Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zeytinyağlı enginarda karar kıldım
şu son dönemde ete çok ağırlık verdim biraz vücudumu dinlendirmek istiyom
et olayını biraz daha kıssam ii olcak.. çünkü eti sadece ızgara şeklinde tüketmiorum (
spor konusunda hala ceza bulamadım ama cezaya fırsat bırakmayacağım inş.

kızlar tatıda 61.3 gordugum oldu veee ınanamıyorum bugun sabah 12 de uyandım wc gıder gıtmez ılk ısım tartılmak oldu vee ınanamadım 63.1
canım cok sıkıldı ne kadar nankor yaaaa basa tekrar dondum
selahattın donmez 1 ayda 5kg dıyetı varya ona basladım
tabı ben 12 de kalkınca kahvaltı etmedım oglen yemegım yerıne gectı 2 su bardagı su içtim
yarım dılımden bıraz fazla ekmek ve isaret parmagımın ucundakı bogum kadar tulum peynırı yedım tabı bol bol su içiyorum saat 15 gını kuru kayısı + kuru incir+ bır tam ceviz yıyecegım
vee 12 hazıran cuma 62
20 hazıran cuma 61 olmam gerekiyor

güzel olmuş canım. Ben de yemek yapmadım eşim de yok üşendim. Kızımın sebze çorbasından küçük bir kase yedim, pilavından 1 çorba kaşığı yedim biraz da salata yedim.
Kızıma ortak çıktım yani :)

inşallah olursun canım. Moralini bozma yavaş yavalş gidecekler. Güzel bir başlandıç yapmışsın.
Canım anlat biraz kendini evlisin sanırım çocuğun varmı kaç kilosun (yazmışsın ama laf olsun yani) hedefin kaç, kilo vermeyi ilk denemeenmi vs.

patborim nerdesin sen yaa hiç gelmiyorsun. Tayininiz çıktı diye halaa mı kutlama yapıyorsunuz. Dikkat et kutlamalar kilo olarak dönmesin. Hadi gel.

haklısın hayatım.o sıkıldığı zaman bende çok sıkılıyorum,üzülüyorum evden çıkaamadım çocuğu diye.çıkınca zaten dünyalar onun oluyor.bende çok istiyorum mutlu bir çocukluğu oldu diye,elimden gelenide yapıcam inşallah.
ızgara öğle yemeği için güzl bir tercih gibi geldi. cokacimcoook
büyüdükçe uyumakta inatlaşıyorlar.benimkide öyle yapıyor.gözünden uyku akıyor ama uyumamak için direniyor bazen. bende kızıyorum o zaman biraz ağlayıp uyuyor.uykusundan emin olmayınca yatağına koymuyorum. çünkü bu sefer daha da inatlaşıp faci ağlıyor,dayanamayıp alıyorum,huy edinmesin diye yerlere uzandığı zamanı bekliyorum iyi oluyor. sırnaşık şey
canım benim keyfine göre aslında ne yemek istersen önemli olan kararında yemek.ben öğle yemeğinde sadece bol marul salatası yiyorum iyi geliyor,doyuruyorda.

canım öncelikle hoşgeldin.dilerim istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın. valla öyle oluyor hayatım.birkaçgün sıkıyorsun bir öğün bırakınca hooop geri geliyor.istediğimiz kiloya geldikten sonra vücudumuzun yeni kiloya alışmasını beklemeden tekrar yiyoruz.tabi yerine tekrar oturuyorlar. ne kadar az ve sık yersen en sağlıklısı ve en rahatı ama yapabilirsen tabii.sıkma canını bak listende var ona uyduğun zaman zaten verirsin. :teselli:

hayır canım spor salonu ile problemlerim oldu
evde başlıyorum ama yapmazsam kendime ceza verecem
eşimi de hakem yapacam ama daha cezayı bulamadık
spor salonu ile niye problem yaşadın ki hayatım.ayrıca ceza olarakta 10 dk ısınma hareketi yaptıktan sonra 20 mekik çektirsin sana,eşinin ellerinden destek alabilirsin.göbeğine faydalı olur hem.daha sonra sayıları arttırırsın ya da sayıyı eşin belirlesin. :jeyyar: hihoyyyt

patbori firarda.valla kutlamalarla almıştır birkaç kilo.bende sadece çay içtin birşey yemedim şimdi oğluşumun yemeğini yedirirken bende marul salatamı yicem arada. inşallah birşeyler yedirebilirim.çok inadız çok.

