obez insanlarla ince insanlar arasındaki fark yağ hücresi sayısı değil,bu hücrelerin büyüklüğüdür.şişmanladıkça daha fazla yağ hücresi üretmezsiniz;ergenlik çağında yağ hücresi sayınız neyse ,sabit kalır.Tek fark daha fazla yağ depoladıkça ,her hücre içindeki yağ globüllerinin büyümesidir.Bu arada ,kaslar'daaynı şekilde çalışır:daha fazla kas hücresi üretmezsiniz sadece kas hücreleri genişler.
obez insanlarla ince insanlar arasındaki fark yağ hücresi sayısı değil,bu hücrelerin büyüklüğüdür.şişmanladıkça daha fazla yağ hücresi üretmezsiniz;ergenlik çağında yağ hücresi sayınız neyse ,sabit kalır.Tek fark daha fazla yağ depoladıkça ,her hücre içindeki yağ globüllerinin büyümesidir.Bu arada ,kaslar'daaynı şekilde çalışır:daha fazla kas hücresi üretmezsiniz sadece kas hücreleri genişler.
Bunu biliyordum ama tersi de geçerli yok olmuyorlar.
Yani biraz fazla yediğimizde hemen tekrar gelişiyolar.
Çocukluuğunda zayıf olanlarsa şanslı hücrelerin büyüme miktarı belli sonuçta.
Bunu biliyordum ama tersi de geçerli yok olmuyorlar.
Yani biraz fazla yediğimizde hemen tekrar gelişiyolar.
Çocukluuğunda zayıf olanlarsa şanslı hücrelerin büyüme miktarı belli sonuçta.
Kızlar bu gün neredeyse 1 yıldır görmediğim insanları gördüm ve şok oldular zayıflamama ne yaptın bize de söyle sırrını falan dediler anlattım diyetimi :))
benim en rahatsız olduğum yerim gıdığımdı o bile gitmiş süper bir duygu zayıflamak hele eski kıyafetleri giyince bolluk resmen insana daha bir azim veriyor. Yanlız canım bu ara çok pilav istiyor. 4 aydır pilav hiç yemedim. Eve pirinçte almıyorum ama tavuklu nohutlu pilav kokuyor burnuma :)
Bu süper o zaman ondan mı ben geri almadım acaba evlendiğimde 47 kiloydum ben. Ebruda şanslı olanlarımızdan...
Kızlar bu gün neredeyse 1 yıldır görmediğim insanları gördüm ve şok oldular zayıflamama ne yaptın bize de söyle sırrını falan dediler anlattım diyetimi :))
benim en rahatsız olduğum yerim gıdığımdı o bile gitmiş süper bir duygu zayıflamak hele eski kıyafetleri giyince bolluk resmen insana daha bir azim veriyor. Yanlız canım bu ara çok pilav istiyor. 4 aydır pilav hiç yemedim. Eve pirinçte almıyorum ama tavuklu nohutlu pilav kokuyor burnuma :)
Hehehehehe ben önceden hep zayıftım. O zaman ben dikkat edersem kolay kilo almam.
aynen bende hilal şimdide canım nohutlu pilav çekti
Kesinlikle sizin şansınız bu, ben incecik olduğumu pek hatırlamam, sporla profesyonel ilgilendiğim zamanlar çok sıkı çok güzeldi vucudum ama o zaman bile hafif balık etliydim.
Ayy nasıl istedi canım, bu akşam çok açımm ..
Ben de dikkat edince kolay kolay almıyorum ama insanlıktan çıktığım dönemlerde pat diye alıyorum.
Afiyet olsun canım. Bu arada sen benim menümü görmedin sanırım.
[/I]
Aman haaa Gülçin'cim . Hemde beyaz ekmek bence dediğin gibi kahve yap sen kendine. Yada tarçınlı süt iç biraz. Belki keser. [/SIZ
Bence zaten benim kilo almamın en büyük nedeni hipotiroitti yoksa ben hep çok yiyen ama kilo almayan insanlardan oldum. Çok uzun süre hipotiroittim bence çünkü birden kilo aldım ben. Ve hiç veremedim ne zaman ilaca başladım o zaman başladı gitmeye kilolar.
aynen bende hilal şimdide canım nohutlu pilav çekti
Görüşürüz ..kızlar ben çıkıyorum kendime bir kahve yapıp çocuklarada süt içireceğim belki biraz daha spor yaparım
Bence zaten benim kilo almamın en büyük nedeni hipotiroitti yoksa ben hep çok yiyen ama kilo almayan insanlardan oldum. Çok uzun süre hipotiroittim bence çünkü birden kilo aldım ben. Ve hiç veremedim ne zaman ilaca başladım o zaman başladı gitmeye kilolar.
[video=youtube;p2Rch6WvPJE]http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE&ob=av3e[/video]
Size bu şarkıyı gönderiyorum canlarım nostalji yapalım :)
Fefiiii hoşgeldin sana gönderdiğim mesajı aldın mı canım??
[video=youtube;p2Rch6WvPJE]http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE&ob=av3e[/video]
Size bu şarkıyı gönderiyorum canlarım nostalji yapalım :)
Fefiiii hoşgeldin sana gönderdiğim mesajı aldın mı canım??
Aaa görmedim kaçamak mivarr yoksaaaa telden giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?