii

ayyyyyyyyyy :18::18::18::18::18: ben ettim siz etmeyin acıyın bana teyzelerim amcalarım ablalarım ama bütün gün tek yediğim şey oydu kızlar ya bu kadan gaddar olmayın birazdan yaziciğiiiim menümüü zati bu kaçamaktan sonra kesin bu hafta haberler de benimle alakalı çok özel şeyler yazacakdır betül ama çok güzeldi be lahmacunlarr

Son düzenleme:
benim de bugün kü menüm

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
az bal
salatalık
peynir

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
2 lahmacun

akşam
1 bardak sütlü nescafe

spor olarak da 2 saat salondaydım iştee

Ne güzel yaaaa üç ortide burdayız. Geçen hafta birinciydik ama kimse liste oluşturmadı.

Cuma listelerinden sonra hazılanan takım içi ve ortiler arası dereceler, zorunlu bişi değil.
Ben onu müsait oldukça yapıyorum.Ayrıca gecen hafta ortileri ilk belirledik diye hazırlamamısımdır.
Yada ben öyle hatırlıyorum.

Bu listeleri isteyen herkes hazırlayabilir zaten...
Gunaydiiiiiiiin
Ama kimse yooook:2:

Günaydın

Gunaydin muticik

Haydi kizlar herkesi sabah ac karna spor yapmaya davet ediyorum, normalin 2-3 kati kalori yakiyoruz

Herkesciklere günaydın. Ben geldim biraz baktım şimdi çıkmam gerekiyor. Çok kaynatmayın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…