MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
2 tane kadınbudu köfte
1 dilim tambuğday ekmeği
2 çatal ucu ayva tatlısı
Ara
1 dilim yaş pasta
Akşam
2 küçük dilim t.buğday ekmeğinin arasında sucuklu tost
(Pastayı telafi etmek için akşam yemeyecektim ama pastadan dolayı kan şekerim alt üst oldu mecburen yedim)
Bugün tam kaçamaklık olmuşum
Su 2,5 lt olur, 2 fincan yeşil çay, 1 fincan ayvalı ıhlamur
Aman sekerim bende bisi sandim olsun afiyet olsun
Hilalcim nolur beni mazur gor telden giriyorum net çok yavaş mesaj sayılarını toptan yollasam olur mü?
Tamam canım uygun olduğunda atarsın bana ..
Kızlar ben kaçıyorum. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman
İyi geceler canım...Kızlar ben kaçıyorum. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiin
Bugun en erkenci benim sanirim
GÜNaydın kizlaaaarrrr evde ki internetim de sorun var sınır oldum
Bugun ki menum:
kahwalti:
melemen
maydonoz
iki zeytin
Oglen:
sehriyeli hazir corba
salata
aksam:
bir dilim soslu kek:26:
Su: 1 lt
Günaydın Hanımlar...
Üfff, başım çatlayacak sanki... :95:
Gunaydin
Benim de kahvalti yapasim yokk
Ne yiycegimi bilmiyorum
Yumurta peynir yerdim aslinda ama yaninda yesillik fln yok canim istemiyor o yuzden
Duraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için;
1. Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.
2. Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerinde et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebze yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.
3. Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın
4. Her gün sürekli tartılmayın; tartıda kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.
5. Sıvı alımınızı arttırın.
6. Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.
7. Bu dönemin geçici olacağını unutmayın; mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.
8. Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.
9. Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.
10. Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.
11. Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.
Tamda benim yaptıgım hatalar
Duraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için;
1. Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.
2. Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerinde et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebze yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.
3. Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın
4. Her gün sürekli tartılmayın; tartıda kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.
5. Sıvı alımınızı arttırın.
6. Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.
7. Bu dönemin geçici olacağını unutmayın; mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.
8. Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.
9. Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.
10. Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.
11. Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?