Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın hatunlar geçmişi okuyum dedim vazgeçtim çok kaynatmışsınız öğleden sonra okuyup alıntılarım artık
işlerin hepsi beni bekler malesef 10 da uyandım
çok işim var içerde de dışarda da şimdilik kaçmak zorundayım
çok şükür o kadar kaçamağa sabah tartıldım 400 gr fazla çıktım cumayaca o da gider de kilo bile veririm
hastalığım eşim den bulaştı arkadaşlar sıkıntıdan değil yani
beynimi o kadar şartlamışım ki yatarkaen arada uyanınca ,çocukların üstünü örterken gece geri yatınca ya mekik çektim zihinden ya şınav:60::60:

günaydın hatunlar geçmişi okuyum dedim vazgeçtim çok kaynatmışsınız öğleden sonra okuyup alıntılarım artık
çok şükür o kadar kaçamağa sabah tartıldım 400 gr fazla çıktım cumayaca o da gider de kilo bile veririm
beynimi o kadar şartlamışım ki yatarkaen arada uyanınca ,çocukların üstünü örterken gece geri yatınca ya mekik çektim zihinden ya şınav:60::60:

Günaydın Gülçin
ne güzel olmuş işte zihinden sporun

günaydın..
zihinden zayıflama ile ilgili bir kaç şey paylaşayım.
1.zayıflama kelimesini beynimiz zayıflık olarak algılıyor yani aciz zayıf pasif ve korumaya geçiyor bu korumuyaı fazla yemeyle destekliyebiliyor DOĞRU KELİME KİLO VERİYORUM EN DOĞRUSU DA KAÇ KİLODA OLMAK İSTİYORSANIZ ONU TELAFFUZ ETMENİZ BEN 57 KİLOYUM GİBİ ..geri kalanı beyin ayarılıyor ..
2.yediğiniz yiyecekleri yerken kilo aldırdığını düşünmek yada şöle diyeyim bir dilim pasta yediniz ve hiç tereddütsüz düşünmeden ve memnun yediniz burda sorun yok..AMA BUNU YERKEN DAHA PİŞMANLIK BAŞLADIYSA VE EYVAH KİLO ALICAĞIM DEDİYSENİZ O PASTA DİLİMİ SİZE AYNI O ŞEKİLDE DÖNECEKTİR..ve o hafta kilonuzda oluşan + kiloyu direk o pasta dilminize yükleyebilirsiniz.. ama aslında bunu yapan sizsiniz o pasta dilimi değil..çünkü öyle düşünüp o mesajı çoktan beyine ilettiniz oda gerekeni yaptı..
3.zihinsel spor gerçekte mutlaka spor deneyimiz olmuştur hiç yoksa yürüyüş dneyiminiz olmuştur yürürken ne düşündünüz ya ne hissettiniz ve sonrası yürüdünüz kendiniz için işe yarar bir şey yaptınız ne oldu mutlu oldunuz ve kilo vermenize faydası oldu..işte bu deneyiminizi zihin sporunada taşıyın..aynı huzuru mutluluğu hissedin ve kilo vermenize ne kadar faydası olduğnu düşünün bu kadar gerisini beyin yapacaktır..

günaydın Derya
bu düşünce gücü çok işime yarayacak çook

Kızlar bu gün sabahtan beri pc başına hiç oturmadım bir sürü banka işi sonrada kayınvalidemlere gittik srabble oynadık :) Sabah erken kalkıp hastaneye gideceğim şu tsh kolestrol vs falan baktırayım bir istiyorum. Yarın dönünce biraz temizlik yapıp girerim internete şekerler.. Menümüde yazayım çıkayım hemen sizi seviyorumm. Geçmişi okuyamadım erken kalkacağım yarın bakarım artık.

sabah
1 avuç fındık

akşam
1 kanat
2 köfte
bir kaşık havuç salatası
2 sigara böreği
soğanlı patates kavurma 2 kaşık
ve bakla iki kaşık

çok yemişim dimi ama annemin yemeklerine hayır diyecek yiğit daha anasının karnından doğmadı naberrrrrrr....

