Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karamanlım melzeyit hoşgeldiniz amanın acıbiberi görüyorum hoşgeldin kız gözümüz yollarda kaldı.umarım sizlerde iyisizdir kızlar melzeyit geçmiş olsun hayatım.aynen valla bende mens döneminde öyle oluyorum.dosbacım tabiki hamilelikte az kilo alabiliyorsun sen rahat ol hayatım. valla ben daha 1 lt bile içmedim ne yapsam bilmiyorum ama zorlayayım bakalım ne olacak.

merhaba kizlar nasilsiniz ben gecmisi okuyasiya kadar herkes gitmis ya ben cok yoruldum iki gundur kizimin dogum günü vardi dün bugünde temizlige baslayacagim ad cim tam seninle karsilastik deken sende gitmisin

karamanlım burdaydım aslında ama malesef oğluşuma yemek yedirme mücadelesi verdim.çok şükür yedi.şimdi biraz dışarı çıkarayım dedim sıkıldı evde.dönünce görüşürüz kızlar. tekrar karşılaşırız hayatım inşallah.öpüldünüz.

ohhhh böyle olsun işte sayfalarımız, en süper takım biziz hadi bakalım. Kızlar ben çok kaçırmıyorum ama çok şişim 61lerde çıkıyor kilom. Dosba beni de kokruttun geçenlerde kaza olmuştu hamile falan olmaktan korktum şimdi sen söyleyince aklıma geldi. Ben doğumdan sonra henüz hiç regl olmadığım için tarihinide bilmiyorumki gecikti diyim. Sma yoktur herhalde havalarmı şişiriyor anlamadım.

günaydım kızlar bu gün bende moral sıfır kız nereus senin gazına gelip yedim yedim bu sabah tartıda 62.7 yi gördüm gerçi çok fazla kaçırdım bu hafta anca bu aldığımı veririm herhalde

2 akşamda telafi edersin canım haftasonu dikkat et. Sana da günaydın tatlım. Bi de kilo
almıycam dedin mi delikafadulden elma sirkesi de içmemişsin, ooo hem ye hem nereusnun dediklerini yapma sonra da suçla kızı.:1shok::teytey:

demi yuvalama çok güzel eşkiliside yoğurtlusuda
bende kadayıfmı acaba
katmer kadayıf künefe baklava içli köfte alinazik hepsi birbirinden güzel cokacimcoook

kafamçokkarıştı:bbo: orada yaşamadığım için şanslıyım.

güzel haberler alırız inşallah. Benim kuzenklerim hep diyetisyen eşliğinde geçirdihamileliklerini ve hiç fazla kilo almadılar doğum sonrası da verdiler hepsini. Benim doktorum çok korkutucu idi bir dahaki aya en fazla 1 kilo almış olarak gel karşıma yoksa doğurtmam seni diyordu her ay, korkumdan abartılı yiyemiyordum. Merak etme sen yeterki olsun canım biz seni zayıflatırız sonra.

belkiş doğrudur canım zayıflamışsındır.

şişgooooooooooooooooo nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn[/B][/COLOR]

vde canım o hafta sonu giremiyor ya.

aynı fikirdeyim ben de. Ohh takımımıın bebği olur ne güzel, bizimkiler büyüdü.:CüvCüv:

merhaba meliscim durumum iyi sayilir yok kilo almadim iste ayin 25, de tekrar dr gidecem o zaman belli olacak insallah kortizonu birakirim da tekrar donerim araniza

inşllah bitmiş olur tedavin canım seni aramızda görmek istiyoruz yeniden gerçi bşzşmlesin ama yarışa katıl yani.

pişi mi bayılırım. Beni yoldan çıkarma canım yaa.

nane süper bi yeşillik bence de her derde deva.

hatunlar evcazıma döndüm ve sizlerleyeyim. sabah klasik kahvaltı öğlen de meyve yedim bu haft aişi sıkı tutmak lazım haberiniz ola

hoşgeldin canım özlemiştik.

merhaba kizlar nasilsiniz ben gecmisi okuyasiya kadar herkes gitmis ya ben cok yoruldum iki gundur kizimin dogum günü vardi dün bugünde temizlige baslayacagim ad cim tam seninle karsilastik deken sende gitmisin

kızına nice yaşlara canım hep mutlu olsun inşallah.

hava çok güzel ama benim çıkasım yok...
mecburen markete gitcem belki birazda çıkmışken yürürüm

benıde davet ettıgınız ıcın tesekkuler
su kg versem ıyı olacak
bugun ev gezmesı vardı gıttım . az yedım dıkkat ettım
borek ve slata yedım oglen yemegı yerıne aksamda etli pide ve salata mutlaka yesıl cay içiyorum

esımı ıkna etmeye calısıyorum yuruyuse cıkallım dıye çıkmazsak acacam nıvea body cd sını terleyecegım

ne olmuş böyle herkes mi gezmeye gitti. Ben döndüm bayaa gezdik iyi geldi kızım sokağı çok seviyor.

