Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel bir bilgiymiş bu ..

senin dediğin konu ayrıca özel bir bölüm değinilmiş hilal
duyguların kimyası
duygular ve yiyecekler arasındaki bağlantılar
*hedonist yeme tarzı,aşırı açlıktan kaynaklanır
*açlık duygusu ve imrenme,tat dokularından kaynaklanır
*bastan çıkarmalara direnmenin en iyi yolu,irade gücüdür
diye bir bölüm geçince okumaya bol bol alıntılarım

Özellikle o bölümleri çok merak ediyorum Gülçin ..

Güzel bir kitapmış gerçekten, beğenirim ben mehmet özün bilgilerini zaten ..

siz tüyoları
erken lif alarmınını kurun:birçoğumuz lifi daha iyi sağlıkla ve uzun tuvalet süresiyle bağdaştırırız ama aynı zamanda,lif sindirim otobanlarımızdaki hız tümseğidir.herseyi yavaşlatır.teknik olarak yiyeceğin geçişini yavaşlatır.midemizin daha uzun süre dolu kalmasını sağlar.sonuç:daha büyük bir doyum duygusu ve iştah bastırıcı cck sinyallerinin artışı günde 30 gr lif yemeniz gerekirken asıl amaç sabahları depoyu doldurmaktır.arastırmalar ,sabah kahvaltısında tüketetilen lifin öğleden sonraları daha az acıkmanıza neden olduğunu göstermiştir.kahvaltıda tüketilecek önemli lif kaynakları olarak yulaf ezmesi,tahıl,tam buğdaylı ekmek veye meyve sayılabilir.
kan sekeri sevi,yesini kontrol etmenin ve ensülin seviyesini düşürmenin yanı sıra lif aynı zamanda kalori alımını da azaltır.öğünlerden önce ve yatma saatinde 1-2 gr lifle baslayın ve yavaş yavaş miktarı 5 gr a çıkarın.

şimdilik bu kar daha işim var oğlanı doyuracağım oturduğum yeri uyuyo diye süpürememiştim o işimi hallediyim sonrada kızımı okuldan almaya gideceğim akşam yemeği de var
akşam 7-8 gibi uğrarım yine
mesajlar bugün kime atılıyo kızlar
çok kaynatmayın 2 çocukla okuyamıyorum sonra

Teşekkür ederiz ..

Kolay gelsin Gülçin ..
Deryaya atıyoruz bugün mesaj sayılarını ..

Tamam o zaman Derya'cım problem olmaz diye tahmin ediyorum ..

Yusufla züleyhayı okuyorum da içim garip oldu ya ..
tamam ..canım
oku oku bende ruhun deşifresini okuyorum..
evet işte bak ne güzel farkındalık..1 kilo =1 cm yağ kabettinmi bu şekilde gider..
kitaptan alıntı
*yağ yağa dönüşür,protein kasa dönüşür ve karbonhidrad enerjiye dönüşür
*size yemeyi bırakmanızı söyleyen midenizin doluluğudur
çok güzel paylaşım..
adem çok iyi oluyor..

yemek yapıyordum...

o zaman az yaglı yicez demekki
midem hiç tuhaf bişi istemiyo nedense...
benim hala yemeğim yok..çok tembelleştim..mutfağa girdimmi 1 saatte tamam..eşim uyuyor oğlan yatmadı dengeler bozuldu hemen..
Çok güzel bir bilgiymiş bu ..

evet güzel paylaşımlar..değilmi..

Son düzenleme:

Nasıl güzel mi kitap tavsiye eder misin Derya ?

Ben de nasıl tembelim son zamanlarda ya niye böyle olduysam ..

ya akşama yemeğim vardı benim ..yeni hatırladım iyimi..kuru fasulye var yanına ek bişey yapıcam..okadar..oh rahatladım bea..
tabi ben bugün yarın protein ağırlıklı beslendiğim için göğüs ızgara ve ayran yiyeceğim..

Tek unutan ben değilmişim o da güzel ..
Ben de kalkayım da spor yapayım bari azıcık ..

sen bu işi çözdün de ondan melek ders verecen yakında bize masallah sana 20 kilo ne demek çok büyük basarı

tam 20 degil ya 18 kilo

yanına az pilav ve cacık yada salata

Yaaaa bende daha önce denemiştim. Aynen senin gibi onunla birlikte cam sildim. Yani anlayacağın işin yarısını ben yaptım. Sonra madem ben yapıyorum yardımcıya gerek yok diye düşündüm. Ama bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. Nasıl yapsam bilemiyorum. Ben pek karışmak istemiyorum. Zaten her yer derli toplu oluyor kaba işler kalıyor. Neyse bakalım zorlayacağım biraz daha kendimi.

merhabalr..oğlumda sıkın tı var ya hastalanacak yada azı diş uyumuyor 1 saattir sallıyorum az daldı mamsını içti..kalktı oturuyor..
sabah da kahvaltı yapmadı men hasta deyip duruyor..

Geçmiş olsun canım.

MENÜM

Sabah
1kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle
1 kase çorba
1 tane tavuk but
2 dilim kepek ekmek

Akşam
1 kase sütlü nestle nesfit

Su 2,5 lt olur. 2 fincan bitki çayı + 2 fincan yeşil çay

Yeşil çay yaptım kendime o bitene kadar oyalanayım burda. Sonrada işlerime bakayım. Kimseciklerde yok ortalıklarda.

inş. canum

abbbaaooowwwww korkulur sizden heee :18::18:

geçen görüşme thy değildi atlas jetti hilalim. beni çağırmadıkları halde gidip beni dün aradınız bugün için çağırdınız ben size önceden cv bırakmıştım yoksa ben nerden bilicem ben bugün mülakat oldugunu demiştim isim listesinde ismim yoksa o sizin yanlışınız demiştim öyle sınava falan girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…