Akşam cidden çok olmuş Su ..

menün çok güzel ya maşalllah

ben denemek isterdim ama sanırım karbonhidrat vs yasak mecburen çeşit katmak zorundayım emziriyorum ,günde 5 mesaj yazarım hatta 10 tane yazarım gün içinde uyuyorum ben gece de kimse olmuyor :)

Bence sen hiç dukan falan yapma Medine'cim sonuçta emziriyorsun.
Yediklerine dikkat ettiğinde zaten emzirmenin de etkisiyle çok güzel kilolar vereceksin.
BU arada senin şu an ki kilon ve hedef kilon kaç not alayım ben .

Kitab-ı Aşk, İskender Palanın..

Birde Elif Şfaak'ın Aşk diye bi kitabı var.oda cok güxrl.. onuda okucam yakında :1:

Aşk'ı çok beğendiğimi söyleyemem, okunabilecek bir kitap ama şemsi anlatmakta hafif kalmış.

Kızlar, ben şimdi kursa gidiyorum.Hafızlık Hocam cagırmış,program yapacaklarmış,benide cagırıyor :1:

Ordan oğlumu annemlere bırakıcam,sonra pazara cıkıcam, sonrada hastahaneye dişçiye... :18:

Akşama görüşürüz artık...
Hakınızı helal edin, ölürsem sehit , kalırsam gaziyim :60:

Hadi güle güle git, güle güle gel Melek'cim ..

kesin benim vücudum yağ modunda

Muhtemelen benimkisi de ama ben sık mod değiştiriyorum :1:

bugün çok işim var
arkadaşım gelecek gündüxzden
akşamada eşi gelecek
hep beraber yemek yiyeceğiz...
şimdi arkadaşım gelmeden evi biraz toparlayayım
sayfayı açık bırakıyorum
arada bakarım
tabi gelen olursaaaa

Kolay gelsin ..

günaydın..
1.zayıflama kelimesini beynimiz zayıflık olarak algılıyor yani aciz zayıf pasif ve korumaya geçiyor bu korumuyaı fazla yemeyle destekliyebiliyor DOĞRU KELİME KİLO VERİYORUM EN DOĞRUSU DA KAÇ KİLODA OLMAK İSTİYORSANIZ ONU TELAFFUZ ETMENİZ BEN 57 KİLOYUM GİBİ ..geri kalanı beyin ayarılıyor ..
2.yediğiniz yiyecekleri yerken kilo aldırdığını düşünmek yada şöle diyeyim bir dilim pasta yediniz ve hiç tereddütsüz düşünmeden ve memnun yediniz burda sorun yok..AMA BUNU YERKEN DAHA PİŞMANLIK BAŞLADIYSA VE EYVAH KİLO ALICAĞIM DEDİYSENİZ O PASTA DİLİMİ SİZE AYNI O ŞEKİLDE DÖNECEKTİR..ve o hafta kilonuzda oluşan + kiloyu direk o pasta dilminize yükleyebilirsiniz.. ama aslında bunu yapan sizsiniz o pasta dilimi değil..çünkü öyle düşünüp o mesajı çoktan beyine ilettiniz oda gerekeni yaptı..
3.zihinsel spor gerçekte mutlaka spor deneyimiz olmuştur hiç yoksa yürüyüş dneyiminiz olmuştur yürürken ne düşündünüz ya ne hissettiniz ve sonrası yürüdünüz kendiniz için işe yarar bir şey yaptınız ne oldu mutlu oldunuz ve kilo vermenize faydası oldu..işte bu deneyiminizi zihin sporunada taşıyın..aynı huzuru mutluluğu hissedin ve kilo vermenize ne kadar faydası olduğnu düşünün bu kadar gerisini beyin yapacaktır..

