Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mesaj Sayım Tarihleri

12 – 13 Mart : tatLi

14 – 15 Mart : Ysfmir

16- 17 Mart : Aysecig

19 - 20 Mart : Betüld

21 - 22 Mart : Fefilifa

23 - 24 Mart : Hayattanazicik

26 - 27 Mart : Laydline

28- 29 Mart : Mutedeyyin

30 - 31 Mart : Semiha

2 - 3 Nisan : Tadli

canlarım pestilim çıktı bu gün yeni oturdum 2 kere pazar gittim 2 kere markete gittim çiçek ektim yoğunmu yoğun bir gündü. sabah 1 simit yedim peynir zeytin.

akşamda canak çavdar ekmeği içinde kavurma ekmeğinden az yedim. ayranımıda içtim birazcıkta aşure yedim. bu kaaaa... geçmişi okuyayım.

Hoşgeldin Suu ..
Tatlı yorgunluklar ne güzel ..

Ben geldiiimm
Aksam dayimlara cilekli milkshake yaptim
Resmini koycam simdi

Cok guzel gozukmuyorlar miiii

Eklentiler

• $image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 36
Ben menümü yazmayı unutmuşum. Onu yazmak için geldim

MENÜM

Sabah

2 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle

2 dilim tam buğday ekmeği arasında sucuklu tost

Akşam

Çiğköfte (dürüm)

Harika görünüyor Betül'cüm, sen ustalaşacaksın bu işte

Çiğ köfteeeeeee
afiyet olsunn

ne güzel işteeee

Son düzenleme:

Çiğ köfteeeeeee
afiyet olsunn

bende memnun oldum canım ,

Hoşgeldin ben Su :)

Valla ya..
Eşime 50 lira harcarım dedim 70 lira harcadım cıktım

Biri beni durdursuuuun

Bende markete gitmeyeyim bu gün saçma salak harcadığım para 100 tl yi geçti şu mutfak masraflarından para biriktiren kadınlara hastayım.

Çok güzelll ve sana çok yakışmıştır eminim tenin kızıla çok uygun bende seviyorum ama hiç kızıl yapmadım eşim sevmiyor kızılı balköpüğüne takmış durumda yaza bende boyatacağım.

Ben o kızı çok seviyorum hem kuzum pavyonda sarı kullanıyor normal hayatta kızıl çokta yakışmış ona :)

Kizlar ceyizime aldim bunlari:))
Arkadasima gonderiyordum resmi buraya da ekleyeyim dedim:) 12 kisilik nornalde ama hepsini cikarmadim tabi fotograf icin:)

Güzel günlerde kullan canım tabak en çok giden şey renkli havlular nevresim ve iç çamaşırı al bol bol...

Benimkisi tamamen benim gayretimle oldu zor oldu ama oldu, lütfen bana pilates yap diye ısrar et her gün dedim o deyince de dayanamıyorum şimdi pek iyi oldu ..

Bende aşkıma dedim dün bana gaz ver oda dedi 48 ol o zaman araba alacağım sana :) yarından sonra karatayı birebir yapacağım :)

Geçen bana da aynı şey oldu deli gibi mutlu oluyor insan bu gün tansaşta kasiyer kız dedi ki yaa nasıl verdin bu kadar dedim yakında kilo vermek isteyenlere koçluk yapacağım :) bana daaaa diyor.

bugün sabahtan beri sularımız kesik
ne kadar kötü birşey ya
susuzluk ne zormuş

off çok kötü yaa benim boru patlamıştı iki gün geçmek bilmemişti...

Aklım sendeydi tek tek okudum sayfaları kaçırmayayım diye çok sevindim canım anneannenin iyi olmasına ev cazım ev cazım sen anlarsın halcağızım derdi babannem...

Yoğun istek üzerine resimlerimi atıyorum
Ama son resimde pek bi detay yok yani

Eki Görüntüle 364985

ciddi vermişsin. Tebrik ederim canım.

Bana fikir verir misiniz _?
Martıya mı başlayayım ? Yusuf ile Züleyhaya MI ?

Martıyı bitir diyecektim çünkü kısa ama zaten başlamışsın sonradan yazılanlarda gördüğüm üzere :)

Ben sevmiyorum hiç şu converse olayını daha doğrusu bu tarz akımları sevmiyorum. Gelin gelin gibi olmalı babet giy şık converse giyen bir gelini düşünmek bile istemiyorum ayakların şöyle ağrıyacak hafif gelin oldum diyeceksin. Hatta düğün yaptıysan ayakkabıları fırlatıp göbek atacaksın usulüne uygun olsun herşey dimi ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…