Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

burda bu hawada kurumaz tuh napsam ki :2:

Kiz gulcin dun de sordum ama cvplamadin shred bes gundur yapiyormussun faydasi oldu mu bi
gelisme war mi vucudunda ??
canım daha ölçülerimi almadım bugün 6 gün oldu kaslarım ağrıyo yaparken çok eğleniyorum ama fark var gibi daha yolun basındayım 30 günlük bir süreç bu

tamam saol canım

Bugun ki menumu yazayim:

kahwalti:
1 fincan sut

Oglen:
iskembe corbasi
iki dilim ekmek
(disarda oldgm icin)

Ara:
5 hamsi

Aksam:
keten tohumlu salata+yogurt

Su: 3 olur
yesil cay: 2 bardak
afiyet olsun diyecektim pek öyle olmamış akşam kaça mak yapılmış
bak mehmet öz diyor ki 3 öğün besleniyorsanız öğle ve akşam menünüz aynı olsun

afiyet olsun ebru

ne çok içmişsin masallah
hayret muti zorlama o zaman

afiyet olsun menü baya bir zengin masallah elif

deli gibi kaçamak yaptımmmm (( yazmayayım bile hala hastalanmadım lekelenmeler var ama gerisi yok off of nefret ediyorum bu dönemlerden...
neler yadin

sabah biraz börek

kahve şekersiz

akşammmmmm
az ekmek arası peynir

kola

4 adet tulumbaaaaaa

adaçayını hiç sevmiyorum ben yaa (
o kadarcık mı bende bişey yedin sandım
Yarın pırasa köftesi yapmaya karar verdim
nasıl bişey diyecektim yazmışsın kızartmaymış zaten ben artık evdekilerine bile kızartma yapmıyorum

ilginç bir köfte
Kızlar yaa icimde bı sıkıntı var sürekli ağlıyorum
hayırdır insallah

Çok lezzetli olur bak,bendede pırasa varda.. yapayuım dedim
yanınada domatesli bulgur pilav vee salata + zero
masallah yarın kendini asacaksın yani muti

Karnım acıktııııı
kızatma pilav zero derken olacağı oydu

öff varya sizin işiniz de zor he ben bir bulaşık yıkamamak için anamla kavga ediyorum siz çoluk cocuk halı falan diyorsunuz yok hiç bana göre degil bu evlilik işi yada çok zengin bir koca bulmam lazım benim

selam kızlar
bu hafta sizlerden çok uzak kaldım ve sizleri çok özledim.
haftaya toparlanırız inşallah
berra hala rahatsız...
onunla ilgileniyorum çoğunlukla...

Günaydın kızlar...

Kizlar eve 11 de geldim bir ara gecmise bakiyordum sonra site acilmamaya basladi yeni geldi kendine yazamadim
Yarin cuma ya tartilmak istemiyoruumm (

Arti 600 fln cunku..

Hilal aksam gordum 1 kg vermissin cok aevindim yaa
Bak ben sana demistim ayni gibi oldu kilolarimiz ama sen beni gecersin diye

Derya cok gecmis olsun, Allah korumus.

merhaba kızlar hepinize kolay gelsin maşallah ne güzel gidiyor kilocuklarınız ,bende size takılabilir miyim , şuan hiçbir takımda yer almıyorum ama eski takımım oldugu için sizleri takip edip bende kendime çekidüzen vermek istiyorum ,eskiden başardım yine yapabilirim diye taytak gibi arkanızda dolaşıcam eger izin verirseniz , ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 çocugum var birisi 4 yaşında oğlum biride 2.5 aylık kızım benim boyum 1.58 kilomda 68 idi pzartesi günü tartılmıştım ve yediklerimi kesmesemde spor yapıyorum hergün 1 saat yürüyorum bazı egzersizler yapıyorum ,plates topu ,lastigi,dambıl ,mekik aleti ve diskim var onlarla inşallah vücudumu şekillendiricem ,şimdilik bu kadar

GÜNAYDIN KIZLAAA AAAAAAAARRRRR
ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM

GEÇEN HAFTAKİ KİLOM : 76,6

BU HAFTAKİ KİLOM : 75,0

GİDEN : 1,6

HİLAL DÜN NE DEMİŞTİK HATIRLIYOMUSUN.
ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM

Hilal demiştim yaaa canım, bu kadar kaçamağa birinci olursak hiç şaşmam diye. Galiba öyle olacak. Hadi bakalım kızlar hepinizde eksiler bekliyorum inşallah. Ben şimdi işe gidiyorum. Bugün belki ordanda takip ederim sizi. Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…