Derya'cım söylediklerinin çoğuna katılıyorum, kilo verme harici ..
Beyinin kiloya takılıp verme ve alma kısmını hesaba katmadığını okumuştum..
Ama onun haricinde çok güzel bir yazı olmuş

Kolay gelsin Gülçin ..
Ne güzel şartlandırmışsın kendini .

herkeseeeeeeeeee gönaydııııııııııııııınnnnnnnnnn :1: :103: :103:
günaydınnnnnnnnnnn..
bugün çok işim var
arkadaşım gelecek gündüxzden
akşamada eşi gelecek
hep beraber yemek yiyeceğiz...
şimdi arkadaşım gelmeden evi biraz toparlayayım
sayfayı açık bırakıyorum
arada bakarım
tabi gelen olursaaaa
kolya gelsin...
kesin benim vücudum yağ modunda
olmadı şimdi..yak modunda de niye hemen okuduğun bir yazıdan kendine bunu yüklüyorsun..
Gunaydinlaaaaar :119::119::119:
günaydınnnnnnnnn..
Kızlar, ben şimdi kursa gidiyorum.Hafızlık Hocam cagırmış,program yapacaklarmış,benide cagırıyor :1:

Ordan oğlumu annemlere bırakıcam,sonra pazara cıkıcam, sonrada hastahaneye dişçiye... :18:

Akşama görüşürüz artık...
Hakınızı helal edin, ölürsem sehit , kalırsam gaziyim :60:
hafızmı olcen mütim..hayırlısı olsun..

Kitab-ı Aşk, İskender Palanın..

Birde Elif Şfaak'ın Aşk diye bi kitabı var.oda cok güxrl.. onuda okucam yakında :1:
elif şafak aşk müthiş..oku mutlaka.ve aşkın gözyaşalrını ..
Kızlar bu gün sabahtan beri pc başına hiç oturmadım bir sürü banka işi sonrada kayınvalidemlere gittik srabble oynadık :) Sabah erken kalkıp hastaneye gideceğim şu tsh kolestrol vs falan baktırayım bir istiyorum. Yarın dönünce biraz temizlik yapıp girerim internete şekerler.. Menümüde yazayım çıkayım hemen sizi seviyorumm. Geçmişi okuyamadım erken kalkacağım yarın bakarım artık.

sabah
1 avuç fındık

akşam
1 kanat
2 köfte
bir kaşık havuç salatası
2 sigara böreği
soğanlı patates kavurma 2 kaşık
ve bakla iki kaşık

çok yemişim dimi ama annemin yemeklerine hayır diyecek yiğit daha anasının karnından doğmadı naberrrrrrr....
kolay gelsin..menün çok dengesiz........sabah az öğle yok akşama yüklenmişsin..

Ben de o şekilde çok daha mutlu rahat oluyorum ama bir süre sonra tepe taklak oluyor her şey.
Hele diyette hiç gitmiyor aslında o problem olmasa bütün gece uyanık kalıp gündüz uyuyarak çok rahat olurum.
tembel mi gördüm seni..hiç olmadı..oğlak burcu tembel olmaz kız..
Ya dogru ama bana kalsa oglene kadar uyurum sonra cikar gezerim
Aksam da eve gelip anca gece 12ye dogru evde yapilabilecek syleri yaparim sabah gunnisiyana kadar:1:
Ters insanim..

Neyse
Ogrencilikte bunu yapabiliyordum ama calisirken olmuyo
Yani hala o moddayim ama yetistiremiyorum hic bir seyi
Duzelmem lazim
Blogumda da en son bundan sikayet ediyordum
Her yerde ayni seyi soyluyorum senelerdir ama hep lafta kaliyo :1:
bak birtanede burda ee evlenip çoluk çocuk olunca ne yapcanız bakem..size çay içmeye gelicem..:52::60:eviniz ne durumda çocuklar temiz mi pakmı..kötü kaynana modunda gördüm kendimi.:37::27:yatın yayın şimid kıymetini bilen tadını çıkartın..herşeyin zamanı var..:21:

Yalnız bir şey söyleyeyim mi ..
Vücudun yak ve yağ modları varmış.
Yak modunda olanların metabolizması doğru şekilde çalışırmış ve kilo almaları kolay değilmiş.
Yağ modunda ise tam tersi ve bu modda olanlar gündüz bir şey yemek istemez gece acıkırmış.
Aslında ben de aynı şekildeyim akşam, gece yemeyi seviyorum.
Belli bir süre düzgün devam ettiğimizde bu modlar değişebiliyormuş.
yakan modan geç ozaman bak önüne bu yazı çıkmış uyarıdır sana bize okuyan herkese ..:34:
Ya benim aksam istahim aciliyo
İsten cikiyorum hem ac oluyorum hem rahatlama fln
Oglen de istahim acik oluyo ama cocuklrla beslenme yapiyorum ancak saat 3 te atistirma gibi

