merhabalr..oğlumda sıkın tı var ya hastalanacak yada azı diş uyumuyor 1 saattir sallıyorum az daldı mamsını içti..kalktı oturuyor..
sabah da kahvaltı yapmadı men hasta deyip duruyor..
merhabalr..oğlumda sıkın tı var ya hastalanacak yada azı diş uyumuyor 1 saattir sallıyorum az daldı mamsını içti..kalktı oturuyor..
Ahaaa uc harfliler falan
Onemli diil cnm aralarda yaziyorum ki atmayanlar atsin die bazen unutulabiliyor,
bu arada aksam ustu eklesem msj sayilarini nasil olur belki atmayanlar da atar o zamana kadar ne dersin?
Ayyy cok igrencsin hilal tam da elma yiyorken okudum msjini, kanli kanli dikis iplikleri geldi gozumun onune
Arkadasin tek deil bende yuttum, benim uc dis birden alininca badirede bol oluyor
yaralar hafif iyilesmeye baslayinca agzimdaki kalan iplerden huylaniyordum cektim aliyim derken etide kopardim aayyyy
anam nnasi bi agriydi ole, ne iskence cekmisim ben ouufff :26:
Benim pazar saatim geldi, ufaktan ufaktan yol aliyim
Buralar size emanet yawru kurtlar yuzumu kara cikarmayin ha sizi goruyum
Bol bol kaynatin okumasi zewkli oluyor
Elifcim kolay gelsin bu arada, yazicam yazicam unutuyorum
ooo melek bizi de gorursun artik
Korkuturum ben
benim o halimi gorseydin zombi gibi sen bile korkardin benden ameliyat sonrasi yuttugum kanlar midemi
bulandiriyordu onu da gectim ayna elimde agzimin kenarlarinda dislerimde kurumus kanlari gorunce cok fena oldum
cok igrencim demi
Hayırlısı olsun Melek ya sıkma canını ..
Maşallah Melek'e ..
herhalde
Yememin önüne geçemiyor diyorsun
yoğunsun yani..kolay gelsin..Ev icin erzak aliswerisinden geliyorum yorulmusum, ee kahwaltida yapmayinca,
birazdan kahwaltimi edicem sonra ewin isleri iste..
Bugun pazar da war burda bakalim belki gidebilirim ..
Hosgeldin sefalar getirdin derya
msj sayin icin endiselenme ozelden de ekstra msj atmissin zaten, not ettim ..
Ama hala msj sayisini gondermeyenler war, bekliyorum kizlar
ilgin icin cok tsekkur ederim cnm, bi ara insallah kafami toplayim senle konusmak istiyorum sende istersen tabiki ..[/COL
çok güzel bu yarışı kazanırsın sen..sınav stresinde kalktı..
evet eşim bu 18 kilo için 500 lira vewrecek bana.. iddia işide haziranın 10 una kadar 57 olursam 1 milyar, 55 1.5 lira..
çok aceleciyim galiba biran önce olsun bitsin istiyorum bide aldığım şeyler dardı eşim alma içine olmassın biraz zor ve zamanla zayıflarsın dedi ya
bende de iş inada bindi tatile gitmeden önce şu kalan son 5 kilodan da kurtulup rahatlamak istiyorum
yeterli sıkma kendini..ne dedik önemli olan spor yoğunluğu değil devamlılığı..tamam deryacım o zaman 30 dak yeterli değil mi?
evet canım ...çok tesekkür ederim derya kaydettim saol
derya bu enerji ile ilgileniyorum demiştin bunu profosyonel anlamda da mı yapıyorsun?
yoğ
çok güzel bu yarışı kazanırsın sen..sınav stresinde kalktı..
Benim pazar saatim geldi, ufaktan ufaktan yol aliyim
saol canım..
geçmiş olsun deryacım..
Oyyyyy yerim kiz onu beeeen
üç harfliler madde taşıyamaz..muhtemelen hilal önce köfte yemeyi düşündü ama o anda kafası başka işey yoğunlaştığı için onları yapmayı unuttu..ve doğal olarak hatırlamaz çünkü o anda köfteyi koyan hilalin bedeni akıl başka işle meşguldü beyinde o işe yoğunlaştığı için farkındalık kalmayınca hatırlyamaz..
Ahaaa uc harfliler falan
Arkadasin tek deil bende yuttum, benim uc dis birden alininca badirede bol oluyor
yaralar hafif iyilesmeye baslayinca agzimdaki kalan iplerden huylaniyordum cektim aliyim derken etide kopardim aayyyy
anam nnasi bi agriydi ole, ne iskence cekmisim ben ouufff :26:
[/B]
kolay gelsin eve temizliğe yardımcı işini seviyorum br günde hertaraf tertemiz oluyor oh mis mis..canim benim yapamadiklarimi yaptiriyorum birlikte girisiyoruz ise
mesela cam siliyor hali koltuk siliyor
o supuruyorsa ben siliyorum ben supuruyorsam o siliyor toz aliyorum tuvalet banyoyu birlikte yapiyoruz o fayans siliyor ben klozet lavabo
mutfakta buzdolabini falan cekiyor ben supurunce o siliyor falan filan
yani kadin alip onu yap sunu yap diyenlerden degilim
yardim ediyor sadece bazen utu yapiyoruz
suan o sigarasini kahvesini iciyor ben buraya yaziyorum oyle yani arkadas gibi olduk
Bir arkadaşım da dikişlerini yutmuştu
olucak olucak..
