Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereus şeker günaydın??
nasılsın??
hoş öğlen oldu sayılır ama ben bugün geç kalktım...
sabah 2 dilim ekmek ile kahvaltı yaptım
öğlen meyve yemeği düşünüyorum....

güünaydıınn birteneemmm opuyorumnanaktan Şeniz
iyiyimm çok iyiyimmm kaynıyor hihoyyyt hihoyyyt
ben yarım ekmek yedim çayım çok az şekersizdi 1 bardakdı
zeytin 1 tane yediimm
sabah tartı yine bana serap gösterdi 63.6:1shok:
:1closedeyes: tartıda manyadıı

bende olmadımm çok acayip yoğurt yeme isteği var içimde
yakındır olmam

dosbacımmm belkide hamişsindiiirr alkisalkisalkis delikafadulden :CüvCüv:

canım hamiş olmak tabii ki müthiş bi duygudur ama bu kilo ile hamile kalırsam seneye beni kk bile almazlar yasakkelime
herhalde 70 ile hamiş kalsam en az 80-82 olurum
bu da benim için çoook daha zor olur
kısmet tabii

günaydım kızlar bu gün bende moral sıfır kız nereus senin gazına gelip yedim yedim bu sabah tartıda 62.7 yi gördüm gerçi çok fazla kaçırdım bu hafta anca bu aldığımı veririm herhalde
e sende emirelim oldumu şimdi. :tomato: sen niye gaza geldin anlamadım.tabi yiyesin vardı bahanen nereus oldu.anacım seninle onun metabolizması birmi.hadi bakem topla kendini.bu hafta bol yeşillik ve meyve tüket bak ensendeyim haberin olsun.yok öyle gaz maz. klava: bak yersin domatesleri oklavaları.
canım sıcak artışı kadın ücudunu çok etkiler gecikmen ondan dolayıda olmuş olabilir.e malum yaz ayındayız.bugün yarın olursun umarım yada biz güzel haberler duyarız. :CüvCüv: hihoyyyt

canım hamiş olmak tabii ki müthiş bi duygudur ama bu kilo ile hamile kalırsam seneye beni kk bile almazlar yasakkelime
kısmet tabii
canım benim o kadar sıkıntı yapma dikkat edersen sende melis gibi 9 ayda eski kilona dönersin.ondan sonrada tekrar kaldığın yerden devam edersin.herşeyin hayırlısı. ama dikkat etmek çok önemli tabi. kaydirigubbakcemile5
ayrıca geçmişolsun dileğin için teşekkürler hayatım dün yazamadım. a.s.

umarım canım...
artık annede olmak istemiyor değilim zaten hep kilolarım için erteledik.. artık ya veririm yada :) kısmet tabii
sen nasılsın adcım ??

kısmet tabii

hayırlısı canımm ya bizim meleklerde verdiler ama emzirirkende biraz daha enerji sarf ediliyor heralde
zayıfla ozaman ondan sonra bebikimiz olsunn :1hug:

şişgooooooooooooooooo nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

marulun faydaları.
Sinirleri yatıştırır. Uykusuzluğu giderir. Sinirsel kalp çarpıntılarını keser.
Erkeklerde aşırı cinsel istekliliğin azaltılmasında kullanılır. Kabızlığı önler, hazmı kolaylaştırır. Basur memelerinde faydalıdır. Kandaki şeker miktarını düşürür, kanı temizler. Nekahat devresinin kolay atlatılmasında yardımcı olur. Bol idrar söktürür. Romatizma tedavisinde de yararları görülen bitki, karaciğer ve dalaktaki şişkinlikleri indirir. Göğsü yumuşatır. Böbrek iltihaplarında iyidir. Marul suyu, ergenlik sivilcelerini giderir, yüze tazelik ve güzellik verir. Lapası, kan çıbanı, apse ve yanıklarda kullanılır. Asabi öksürükleri keser. Anne sütünü artırır.

iyiyim dosbacım sende iyi ol.kendini sıkma lütfen kilo verememek dünyanın sonu değil hayatım tabi sağlık açısından çok önemli.ama işin içine bebiş girince işler değişir.çocukda yaparsın kiloda verirsin.ayrıca birşey söyliyim bir arkadaşım hamileyken kilo vermişti.yani gebelikte diyet diye birşey var bunu dr un senin durumuna göre karar veriyor.sadece bebek kilo alıyor ama sen almıyosun hatta veriyorsun.hatta ve hatta gebelikte diyabetim çıktığı için bende diyet yaptım ve şeker hapı yüzünden 7 aydan sonra kilo almadım.sadece oğlum aldı.onu iyice bir araştırırız hayatım sıkma sen kendini.

canım çok güzel bi bilgi vermişsin... bende çok severim marulu... bi de sütteki kadar kalsiyum içeren bi sebzedir... yani süt sevmeyenlere tavsiye edilir...

canım benim sorduklarım hamilelikte diyet yapamazsın demişlerdi...
eğer öyle bi imkanım varsa doktor kontrolünde en azından bebeğe zarar vermeyecek şekilde çok az kilo almak istiyorum
canım valla moral oldu

bu arada 1 lt su bitti akşama kadar 3lt tamamlarım artık...
tekrar kendime gelmeye başladım sanırım

merhaba meliscim durumum iyi sayilir yok kilo almadim iste ayin 25, de tekrar dr gidecem o zaman belli olacak insallah kortizonu birakirim da tekrar donerim araniza

bu arada 1 lt su bitti akşama kadar 3lt tamamlarım artık...
tekrar kendime gelmeye başladım sanırım

canım 2 lt su bitirdim ben zemuszemus
az içtin bacımm içmeye devaaammmmm hihoyyyt hihoyyyt

karamanlı ablacıımmm hoşgeldiinn
inşallah eski sağlığına kavuşpp aramıza dönersin bomba gibii opuyorumnanaktan Şeniz

evet daha 2 lt daha içcem ama şimdik yeşil çayımı içiyorum

karamanli melzeyit hoşgeldiniz..

kızlar sonunda mens oldum acayip ağrım var adım atamıyorum bu hafta kötü geçecek ve ayrıca bi kaçamak yaptım ve pişi yaptım 4 tane yedim sefam olsun napayım mens döneminde hamile gibi aş eriyorum nereus kuzum yoğurttan bahsetmişsin bu dönemle bağlantısı ne merak ettim ben dün yemeye çalıştım miğdem bulandı

ablacım benle bağlantısı var
ben regl olcağım zaman canım çok felaket yoğurt çekiyor cokacimcoook
birde çok yemek yeme isteiği vee tatlı krizleri -tatlicadiarzu-
ordan şey ediyorumm anlıyorum yanii
son zamanlardada içine bol kuru nane döküp yiyorum biraz bastırıyor açlığı
bir zamanlar sankim nanenin iştah kestiğini duymuştum CADIARZU

kızlar ay hepiniz burdasısnız ama kızızm başımda bekliyorum oyun oynayacak nereus bende aynı durumdaydım ama artık oldu bitter o can çekmeleri neyse iyi sohbetler Acıbiber hoşgeldin bu arada

hatunlar evcazıma döndüm ve sizlerleyeyim. sabah klasik kahvaltı öğlen de meyve yedim bu haft aişi sıkı tutmak lazım haberiniz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…