Her seyde oyleyim ben gece kendime geliyorum
Kitap film spor vs her seyi gece yapasim geliyor
akşam iştahınız sabah az kahvaltı yaptığınız için açılıyor..düzenli yiyin bakalım akşama su bile içseniz tok hissedersiniz..
İtiraf ediyorum diyince kacamak itiraf ediyorum sandi di mi :1:
Evet, gelelim ne yedim:26:
Aksam eve donerken zor tuttum kendime burger a giremek icin
Ben de evde kendim yaptim kendime burger menusu
Orjinaline gore cok zararsiz oldu bence:1:

Sabah 9:
1 brdk sut

Oglen12:
Buyuk bi kase corba

Ara saat 15
200 ml sut
45 gr findik

Aksam
Ev yapimi hambuger
Actifryda yagsiz patates
1 bardk zero
öğlen çorba yanına salata yoğurt ta ekleyebilrsen çok güzel olur..
Eki Görüntüle 366244

RUHSAL OLARAK SAĞLIKLI OLABİLMEK İÇİN

Pozitif düşünmek sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın en önemli anahtarıdır. Hayatta karşımıza çıkan zorluklar, hayal kırıklıkları, umutsuzluk gibi durumlar , bizi içinden çıkılmaz hale getirse de pozitif düşünme yöntemleri ile bu olmayı olumsuzlukları hayatımızdan çıkarabilir yada en aza indirerek tolore edebiliriz… İşte mutlu olmak ve olumlu düşünmek üzerine yapmanız gereken birkaç öneri…

• [*=center]Yaşadığınız kötü hatıralar varsa unutmayı öğrenin. İçinde bulunduğunuz durumlara karşı daima iyimser olun, olaylara olumlu tarafından yaklaşın. Emin olun, bu kendinizi daha iyi hissettirecektir.

[*=center]Bir şeyler sizi rahatsız ediyorsa ya da mutsuzsanız, ne şekilde olursa olsun bunu değiştirmeye çalışın. Yada durumu kabullenmek için çaba gösterin.

[*=center]Etrafınızda sizi huzursuz eden olumsuz insanlardan veya kendinizi kötü hissettiren, sizi eleştiren insanlardan uzak durun. Sevdiğiniz, güvendiğiniz insanlarla paylaşımlarınız olsun.

[*=center]Asla kendi hayatınızı başkalarının hayatıyla kıyaslamayın. Sahip olduklarınızla mutlu olmayı öğrenin. Her durumda tatminkar olmaya çalışın. Her şeyin daha fazlasını istemek, o an için doğru gibi görünse de uzun vadede sizi mutsuz edecektir.

[*=center]Hayatta sahip olduklarınızla yetinmeyi, mutlu olmayı öğrenin. Kötü olaylardan çok iyi olaylara yer verin. Daima nelere sahip olduğunuza bakın, sahip olmadığınız şeylerin sizi mutsuz etmesine izin vermeyin.

[*=center]Hayatınız sizin kontrolünüzde, her zaman için seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Durumlara olumlu ya da olumsuz yönden yaklaşmak sizin tercihiniz olacaktır. Tercihlerinizle mutlu olmayı öğrenin.

[*=center]Beyninizi özgür bırakın, gelecek hakkında plan yapmayın, bundan kendinizi alamıyorsanız da olumlu düşünün.

[*=center]Kesinlikle gelecek kaygısı taşımayın. “Böyle yaparsam şöyle olur” ,“Ya şöyle olursa” gibi geleceğe dair düşünceler enerjinizi tüketir ve sizi yorar, buda zaman kaybıdır. Geleceği Allah-u Teala’dan başka kimse bilemez. İşte size kendinizi rahat hissettirecek bir sebep daha.
Unutmayın, mutluluk kadar hüzün de hayatın gerçeği. Bir ömür mutlu yaşadığınızı düşünün, sonunda yine mutsuz olursunuz. Hayatı iyisiyle kötüsüyle yaşamaktır, mücadele etmektir aslında mutluluk. Bunu bilerek yaşarsanız emin olun daha mutlu olursunuz.
:9::34:güzel paylaşım olmuş..
BAŞINIZA GELEN OLUMSUZLUKLARDAN DERS ÇIKARTABİLMEK İÇİNDEKİ MESAJI ALABİLMEK VE YAŞANILAN OLUMSUZLUKLARI TAŞIMAMAK AFFETMEK EN ÖNEMLİSİDİR..