melisim sekerim
evliyim aslında ızmırlıyım ama ankarada ewlenıp gelsım ekım ayında 2 sene olacak 24 yasındayım
cocugum yok dıs gebelık gecırdım mtx dıye kanser ılacı ıle tedavı edıyorlar vede ılac metabolızmamı yavaslattı
evlendıgımde 52 kg idim aslında nısan donemınde 2 kılo almıstım gelınlıge bıle zor gırmıstım
neyse 1 ayda
4-5 kılo aldım annemler cok sevındıler gaza getirdıler benı
3 aylık evlıyken 60 kıloydum
dıs gebelıgı 1 senelık ewlıyken gecırdım vede tarıda kendımı 65 gordum
vee 24martta tartıldım karar verdım takvıme not dustum 64.8 kg yım dıye
hergun yurume ve dıkkat ederek 61.5 kadar dusmustum
işte benım kılo problemım bu
sımdıkı hedefım
63 kılodan 55 e kadar dusmek vede ramazana kadar kılo vermek ıstıyorum sonra bebek ıstıyoruz temmuzun 10 da 63-5=57 kg olmaya calısıyorum 1 ayda 5 kılo verebılmeye calısacagım
bu arada yesıl cayımı ıcıyorum ıste boyle
yanlıs kızlar yaa bu bende kompleks oldu

ad1 acanım senın hıkayen nasıl ben yenıyım aranızda bırde bu grupta kac kısıyız bılıyor musun ?

benimki de güzel yedi ohh dedim ama yerden ne buldu yada elinimi ağzına soktu bir şekilde midesi bulandı tüm yediğini kustu hiç huyu değildir aslında

ne güzel anlatmışsın canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Bebişin de olur hayırlısı ile.
Ben de anlatayım genelde 54-55 kiloydum bir kilo aldım 60 a çıktım 60ta hamile kaldım, 77 ile doğuma gittim şimdi onların hepsini verdim, yine 55e düşmeye çalışıyorum 10.5 aylık kızım var.

ad1 acanım senın hıkayen nasıl ben yenıyım aranızda bırde bu grupta kac kısıyız bılıyor musun ?

12 kişilik guruplar canım her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve 12 takım var yarışıyoruz. Sana kuralları yazarım.
ad, şişgo, melzeyit, patbori, dosba, nereus, karamanlım (izinli), emirel, acıbiber, melis.

tırtıl kelebek hoşgeldin canım
öncelikle geçmiş olsun ve Allah bi daha yaşatmasın
bende ilaçlarla aldım ve veremedim bende temmuzda 2 yıllık evli olcam bende bu kiloları verdikten sonra hamile olmak istiyom
bu arada izmirliyim demişsin ama sanırım ankaradasın orayı anlayamadım??
evet ilaçlarla alınca kompleks ister istemez oluyor (

canımm ikinizde vereceksiniz kiloları ve inşallah bebişlerinize kavuşacaksınız.
Ben şimdi çıkıyorum babam mangala ikna etti ama söz abartmayacağım ekmek yemem gelince yazarım, yazacak yüzüm olacak inşallah.

evlenıp geldım gelın olarak :)

ben de 6 yıllık evliyim 30 yaşındayım 5 yılda bebiş oldu işim için erteledim çok.
Zor ama güzel duygu Allah herkese yaşatsın.

