evet zayıflatmadı ama beni inceltti meliscim birde ne kaçırırsan kaçır kilo yapmıyor
ben özel hiiçç bişey yapmıyorum kaafamada takmıyorum valla artık boşvermişiimmm zemuszemus zemuszemus
takınca gitmiyor çünkünn
meliscim umarım çabucak iileşir annannen ii düşün ii olsun
özel bi şey yapmıyorum canım bende bu hafta elma sirkesi içiyorum
dizimin ağrısı geçti tekrar yürüyüşüme başladım
suyumu içmiyorum !!!
ama misafirim eksik omuyo dün kısır yedim hemen şiştim
ben çok geriledim ama gören çok kilo vermişsin diyo!! inan bende anlamadım
melisim çok geçmiş olsun inşalalh düzelir
kızlar ya üzerimde bi kasavet var diyet falan yapmak gelmiyo içimden o yüzden sıkıntılıyım biraz bügünnnn
çorba kaşığı değilmi? tamam bugün yapacağım.
evet canım yine aradım kötüymüş, bakalım hayırlısı.
melisim çok geçmiş olsun inşalalh düzelir
kızlar ya üzerimde bi kasavet var diyet falan yapmak gelmiyo içimden o yüzden sıkıntılıyım biraz bügünnnn
tamam tekrar suya başlıyorum bugün
akşama bitmiş olcak inş.
evet canım ama ben balı çay kaşığıyla koyuyordumm
tam yazcaktım şişgonunda morali bozuk dicektimm canımmm yaa
hepimizin sinirleri gerildi vallaa mafoldumben
canım fena değiliz. Benim burun tıkanıklığım dışında iyiyim kötü olsam ne farkederki, kızımla ilgilenmek zorundayım, anne olmak zormuş, durmak dinlenmek yok hastaysan bile, işe gittiğim günler daha çok dinleniyorum. 1 sn. yerinde durmuyor. Kızım iyi, virüslerini bulaştırdı bize annemle ben ve babası hastalandı kendisi iyi maşallah.
ay ne tatlıdır şimdi. Adcım benimki de sevdiriyor kendini çok fena oldu. Çok tatlı çıkmış fıotoda.
kızlar aslında yazın işimiz daha kolay, su daha güzel içilir, karpuz var oh oh.
tekrar motive olalım verelim kioları.
ben anladımki pirinç ve bulgur bende şişlik yapıyor belki sendede yapıyordur.ama fasulyeninde etkisi olmuş olabilirmi bilmiyorum ki. :CüvCüv:kızlar dün öğlen kurufasülye pilav yedim, 1 kilo fazla çıktım şu an karnım nasıl şiş anlatamam.
bulgur bulgur anacım o şişiriyor bak birdaha ye gene şişeceksin.bence bunları çıkaralım hayatımızdan ama öyle güzel lezzetlerki gelde çıkar çıkarabilirsen. cokacimcoookgünaydın kızlar
ya ben diyeti bozcam belki kilo veririm
bu kadar kaçamaksız olunca ben kilo alıom :))
ayy delirecem yaa bu nasıl iştir anlamadım
kilo almışım dün sadece kısır yedim yada şiştim ama sinirlerim bozuldu sabah tartıda kendimi görünce
ah bende içebilsem şu suyu inanıyorum ki kilo sorunum kalmıcak ama nerde lt içsem şanslıyım. mafoldumbengüüüünaaaayydııınnnnn
dosbacım kısır yedin şiştin bence şekeeeeeerrr
suyunuda az içmişsen
ben tam 3 lt su içtim vallaa zemuszemus
seni üşengeç seni nerelerdesin sen.hadi bakalım gel çabuk hayatım emirelden aldığın gazla sende verirsin artık kiloları. kaydirigubbakcemilemerhaba kızlar şimdi emirelle beraberiz. kendisi baya kilo vermiş çok belli oluyo.. ben oınu yanında dombili kaldım eh bende cumaya evimde olacağım artık gidecek bu kilolar..(bu arada ben acibiber kendiminji açmak zor geldiği için ablamınkinden yazıverdim)
sıcak havalar bende genelde baş ağrısı yapar.belki seninde öyle birşeydir.bugün çarşıya gittim feci bir başağrısıyla döndüm.artık alışasıya kadar çekiyorum.gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim ama bu bas agrisi öldürüyor beni sirtim cok kötü tutuluyor emirel ne guzel kardesin yaninda birde ben kavussaydim az kaldi bir bir aya kadar yegenim olacak cok heyecanliyim acibiber sen nasilsin hayatim
sisgo canim sen nasilsin nasil gidiyor bu hafta ne yapacaksiniz bakalim hadi kendinizi toparlayin gecen hafta 9. olmusunuz 1, ciligin ardindan olmadi ama insallh bu hafta iyi olur
karamanlıyı unuttun sankim. CADIARZUdiyorumki bir guruplama yapalım, 5. takımda yapmıştı baya hareket getirmişti. Biz de deneyelim okey derseniz, klo gurupları oluşturalım ve herkes gurup içinde birbirini denetlesin, ne yedi içti ne hareket yaptı vs.