Merak ediyorum ben o bilgileri Gülçin ..
İnşallah halledebilmişsinizdir ama sıkma canını lütfenn
Hiç fena değil bence ama shred daha fazla etki eder diye bekliyordum.
2 kere çok olur bence tekini pilates yapabilirsin.
haklısın.sana çok ama çok .katılıyorum..
Buna istirak ediyorum iste ...
Ewlilik cok sorumluluk istiyor bekar kizlar baba kapisinin kiymetini bilin wallahi, ne dedigimi el kapisina gidince anlarsiniz
Çözmekten vazgeçtik ama oda arkadaşımın koymadığına eminiz, ben de dün tost yaptım yoktu ..
Kafamız karışınca çok karıştırmayalım dedik.
Derya'cım yanlış anlamadıysam 65 kg ile başladın.
Hedefin de 57 diye bildiriildi değil mi ?
Bu şekildeyse 58.6 kg ile mezun olabilirsin.
saol canım..
valla bian sinirlerim hopladı ama sıkıntısı varki yatmıyor ..
üç harfliler madde taşıyamaz..muhtemelen hilal önce köfte yemeyi düşündü ama o anda kafası başka işey yoğunlaştığı için onları yapmayı unuttu..ve doğal olarak hatırlamaz çünkü o anda köfteyi koyan hilalin bedeni akıl başka işle meşguldü beyinde o işe yoğunlaştığı için farkındalık kalmayınca hatırlyamaz..
kolay gelsin eve temizliğe yardımcı işini seviyorum br günde hertaraf tertemiz oluyor oh mis mis..
haklısın.sana çok ama çok .katılıyorum..
o zamanı hatırlayamadımki..57 olduğunu hatırlayamadım..ama sorum bu şekilde..sıkıldım..ozaman cuma gelsinnnnnnnnnnnn...
Canım sorun sonra tost yapmam ama yapmışımdır bir dalgınlık..
Derya'cım ama hedef bildirmiştin dimi?
Dur bakalım püsküüte bir soralım ..
iyide sen zaten tost sonrası köfte yemeye karar vermiş olablirsin hazırlayıp koydun ama unuttun ..neyse kapatalım dimi ..o dündü..dün geçti gitti cancağızım bugün yeni bir gün yeni bir söz söylemek lazım..
sor hilal sor..
Olabilir gerçekten de amann boşverdim gitti
Sordum bakalım da bir cevap gelsin canım, 57dir umarım hedef kilon.
Daha aşağısı ise %80e ulaşmamış oluyorsun çünkü ..
aşağısı olamaz ..en az 57 dir..buraya dönünce 58 yazdımya hangisi geçerli onun için sordum..aman neyse cuma gelince görürüz
yok hilal yapmaktan vazgeçtim 1-2 cm incelme oldu 12 günde zaten ben de zayıfladım ondan olmuştur zaten yapmak işkence gibi zor geliyo sıkmıycam kendimi hafta da üç gün spor yada günda yarım saat kararrım 58 kiloyken o ölçüler şimdi 55 oldum nerdeyse 2 cm normal yani shred den olduğunu sanmıyorum
Merak ediyorum ben o bilgileri Gülçin ..
İnşallah halledebilmişsinizdir ama sıkma canını lütfenn
Hiç fena değil bence ama shred daha fazla etki eder diye bekliyordum.
2 kere çok olur bence tekini pilates yapabilirsin.
geçmiş olsun canım süt içse yeter sıkılma boşver çocuğuda sıkma dönem dönem oluyo büyüyene kadar birçok seymerhabalr..oğlumda sıkın tı var ya hastalanacak yada azı diş uyumuyor 1 saattir sallıyorum az daldı mamsını içti..kalktı oturuyor..
kolay gelsin gönülBenim pazar saatim geldi, ufaktan ufaktan yol aliyim
yok hilal yapmaktan vazgeçtim 1-2 cm incelme oldu 12 günde zaten ben de zayıfladım ondan olmuştur zaten yapmak işkence gibi zor geliyo sıkmıycam kendimi hafta da üç gün spor yada günda yarım saat kararrım 58 kiloyken o ölçüler şimdi 55 oldum nerdeyse 2 cm normal yani shred den olduğunu sanmıyorum
bilgiler birazdan geliyor ama çok nasıl yazıcam:26:
geçmiş olsun canım süt içse yeter sıkılma boşver çocuğuda sıkma dönem dönem oluyo büyüyene kadar birçok sey
ben çocuklarla ilgili her olay da buda geçecek sonra hatırlamıyacağım bile ne kendimi sıkıyım ne çocuğu üzüyüm diyorum dua okuyorum Allah alıyo içimdeki sıkıntıyı
kolay gelsin gönül
kitaptan alıntı
*yağ yağa dönüşür,protein kasa dönüşür ve karbonhidrad enerjiye dönüşür
*size yemeyi bırakmanızı söyleyen midenizin doluluğudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?