Görüşürüz Ebru'cum ..
Merak ettim valla bakalım ne olacak yarın ..

:1: Dimi çaktırmayayım ben ..
Evet benimle arkadaş olmak için artı 80 sınırı koyuyorum :60:
:37:DELÜ..

Ayy sokma ya iyice yiyesi geliyor insanların :1:

Baktım ben veremiyorum ona aldırayım dedim :60::60:
bu düşüncen alt beyinde sana geri döner evren niyete göre amel veriri bunu unutma şaka yapıyorsun ama evrensel boyutta geri dönüşünüde düşün meleğim..:34::9:

Ne güzel ki şekil verilebilecek bir saçın var.
Geçen seneydi sanırım yemeğe gideceğiz maşa yaptırdım biraz geç geldim söyledim maşa yaptırdığımıda.
Kuaför ve buluşacağımız yer arası 20 dakika gittim.
Hani saçlarına maşa yaptıracaktın diye bir bakışla karşılaştım ..

Kız bas kahkahayı, benim kaç gündür canım sıkkın gibiydi pek belli etmemeye çalıştım ama bu akşam biraz burada biraz odada her şeye güldüm, biraz da dalga geçtik derken keyfim yerine geldi ..

Dimi ya bence de kalabalık olması çok etkiliyor.
Paylaşım düşünce ben çok etkileniyorum ..
gül hep gül yüzün daima gülsün rabbim kalbine ferahlık zihnine açıklık versin..olumsuzluk yok unutma..:34::16:

Akşam cidden çok olmuş Su ..[/B

Derya'cım söylediklerinin çoğuna katılıyorum, kilo verme harici ..
Beyinin kiloya takılıp verme ve alma kısmını hesaba katmadığını okumuştum..
Ama onun haricinde çok güzel bir yazı olmuş[

kilo kısmıda dedim ya kaç kiloda olduğunuz düşüneceksiniz..kaç kiloda olduğunuz yada vermek istediğinizi değil olmak istediğiniz..:34:
kolay gelsin..gece gece rahat bırakayındın vucudunu dinelenip yenilenmesi gerek..her şey kararında..bu şekildede baskı oluşturusun..
günaydın Derya
bu düşünce gücü çok işime yarayacak çook

günaydın..inşallah semşha yarar elbette..

tembel mi gördüm seni..hiç olmadı..oğlak burcu tembel olmaz kız..

yakan modan geç ozaman bak önüne bu yazı çıkmış uyarıdır sana bize okuyan herkese ..:34:

:9::34:güzel paylaşım olmuş..
BAŞINIZA GELEN OLUMSUZLUKLARDAN DERS ÇIKARTABİLMEK İÇİNDEKİ MESAJI ALABİLMEK VE YAŞANILAN OLUMSUZLUKLARI TAŞIMAMAK AFFETMEK EN ÖNEMLİSİDİR..

:37:DELÜ..

bu düşüncen alt beyinde sana geri döner evren niyete göre amel veriri bunu unutma şaka yapıyorsun ama evrensel boyutta geri dönüşünüde düşün meleğim..:34::9:

gül hep gül yüzün daima gülsün rabbim kalbine ferahlık zihnine açıklık versin..olumsuzluk yok unutma..:34::16:

Ben de var sanırım biraz tembellik Derya'cım ya, aslında tembellik yapmayı seviyorum ama eğer o gün karınca gibi çalışıp bir sürü şey hallettiysem daha da mutlu oluyorum ..

Geçtim, geçtim yakan moda yanıyor yağlarr ..

Çok hoşuma gitti yazı, gerçekten affetmeyi bilmek çok önemli.
Ben sanırım bazı şeyleri içimde çok tutuyorum ve bu affetmemi engelleyebiliyor, ya da affetsen bile kızgınlığım geçmeyebiliyor.

