tırtıl kebeleekk avatarın çok tatllııı
hoşgeldiinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
zeytinyağlı enginarda karar kıldım
şu son dönemde ete çok ağırlık verdim biraz vücudumu dinlendirmek istiyom
et olayını biraz daha kıssam ii olcak.. çünkü eti sadece ızgara şeklinde tüketmiorum(
spor konusunda hala ceza bulamadım ama cezaya fırsat bırakmayacağım inş.
kızlar tatıda 61.3 gordugum oldu veee ınanamıyorum bugun sabah 12 de uyandım wc gıder gıtmez ılk ısım tartılmak oldu vee ınanamadım 63.1
canım cok sıkıldı ne kadar nankor yaaaa basa tekrar dondum
selahattın donmez 1 ayda 5kg dıyetı varya ona basladım
tabı ben 12 de kalkınca kahvaltı etmedım oglen yemegım yerıne gectı 2 su bardagı su içtim
yarım dılımden bıraz fazla ekmek ve isaret parmagımın ucundakı bogum kadar tulum peynırı yedım tabı bol bol su içiyorum saat 15 gını kuru kayısı + kuru incir+ bır tam ceviz yıyecegım
vee 12 hazıran cuma 62
20 hazıran cuma 61 olmam gerekiyor
haklısın hayatım.o sıkıldığı zaman bende çok sıkılıyorum,üzülüyorum evden çıkaamadım çocuğu diye.çıkınca zaten dünyalar onun oluyor.bende çok istiyorum mutlu bir çocukluğu oldu diye,elimden gelenide yapıcam inşallah.umarım canım hemen olurum gerginliklerimde arttı...
yaramazların en güzel zamanları...bence bırak bol bol güneş hava alsın...eminim çok yorucu oluyordur ama benim çocukluğumda annem beni hep dışarı çıkarırdı ve çok mutlu bi çocukluk yaşadım...ilerde zaten teknoloji bağımlısı olacaklar(
ızgara öğle yemeği için güzl bir tercih gibi geldi. cokacimcoookben de daha yemedim bir şeyde yok eşim de nöbetçi ne yerim bilmem. Babamlar mangala çağırdılar ama bilmiyorum bakalım.
Sen de ızgara et salata yiyebilirsin ya da zeytinyağlı birşeyler var mı evde
canım mutluyum uyudum diye kızımda yeni uyandı o da çok mutlu bugün ilk defa zorla uyuttum ağladı uyurken hep kendi keyfine bırakıyordum dün yarım saat uyudu sadece bugün ağlattım ama iyi oldu 2.5 saate yakın uyudu ben de dinlendim hem de şimdi ikimiz de mutluyuz. Sokakçılar benimki de alıştı daha küçük ne anlıyorsa yemek yemeyince yemeğini alıp parka gidiyoruz orada yiyor. Kış gelince işimiz çok zor. Tamam canım afiyet olsun, bir şey kaçırma olurmu.
canım benim keyfine göre aslında ne yemek istersen önemli olan kararında yemek.ben öğle yemeğinde sadece bol marul salatası yiyorum iyi geliyor,doyuruyorda.zeytinyağlı enginarda karar kıldım
şu son dönemde ete çok ağırlık verdim biraz vücudumu dinlendirmek istiyom
et olayını biraz daha kıssam ii olcak.. çünkü eti sadece ızgara şeklinde tüketmiorum(
spor konusunda hala ceza bulamadım ama cezaya fırsat bırakmayacağım inş.