2lt su bitti yatana kadar 3 lt olur inş.

iyi olmuş canım ben daha 1 lt deyim. 2ye tamamlayacağım.

rica ederiz canım. Kendini biraz tanıtırsan daha iyi kaynaşırız bebiş istiyorsun galiba dosbam gibi.
canım çok yememişsin ama biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş. 6 öğün beslenmeye ve karbonhidratı biraz kısmaya dikkat edersen gider kilocuklar.
Nivea body çok faydalı oluyor ben de yapmıştım.
tekrar hoşgeldin.

kızlar iyi pazarlar,
gece 1e kadar çalıştım kızım da biraz huzursuz uyudu ve 7de kalktı. Neyse 10da beraber uyuduk ben şişdi uyandım ohh süper geldi mutluyum.

ii pazarlar...
kızlar test yaptım hamile değilim ama regl de olmadım (
inanın kocaman bi karnım oldu
sabah hafif bi kahvaltı yaptım ama tartı bana kötü bi şaka yapıo sanırım (
suyumu içiyorum sirkeli suyumu da içiorum
spora başlıyorum bugün

canım hayırlısı olsun. Havalardandır olur 1-2 güne.
ben de dün çok su içtim sikeli su falan indi biraz şişim sen de regl olunca iner canım üzülme. Ohh ne güzel bir haber, spor salonuna mı?

hayır canım spor salonu ile problemlerim oldu
evde başlıyorum ama yapmazsam kendime ceza verecem
eşimi de hakem yapacam ama daha cezayı bulamadık

kızlar günaydın.nasılsınız canlarım umarım herkesler iyidir.dosbam olmak üzeresindir karnın o kadar şiştiyse.birde çok sorun etme hayatım geciktikçe gecikir o zaman.melisim güzel uyumusun birde biz uyusaydık iyidi ama benimki çok canavar oldu görümcemin oğluyla hiç anlaşamıyor bu sbah kavga kıyamet çok fenaydı.bende yıkayıp bir güzel uyuttum azcık sakinşleşsin diye neyapcaz bilmem.sokağada alıştı.eve girmek istemiyor.idare edicez artık ne yapalım.neyse beni çaya çağırdılar içip geliyorum öpüldünüz.

umarım canım hemen olurum gerginliklerimde arttı...
yaramazların en güzel zamanları...bence bırak bol bol güneş hava alsın...eminim çok yorucu oluyordur ama benim çocukluğumda annem beni hep dışarı çıkarırdı ve çok mutlu bi çocukluk yaşadım...ilerde zaten teknoloji bağımlısı olacaklar (

hayır canım spor salonu ile problemlerim oldu
evde başlıyorum ama yapmazsam kendime ceza verecem
eşimi de hakem yapacam ama daha cezayı bulamadık

ne güzel kızsın ama yapmazsan ceza da bugün yapmazsan yarın 2 katı olabilir kötükedihüso

öğle yemeği için bi tavsiyeniz var mı ???

ben de daha yemedim bir şeyde yok eşim de nöbetçi ne yerim bilmem. Babamlar mangala çağırdılar ama bilmiyorum bakalım.
Sen de ızgara et salata yiyebilirsin ya da zeytinyağlı birşeyler var mı evde

canım mutluyum uyudum diye kızımda yeni uyandı o da çok mutlu bugün ilk defa zorla uyuttum ağladı uyurken hep kendi keyfine bırakıyordum dün yarım saat uyudu sadece bugün ağlattım ama iyi oldu 2.5 saate yakın uyudu ben de dinlendim hem de şimdi ikimiz de mutluyuz. Sokakçılar benimki de alıştı daha küçük ne anlıyorsa yemek yemeyince yemeğini alıp parka gidiyoruz orada yiyor. Kış gelince işimiz çok zor. Tamam canım afiyet olsun, bir şey kaçırma olurmu.

öyle parklar cıvıl cıvıl bizimkiler de onları görünce mutlu oluyorlar daha da iyi uyuyorlar huzurlular. Onlar mutlu biz mutlu.
Hayatımız bir gün gelip te bir insana bu kadar endeksli olacağı aklıma gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…