Aslında haklısın şakalar bile nereye gidebilir dimi, dur kendimi suçlu hissettim şimdi kıza diyordum aman dikkat et birden kilo alma diye, yanlışlıkla mesaj mı verdim kii ..
Aman şaka yapmıyorum artık :26:

Olumsuzluk yok :26: Gece çok iyiydim ama kaç gündür sabahları çok kötü hatta ağlayarak uyanıyorum Derya'cım ya ..

ve bu sabah ölçülerim.:nazar:..
göğüs :90
bel:69
göbek:79.5
kalça:92
geçen hafta zihin sporunu yapmadığıma üzüldüm..1 hafta geri attı ama bu cuma önemli benim için..57 net görmeyebilirm belki ama hedefe çok yaklaştım ...:21::nazar:

GUnaydin kizlar
Deryanin yazdiklarina istinaden,
Demek ki benim kacamaklar o yuzden bende cok kilo yapmiyor :1:

Ne yesem %90 aman bundan bir sey olmaz, hafif bu hafif yakarim ben bunu hemen vs diye dusunuyorum :60:

GUnaydin kizlar
Deryanin yazdiklarina istinaden,
Demek ki benim kacamaklar o yuzden bende cok kilo yapmiyor :1:

Ne yesem %90 aman bundan bir sey olmaz, hafif bu hafif yakarim ben bunu hemen vs diye dusunuyorum :60:
evet gerçekten bak bunun etkisi çok :13::9:
..(kaçamk yapman için fırsat bilmede):34:

ve bu sabah ölçülerim.:nazar:..
göğüs :90
bel:69
göbek:79.5
kalça:92
geçen hafta zihin sporunu yapmadığıma üzüldüm..1 hafta geri attı ama bu cuma önemli benim için..57 net görmeyebilirm belki ama hedefe çok yaklaştım ...:21::nazar:

Amann maşallah kız bir şey kalmamış.
Hele kalçaya bak sen ..

işte budur..sadece buna odaklan..ve kabullen :9::16:

:21: Azıcık aynanın karşısına geçip kendimi beğeneyimm ..

görüşürz bu gün naılsın sormadım..sıkıntın varsa diğer yerden bana ulaşabilrisn..ocean_ benim..:34:

:9::52::46:

Tamam canım ulaşayım ben ..

Betülü alıntılayamamışım, hemen bahanen de hazır dimi :1:

Kizlar ben de cikiyorum artik
Bir seyler yiyip okula gidicem
Bugun abimler geliyo samsanunda
Bir kac gun pek giremiycem

Gonul sana dun mesaj sayimi atmadim sayamaim daha
Sifir yaz ben hilale atayim tmm kusura bakma sayamadim

Optum herkesi

Optum herkesi

Görüşürüz Betül'cüm iyi eğlenceler ..

herkeseeeeeeeeee gönaydııııııııııııııınnnnnnnnnn :1: :103: :103:

Gunaydin turticik ..

günaydın..

Faydali paylasim tesekkurler :16:

şimdilik bana müsade ..eşim evde müsait olursam akşam uğrayabilirm..kendinize iyi bakın..

Gule gule ...

Ben de var sanırım biraz tembellik Derya'cım ya, aslında tembellik yapmayı seviyorum ama eğer o gün karınca gibi çalışıp bir sürü şey hallettiysem daha da mutlu oluyorum ..

Geçtim, geçtim yakan moda yanıyor yağlarr ..

Çok hoşuma gitti yazı, gerçekten affetmeyi bilmek çok önemli.
Ben sanırım bazı şeyleri içimde çok tutuyorum ve bu affetmemi engelleyebiliyor, ya da affetsen bile kızgınlığım geçmeyebiliyor.

Aslında haklısın şakalar bile nereye gidebilir dimi, dur kendimi suçlu hissettim şimdi kıza diyordum aman dikkat et birden kilo alma diye, yanlışlıkla mesaj mı verdim kii ..
Aman şaka yapmıyorum artık :26:

Olumsuzluk yok :26: Gece çok iyiydim ama kaç gündür sabahları çok kötü hatta ağlayarak uyanıyorum Derya'cım ya ..

Aynen cnm bende sabah bisikletin tepesinde agladim, birden aglama geldi :26:

Optum herkesi

Okey anlasildi cnm, keyifli zamanlar gecirin tadini cikarin :16:

Back
X