canım benim de öyle kilo vermekten şaşmak değil de kendimizi ve birbirimizi motive etmekten şaşmaktan bahsettim.amaçtan şaşmamak lazım ama elimde olan bişey yok(
inanın bu hafta dikkat ettim
canım çok sıkkın ...
kızlar geldim nihayet.umarım herkesler iyidir.kilomu yazıyorum hemencik ben bu hafta 55.7 olmuşum. 300 gr almışım kızlar.ama hatalarımı biliyorum haftaya daha iyi olacak diye ümit ediyorum.öptüm herkesi.bugün buralardayım temizlik yapacam arada tekrar gelirim.
evet nereusum yaaa ama böyle olmazki ben de kilo aldım da ne yapalım yani haftaya telafi edeceğiz. Bu hafta sonuncu haftaya birinci.
Biribirimize destek ve takımımıza sahip çıkalım. Hepimiz kilo vermek için motive olmaya geldik buraya, amacımızdan şaşmayalım.
amaçtan şaşmamak lazım ama elimde olan bişey yok(
inanın bu hafta dikkat ettim
canım çok sıkkın ...
[/COLOR]
tabki öyle bu hafta kilo veremeyince herkesin sinirleri hopladı
sağlık sorunları olduu
moral bozukluğu ve motivasyon eksikliği yaşadıkk
haftaya bence herkes vericek bu duraklamalar sona ercek
dosbacım canım üzülme bak almamışsınn haftayada hızlı girelim şeker
bende yürüyüşü bıraktımm sadece az yemekve suyla gitmiyor valla
buraya kan pompalamalıyızz
suyumu bitiremedim meliscim ama daha önceki günlere göre iiyim
acayip bi şişkinlik var
hala regl olmadım
stresliyim kısacası
evet paylaşım çok azaldı(
artık kimsecikler yok tatilde sanırım kimsecikler kalmayacak(
nereus canım almadım evet bu da ii bi durum gibi görünebilir ama ben haftalardır veremiyorum
iyice motivasyonumu kaybettim
melisciğim sabah tartıldığımda aynıydım ya sonradan 100 gr eksik çıktım bildirmediysen 78.8 çıktım bilgin olsun vaktim yok kaçamak girdim evden ay sevinsem mi üzülsemmi kimseler kilo verememiş tek ben değil yani
ad ve benim problemim misafirler sanırım
nasıl reddedeceğim bilmiyorum
ilk başlarda hiç misafir kabul etmemiştim ama şimdi daha da erteleyemiyorum
sonuçta 3 aydır diyetteyim nereye kadar insanlardan ve yiyeceklerden kaçacağım bilmiyorum
yaa ufacık bi şey yesem hemen kilo olarak dönüyor...şu yiyen ama kilo almayan insanlara hayranım(
bu hafta ben hariç hepiniz döküldünüzklava: haftaya hepimiz verceğiz haydi kızlarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?