günaydım kızlar bu gün bende moral sıfır kız nereus senin gazına gelip yedim yedim bu sabah tartıda 62.7 yi gördüm gerçi çok fazla kaçırdım bu hafta anca bu aldığımı veririm herhalde
demi yuvalama çok güzel eşkiliside yoğurtlusuda
bende kadayıfmı acaba
katmer kadayıf künefe baklava içli köfte alinazik hepsi birbirinden güzel cokacimcoook
günaydıııın
yeni bi gün.... yeni bi hafta...
akşam muhabbet çok güzelmiş her akşam giriyodum ama kimse olmuyodu(
neyse bu hafta hem çok paylaşım hem çok kilo kaybı olcak buna inanıyorum...
kızlar adet olmadım !!! test yaptım çıkmadı pazartesine kadar olmazsam bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum ???
çookkk şişim...
güünaydıınn birteneemmm opuyorumnanaktan Şeniz
iyiyimm çok iyiyimmm kaynıyor hihoyyyt hihoyyyt
ben yarım ekmek yedim çayım çok az şekersizdi 1 bardakdı
zeytin 1 tane yediimm
sabah tartı yine bana serap gösterdi 63.6:1shok: :1closedeyes: tartıda manyadıı
canım benim o kadar sıkıntı yapma dikkat edersen sende melis gibi 9 ayda eski kilona dönersin.ondan sonrada tekrar kaldığın yerden devam edersin.herşeyin hayırlısı. ama dikkat etmek çok önemli tabi. kaydirigubbakcemile5
ayrıca geçmişolsun dileğin için teşekkürler hayatım dün yazamadım. a.s.
şişgooooooooooooooooo nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn[/B][/COLOR]
iyiyim dosbacım sende iyi ol.kendini sıkma lütfen kilo verememek dünyanın sonu değil hayatım tabi sağlık açısından çok önemli.ama işin içine bebiş girince işler değişir.çocukda yaparsın kiloda verirsin.ayrıca birşey söyliyim bir arkadaşım hamileyken kilo vermişti.yani gebelikte diyet diye birşey var bunu dr un senin durumuna göre karar veriyor.sadece bebek kilo alıyor ama sen almıyosun hatta veriyorsun.hatta ve hatta gebelikte diyabetim çıktığı için bende diyet yaptım ve şeker hapı yüzünden 7 aydan sonra kilo almadım.sadece oğlum aldı.onu iyice bir araştırırız hayatım sıkma sen kendini.
merhaba meliscim durumum iyi sayilir yok kilo almadim iste ayin 25, de tekrar dr gidecem o zaman belli olacak insallah kortizonu birakirim da tekrar donerim araniza
kızlar sonunda mens oldum acayip ağrım var adım atamıyorum bu hafta kötü geçecek ve ayrıca bi kaçamak yaptım ve pişi yaptım 4 tane yedim sefam olsun napayım mens döneminde hamile gibi aş eriyorum nereus kuzum yoğurttan bahsetmişsin bu dönemle bağlantısı ne merak ettim ben dün yemeye çalıştım miğdem bulandı
ablacım benle bağlantısı var
ben regl olcağım zaman canım çok felaket yoğurt çekiyor cokacimcoook
birde çok yemek yeme isteiği vee tatlı krizleri -tatlicadiarzu-
ordan şey ediyorumm anlıyorum yanii
son zamanlardada içine bol kuru nane döküp yiyorum biraz bastırıyor açlığı
bir zamanlar sankim nanenin iştah kestiğini duymuştum CADIARZU
hatunlar evcazıma döndüm ve sizlerleyeyim. sabah klasik kahvaltı öğlen de meyve yedim bu haft aişi sıkı tutmak lazım haberiniz ola
merhaba kizlar nasilsiniz ben gecmisi okuyasiya kadar herkes gitmis ya ben cok yoruldum iki gundur kizimin dogum günü vardi dün bugünde temizlige baslayacagim ad cim tam seninle karsilastik deken sende gitmisin
2lt su bitti yatana kadar 3 lt olur inş.
benıde davet ettıgınız ıcın tesekkuler
su kg versem ıyı olacak
bugun ev gezmesı vardı gıttım . az yedım dıkkat ettım
borek ve slata yedım oglen yemegı yerıne aksamda etli pide ve salata mutlaka yesıl cay içiyorum
esımı ıkna etmeye calısıyorum yuruyuse cıkallım dıye çıkmazsak acacam nıvea body cd sını terleyecegım
ii pazarlar...
kızlar test yaptım hamile değilim ama regl de olmadım(
inanın kocaman bi karnım oldu
sabah hafif bi kahvaltı yaptım ama tartı bana kötü bi şaka yapıo sanırım(
suyumu içiyorum sirkeli suyumu da içiorum
spora başlıyorum bugün
kızlar günaydın.nasılsınız canlarım umarım herkesler iyidir.dosbam olmak üzeresindir karnın o kadar şiştiyse.birde çok sorun etme hayatım geciktikçe gecikir o zaman.melisim güzel uyumusun birde biz uyusaydık iyidi ama benimki çok canavar oldu görümcemin oğluyla hiç anlaşamıyor bu sbah kavga kıyamet çok fenaydı.bende yıkayıp bir güzel uyuttum azcık sakinşleşsin diye neyapcaz bilmem.sokağada alıştı.eve girmek istemiyor.idare edicez artık ne yapalım.neyse beni çaya çağırdılar içip geliyorum öpüldünüz.
hayır canım spor salonu ile problemlerim oldu
evde başlıyorum ama yapmazsam kendime ceza verecem
eşimi de hakem yapacam ama daha cezayı bulamadık
öğle yemeği için bi tavsiyeniz var mı ???
kızlar günaydın.nasılsınız canlarım umarım herkesler iyidir.dosbam olmak üzeresindir karnın o kadar şiştiyse.birde çok sorun etme hayatım geciktikçe gecikir o zaman.melisim güzel uyumusun birde biz uyusaydık iyidi ama benimki çok canavar oldu görümcemin oğluyla hiç anlaşamıyor bu sbah kavga kıyamet çok fenaydı.bende yıkayıp bir güzel uyuttum azcık sakinşleşsin diye neyapcaz bilmem.sokağada alıştı.eve girmek istemiyor.idare edicez artık ne yapalım.neyse beni çaya çağırdılar içip geliyorum öpüldünüz.
umarım canım hemen olurum gerginliklerimde arttı...
yaramazların en güzel zamanları...bence bırak bol bol güneş hava alsın...eminim çok yorucu oluyordur ama benim çocukluğumda annem beni hep dışarı çıkarırdı ve çok mutlu bi çocukluk yaşadım...ilerde zaten teknoloji bağımlısı olacaklar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?