Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisim çok geçmiş olsun inşalalh düzelir
kızlar ya üzerimde bi kasavet var diyet falan yapmak gelmiyo içimden o yüzden sıkıntılıyım biraz bügünnnn

tamam o zaman kesin yapacağım. bol su içmekte önemli. Bunu da baoşlamıştım ne zamandır. Hadi seni bir alt guruba bekliyoruz, hemen gel.

canım çok teşekkür ederim, amin inşallah.
suyunu iç canım yaaa ben bak ne zamandır pek birşey kaçırmamam rağmen su içmediğim için kilo veremedim doğru düzgün, su içmeden kilo verilmiyor. Hadi akşam soracağım bitirdinmi diye suyunu. Beni de dün kurufasülye şişirdi.
Ne güzel motive oluyor insana, bana da herkes hiç doğum yapmış gibi değilsin diyor gaza geliyorum hemen.

kızlar ya üzerimde bi kasavet var diyet falan yapmak gelmiyo içimden o yüzden sıkıntılıyım biraz bügünnnn

teşekkür ederim canım inşallah.
havalardandır İst.un havası biraz sıkıntılı bugün. Benim de birşey yemek gelmiyor içimden ama geç oldu b,i çorba yiyim. Ara öğün karışacak yoksa.
sen de kaçırma sakın canım, Ada da destek olalım en birinci gurup biz olalım.

çorba kaşığı değilmi? tamam bugün yapacağım.

evet canım yine aradım kötüymüş, bakalım hayırlısı.

evet canım ama ben balı çay kaşığıyla koyuyordumm

tam yazcaktım şişgonunda morali bozuk dicektimm canımmm yaa
hepimizin sinirleri gerildi vallaa mafoldumben

tamam tekrar suya başlıyorum bugün
akşama bitmiş olcak inş.

ben de başladım bitireklim akşama kadar.

evet canım ama ben balı çay kaşığıyla koyuyordumm
tam yazcaktım şişgonunda morali bozuk dicektimm canımmm yaa
hepimizin sinirleri gerildi vallaa mafoldumben

evet aslında bir çorba kaşığı çok fazla ben kahvaltıda bile yemiyorum o kadarını.
Hepimizin hepberaber düzelir gerginliğimizi atarız inşallah.
Geçen haftanın sonucuna baktım da öyle çok kötü değilmiş yüzdemiş millet çok güzel kilo vermiş de 9. olmuşuz. Normalde ortalarda olurduk bu yüzdeye.

çalışan anne olmak kesinlikle çok zor.ben bu yüzden evde olmayı seçtim.şuanda çalışmak istiyorum o ayrı tabi,ama özel sektör olduğu için daha bir zorluk çekerdim.herşey geldimi birde üstüste gelir,hastalık,ufaklık,yoğun iş.insanın kafası birşey çekmez valla.Allah kolaylık versin arkadaşım işin zor ne diyim. harekenlendikçe zorlaşıyor bıdıklar ama bir o kadarda tatlı oluyorlar.seninn yavrunda tahmin ediyorum tam ısırılmalık,öpmeyle tadı çıkmıyor bunların valla ben kendimi zor tutuyorum.benim zibidinin yılbaşı fotosu.aslında çok güleç bir çocuktur ama makinaya bakerken hep kısıyor yüzünü.
kızlar dün öğlen kurufasülye pilav yedim, 1 kilo fazla çıktım şu an karnım nasıl şiş anlatamam.
ben anladımki pirinç ve bulgur bende şişlik yapıyor belki sendede yapıyordur.ama fasulyeninde etkisi olmuş olabilirmi bilmiyorum ki. :CüvCüv:
bulgur bulgur anacım o şişiriyor bak birdaha ye gene şişeceksin.bence bunları çıkaralım hayatımızdan ama öyle güzel lezzetlerki gelde çıkar çıkarabilirsen. cokacimcoook

güüüünaaaayydııınnnnn
dosbacım kısır yedin şiştin bence şekeeeeeerrr
suyunuda az içmişsen
ben tam 3 lt su içtim vallaa zemuszemus
ah bende içebilsem şu suyu inanıyorum ki kilo sorunum kalmıcak ama nerde lt içsem şanslıyım. mafoldumben

seni üşengeç seni nerelerdesin sen.hadi bakalım gel çabuk hayatım emirelden aldığın gazla sende verirsin artık kiloları. kaydirigubbakcemile

sıcak havalar bende genelde baş ağrısı yapar.belki seninde öyle birşeydir.bugün çarşıya gittim feci bir başağrısıyla döndüm.artık alışasıya kadar çekiyorum.

karamanlıyı unuttun sankim. CADIARZU

canım çok çok geçmiş olsun.aynı sorunu yaşıyoruz.benim ananem almanyada yaşıyor kışın gelmişti yaza tekrar gelicem diye gitti.ama rahatsızlandı oda bilincini kaybetti yatalak oldu.dua ediyoruz iyileşsede gelse diye annem gönderdiğine bin pişman.ama nerden bileceksin ki.sadece dua ediyoruz elimizden birşey gelmiyor.inşallah senin ananende hayırlısı ile iyileşir. :teselli:

dosbacım tatil planı varmı sende

tatile giden olursa benide götürsün lütfen. duyurulur! a.s.

