Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu ne oluyor böyle sayfayı yeniliyorum patbori var, sayfayı yeniliyorum patbori gitmiş şişgo gelmiş, sayfayı yine yeniliyorum şişgo da gitmiş melzeyit gelmiş.
Hepinize günaydın kızlar.
Hu hu niye bakıp kaçtınız niye kimse bir şey yazmıyor, hımmm herkes kilo aldı galiba klava:

günaydın arkadaşlar bende gr oynama yok geçen haftaki kilomla aynıyım artık çıldırcam ya sadece salata ve sebzeyle beslendim nerdeyse yine yok yine yok akşam görüşürüz

kızlar bu hafta çok zimliyim. Bütün bahanelerim bitti, düğündü sempozyumdu. Arık evimdeyim. düzeni kuruyorum. Dün elma sirkeli karışım içtim. Önümüzdeki hafta bomba gibi olacağım. Hedefim 58.5 falan.

dosbam bu arada annaliz raporları için senden açıklama almamız lazım neden sınıfta kaldın diye.

yeni (güncel) hedef belirlemek isteyen varsa bildirsin bana.

şişgocum şuraya yaz haftaya 58.5 civarı olacağım. Hergün ad ve sana rapor vereceğim bir kaçamak yapmayacağım yaparsam domates atın bana :)
çok karar verdim.

dün neler yediğimi yazayım
sabah: klasik kahvaltı
ara yok dersteydim
öğlen yiyecek bir şey bulamadım hamburger klava:
ara yok yoldaydım
akşam: köfte, 2 kaşık makarna, zeytinyağlı patlıcanlı yemek

tamam canım akşam yatmadan önce içerim üstüne de su.
Biz şimdi mama yiyeceğiz kızımla mama diyor acıkmış.
kilomu yazmaya utanıyorum ama karnım aşırı şiş, listede görürsünüz

canımya bende utanıyorum her seferınde Şuraya aynı kılodayım yazmaktan ve bır tÜrlÜ 63 altınada dÜŞemıyorumm

emirel 62.0 acibiber i biliyorsunuz aslında iyidir hoştur yavaş yavaş veriri lakin 21 günlük memleket havası ona 400 gramcık hediye ediverdi. 66.5:mymeka: oy oy oy bugün eve gidiyorum bol bol paylaşım elveda kilolar..

canımya bende utanıyorum her seferİnde Şuraya aynı kİlodayım yazmaktan ve bİr tÜrlÜ 63 altınada dÜŞemİyorumm

sen almamışsın utanıorsun ben ne yapayım ilk defa kilo aldım affola. Daha doğrusu şiştim karnım davul gibi.

2 kardeş birbirinizi telafi etmişsiniz canlarım briniz 400 gr vermiş biriniz onun yerine 400 gr almış :)
evet artık evde çok dikkat edersin canım.

bu haftaki kuralımız herkes bu hafta ne yapıp edecek en az yarım kiolo (500 gr) verecek. Vermeyen cezalardan ceza beğensin klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…