1. gurup: ad1 (55.4), melis (59.3), şişgo (57)
2. gurup: nereus (64), acıbiber (66.1), emirel (62.4), melankoli (67,5)
3. gurup: dosba (70,4), melzeyit (78,9), patbori (71,0)
herkesin hedefi bir alt guruba inmeye çalışmak olsun. Guruplar kendi aralarında da yarışsınlar. Bakalım cumaya hangi gurup en iyi olacak. Yazınca hırslandım bile. Ne dersiniz hemen başlayalım.
yeni katılacak arkadaşları da cumadan sonra yerleştirirriz.
canım çok çok geçmiş olsun.aynı sorunu yaşıyoruz.benim ananem almanyada yaşıyor kışın gelmişti yaza tekrar gelicem diye gitti.ama rahatsızlandı oda bilincini kaybetti yatalak oldu.dua ediyoruz iyileşsede gelse diye annem gönderdiğine bin pişman.ama nerden bileceksin ki.sadece dua ediyoruz elimizden birşey gelmiyor.inşallah senin ananende hayırlısı ile iyileşir. :teselli:sayfa çok zor açılıyor.
nereusum nasıl hissettin yaa anlamadım. Beni bu kadar iyi mi tanımaya başladın :)
Evet canım çok sıkkın buraya yazıp herkesin canını sıkmak istemedim. anneannem kötüymüş, annem aradı sabah bilinç kaybı başlamış ağladı falan çok kötü oldum. Aklım hep orada. İnşallah düzelir.
dosbacım tatil planı varmı sende
günaydınlar kızlarrrr ben hiç kilo verememişim ya sanırım bünyem durdu
selam kızlar.umarım herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür.bugün hava biraz kapalı,o yüzden biraz durgunum.oğluşumda uyandı,birazdan yemekleri yapmaya başlarım oğlumun karnını doyururum.bugünde böyle geçip gider.dün akşam saat 6.30 da yürüyüşe gittim,yürüyüşe gitmeden önce 1 lt su içmiştim haliyle sürekli wc ihtiyacım geliyordu.gitmeden önce son bir kez tekrar girdim.çıktım yürüyüşe anacım 2.km de tekrar gelmezmi, 2 km sonra wc var sabrederimdedim ama,nerdeee ölüyorum zannettim, ya bir bastırdı ki sormayın kızlar çatlıcam, bende renk menk kalmadı zaten yürüyorum ama şekilden şekile giriyorum,şimdi geri dönsen zaten yolu yarıladım,birde mahalledekilerde şimdi niye erken döndün dicek bizim hatunlar,mişim geldide döndüm diyemem,yaz geldi ya hepsi döküldü sokaklara.ama tek çare o gibiydi otobüse atlayıp eve dönecektim yalnız bizim mahalleye giden otobüsün gelmesine daha vardı o zamana kadar ben zaten olduğum yere bırakırdım,az ilerde tanıdığımız oturuyordu ama oda evde yoktu. bir hışımla gözümü kapadım ve wc nin olduğu yere kadar geldim ama nasıl rahatladım nasıl rahatladım sevincimden ağlıcam o derece yani.işte böyle kızlar dün büyük bir badire atlattım,ama akıllandım bir daha yürüyüşe çıkmadan 2 saat önce su içmeyi bırakıcam. bu arada dün akşam yumurtalı bezelye falan yemedim,yani akşam yemeği yapmadım.çay içtim sadece.dosbacım dün dr başımdaki sivilceler için gittim,doğumdan 1 yıl sonra geçmesi lazım dedi,eğer karnım aç olsaydı test yapacaktı.1 ay sonra gel test yaparız dedi.şampuan ve damla verdi birde saç dökülmem için bir ilaç verdi. bağırsak sorunum içinde 6 ay ilaç kullanıcam ayrıca kafandaki sorunlar düzelmeden şişlik hissinde düzelmicek dedi.bilmiyorum valla şimdi ilaçları kullanıcam faydalarını görürüm inşallah. bugünden itibaren su içmeyi sıklaştırıyorum.3 ad pet şişe var onları doldurup doldurup içiyorum.günde 3 lt içsem herhalde farkeder.
valla bende düşünemiyorum sabahtan beri kaç kere gittim halim harab bacılllaaarrrrr. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?