Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereus canım hiç karşılaşamıyoz artık senle benim canım çok sıkkın bi türlü veremiyom 3 haftadır takıldım kaldım 57 kiloda nasıl bii iştir bu anlamadımmm

nereus valla 4 lt fazla olurmu bilmiyorum ama bir arkadaşta öyle içiyordu bir zararı yok sanırım ama tam emin değilim.
meliscim ah nerde kafama göre iş.bu gidişle valla hiç çalışamıcam herhalde.nereye gidersem kuruyor.bişey değil evde durmaktanda sıkıldım yaw.hala aramaktayım.hayırlısı diyorum artık.

bu arada kızlar eczanelerde daha uygun fiyata lahana kapsülleri var.ben netten sipariş veririm diyordum ama pahalı olduğu için yanaşmıyordum arkadaşım yarı fiyatına eczaneden almış.farklı bir marka tabiki.ne bileyim eczanede kötü bir ürün satabilirlermi.

ben bugün sabah 2 kase k-flakes yedim.sonra 1 lt su içtim.öğlen 1 kasebiraz büyük bir kase marul salatası yedim,az öncede akşam yemeği olarak yarım tabak mercimek yedim. ha bu arada bir kaçamak yapıp kakaolu bisküvi yedim. kaydirigubbakcemile inanın çok canım istedi tutamadım kendimi.
gideyim sevgilim gelesiye biraz uyuyayım.hazır oğluşta uyudu. mirmirmirmir

haklısın canım çok uykuluydum :)
işim vardı kızılaya indim ama eve gelmem uzadı...karşılaşamadık

evet wc olmayan yerde içmemek lazım :) geçmiş olsun...:))
bu arada en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım...
benimde su içmem lazım (

kendini o kadarcıkta tutma canım ya... beynine kıtlık mesajı gönderme...

bu arada paylaşım çok azaldı
melzeyitin pc olmayınca yeri çook belli olmaya başladı
ama benim en telaşlandığım patboriiiii..... o hiç bu kadar uzak kalmazdı ( nerdesin canım ???
karamanliyi melis sormuş... canım sanırım ii... bir aya kadar türkiyeye gelecekmiş
melankoli sanırım geziyo???
emirel ve acıbiber birbirini buldu bizi unuttu sanırım :))bende ablamı istiyom yaaa

şişgocum sen artık duraklama dönemine girdin birazcık sabır.. bek ben 5 haftadır sabrediyorum ((
nereus canım sirkeli suyumuzu içelim

nereus canım hiç karşılaşamıyoz artık senle benim canım çok sıkkın bi türlü veremiyom 3 haftadır takıldım kaldım 57 kiloda nasıl bii iştir bu anlamadımmm

canım yeni gördüm mesajını evet karşılaşamıyoruz
şöyleki bende şu 63 göremedim bir türlü ne yapcağğımı şaşırdım ne yapmalıyızkine fisfisfis

evdeyim ve çok yorgunum kaçgündür tatlı dışında bi kaçamağım olmadı ama mens dönemi şişkinliği ve depresifliği olsamda bi geçse sıkılıyorum bu dönemde bu arada gerçekten katılım ne kadar düşmüş bu arada kilo veremeyenler kervanına bende katılıyorum haftayada veremezsem ben gider arkadaşlar bilginiz olsun

şişgocum bu zamana kadar takılmadın şimdi belki 1-2 hafta duraklarsın çok normal sıkma canını.

canım çok su içince öyle durumlar oluşuyor isyter istemez. Bulurasun iş acele etme canım.

sen suyunu içtinmi canım.
Bakalım yarın gelenlere hesabımızı sorarız bakalım nerdelermiş.

canım yeni ismin komik olmuş enşişgo melzeyit, şişgo ismini vermeyince yeni formül bıuldun yani. Bana da lazım. Seni bir yere bırakmayız. Yeni arkadaşlarda kayboldu. Yeniden talep yazalım. Şöyle heyecan getirecek birini bulamadık.

aaa saat 21 ama kimsecikler yok sabahtan bildirimimi yaparım inşallah geldim gidiyorum hoşçakalın gelirseniz

tamam canım.

canlarım ciğerlerim..heinizden çok özür diliyorum.döndüm ve bomba gibi geldim...
mecaz anlamda değil gerçek bomba......dün tiyatro oyunumu sergileim...sabah akşam çok yoğun çalıştık bu hafta...ilçede oynanan ilk tiyatro oyunuydu ve mükemmel olsun istiyordum...çok uğraştımve çok güzel bir oyun sergiledik...çok beğeni topladık...
ayrıca tayinimiz çıktı...elveda mardin....merhaba istanbul..............

size oundan birkaç kare fotoğraf sunmak istiyorum
üzerimdeki kıyafet mardin kürtlerinin yöresel kıyafeti: huçik
töre adlı oyunu oyunu sergiledik

Eklentiler

• $CIMG2815 (Large).webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $CIMG2769 (Large).webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $CIMG2747 (Large).webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 84
canııımm patboriimm canımm yaa çok tatlısıınnn
elbise biraz geniş sanırım ama çok yakışmış sana yaa

canım oyunun başarılı geçmesine çok sevindim. Zaten çok güzel görünüyor, keşke ben de izleyebilseydim. Harika çıkmışsın bu arada, güzel arkadaşım benim.
İnanmıyorum tayininiz çıktığına çok sevindim (ama oradaki öğrenciler için de üzüldüm), neresine çıktı İstanbul'un, ne zaman geliyorsunuz? Burda yardıma ihtiyacın olursa söyle tatlım Anadolu yakadaysındaysa ev bakma vs.

melsm keşke beni bu hafta izinli yazsan..hiç katılımda bulunamadım....

olur tatlım, özel mesajını aldım tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…