Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok berbat bir haldeyim.
Soğan halkası benim zayıf noktam, oda arkadaşım soğan halkası ve patates kızartması alıp gelmiş yanına da kola offfff

Bende kaçamak diyince birşey sandım afiyet olsun canım...

Çok berbat bir haldeyim.
Soğan halkası benim zayıf noktam, oda arkadaşım soğan halkası ve patates kızartması alıp gelmiş yanına da kola offfff

Sakın haaaaaaaaaaaaaaaaa Hilallllllllllll bu hafta kotanı doldurdun. Cumayı düşün beni düşün sakın + çıkma cuma günü. Yeme sakın.

Bende kaçamak diyince birşey sandım afiyet olsun canım...

Bu benim diyete başladığım 26 Aralık tarihinden bugüne yaptığım ilk kaçamak (1 lokma tatlıyı saymazsak)

Sebebide bugün kızımn doğum gününü kutladık. Yoksa yemezdim zaten

Bu benim diyete başladığım 26 Aralık tarihinden bugüne yaptığım ilk kaçamak (1 lokma tatlıyı saymazsak)

Sebebide bugün kızımn doğum gününü kutladık. Yoksa yemezdim zaten

Bence okuldan kaçmayan öğrenci öğrenci değildir bir kere bile kaçamaksız da diyet yapana diyet yaptı demem ben

Yemiyorum ebru yemiyorum
Ama kesin bir yerim şişecek

Yavrum yaaaaaa kıyamam ben sana. Söyle o ev arkadaşına gelip oraya onun kulaklarını çekeceğim. Yapılır mı bu yaaa akşam akşam. Cuma geçsin haftaya yeee hala canın çekerse.

Yavrum yaaaaaa kıyamam ben sana. Söyle o ev arkadaşına gelip oraya onun kulaklarını çekeceğim. Yapılır mı bu yaaa akşam akşam. Cuma geçsin haftaya yeee hala canın çekerse.

Çek Ebru'cum çek kız ona
Ne haldeyim bir bilsen şimdi ..
Tamam eğer cuma artıda çıkmazsa yerim olur mu ?

Bence okuldan kaçmayan öğrenci öğrenci değildir bir kere bile kaçamaksız da diyet yapana diyet yaptı demem ben

Sen böyle deyince aklıma Hilal'e dediklerim geldi. Okuluna git diye kaç defa söyledim. Şimdi benim üniversite yıllarım geldi aklıma ben bırak dersi okula bile uğramadan bitirdim. Bide burda Hilal'e öğüt vermişim, Unutmuştum o anlarımı sen söyleyince okuldan kaçmak diye hatırladım birden gülümsüyorum şimdi

Son düzenleme:

Çek Ebru'cum çek kız ona

Bak yaaaa bide pazarlık yapıyor. Tamam o zaman sen Cumaya + çıkma hatta birazcık kilo ver ne yersen ye cumadan sonra.

:) dimi ama ele veririz talkımı kendimiz yutarız salkımı :)))))

Çek Ebru'cum çek kız ona

Gerçekten arkadaşına yuh diyorum bile bile de yapılırmı bari kokusuz birşey yesin nasıl da kokmuştur avucunu yalada gögsüne sür şişmesin

Ben de geçen dönem aynen öyleydim Ebru bu dönem daha iyiyim yarısına gidiyorum artık

Bak yaaaa bide pazarlık yapıyor. Tamam o zaman sen Cumaya + çıkma hatta birazcık kilo ver ne yersen ye cumadan sonra.

Ne düşünüyorsun cuma günkü kilomla ilgili içine ir şey doğuyor mu Ebru

Sürdüm Su'cum sürdüm ..
Ama kıvranıyorum resmen

Ben seni geçtim Hilal'cim kendime dua ediyorum umarım - çıkarım diye

Sen kıtlığa mı girdin Hilal acaba??

İşte o diyetten o diyete atladın bence ondan oldu bu Bende diyet miyet kalmadı aslında ya orası ayrı resmen saçma bir beslenme şekline dönüştü beslenmem.

Son düzenleme:

Yazık ya bize Ebruu, halimize bak
Yarın sabah ne yesem diye hayal kuruyorum ..

Noldu canım yaaaa sana içine ne kaçtı senin. Sen böyle değildin eskiden

Ayyyy koptum yaaaa gülmekten. Söyle bakim ne kaçtı içen

Sen niye kıtlığa girdin mi Hilal acaba??

İşte o diyetten o diyete atladın bence ondan oldu bu Bende diyet miyet kalmadı aslında ya orası ayrı resmen saçma bir beslenme şekline dönüştü beslenmem.

Su'cum kaç gündür kaçamak yapıyorum ya onun etkisi bence .. :26:

Noldu canım yaaaa sana içine ne kaçtı senin. Sen böyle değildin eskiden

Ayyyy koptum yaaaa gülmekten. Söyle bakim ne kaçtı içen

Bence bildiğim öküz hatta 2 öküz kaçtı içime
Kavga edip duruyoruz şimdi öküzcüklerimle

Su'cum kaç gündür kaçamak yapıyorum ya onun etkisi bence .. :26:

Bence bildiğim öküz hatta 2 öküz kaçtı içime
Kavga edip duruyoruz şimdi öküzcüklerimle

Ah kuzum benimmmm o öküzlere tren ekosu ver hafiften hafiften hareketsiz kalsınlar da acıkma birde ben telkin veriyorum oruçluyken niyeti yenileyince acıkmıyorsun ya aynısını düşün ben çok acıkıyorum ve diyorum ki diyet koydum adını Allahım versin sabrını :)) bunu dene :)

vee eskilerden ikinci en sevdiğim şarkı geliyor :) [video=youtube;d27gTrPPAyk]http://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk&ob=av2e[/video]

Tamam canım bunu da deneyeyim, yemin edecektim neredeyse biraz önce cesaret edemedim
Şİmdi kırmızı meyveli bitki çayı yaptım biraz rahatlatır heralde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…