onasılbir günaydındı dosbacım
bezgin bezgiinnn
güüüünaaayyyddddddddııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt
selam kızlar.umarım herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür.bugün hava biraz kapalı,o yüzden biraz durgunum.oğluşumda uyandı,birazdan yemekleri yapmaya başlarım oğlumun karnını doyururum.bugünde böyle geçip gider.dün akşam saat 6.30 da yürüyüşe gittim,yürüyüşe gitmeden önce 1 lt su içmiştim haliyle sürekli wc ihtiyacım geliyordu.gitmeden önce son bir kez tekrar girdim.çıktım yürüyüşe anacım 2.km de tekrar gelmezmi, 2 km sonra wc var sabrederimdedim ama,nerdeee ölüyorum zannettim, ya bir bastırdı ki sormayın kızlar çatlıcam, bende renk menk kalmadı zaten yürüyorum ama şekilden şekile giriyorum,şimdi geri dönsen zaten yolu yarıladım,birde mahalledekilerde şimdi niye erken döndün dicek bizim hatunlar,mişim geldide döndüm diyemem,yaz geldi ya hepsi döküldü sokaklara.ama tek çare o gibiydi otobüse atlayıp eve dönecektim yalnız bizim mahalleye giden otobüsün gelmesine daha vardı o zamana kadar ben zaten olduğum yere bırakırdım,az ilerde tanıdığımız oturuyordu ama oda evde yoktu. bir hışımla gözümü kapadım ve wc nin olduğu yere kadar geldim ama nasıl rahatladım nasıl rahatladım sevincimden ağlıcam o derece yani.işte böyle kızlar dün büyük bir badire atlattım,ama akıllandım bir daha yürüyüşe çıkmadan 2 saat önce su içmeyi bırakıcam. bu arada dün akşam yumurtalı bezelye falan yemedim,yani akşam yemeği yapmadım.çay içtim sadece.dosbacım dün dr başımdaki sivilceler için gittim,doğumdan 1 yıl sonra geçmesi lazım dedi,eğer karnım aç olsaydı test yapacaktı.1 ay sonra gel test yaparız dedi.şampuan ve damla verdi birde saç dökülmem için bir ilaç verdi. bağırsak sorunum içinde 6 ay ilaç kullanıcam ayrıca kafandaki sorunlar düzelmeden şişlik hissinde düzelmicek dedi.bilmiyorum valla şimdi ilaçları kullanıcam faydalarını görürüm inşallah. bugünden itibaren su içmeyi sıklaştırıyorum.3 ad pet şişe var onları doldurup doldurup içiyorum.günde 3 lt içsem herhalde farkeder.
ben bugün sabah 2 kase k-flakes yedim.sonra 1 lt su içtim.öğlen 1 kasebiraz büyük bir kase marul salatası yedim,az öncede akşam yemeği olarak yarım tabak mercimek yedim. ha bu arada bir kaçamak yapıp kakaolu bisküvi yedim. kaydirigubbakcemile inanın çok canım istedi tutamadım kendimi.
gideyim sevgilim gelesiye biraz uyuyayım.hazır oğluşta uyudu. mirmirmirmir
nereus canım hiç karşılaşamıyoz artık senle benim canım çok sıkkın bi türlü veremiyom 3 haftadır takıldım kaldım 57 kiloda nasıl bii iştir bu anlamadımmm
nereus canım hiç karşılaşamıyoz artık senle benim canım çok sıkkın bi türlü veremiyom 3 haftadır takıldım kaldım 57 kiloda nasıl bii iştir bu anlamadımmm
nereus valla 4 lt fazla olurmu bilmiyorum ama bir arkadaşta öyle içiyordu bir zararı yok sanırım ama tam emin değilim.
meliscim ah nerde kafama göre iş.bu gidişle valla hiç çalışamıcam herhalde.nereye gidersem kuruyor.bişey değil evde durmaktanda sıkıldım yaw.hala aramaktayım.hayırlısı diyorum artık.
bu arada paylaşım çok azaldı
melzeyitin pc olmayınca yeri çook belli olmaya başladı
ama benim en telaşlandığım patboriiiii..... o hiç bu kadar uzak kalmazdı( nerdesin canım ???
karamanliyi melis sormuş... canım sanırım ii... bir aya kadar türkiyeye gelecekmiş
melankoli sanırım geziyo???
emirel ve acıbiber birbirini buldu bizi unuttu sanırım :))bende ablamı istiyom yaaa
şişgocum sen artık duraklama dönemine girdin birazcık sabır.. bek ben 5 haftadır sabrediyorum((
nereus canım sirkeli suyumuzu içelim
evdeyim ve çok yorgunum kaçgündür tatlı dışında bi kaçamağım olmadı ama mens dönemi şişkinliği ve depresifliği olsamda bi geçse sıkılıyorum bu dönemde bu arada gerçekten katılım ne kadar düşmüş bu arada kilo veremeyenler kervanına bende katılıyorum haftayada veremezsem ben gider arkadaşlar bilginiz olsun
aaa saat 21 ama kimsecikler yok sabahtan bildirimimi yaparım inşallah geldim gidiyorum hoşçakalın gelirseniz
boş yeriniz var mı takımınızda:uhm:
canlarım ciğerlerim..heinizden çok özür diliyorum.döndüm ve bomba gibi geldim...
mecaz anlamda değil gerçek bomba......dün tiyatro oyunumu sergileim...sabah akşam çok yoğun çalıştık bu hafta...ilçede oynanan ilk tiyatro oyunuydu ve mükemmel olsun istiyordum...çok uğraştımve çok güzel bir oyun sergiledik...çok beğeni topladık...
ayrıca tayinimiz çıktı...elveda mardin....merhaba istanbul..............
size oundan birkaç kare fotoğraf sunmak istiyorum
üzerimdeki kıyafet mardin kürtlerinin yöresel kıyafeti: huçik
töre adlı oyunu oyunu sergiledik
melsm keşke beni bu hafta izinli yazsan..hiç katılımda bulunamadım....
5.takımda deneme haftasındayım.yer buldum şimdi.
kusura bakmayın
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?