10-15 dak bir işim var yapıyımda
yatıyım leptinler çalışsın bolca
yatarkende bolca zihinden kosarım artık
herkese iyi geceler kızlar
hilalcim sana çok olmasın ben de yapabilirim
bide ponponun yerine turta talip olmuştu sanki
spor yaptım yazıyım hemen
30 dak leslie
10 dak oklava hareketi
toplamda
240 dak oldu bu hafta
betül liste yapıyomu bilmiyorum ama yazdım
inşallah Allah utandırmasın bu hafta 1 kilo hedefim yani 55.8 olacam ve cuma gününe kadar tartılmıycam
deryacım zihinden sporuda eksik etmeyeceğim
bu arada en son cuma tartılmıştım ben duramazdım ya söz verdim kendime
10-15 dak bir işim var yapıyımda
yatıyım leptinler çalışsın bolca
yatarkende bolca zihinden kosarım artık
herkese iyi geceler kızlar
Selam kızlar bu gün giremedim yine anca bitti eşimin işi dün aksam mesaj sayımı atmayı unutup çıkmışım baş ağrısından ölüyordum özür dilerim.
Sabah
1 adet kepekli ayçekirdekli simit
beyaz peynir
zeytin
domates
salatalık nane
öğlen
1 şekersiz kahve
akşam
1 tabak makarna domates soslu
gece çok acıktım ve biraz çerez yedim
1 bardak ta süt içtim.
Sizi çoook seviyorum... Bu arada bahçe temizliği yaptım ellerim harap yarın da devamını getireceğim sonra size resmini çekerim çiçeklerimin :)
Birde arkadaşlar ikea ya evi yakın olan varmı bir saksı beğendim Eki Görüntüle 360330 bunu ve Eki Görüntüle 360331 bayıldım hatta :)
geçmişe bakamıyorum
sinemadan yeni geldik
hemen yatacağım çok uykum var
yarında anneme kl-almaya gidiyorum
salı akşamı görüşürüz kısmetse
iyi geceler
Birde arkadaşlar ikea ya evi yakın olan varmı bir saksı beğendim Eki Görüntüle 360330 bunu ve Eki Görüntüle 360331 bayıldım hatta :)
Su benim aldığım buymuş senin baktığın sanırım daha küt
Canım turtayı da bir daha ki mesaj sayımlarında eklerim biliyorsunuz zaten benim mesaj sayımım yok, önceki kaptan yazmıyordu ben de öyle devam ettim ama bu tarz olmayan arkadaşların yerine her zaman yapabilirim.Hem içim de rahat oluyor böyle olunca ..
Maşallah sporun da çok güzel devam ediyor.
Ben de şu bol kaçamağımdan sonra bir tartılayım diyorum ama kararsızım ..
Fefi canım aynısı ondan almak istiyorum ama malesef internet sitesinde satışta yok taktım bunlara istanbula gidip alasım var o kadar yani :)))
Hilalim dediğim gibi yok internet sitesinde yoksa kaşırırmıydım hemen atlardım bakiim olmadı konu açacağım belki yakında oturan biri vardır. İkea benim vazgeçilmezimdir.
İyi gecelerr ..
Ben de yarın erken kalkacağım ama henüz yatmadım, yine de kendimi çok iyi hissediyorum.
Geçmiş olsun Su'cum kendine dikkat et olur mu ?
Afiyet olsun Su'cum.
Ye lütfen senin menün az olduğundan korkuyorum geçen de dediğin gibi anoreksiya gibi bir durum olacak diye.
Ayy çok güzel bu saksılar.
İkea nerede bilmiyorum bile ama sanırım internetten de alınıyor.
Hangi filme gittiniz Semiha?
Görüşürüz ..
Fefi canım aynısı ondan almak istiyorum ama malesef internet sitesinde satışta yok taktım bunlara istanbula gidip alasım var o kadar yani :)))
Hilalim dediğim gibi yok internet sitesinde yoksa kaşırırmıydım hemen atlardım bakiim olmadı konu açacağım belki yakında oturan biri vardır. İkea benim vazgeçilmezimdir.
afiyet olsun sucumSabah
1 adet kepekli ayçekirdekli simit
beyaz peynir
zeytin
domates
salatalık nane
öğlen
1 şekersiz kahve
akşam
1 tabak makarna domates soslu
gece çok acıktım ve biraz çerez yedim
1 bardak ta süt içtim.
kolay gelsin resimleri bekliyoruzSizi çoook seviyorum... Bu arada bahçe temizliği yaptım ellerim harap yarın da devamını getireceğim sonra size resmini çekerim çiçeklerimin :)
çok güzelmiş gerçektenBirde arkadaşlar ikea ya evi yakın olan varmı bir saksı beğendim Eki Görüntüle 360330 bunu ve Eki Görüntüle 360331 bayıldım hatta :)
tartılma moralin bozulmasın hilal
Canım turtayı da bir daha ki mesaj sayımlarında eklerim biliyorsunuz zaten benim mesaj sayımım yok, önceki kaptan yazmıyordu ben de öyle devam ettim ama bu tarz olmayan arkadaşların yerine her zaman yapabilirim.Hem içim de rahat oluyor böyle olunca ..
Maşallah sporun da çok güzel devam ediyor.
Ben de şu bol kaçamağımdan sonra bir tartılayım diyorum ama kararsızım ..
İyi gecelerr ..
Ben de yarın erken kalkacağım ama henüz yatmadım, yine de kendimi çok iyi hissediyorum.
Geçmiş olsun Su'cum kendine dikkat et olur mu ?
Afiyet olsun Su'cum.
Ye lütfen senin menün az olduğundan korkuyorum geçen de dediğin gibi anoreksiya gibi bir durum olacak diye.
Ayy çok güzel bu saksılar.
İkea nerede bilmiyorum bile ama sanırım internetten de alınıyor.
Hangi filme gittiniz Semiha?
Görüşürüz ..
çok güzelmiş ya elifSu benim aldığım buymuş senin baktığın sanırım daha küt
bu mutfak gereçleri çok güzelde ev benim olmadığında tasınırken kırılıyoBernardo da % 50 indirim vardı kızlar fincan takımına bayıldım sanırım bu ay ki bütçemi mutfağa yatıracağım
Bu arada indirim kale canter da ki bernardodaydi
afiyet olsun baya büyük tabakmışBuda öğle yemeğim
bence su bu daha yaratıcı ve güzel olmuş güle güle kullanVe size yaptığım saksıyı göstereyim evde işe yaramayan havlu kenarından yaptım :)
Eki Görüntüle 360412
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?