canım öncelikle hoşgeldin.dilerim istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın. valla öyle oluyor hayatım.birkaçgün sıkıyorsun bir öğün bırakınca hooop geri geliyor.istediğimiz kiloya geldikten sonra vücudumuzun yeni kiloya alışmasını beklemeden tekrar yiyoruz.tabi yerine tekrar oturuyorlar. ne kadar az ve sık yersen en sağlıklısı ve en rahatı ama yapabilirsen tabii.sıkma canını bak listende var ona uyduğun zaman zaten verirsin. :teselli:kızlar tatıda 61.3 gordugum oldu veee ınanamıyorum bugun sabah 12 de uyandım wc gıder gıtmez ılk ısım tartılmak oldu vee ınanamadım 63.1
canım cok sıkıldı ne kadar nankor yaaaa basa tekrar dondum
selahattın donmez 1 ayda 5kg dıyetı varya ona basladım
tabı ben 12 de kalkınca kahvaltı etmedım oglen yemegım yerıne gectı 2 su bardagı su içtim
yarım dılımden bıraz fazla ekmek ve isaret parmagımın ucundakı bogum kadar tulum peynırı yedım tabı bol bol su içiyorum saat 15 gını kuru kayısı + kuru incir+ bır tam ceviz yıyecegım
vee 12 hazıran cuma 62
20 hazıran cuma 61 olmam gerekiyor
spor salonu ile niye problem yaşadın ki hayatım.ayrıca ceza olarakta 10 dk ısınma hareketi yaptıktan sonra 20 mekik çektirsin sana,eşinin ellerinden destek alabilirsin.göbeğine faydalı olur hem.daha sonra sayıları arttırırsın ya da sayıyı eşin belirlesin. :jeyyar: hihoyyythayır canım spor salonu ile problemlerim oldu
evde başlıyorum ama yapmazsam kendime ceza verecem
eşimi de hakem yapacam ama daha cezayı bulamadık
patbori firarda.valla kutlamalarla almıştır birkaç kilo.bende sadece çay içtin birşey yemedim şimdi oğluşumun yemeğini yedirirken bende marul salatamı yicem arada. inşallah birşeyler yedirebilirim.çok inadız çok.
patbori firarda.valla kutlamalarla almıştır birkaç kilo.bende sadece çay içtin birşey yemedim şimdi oğluşumun yemeğini yedirirken bende marul salatamı yicem arada. inşallah birşeyler yedirebilirim.çok inadız çok.
melisim sekerim
evliyim aslında ızmırlıyım ama ankarada ewlenıp gelsım ekım ayında 2 sene olacak 24 yasındayım
cocugum yok dıs gebelık gecırdım mtx dıye kanser ılacı ıle tedavı edıyorlar vede ılac metabolızmamı yavaslattı
evlendıgımde 52 kg idim aslında nısan donemınde 2 kılo almıstım gelınlıge bıle zor gırmıstım
neyse 1 ayda
4-5 kılo aldım annemler cok sevındıler gaza getirdıler benı
3 aylık evlıyken 60 kıloydum
dıs gebelıgı 1 senelık ewlıyken gecırdım vede tarıda kendımı 65 gordum
vee 24martta tartıldım karar verdım takvıme not dustum 64.8 kg yım dıye
hergun yurume ve dıkkat ederek 61.5 kadar dusmustum
işte benım kılo problemım bu
sımdıkı hedefım
63 kılodan 55 e kadar dusmek vede ramazana kadar kılo vermek ıstıyorum sonra bebek ıstıyoruz temmuzun 10 da 63-5=57 kg olmaya calısıyorum 1 ayda 5 kılo verebılmeye calısacagım
bu arada yesıl cayımı ıcıyorum ıste boyle
yanlıs kızlar yaa bu bende kompleks oldu
ad1 acanım senın hıkayen nasıl ben yenıyım aranızda bırde bu grupta kac kısıyız bılıyor musun ?
tırtıl kelebek hoşgeldin canım
öncelikle geçmiş olsun ve Allah bi daha yaşatmasın
bende ilaçlarla aldım ve veremedim bende temmuzda 2 yıllık evli olcam bende bu kiloları verdikten sonra hamile olmak istiyom
bu arada izmirliyim demişsin ama sanırım ankaradasın orayı anlayamadım??
evet ilaçlarla alınca kompleks ister istemez oluyor(
tırtıl kelebek hoşgeldin canım
öncelikle geçmiş olsun ve Allah bi daha yaşatmasın
bende ilaçlarla aldım ve veremedim bende temmuzda 2 yıllık evli olcam bende bu kiloları verdikten sonra hamile olmak istiyom
bu arada izmirliyim demişsin ama sanırım ankaradasın orayı anlayamadım??
evet ilaçlarla alınca kompleks ister istemez oluyor(
ben de 6 yıllık evliyim 30 yaşındayım 5 yılda bebiş oldu işim için erteledim çok.
Zor ama güzel duygu Allah herkese yaşatsın.
tırtılım çok geçmişolsun hayatım.inşallah seni ve dosbayı burda kilo vermiş ve hamiş bir şekilde mezun ederiz.ençokda hamiş olarak. bende 28 yaşındayım.5 senelik evliyim 16 aylık bir oğlum var.bende doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.aslında kilolu olarak hamile kalmasaydım şimdi bu sıkıntıyı yaşamazdım ama malesef 54 ile hamile kaldım.gebelikte şekerim çıktığı için zaten çok fazla kilo almamıştım.yinede öncesi kiloma biraz eklendi tabi haliyle. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?