merhaba kızlar hepinize kolay gelsinmaşallah ne güzel gidiyor kilocuklarınız ,bende size takılabilir miyim , şuan hiçbir takımda yer almıyorum ama eski takımım oldugu için sizleri takip edip bende kendime çekidüzen vermek istiyorum ,eskiden başardım yine yapabilirim diye taytak gibi arkanızda dolaşıcam eger izin verirseniz , ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 çocugum var birisi 4 yaşında oğlum biride 2.5 aylık kızım benim boyum 1.58 kilomda 68 idi pzartesi günü tartılmıştım ve yediklerimi kesmesemde spor yapıyorum hergün 1 saat yürüyorum bazı egzersizler yapıyorum ,plates topu ,lastigi,dambıl ,mekik aleti ve diskim var onlarla inşallah vücudumu şekillendiricem ,şimdilik bu kadar
GÜNAYDIN KIZLAAAEki Görüntüle 363577 AAAAAAAARRRRR
ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM
GEÇEN HAFTAKİ KİLOM : 76,6
BU HAFTAKİ KİLOM : 75,0
GİDEN : 1,6
HİLAL DÜN NE DEMİŞTİK HATIRLIYOMUSUN.
ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM
Hilal demiştim yaaa canım, bu kadar kaçamağa birinci olursak hiç şaşmam diye. Galiba öyle olacak. Hadi bakalım kızlar hepinizde eksiler bekliyorum inşallah. Ben şimdi işe gidiyorum. Bugün belki ordanda takip ederim sizi. Görüşmek üzere
Tabiki canım buyur gel ..
Ebru'cumm süpersinn ..
Ama bence tartı 100 gram fazla tarttı bir daha deneseydin aynı kiloyu vermiş olmamız gerekiyorduu
Ben de açıklıyorummmm ..
Geçen hafta : 62.5
Bu hafta : 60.8
ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM
ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM
Ebru'cumm süpersinn ..
Ama bence tartı 100 gram fazla tarttı bir daha deneseydin aynı kiloyu vermiş olmamız gerekiyorduu
Ben de açıklıyorummmm ..
Hilale attım ben su'cum...iyi geceler canım kime atılıyor mesajlar?
canım kızartma ama ben kızartma yapmam zatenne çok içmişsin masallah
hayret muti zorlama o zaman
ilginç bir köfte
hayırdır insallah
masallah yarın kendini asacaksın yani muti
kızatma pilav zero derken olacağı oydu
geçmiş olsunselam kızlar
bu hafta sizlerden çok uzak kaldım ve sizleri çok özledim.
haftaya toparlanırız inşallah
berra hala rahatsız...
onunla ilgileniyorum çoğunlukla...
Hoşgeldin, memnun oluruz...merhaba kızlar hepinize kolay gelsinmaşallah ne güzel gidiyor kilocuklarınız ,bende size takılabilir miyim , şuan hiçbir takımda yer almıyorum ama eski takımım oldugu için sizleri takip edip bende kendime çekidüzen vermek istiyorum ,eskiden başardım yine yapabilirim diye taytak gibi arkanızda dolaşıcam eger izin verirseniz , ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 çocugum var birisi 4 yaşında oğlum biride 2.5 aylık kızım benim boyum 1.58 kilomda 68 idi pzartesi günü tartılmıştım ve yediklerimi kesmesemde spor yapıyorum hergün 1 saat yürüyorum bazı egzersizler yapıyorum ,plates topu ,lastigi,dambıl ,mekik aleti ve diskim var onlarla inşallah vücudumu şekillendiricem ,şimdilik bu kadar
oo la la
ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM
ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM
Ebru'cumm süpersinn ..
Ben de açıklıyorummmm ..
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayirli cumalar gunumuz guzel omrumuz hayirli huzurlu mutlu gecsiinn insAlllllllllllllahhhhh:119::119::119::119:
Günaydın Gönül'cüm hoşgeldin.
geçmiş olsun semihaselam kızlar
bu hafta sizlerden çok uzak kaldım ve sizleri çok özledim.
haftaya toparlanırız inşallah
berra hala rahatsız...
onunla ilgileniyorum çoğunlukla...
tartılıp bildirim yapman lazım amaKizlar eve 11 de geldim bir ara gecmise bakiyordum sonra site acilmamaya basladi yeni geldi kendine yazamadim
Yarin cuma ya tartilmak istemiyoruumm(
Arti 600 fln cunku..
Hilal aksam gordum 1 kg vermissin cok aevindim yaa
Bak ben sana demistim ayni gibi oldu kilolarimiz ama sen beni gecersin diye
Derya cok gecmis olsun, Allah korumus.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvv ne güzel kilolar verilim
ÇOKKKK MUTLUYUMMMMMMM
ÇOK MUTLU OLDUMMMMMM
ne deyim 1 günde 400 gr mı
Ebru'cumm süpersinn ..
Ben de açıklıyorummmm ..
günaydınGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayirli cumalar gunumuz guzel omrumuz hayirli huzurlu mutlu gecsiinn insAlllllllllllllahhhhh:119::119::119::119:
Ve benim bu haftaki kilom 60.7
gecen hafta:61
bu hafta: 60.7
cok weremesemde arti cikmaktan iyidir cunki bu hafta cok az spor yaptim we kacamaklarim wardi
ebrummmmm süpersinnnnn kuzummmmmm
merhaba kızlar hepinize kolay gelsinmaşallah ne güzel gidiyor kilocuklarınız ,bende size takılabilir miyim , şuan hiçbir takımda yer almıyorum ama eski takımım oldugu için sizleri takip edip bende kendime çekidüzen vermek istiyorum ,eskiden başardım yine yapabilirim diye taytak gibi arkanızda dolaşıcam eger izin verirseniz , ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 çocugum var birisi 4 yaşında oğlum biride 2.5 aylık kızım benim boyum 1.58 kilomda 68 idi pzartesi günü tartılmıştım ve yediklerimi kesmesemde spor yapıyorum hergün 1 saat yürüyorum bazı egzersizler yapıyorum ,plates topu ,lastigi,dambıl ,mekik aleti ve diskim var onlarla inşallah vücudumu şekillendiricem ,şimdilik bu kadar
muticim hosgeldin , hadi yaz sende cok merak ediyoruminsallah werebildin
Günaydın Kızlar...
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 68.7
Bu hafta: 68.3
Hiç yoktan iyidir ya :44:
Günaydın Kızlar...
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 68.7
Bu hafta: 68.3
Hiç yoktan iyidir ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?