Afiyet olsun rakibem. Bakalım yarın kilolar nasıl çıkacak. Ben sana yetişiyorum bu arada
Ebrucum sen beni geçersin bile
insaallah ikimizde hedefimize tez zamanda ulaşırız
ben bu hafta veremedim gibime geliyor hala tartilmadim ama öyle hissediyorum
Öyle deme canım yaaa ben seni biraz daha gaza getiririm diye söylemiştim. Düşünce gücü çok önemli. Baksana Hilal'e 1 kg verdi. Hemde bir sürü kaçamakla. Olumsuz düşünme sakın.
Öyle mı dersininsaallah öyle olur ebrucum yarın güzel sonuclar görmek istiyorum 2 haftadır hiç kaçamagim yok
Afiyet olsun canım. Ne zaman bitiyordu senin şu iddia. 8 Mart diye hatırlıyorum ben ama :26:
Ben öyle düşünüyorum inşallah bu tartıyada yansır. Kendimide çok umutlandırmak istemiyorum ama biliyorsun ki bizde bir yerlerde duracağız Elif. Ben daha hiç duraklama dönemi yaşamadım. Belki çok hızlı ya da çok yavaş kilo vermediğim içindir. Başladığım günden beri hep iyi gitti. Umarım bizde duraklama yaşamayız.
Ben öyle düşünüyorum inşallah bu tartıyada yansır. Kendimide çok umutlandırmak istemiyorum ama biliyorsun ki bizde bir yerlerde duracağız Elif. Ben daha hiç duraklama dönemi yaşamadım. Belki çok hızlı ya da çok yavaş kilo vermediğim içindir. Başladığım günden beri hep iyi gitti. Umarım bizde duraklama yaşamayız.
deli gibi kaçamak yaptımmmm(( yazmayayım bile hala hastalanmadım lekelenmeler var ama gerisi yok off of nefret ediyorum bu dönemlerden...
15 marta cekmiştik ebru...
deli gibi kaçamak yaptımmmm(( yazmayayım bile hala hastalanmadım lekelenmeler var ama gerisi yok off of nefret ediyorum bu dönemlerden...
ahh ahh, giden 1 milyar olduTamam canım inşallah senin şu kiloların inadıda kırılır yarın sabah.
Yaz yaz bişey olmaz. Ama sen zaten normalde bişey yemiyorsun ki. Kaçamağında önemli değildir bence.
Bende ağır ağır gidiyorum insaallah hayatım insaallah olsun az olsun öz olsun eskisi gibi sok diyetler yapmicam
Tamam canım inşallah senin şu kiloların inadıda kırılır yarın sabah.
Yaz yaz bişey olmaz. Ama sen zaten normalde bişey yemiyorsun ki. Kaçamağında önemli değildir bence.
Off su bende hep öyle oluyorumvalla adacayi mı içsek hooouuufff
ahh ahh, giden 1 milyar oldu
kesinlikle şok diyet yapmayın
sabah biraz börek
kahve şekersiz
akşammmmmm
az ekmek arası peynir
kola
4 adet tulumbaaaaaa
adaçayını hiç sevmiyorum ben yaa(
Canım kilo verm süreinde kacınılmaz bişi duraksama..
Ben 86 ile basladım. 74 - 75 lerde 2 hafta duraksamam oldu.
Şimdide 68 lerde... belki düzenli gitseydim burada olmazdı ama şok diyetlerin yan etkileri diyelim biz...
Bende ağır ağır gidiyorum insaallah hayatım insaallah olsun az olsun öz olsun eskisi gibi sok diyetler yapmicam
sabah biraz börek
kahve şekersiz
akşammmmmm
az ekmek arası peynir
kola
4 adet tulumbaaaaaa
Menüm:
Sabah:
2 dilim kepek ekmek
Salça, peynir, 3 zeytin
Çay ve az sucuk
2.5 lt.su
2 lt. yeşilçay
800 ml. ayran
400 ml. meyvesuyu
250 ml. süt
Spor yapamadım,halı yıkadım,çok yoruldum
1 saat kemer+100 mekik
Çok az yiyorsunuz kızlar öyle yesem bende veririm ama geri almaktan korkuyorum
menüm
sabah
1 yumurta
yeşil zeytin
cavdar ekmegi
1 domates
öğle
tavuk
2 tane küçük kuru dolma
1 dilim patates salatası
çay
Aksam
barbunya plaki
salata
2 litre su
yatmadan önce yürürüm
ahh ahh, giden 1 milyar oldu
kesinlikle şok diyet yapmayın
sabah biraz börek
kahve şekersiz
akşammmmmm
az ekmek arası peynir
kola
4 adet tulumbaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?