nereus şeker günaydın??
nasılsın??
hoş öğlen oldu sayılır ama ben bugün geç kalktım...
sabah 2 dilim ekmek ile kahvaltı yaptım
öğlen meyve yemeği düşünüyorum....
bende olmadımm çok acayip yoğurt yeme isteği var içimde
yakındır olmam
dosbacımmm belkide hamişsindiiirr alkisalkisalkis delikafadulden :CüvCüv:
e sende emirelim oldumu şimdi. :tomato: sen niye gaza geldin anlamadım.tabi yiyesin vardı bahanen nereus oldu.anacım seninle onun metabolizması birmi.hadi bakem topla kendini.bu hafta bol yeşillik ve meyve tüket bak ensendeyim haberin olsun.yok öyle gaz maz.günaydım kızlar bu gün bende moral sıfır kız nereus senin gazına gelip yedim yedim bu sabah tartıda 62.7 yi gördüm gerçi çok fazla kaçırdım bu hafta anca bu aldığımı veririm herhalde
canım sıcak artışı kadın ücudunu çok etkiler gecikmen ondan dolayıda olmuş olabilir.e malum yaz ayındayız.bugün yarın olursun umarım yada biz güzel haberler duyarız. :CüvCüv: hihoyyytgünaydıııın
yeni bi gün.... yeni bi hafta...
akşam muhabbet çok güzelmiş her akşam giriyodum ama kimse olmuyodu(
neyse bu hafta hem çok paylaşım hem çok kilo kaybı olcak buna inanıyorum...
kızlar adet olmadım !!! test yaptım çıkmadı pazartesine kadar olmazsam bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum ???
çookkk şişim...
canım benim o kadar sıkıntı yapma dikkat edersen sende melis gibi 9 ayda eski kilona dönersin.ondan sonrada tekrar kaldığın yerden devam edersin.herşeyin hayırlısı. ama dikkat etmek çok önemli tabi. kaydirigubbakcemile5canım hamiş olmak tabii ki müthiş bi duygudur ama bu kilo ile hamile kalırsam seneye beni kk bile almazlar yasakkelime
herhalde 70 ile hamiş kalsam en az 80-82 olurum
bu da benim için çoook daha zor olur
kısmet tabii
canım hamiş olmak tabii ki müthiş bi duygudur ama bu kilo ile hamile kalırsam seneye beni kk bile almazlar yasakkelime
herhalde 70 ile hamiş kalsam en az 80-82 olurum
bu da benim için çoook daha zor olur
kısmet tabii
marulun faydaları.
Sinirleri yatıştırır. Uykusuzluğu giderir. Sinirsel kalp çarpıntılarını keser.
Erkeklerde aşırı cinsel istekliliğin azaltılmasında kullanılır. Kabızlığı önler, hazmı kolaylaştırır. Basur memelerinde faydalıdır. Kandaki şeker miktarını düşürür, kanı temizler. Nekahat devresinin kolay atlatılmasında yardımcı olur. Bol idrar söktürür. Romatizma tedavisinde de yararları görülen bitki, karaciğer ve dalaktaki şişkinlikleri indirir. Göğsü yumuşatır. Böbrek iltihaplarında iyidir. Marul suyu, ergenlik sivilcelerini giderir, yüze tazelik ve güzellik verir. Lapası, kan çıbanı, apse ve yanıklarda kullanılır. Asabi öksürükleri keser. Anne sütünü artırır.
iyiyim dosbacım sende iyi ol.kendini sıkma lütfen kilo verememek dünyanın sonu değil hayatım tabi sağlık açısından çok önemli.ama işin içine bebiş girince işler değişir.çocukda yaparsın kiloda verirsin.ayrıca birşey söyliyim bir arkadaşım hamileyken kilo vermişti.yani gebelikte diyet diye birşey var bunu dr un senin durumuna göre karar veriyor.sadece bebek kilo alıyor ama sen almıyosun hatta veriyorsun.hatta ve hatta gebelikte diyabetim çıktığı için bende diyet yaptım ve şeker hapı yüzünden 7 aydan sonra kilo almadım.sadece oğlum aldı.onu iyice bir araştırırız hayatım sıkma sen kendini.
kızlar merhaba,
işteyim off yine çok yoğun derslerim bitti rahat edeyim derken kulüp öğrencileri aldı kulübe götürdü beni. Bizim bölümün kulüp danışmanıyım da bir sürü soruları birikmiş. Off dert b,ir değilki.
ama şikayet etmiyorum adcım herşeye rağmen çalışmak çok güzel. Sen de kafana göre bir iş bulabşilirsin umarım. Çok tatlı gerçekten oğluşun. Fotoğraf makinesi görünce 180 derece değişiyorlar, benimki kameralara oynuyor, ağlarken bile gülmeye başlıyor.
listeden herkes memnun sanırım, denetlemeler başlasın o halde herkes gurubunu tırtıklasın. Adcım karamanlıyı unutmadım o aktif olarak yarışmıyor onsdan yazmadım. Ama karamanlım bu arada durumun nasıl, kilo almıyorsun değilmi?
bu arada 1 lt su bitti akşama kadar 3lt tamamlarım artık...
tekrar kendime gelmeye başladım sanırım
evet daha 2 lt daha içcem ama şimdik yeşil çayımı içiyorum
karamanli melzeyit hoşgeldiniz..
kızlar sonunda mens oldum acayip ağrım var adım atamıyorum bu hafta kötü geçecek ve ayrıca bi kaçamak yaptım ve pişi yaptım 4 tane yedim sefam olsun napayım mens döneminde hamile gibi aş eriyorum nereus kuzum yoğurttan bahsetmişsin bu dönemle bağlantısı ne merak ettim ben dün yemeye çalıştım miğdem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?