ben bugün ne yedim yazıyorum. sabah pk çubuk kraker bardak vişne suyu.(dr. gitmeden atıştırdım)
öğlenden sonra 2 ad krep,domates salatalık peynir,yarım elma çok oldu biliyorum ama inanın çok açtım.
akşam yemeğinde ise bezelye kavurma yerim başkada birşey yemem sanırım. cokacimcoook

adcım doktor ne dedi?
meliscim tatil planlarımız yattı gibi... geçenlerde çok sıkıntı yapmıştım ama kısmet... belli olmaz tabii
senin tatil planın var mı??
su olayını tekrar çözecem umarım ...
ara olarak karpuz yedim
akşama çok acıktım böle olursa çok yerim şimdi çok hafif ne yiyebilirim...
ahh burda olsaydınız da tavsiye verseydiniz(

kkızlar kaçgündür gündüzleri nete giremiyorum nasılsınız az kaldı bende sizler gibi şiş dolaşıyorum mens dönemimde yaklaştı hergün olacam diye kalkıyorum tık yok ama şişlik artıyor tahmin üzere üst beden resmen bir buçuk beden artıyor herneyse melisciğim geçmiş olsun allah acil şifalar versin ayrıca teklifin çok güzel grubun en şişgosu olduğumu farkettim kızlar nick mi değiştirecem pazartesinden itibarenm enşişgo melzeyit olarak giriyorum melisciğim bilgine

onasılbir günaydındı dosbacım
bezgin bezgiinnn
güüüünaaayyyddddddddııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt

selam kızlar.umarım herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür.bugün hava biraz kapalı,o yüzden biraz durgunum.oğluşumda uyandı,birazdan yemekleri yapmaya başlarım oğlumun karnını doyururum.bugünde böyle geçip gider.dün akşam saat 6.30 da yürüyüşe gittim,yürüyüşe gitmeden önce 1 lt su içmiştim haliyle sürekli wc ihtiyacım geliyordu.gitmeden önce son bir kez tekrar girdim.çıktım yürüyüşe anacım 2.km de tekrar gelmezmi, 2 km sonra wc var sabrederimdedim ama,nerdeee ölüyorum zannettim, ya bir bastırdı ki sormayın kızlar çatlıcam, bende renk menk kalmadı zaten yürüyorum ama şekilden şekile giriyorum,şimdi geri dönsen zaten yolu yarıladım,birde mahalledekilerde şimdi niye erken döndün dicek bizim hatunlar,mişim geldide döndüm diyemem,yaz geldi ya hepsi döküldü sokaklara.ama tek çare o gibiydi otobüse atlayıp eve dönecektim yalnız bizim mahalleye giden otobüsün gelmesine daha vardı o zamana kadar ben zaten olduğum yere bırakırdım,az ilerde tanıdığımız oturuyordu ama oda evde yoktu. bir hışımla gözümü kapadım ve wc nin olduğu yere kadar geldim ama nasıl rahatladım nasıl rahatladım sevincimden ağlıcam o derece yani.işte böyle kızlar dün büyük bir badire atlattım,ama akıllandım bir daha yürüyüşe çıkmadan 2 saat önce su içmeyi bırakıcam. bu arada dün akşam yumurtalı bezelye falan yemedim,yani akşam yemeği yapmadım.çay içtim sadece.dosbacım dün dr başımdaki sivilceler için gittim,doğumdan 1 yıl sonra geçmesi lazım dedi,eğer karnım aç olsaydı test yapacaktı.1 ay sonra gel test yaparız dedi.şampuan ve damla verdi birde saç dökülmem için bir ilaç verdi. bağırsak sorunum içinde 6 ay ilaç kullanıcam ayrıca kafandaki sorunlar düzelmeden şişlik hissinde düzelmicek dedi.bilmiyorum valla şimdi ilaçları kullanıcam faydalarını görürüm inşallah. bugünden itibaren su içmeyi sıklaştırıyorum.3 ad pet şişe var onları doldurup doldurup içiyorum.günde 3 lt içsem herhalde farkeder.

Son düzenleme:
günaydınlar kızlarrrr ben hiç kilo verememişim ya sanırım bünyem durdu

bende 500 gr almıştım bu sabah tartıldımm çok kötüü mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
3l su içsen düşünemiyorummm sırnaşık şey

valla bende düşünemiyorum sabahtan beri kaç kere gittim halim harab bacılllaaarrrrr. delikafadulden

kızlar merhaba,
işteyim off yine çok yoğun derslerim bitti rahat edeyim derken kulüp öğrencileri aldı kulübe götürdü beni. Bizim bölümün kulüp danışmanıyım da bir sürü soruları birikmiş. Off dert b,ir değilki.
ama şikayet etmiyorum adcım herşeye rağmen çalışmak çok güzel. Sen de kafana göre bir iş bulabşilirsin umarım. Çok tatlı gerçekten oğluşun. Fotoğraf makinesi görünce 180 derece değişiyorlar, benimki kameralara oynuyor, ağlarken bile gülmeye başlıyor.

listeden herkes memnun sanırım, denetlemeler başlasın o halde herkes gurubunu tırtıklasın. Adcım karamanlıyı unutmadım o aktif olarak yarışmıyor onsdan yazmadım. Ama karamanlım bu arada durumun nasıl, kilo almıyorsun değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…