kızlar murat topoglu dıyetısyen varya onun sıtesıne gırdım sag usste dıyet monu var oarad 3 haftada 5 kg verme dıyor onu yapıcam sızde bakın

tırtılım çok geçmişolsun hayatım.inşallah seni ve dosbayı burda kilo vermiş ve hamiş bir şekilde mezun ederiz.ençokda hamiş olarak. bende 28 yaşındayım.5 senelik evliyim 16 aylık bir oğlum var.bende doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.aslında kilolu olarak hamile kalmasaydım şimdi bu sıkıntıyı yaşamazdım ama malesef 54 ile hamile kaldım.gebelikte şekerim çıktığı için zaten çok fazla kilo almamıştım.yinede öncesi kiloma biraz eklendi tabi haliyle. :CüvCüv:

tamam hayatım bakarım.karamanlım hoşgeldin nasılsın gülüm bacım.neler yaptın anlat bakem.

insallah sekerım hayırlısı olsun masallh allah bebegıne omur versın bende kılolu hamıle kalmamyayım dıyorum canım ama hamıle kaldıgım zaman dısgebelık ıhtımalı daha once %1 dı suan %25 tabı bu kılomla
allah gostermesın bırdaha ıgne vurulursa yıne uzerıne kılo alırsam kotu
bırbaska ıhtımal kı ınsallah bu olacak hamıle kaldıgımdada en az 10 kılo alınıyor vermek zor yanı her 2 ıhtımal goz onune alırsam ZAYIF olmam lazım
bu arada benım memısler kocaman onlar ırı duruyorya dahada kılolu gorunuyorum
neyse esım sızlanıyor kk yıdaha cok sevıyorsun pazar gununu onlara ayırıyorsun dıyor nese ben cıkayım oda markete gıttı geldıgınde pc kapalı bulsun :)
adamcıgım kendısını rahat hıssetsın tahtının sallandıgını dusunuyor:teytey::teytey::teytey:

iste kızlar dıyetım buna yarından ıtıbaren baslıyorum ve sıze gelısmelerı gun gun bıldırıyorum
3 HAFTADA 5 KG VERME DİYETİ

PAZARTESİ:

SABAH :1 dilim ekmek, bir parça yarım yağlı peynir, çay, kahve, ada çayı, ıhlamur (şekersiz.)
ÖĞLE :Bir kase salata yanında yoğurt, limon az tuz sirke nar ekşisi.
AKŞAM :Bir tabak ıspanak yanında yoğurt.

SALI

SABAH :Bir armut, 10 adet light bisküvi
ÖĞLE :Bir kase cacık (az tuzlu yağsız)
AKŞAM :5 Adet ekmeksiz hazırlanmış köfte

ÇARŞAMBA

SABAH :Bir adet greyfrut
ÖĞLE :100 gr haşlama veya fırında tavuk
AKŞAM :Bir tabak fırında mantar

PERŞEMBE

SABAH :Bir dilim kepek ekmeği, 3-4 siyah veya yeşil zeytin
ÖĞLE :Bir tabak mevsim salatası
AKŞAM :Bir tabak yağsız menemen

CUMA

SABAH :10 adet light çubuk kraker, 1 meyve suyu sıkma
ÖĞLE :1 tabak taze fasulye (tatlı kaşığı zeytinyağlı)
AKŞAM :Bir parça bonfile ızgara yağsız

CUMARTESİ

SABAH eynirli sandöviç
ÖĞLE :Bir simit yanında çay (şekersiz)
AKŞAM :2 Orta boy patates haşlama

PAZAR

SABAH :2 adet meyve
ÖĞLE :Salata yanında süzme yoğurt
AKŞAM :2 adet tavuk but veya 2 adet kanat yağda kızartılmayacak

Bu diyet sırasında haftada 3 kez yürüyüş veya egzersiz yapılmalı Günde 2-3 litre(10-15 bardak) su mutlak içilmelidir. Diyet bu şekilde 3 hafta devam edilmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…